|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 23:36:41 GMT 1
Bez kitu moglibysmy reszte nocy tak gadac, ale raczej jestes miastowy i nie chce nic na ciebie krecic, wiec pzdr
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 23:37:25 GMT 1
(nie oznaczam cie jako mafiozy jbc)
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:40:36 GMT 1
Ogólnie edycja jest duża, jest dużo mafijnych, długofalowo to by mogła być katastrofa uniewinnić kogoś teraz i tak grać do końca. Ale na ten moment warto uniewinniać mało prawdopodobnych mafiozów i wrócić do nich dopiero jak wybijemy resztę mafiozów.
W sensie warto sobie pozwolić na zwyżkową pewność siebie w uniewinnianiu i nawet uniewinnić jakiegoś mafiozę po to żeby sensownie ograniczyć pole linczowanych.
Tylko trzeba pamiętać że potem być może trzeba się będzie zresetować, ale to dopiero jak trafimy z 2 mafiozów.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:43:14 GMT 1
ale ja mam totalnie w dupie co ty założysz, więc daję ci możliwość wyrobienia swojego własnego zdania już dwukrotnie napisałem co magnus odstawił, a ty dalej brniesz i masz wrażenie, że ja się poczuję zobligowany do odpisania ci na coś, co jest a) bezpośrednio wskazane, b) jest czytelne z rozgrywki więc wracaj do swojej oceny poczwórnego axla z dupy i daj mi spokój dopóki nie będziesz miał jakichś konkretów, bo ja ci nie dam wyrobić na sobie jakiejkolwiek pozycji po półtorej dnia glonowania Kurwa jak to jest bezposrednio wsakazane i czytelne z rozgrywki to wez to opisz w trzech slowach, a nie sie unosisz duma, bo glon cie wywolal do tablicy. Nie unoszę się dumą, ale nie widzę sensu we wkładaniu Ci mojego rodzaju myślenia w momencie jak pierwszy raz wchodzisz do rozgrywki mocniej, bo jeśli jesteś w mieście, to zdecydowanie bardziej wartościowe będzie Twoje świeże spojrzenie i możliwość dostrzeżenia czegoś, co umyka całej reszcie, która już w tym momencie ma różny bias. bo, powtarzam, nie ma świata w którym dałoby się założyć, że NIEWINNY KSIĄDZ będzie miał wyjebane na swój lincz w d1, w momencie jak zwykłe ujawnienie dawałoby karty do ręki miastu a odbierało mafii - cokolwiek by nie mówiły cichociemne zjeby jak oceniacz akrobacjimagnus nawet nie podjął próby obrony, magnus poszedł sobie przed linczem, magnus nie wspomniał że jest rolnym jako ostatnia deska ratunkuJestem przekonany, że na 100 edycji, ksiądz zachowałby się inaczej I LEPIEJ dla miasta w 99. Dlatego uważam też, że: a) jakiekolwiek próby chwalenia Taco za jego czutkę z tym związaną są szkodliwe dla miasta; b) gra na 'podobny vibe do mojego, więc super robota, ale nic nie powiem' jest szkodliwa dla miasta. Ale jest to kwestia absolutnie poboczna, która wyszła gdzieś przy okazji.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 23:45:25 GMT 1
Nie będę tutaj krytykować za decyzję linczujących Karlosa bo sam go nie broniłem i zdecydwanie nie dałbym sobie za niego ręki uciąć. Magnuson dał mocno ciała swoim dzisiejszym zachowaniem ale też nie ma co rozpaczać bo w zasadzie jeśli był to świeżak to i tak chyba nie ogarnąłby swojej roli.
Nie rozumiem aż tak wielkiego oburzenie po tym jak się okazało że zlinczowaliśmy księdza. Do ogarnięcia kto jak zareagował i czy nie było to teatralne pod publikę.
