|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 11:42:15 GMT 1
tu jest moje odniesienie: mafiacorner.boards.net/post/29298/thread"Nadal nie wiem, co z JRR i Magnusem, JRR nagle z top podejrzanego do top bezpiecznego i nikt go nie wspomina? Chyba że Losco jednoznacznie twierdzi, że czysty. A Magnus mógłby się rozpisać więcej." I Magnus tak mi odpisywał, że zabełtał mętlik w głowie, Losco mi nie odpisał a Ebenezer zaczął walić armatą, to myślałem, że ludzie uznali, że faktycznie JRR niższy priorytet.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 11:47:01 GMT 1
Ja właśnie nie wiem, czy Ebenezer to wajchowy mafiozo, które tym postem przechylił lincz z JRR na Magnusa. Czy może tą przydługą analizą Magnusa próbować zyskać jakieś punkty uznania w mieście
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 11:48:06 GMT 1
tu jest moje odniesienie: mafiacorner.boards.net/post/29298/thread"Nadal nie wiem, co z JRR i Magnusem, JRR nagle z top podejrzanego do top bezpiecznego i nikt go nie wspomina? Chyba że Losco jednoznacznie twierdzi, że czysty. A Magnus mógłby się rozpisać więcej." I Magnus tak mi odpisywał, że zabełtał mętlik w głowie, Losco mi nie odpisał a Ebenezer zaczął walić armatą, to myślałem, że ludzie uznali, że faktycznie JRR niższy priorytet. Ale to jest już PO dwóch z 3 postów, które zacytowałam. W tym na samej górze niezbyt subtelnie robisz z siebie męczennika i orędownika tych głosów, podczas gdy ładnie widać, że i Juan, i Magnus, to w zasadzie podczepka z Twojej strony. Poza tym ten post, który cytujesz - dziwiło cię, że Juan nagle został uniewinniony, po czym i tak stwierdziłeś, że pójdziesz za głosem Ebenezera i walniesz w Magnusa?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 11:48:27 GMT 1
To kwestia kreacji, Jasiu. Wpis na blogu w stylu Ebenezera Rojta.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 11:48:35 GMT 1
Łapie mnie skurcz po imprezie
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 11:49:01 GMT 1
Ja właśnie nie wiem, czy Ebenezer to wajchowy mafiozo, które tym postem przechylił lincz z JRR na Magnusa. Czy może tą przydługą analizą Magnusa próbować zyskać jakieś punkty uznania w mieście Jeśli byłby mafiozą, to zdawałby sobie sprawę chyba, że tak bezczelna wajcha zwróci uwagę po śmierci niewinnego. Chyba że nie wziął pod uwagę dobitki snajpera od razu w ten sam dzień.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 11:52:14 GMT 1
Ty Jasiu, a co ty próbowałeś osiągnąć głosująć w ostatniej minucie na Riquelme, który już nie mógł paść?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 11, 2023 11:52:20 GMT 1
Zagubiony z dużym posłuchem i dobrą pozycją w mieście, inteligentny, pewnie przystojny Gmerke cichy ale z potencjałem, pewnie myśleli, że rolny I tyle na temat mordów Dodam tylko, że Roman był wprost przeciwko - Ye, Taco i Ebenezer Oraz po cichu przeciwko - Anastazji i komuś jeszcze Zagubiony - Przeciwko Zmarzlikowi, Taco i jak ktoś chce to może dopisać listę, bo nie chce mi się czytać 7 stron... Mi się chciało i przed chwilą to zrobiłem ale nie wiemy czy go zajebali za dobre typy teraz czy po prostu za ogarnięcie, które było widać gołym okiem. Ślepa uliczka, możemy jego typy traktować jako wskazówkę ale nie pewnik.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 11:53:17 GMT 1
Ty Jasiu, a co ty próbowałeś osiągnąć głosująć w ostatniej minucie na Riquelme, który już nie mógł paść? Hmm... A na kogo miałem zagłosować?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 11:54:11 GMT 1
Dodam tylko, że Roman był wprost przeciwko - Ye, Taco i Ebenezer Oraz po cichu przeciwko - Anastazji i komuś jeszcze Zagubiony - Przeciwko Zmarzlikowi, Taco i jak ktoś chce to może dopisać listę, bo nie chce mi się czytać 7 stron... Mi się chciało i przed chwilą to zrobiłem ale nie wiemy czy go zajebali za dobre typy teraz czy po prostu za ogarnięcie, które było widać gołym okiem. Ślepa uliczka, możemy jego typy traktować jako wskazówkę ale nie pewnik. Zgadzam się, poszlaki to nie dowody, ale zawsze lepiej jest zapisać poszlaki niż całkowicie je olać
