|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 11:19:18 GMT 1
To co sądzicie o tej Anastazji? Mam ją na granicy wyciszenia, szczerze mówiąc.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 11:22:04 GMT 1
Karetka, Biden - ale na co ja mam się zgodzić, na zostanie jakimś resource'em do głosowania, punkcikiem w grze RPG, żeby tylko nie paść? a to pierdolę taką grę
będę głosował wybiórczo i podstępnie
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 11:24:16 GMT 1
Karetka, Biden - ale na co ja mam się zgodzić, na zostanie jakimś resource'em do głosowania, punkcikiem w grze RPG, żeby tylko nie paść? a to pierdolę taką grę będę głosował wybiórczo i podstępnie Co sądzisz o Anastazji, Parabolach, Jill Bittenie i ye?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 11:26:02 GMT 1
To co sądzicie o tej Anastazji? Wczoraj zagłosowała na Ye, jak mniej lub bardziej pewne było że Magnus poleci, do tego jeszcze poszła all in w tę kandydaturę, krzycząc żeby snajper go odjebał. Bardzo dużo chaosu wprowadza, już wolę Taco czytać, niż ją. I jeszcze mi się rzuciło, że gadała, że mafia na discordzie się komunikuje, a chyba w tej edycji jest normalne mafijne nie? Nie wiem, wydaje mi się, że to byłoby zbyt wyrafinowane wszystko jak na Nastkę w mafii. Chyba że to rzeczywiście jakiś stary wyga siedzi i robi sobie z nas jaja.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 11:27:51 GMT 1
romangmerke (wiem, że cię prawdopodobnie nie ma, ale ja nie wiem, czy będę potem, a powiadomienia dostaniesz, więc się odnieś proszę): czemu zagłosowałeś wczoraj na Taco, skoro jak sam piszesz, nie miałeś go nawet za winnego? Oddałem zatem głos na Hemingwaya, gdyż gra zwyczajnie słabo. Nie sądzę, że mafijnie, bo któżby tak grał? Miało go nie być, był, miał coś czytać, nie czytał, miał coś pisał, pisał głupoty ! Jednak było to najmniejsze zło, jakie mogłem wtedy wymyślić. Gra raczej jak nieroztropny, swieży miastowy w wieku mojej córy, ale strzeż jej, Boże, przed takimi smarkaczkami! Taco dalej nie przekonuje nic a nic (uniewinnianie ye, serio?), czekam na tę 22, bo jutro może być jedno dzień sądu ostatecznego. I to nie tak, że nie miałeś podejrzanych, bo miałeś. Całą dotychczasową grę podszczypywałeś Ye, miałeś też paru innych kandydatów: mafiacorner.boards.net/post/29201/thread (na dole posta) mafiacorner.boards.net/post/29258/thread (wymieniasz go w liście podejrzanych razem z windmilem i Anastazią) mafiacorner.boards.net/post/29316/threadPotem wysyłasz głos na Rojta, nie wspominając o nim wcześniej, no ale wiadomo, zwróciłeś na coś uwagę u niego, zdarza się. Ale tutaj już: mafiacorner.boards.net/post/29465/threadpiszesz, że możesz zmienić na Taco jak będzie "popiardywał". I w końcu zmieniasz na Taco. Ale w swoim ostatnim poście twierdzisz, że masz go za niewinnego, chociaż nie do końca cię przekonuje - a jednym z argumentów jest to, że ten uniewinniał Ye. Czy jak wysyłałeś swój głos myślałeś, że Taco jest winny? Jeśli tak, to kiedy zmieniłeś zdanie na jego temat? Co cię przekonało? I czemu nie głosowałeś na Ye, skoro od początku w niego uderzałeś? Zmieniłeś zdanie co do niego, czy dalej masz za winnego?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 11, 2023 11:28:20 GMT 1
on nie żyje
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 11:28:48 GMT 1
xDDD
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 11:29:07 GMT 1
Do tematów, które podrzuca Jacek dorzuciłbym temat wyborów mordów przez mafię
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 11:29:22 GMT 1
No to wypada z mojej listy podejrzanych ( romangmerke, możesz mi odpowiedzieć na cmentarzu)
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 11:29:40 GMT 1
romangmerke (wiem, że cię prawdopodobnie nie ma, ale ja nie wiem, czy będę potem, a powiadomienia dostaniesz, więc się odnieś proszę): czemu zagłosowałeś wczoraj na Taco, skoro jak sam piszesz, nie miałeś go nawet za winnego? Oddałem zatem głos na Hemingwaya, gdyż gra zwyczajnie słabo. Nie sądzę, że mafijnie, bo któżby tak grał? Miało go nie być, był, miał coś czytać, nie czytał, miał coś pisał, pisał głupoty ! Jednak było to najmniejsze zło, jakie mogłem wtedy wymyślić. Gra raczej jak nieroztropny, swieży miastowy w wieku mojej córy, ale strzeż jej, Boże, przed takimi smarkaczkami! Taco dalej nie przekonuje nic a nic (uniewinnianie ye, serio?), czekam