Co do winy Riquelme to moja taktyka się po raz kolejny sprawdza. Na początku gry wyszukiwać smierdzące posty i od razu dociskać delikwenta do ściany. Niemniej mógł pożyć dzień dłużej. Zawsze to więcej materiału do "analizy" a pomimo ustawienia tej edycji miasto i tak ma na wstępie bezpieczną przewagę. Dlatego mam wiadomość do tych którzy piętnowali moje zachowanie. Jest to zajebista sprawa na samym początku gry kiedy nie można mieć zbyt wielu punktów zaczepienia. Do ogarnięcia kto poza Riquelme się do tego stylu przypieprzył
Jeszcze tak na gorąco przed spaniem żebym se to jutro rano otworzył i wiedział czemu się mam przyjrzeć:
1. Coś nie spodobały mi się wpisy Karetki na krótko po linczu. Do ogarnięcia.
2. Anastazja raczej niewinna
3. Wiadomo niewinny do obserwowania. Coś mi nie gra w jego postawie.
4. Stankiewicz mi się nie spodobał.
5. Leosia gra naturalnie i na luzie moim zdaniem.
6. Obczaić dokłądniej Bittena i parabole.
7. Ogarnąc dlaczego jest taka nagonka na Pijo.
Dobranoc. Do jutra.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 23:46:16 GMT 1
Ej a pamiętacie jak nam obiecywano podsumowanie ostatniej edycji przed rozpoczęciem obecnej?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:46:44 GMT 1
Magnusen zachował się przeciw logice, przeciw miastu i przeciw jakimkolwiek standardom.
Dlatego nie powinniśmy się opierać W OGÓLE na jego uniewinnianiu, bo to tak jakby kogoś chwalić za to, że zamiast w majtki trafił gównem obok wychodka.
Jeśli masz dobry vibe na kogoś, kto w obiektywnym ujęciu zagrał tak fatalnie - znaczy, że Twój vibe jest chujowy na tym etapie i warto zastanowić się, i spróbować porozmawiać, dać jakieś argumenty, zamiast lecieć dupolotem na ego.
Bo to jest substytut i przeciwieństwo jednocześnie.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 23:47:47 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 23:47:47 GMT 1
Twoje żenujące zachowanie i bezsensowne darcie japy po linczu na księdzu obrzydza mi grę co jest wielokrotnie bardziej szkodliwe dla miasta i liczę ze Volv będzie ci wklejał wychowawczo ostrzeżenia za kolejne personalne ataki
Zdechł to zdechł a miasto nie gra złej edycji. Powtórzę - prześpij się
Z mojej strony koniec gadki
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:49:09 GMT 1
Nie no kurwa, ale mówić, że gramy złą edycję jak mamy po d1 wyjebanego jednego mafiozę z gry to absurd.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:52:37 GMT 1
Twoje żenujące zachowanie i bezsensowne darcie japy po linczu na księdzu obrzydza mi grę co jest wielokrotnie bardziej szkodliwe dla miasta i liczę ze Volv będzie ci wklejał wychowawczo ostrzeżenia za kolejne personalne ataki Zdechł to zdechł a miasto nie gra złej edycji. Powtórzę - prześpij się Z mojej strony koniec gadki jakie darcie japy? wskaż to bezpośrednio. to? przy backupie zwykłe przyznanie to jest darmowy lincz dla miasta i odsiew kolejnego z punktu
nie robi się tak w chuj
wstyd strasznyczyś Ty się szaleju najadł? jak mam nie być rozczarowany tak oczywistym zmarnotrawieniem assetu przez osobę, którą wywoływałem do dyskusji niejednokrotnie przed linczem? ale bezsensowne darcie japy? *** gdzie napisałem, że miasto gra złą edycję? zachowujesz się żenująco, jak chcesz rozmawiać w przyszłości, to zapraszam do konstruktywnej dyskusji, bo póki co to wygląda na atak dla ataku.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:54:03 GMT 1
A sorry ja źle zinterpretowałam sytuację wydawało mi się, że West sarkastycznie sugeruje, że miasto gra fatalnie.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 23:54:27 GMT 1