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 11:57:02 GMT 1
tu jest moje odniesienie: mafiacorner.boards.net/post/29298/thread"Nadal nie wiem, co z JRR i Magnusem, JRR nagle z top podejrzanego do top bezpiecznego i nikt go nie wspomina? Chyba że Losco jednoznacznie twierdzi, że czysty. A Magnus mógłby się rozpisać więcej." I Magnus tak mi odpisywał, że zabełtał mętlik w głowie, Losco mi nie odpisał a Ebenezer zaczął walić armatą, to myślałem, że ludzie uznali, że faktycznie JRR niższy priorytet. Ale to jest już PO dwóch z 3 postów, które zacytowałam. W tym na samej górze niezbyt subtelnie robisz z siebie męczennika i orędownika tych głosów, podczas gdy ładnie widać, że i Juan, i Magnus, to w zasadzie podczepka z Twojej strony. Poza tym ten post, który cytujesz - dziwiło cię, że Juan nagle został uniewinniony, po czym i tak stwierdziłeś, że pójdziesz za głosem Ebenezera i walniesz w Magnusa? "subtelnie robisz z siebie męczennika i orędownika tych głosów" - bo miałem wrażenie, że ludzie w ogóle zdjęli JRR ze świecznika, na tamten moment tak było, na początku wszyscy "JRR, JRR", a potem cisza i "tylko szachista", to mówiłem "halooo" "po czym i tak stwierdziłeś, że pójdziesz za głosem Ebenezera i walniesz w Magnusa?" - tak, bo "Magnus tak mi odpisywał, że zabełtał mętlik w głowie, Losco mi nie odpisał a Ebenezer zaczął walić armatą" zwłaszcza mnie zdziwiło milczenie Losco, który wystawił JRR, inni pociągneli, a sam Losco zniknął
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 11:59:13 GMT 1
I co w tym kontekście sądzisz o Losco?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 11:59:36 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 11:59:36 GMT 1
No dla mnie to z perspektywy wygląda jak "delikatnie zaznaczę że mój kolega mafioza podejrzany, ale jebnę w niewinnego bo mam na to podkładkę u innych".
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 12:00:54 GMT 1
Ja liczę na plot twist z Losco jako zagubionym xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:03:18 GMT 1
via mobile
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 12:03:18 GMT 1
Ja właśnie nie wiem, czy Ebenezer to wajchowy mafiozo, które tym postem przechylił lincz z JRR na Magnusa. Czy może tą przydługą analizą Magnusa próbować zyskać jakieś punkty uznania w mieście Ebenezer jest dla mnie spora zagadka. Poki co sklaniam sie ku temu, ze oszukuje nas tylko co do bycia ogarem. Poczekalbym z 2 dni.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 12:03:39 GMT 1
Losco to gracz uniewinniony przez wszystkie obozy. Nie ma co mieszać w jego sprawie dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:04:26 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 12:04:26 GMT 1
No dla mnie to z perspektywy wygląda jak "delikatnie zaznaczę że mój kolega mafioza podejrzany, ale jebnę w niewinnego bo mam na to podkładkę u innych". jak ktoś mnie przekonuje do czegoś, to to jest podkładka? dopytałem Losco, jako głównego wysuwającego kandydaturę JRR, dopytałem Magnusa, żeby więcej się rozpisał (a on zaczął motać) i potem armata Ebenezera, to jak miałem nie być przekonany wut
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 12:04:59 GMT 1
Losco gra krystalicznie czysto i złapał już jednego mafiozę.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 12:07:01 GMT 1
I co w tym kontekście sądzisz o Losco? no Losco udowodnił, że TOP mafiaseeker, tylko jakby wystawił tego JRRa a potem stonował, ale jednak wystawił
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:14:48 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 12:14:48 GMT 1
Czemu mnie zaliczacie na równi z jakimiś glonami cyklopami jak ja więcej i zabawniej pisałem xD proszę mnie szanować no i absurdalne skoro ja w pewnym momencie co drugi post wspominałem o JRR proszę producenta podkładów kanye west o ponowną analizę moich postów i zdecydowane uniewinnienie wraz z przeprosinami Wspominanie a atakowanie i wygrzebywanie mafijności gracza to dwie różne rzeczy, mordgo.
|
|