na tę 22, bo jutro może być jedno dzień sądu ostatecznego. I to nie tak, że nie miałeś podejrzanych, bo miałeś. Całą dotychczasową grę podszczypywałeś Ye, miałeś też paru innych kandydatów: mafiacorner.boards.net/post/29201/thread (na dole posta) mafiacorner.boards.net/post/29258/thread (wymieniasz go w liście podejrzanych razem z windmilem i Anastazią) mafiacorner.boards.net/post/29316/threadPotem wysyłasz głos na Rojta, nie wspominając o nim wcześniej, no ale wiadomo, zwróciłeś na coś uwagę u niego, zdarza się. Ale tutaj już: mafiacorner.boards.net/post/29465/threadpiszesz, że możesz zmienić na Taco jak będzie "popiardywał". I w końcu zmieniasz na Taco. Ale w swoim ostatnim poście twierdzisz, że masz go za niewinnego, chociaż nie do końca cię przekonuje - a jednym z argumentów jest to, że ten uniewinniał Ye. Czy jak wysyłałeś swój głos myślałeś, że Taco jest winny? Jeśli tak, to kiedy zmieniłeś zdanie na jego temat? Co cię przekonało? I czemu nie głosowałeś na Ye, skoro od początku w niego uderzałeś? Zmieniłeś zdanie co do niego, czy dalej masz za winnego? ZABÓJSTWA: Juan Roman Riquelme - Mafia, szeregowy Zagubiony - Niewinny, bezrolny romangmerke - Niewinny, bezrolny
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 11, 2023 11:30:36 GMT 1
Spóźniłeś się Jasiu, już mi to wyjaśnili. Ale dziękuję
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 11, 2023 11:30:57 GMT 1
Do tematów, które podrzuca Jacek dorzuciłbym temat wyborów mordów przez mafię Zagubiony z dużym posłuchem i dobrą pozycją w mieście, inteligentny, pewnie przystojny Gmerke cichy ale z potencjałem, pewnie myśleli, że rolny I tyle na temat mordów
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 11:31:59 GMT 1
Karetka, Biden - ale na co ja mam się zgodzić, na zostanie jakimś resource'em do głosowania, punkcikiem w grze RPG, żeby tylko nie paść? a to pierdolę taką grę będę głosował wybiórczo i podstępnie Co sądzisz o Anastazji, Parabolach, Jill Bittenie i ye? Anastazja - nie wiem, jakiś taki chaos robi, w sumie tam żadnych poszlak nie ma, tylko pijany bełkot tbh, nie świadczy to o żadnym kolorze Parabole - szacun, że chciał wybronić Magnusa i go dopytywał do końca, raczej zielony, ale po wtopie z Ebenezerem to nie ufam nikomu oprócz Losco Jill Bitten - kojarzę tylko z tego posta, co mówili, że mafijny, a potem, że jednak niemafijny, tylko zarzutka z innej edycji z pozmienianymi nickami, nie wiem w końcu, czy to była zarzutka czy antyzarzutka, ogólnie chyba dobry gracz, który nie ma zbytnio czasu na grę Ye - ogólem się zgadzam z rozpiską i strategią na glony, najbliżej moich odczuć, dlatego poprosiłem, żeby przeczytał moje posty raz jeszcze
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 11:33:17 GMT 1
Ye to przeczytaj te posty raz jeszcze.
Byście wywarli lepszy pressing to by się zgodził.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 11:35:34 GMT 1
Do tematów, które podrzuca Jacek dorzuciłbym temat wyborów mordów przez mafię Jasiu, wypowiedz się o Pijo. Może być najgłupiej jak się da, bylebym wyłapał sens.
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 11:35:54 GMT 1
Pewnie przeczytam, ale nie lubie orać oranego.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 11:37:52 GMT 1
Do tematów, które podrzuca Jacek dorzuciłbym temat wyborów mordów przez mafię Jasiu, wypowiedz się o Pijo. Może być najgłupiej jak się da, bylebym wyłapał sens. Szczerze, nie czytałem jego postów jeszcze xD
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 11:37:56 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 11:40:20 GMT 1
Jaworek ma bardzo subtelne plejsy, ale ja bym chciał żeby wywarł większy wpływ na rozgrywkę. Dobranoc. subtelnie ustawiłem tok rozumowania miasta w takim kierunku, który dla mnie jest całkiem git i się odmeldowuję
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 11:42:13 GMT 1
Do tematów, które podrzuca Jacek dorzuciłbym temat wyborów mordów przez mafię Zagubiony z dużym posłuchem i dobrą pozycją w mieście, inteligentny, pewnie przystojny Gmerke cichy ale z potencjałem, pewnie myśleli, że rolny I tyle na temat mordów Dodam tylko, że Roman był wprost przeciwko - Ye, Taco i Ebenezer Oraz po cichu przeciwko - Anastazji i komuś jeszcze Zagubiony - Przeciwko Zmarzlikowi, Taco i jak ktoś chce to może dopisać listę, bo nie chce mi się czytać 7 stron...
|
|