Nie no kurwa, ale mówić, że gramy złą edycję jak mamy po d1 wyjebanego jednego mafiozę z gry to absurd. Tez tak mysle, z reszta juz ktos przytoczyl wplyw ksiedza na rozgrywke w poprzedniej rozgrywce. Mozna argumentowac, ze nietrafiajacy ksiadz ma spory wplyw, ale no nadal jest stabilnie wedlug mnie.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:54:54 GMT 1
west jest zjebem
i mam nadzieję, że volv będzie wklejał wychowawczo ostrzeżenia za kolejne personalne ataki
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 23:55:07 GMT 1
Magnusen zachował się przeciw logice, przeciw miastu i przeciw jakimkolwiek standardom. Dlatego nie powinniśmy się opierać W OGÓLE na jego uniewinnianiu, bo to tak jakby kogoś chwalić za to, że zamiast w majtki trafił gównem obok wychodka. Jeśli masz dobry vibe na kogoś, kto w obiektywnym ujęciu zagrał tak fatalnie - znaczy, że Twój vibe jest chujowy na tym etapie i warto zastanowić się, i spróbować porozmawiać, dać jakieś argumenty, zamiast lecieć dupolotem na ego. Bo to jest substytut i przeciwieństwo jednocześnie. Jezu na chuj ty się tyle produkujesz nad oczywistościami xD Lepiej podzielcie się opinią jak wg was (uwaga, analizowanie postów mafiozów) poniższe świadczy o Zmarzliku: Kontekst: komentuje mój post z jacusiowykrywaczem, tj. ten w którym pokolorowałem na czerwono zmarzlika, szejkomat i karlosa, a w drugiej kolejności leosię i ojca pijo A moim zdaniem dobry post Jacka, ja bym za tym szedł Zmarzlik, wejdźcie sobie w jego posty i wszystko jasne. Tam wcale nie ma treści. Ale jeszcze ciekawsze od samego Zmarzlika jest to, co pisał o nim Jaworek: "Za pierwszy dobry cel jawi się nasz stary podejrzany Bartosz Zmarzlik, który przez Jacusia został zaczepiony już po bodaj pierwszym poście kreacyjnym, a potem gdy (jak się wydawało) temat ucichnie, mściwie wrócić ze zdwojoną siłą i zaatakować." Łatwe przyjebanie się tak, ale gdzie był ten atak ze zdwojoną siłą podpowiesz mi? Coś mi tu nie gra między wami Panowie, powiedzcie coś więcej. Na czutkę Jaworek niewinny Zmarzlik winny, zwłaszcza, że posty żużlowca to kreacyjne zaczepki, z których nie wygląda jakby wyciągał jakieś wnioski albo próbował coś z tym coś robić, albo jakby w ogóle tam proces myślowy miał być Juan, ostatnia rzecz ode mnie, zrobisz takie cosik też? po ponownym przeczytaniu dzisiejszego dnia, czy przed? Niewinni najbardziej, to raczej się nie zmieni, moim zdaniem Ty, Zagubiony i Ebenezer trzech winnych magnusen, ten z którym dyskutowałem wczoraj ale nadal nie mogę zapamiętać nicku i zmarzlik. linczować dzisiaj magnusen, zmarzlik i nie mam trzeciego, o którym mógłbym z przekonaniem napisać Bo, według mnie, kolega sobie w tym Zmarzliku szukał podejrzanego i to wydaje się przemawiać na korzyść tego drugiego.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 23:55:16 GMT 1
Panowie, przypierdalanie się do najzwyklej w świecie prawdziwych postów paraboli trochę jebie. Karluson straszną porutę odjebał pod koniec i można się było zirytować. Nie dał nic, na podstawie czego można było go bronić.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:56:56 GMT 1
Nie no kurwa, ale mówić, że gramy złą edycję jak mamy po d1 wyjebanego jednego mafiozę z gry to absurd. Tez tak mysle, z reszta juz ktos przytoczyl wplyw ksiedza na rozgrywke w poprzedniej rozgrywce. Mozna argumentowac, ze nietrafiajacy ksiadz ma spory wplyw, ale no nadal jest stabilnie wedlug mnie. Jest fajnie, mogłoby być o niebo lepiej, ale to nie jest zła sytuacja. Natomiast co jest smutne to kilka osób które mają gdzieś rozgrywkę, więc powtórzę się - mimo wszystko props że się pojawiłeś.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 23:57:18 GMT 1
Magnusen zachował się przeciw logice, przeciw miastu i przeciw jakimkolwiek standardom. Dlatego nie powinniśmy się opierać W OGÓLE na jego uniewinnianiu, bo to tak jakby kogoś chwalić za to, że zamiast w majtki trafił gównem obok wychodka. Jeśli masz dobry vibe na kogoś, kto w obiektywnym ujęciu zagrał tak fatalnie - znaczy, że Twój vibe jest chujowy na tym etapie i warto zastanowić się, i spróbować porozmawiać, dać jakieś argumenty, zamiast lecieć dupolotem na ego. Bo to jest substytut i przeciwieństwo jednocześnie. Jezu na chuj ty się tyle produkujesz nad oczywistościami xD Lepiej podzielcie się opinią jak wg was (uwaga, analizowanie postów mafiozów) poniższe świadczy o Zmarzliku: Kontekst: komentuje mój post z jacusiowykrywaczem, tj. ten w którym pokolorowałem na czerwono zmarzlika, szejkomat i karlosa, a w drugiej kolejności leosię i ojca pijo A moim zdaniem dobry post Jacka, ja bym za tym szedł Zmarzlik, wejdźcie sobie w jego posty i wszystko jasne. Tam wcale nie ma treści. Ale jeszcze ciekawsze od samego Zmarzlika jest to, co pisał o nim Jaworek: "Za pierwszy dobry cel jawi się nasz stary podejrzany Bartosz Zmarzlik, który przez Jacusia został zaczepiony już po bodaj pierwszym poście kreacyjnym, a potem gdy (jak się wydawało) temat ucichnie, mściwie wrócić ze zdwojoną siłą i zaatakować." Łatwe przyjebanie się tak, ale gdzie był ten atak ze zdwojoną siłą podpowiesz mi? Coś mi tu nie gra między wami Panowie, powiedzcie coś więcej. Na czutkę Jaworek niewinny Zmarzlik winny, zwłaszcza, że posty żużlowca to kreacyjne zaczepki, z których nie wygląda jakby wyciągał jakieś wnioski albo próbował coś z tym coś robić, albo jakby w ogóle tam proces myślowy miał być po ponownym przeczytaniu dzisiejszego dnia, czy przed? Niewinni najbardziej, to raczej się nie zmieni, moim zdaniem Ty, Zagubiony i Ebenezer trzech winnych magnusen, ten z którym dyskutowałem wczoraj ale nadal nie mogę zapamiętać nicku i zmarzlik. linczować dzisiaj magnusen, zmarzlik i nie mam trzeciego, o którym mógłbym z przekonaniem napisać Bo, według mnie, kolega sobie w tym Zmarzliku szukał podejrzanego i to wydaje się przemawiać na korzyść tego drugiego. No szczególnie że Zmarzlik ani jakoś specjalnie aktywny nie był, ani na świeczniku mocno. Nie miał powodu żeby w niego z takim uporem bić.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:58:11 GMT 1
Magnusen zachował się przeciw logice, przeciw miastu i przeciw jakimkolwiek standardom. Dlatego nie powinniśmy się opierać W OGÓLE na jego uniewinnianiu, bo to tak jakby kogoś chwalić za to, że zamiast w majtki trafił gównem obok wychodka. Jeśli masz dobry vibe na kogoś, kto w obiektywnym ujęciu zagrał tak fatalnie - znaczy, że Twój vibe jest chujowy na tym etapie i warto zastanowić się, i spróbować porozmawiać, dać jakieś argumenty, zamiast lecieć dupolotem na ego. Bo to jest substytut i przeciwieństwo jednocześnie. Jezu na chuj ty się tyle produkujesz nad oczywistościami xD Bo mam bardzo niski poziom tolerancji na bycie zjebanym a bardzo wysoki poziom empatii i chęć pomocy, co powoduje nieustanny dysonans i frustrację.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:59:47 GMT 1
Jezu na chuj ty się tyle produkujesz nad oczywistościami xD Bo mam bardzo niski poziom tolerancji na bycie zjebanym a bardzo wysoki poziom empatii i chęć pomocy, co powoduje nieustanny dysonans i frustrację. Przynajmniej w sytuacji jak: a) Nieobecny do tej pory gracz próbuje się zaktywizować na jednym moim poście i jeszcze oczekuje po półtorej dnia wyjebania, żebym mu wszystko rozpisał; b) Przychodzi Kanye i plecie kocopoły, bo napisane było, że Magnus wstyd jak chuj.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 0:00:51 GMT 1
Na podstawie ostatnich wpisów mogę powiedzieć, że widzę sojuszników w Parabole, Karetce i Samie.
|
|