|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:27:15 GMT 1
To trochę jakbym ja napisał, że dam się okraść w Zurychu. W życiu nie byłem w Zurychu. I pewnie prędko nie będę.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:28:26 GMT 1
I tak Kacper w tej edycji nie był w przyspieszonym linczu i być nie mógł, bo przyspieszone proponuje tylko mafia. A akurat nikogo poza nim z mafii przy życiu nie było.
Ot przypadek.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:29:30 GMT 1
Oczywiście moglibyście uznać, że to nie manipulacja, ot chciał się dać zlinczować dla dobra miasta.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:30:36 GMT 1
Tyle, że chyba wam dziś dość wyraźnie pokazałem, że gra Kacpra na manipulacji stoi.
Jeśli ktoś z was Pshemo/Łuczyk uważa, że przy tamtych nastrojach mogło dojść rzeczywiście do tego przyspieszonego niech podniesie rękę i napisze mi to wprost.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:31:43 GMT 1
Mamy więc fakt "Kacper jest się w stanie poświęcić" ale tylko w przyspieszonym.
Mamy bowiem o to lincz zwyczajny. Dlaczego wówczas Kacper się nie poświęcił?
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:32:29 GMT 1
Podejrzani on i Musil, jego narracja opierała się na tym, że niewinny Musil = przegrana gra dla miasta. Mógł zatem dać się sam zlinczować. Skoro tak namawiał do przyspieszonego na nim.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:33:41 GMT 1
Ale uwaga uwaga nie. Zobaczcie co Kacper pisał minuty przed linczem. PRZEKONALIŚMY GO.
Kiedy ja wahałem się kogo zlinczować Musila czy Pinsę, Pinsę czy Musila i zmieniałem zdanie co 3 minuty, Kacper dał się przekonać, że chuj tam, nie dam się zlinczować.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:35:42 GMT 1
ZWRÓĆCIE UWAGĘ, ŻE JA ODNOTOWUJĘ KONKRETNE ZACHOWANIA KACPRA, NIE JAKIEŚ MORDY, ZACHOWANIA INNYCH, BIORĘ POD UWAGĘ TYLKO GRĘ KACPRA. TO JAK GRA, JAK ZMIENIA ZDANIE.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:36:37 GMT 1
On całą swą argumentację opiera na luźnej interpretacji zdarzeń i emocjonalnym podejściu, ja podaję fakty.
KACPER KTÓRY CHCIAŁ PRZYSPIESZONY NA SOBIE PRZED MUSILEM ZLINCZOWAŁ MUSILA.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:38:18 GMT 1
Ja za to chciałem sprawdzić Musila dlatego, że narracja w której to Musil jest winny a Kacper jest niewinny ale błądzący, wydała mi się prawdopodobna. Pokazałem wprost dlaczego uważam, że warto wówczas linczować Musila.
Kacper go zlinczował i ma to w dupie. I w dupie to co wcześniej pisał o tym, że da się zlinczować w przyspieszonym.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 17:40:38 GMT 1
Influencer proszę ciebie, zmień na Pinse. Ja nadal czytam i myśle, ąle proszę cię zmień na pinsę.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:41:07 GMT 1
Dlatego używanie argumentacji że Kacper jest niewinny bo który winny dałby sie zlinczować jest bez sensu. Bo Kacper koniec końców nie dał się zlinczować. Choć mógł. Wysyłając głos w ludzi, których uważał za winnych. Nikt by go nie posądzał o specjalne samobójstwo.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 17:45:57 GMT 1
I tak wszystko zależy od Łuczyka. Jeśli zagłosuje na mnie to tamci dwaj nas przegłosują. Spokojnie. Mam to pod kontrolą. Chuja miałeś pod kontrolą.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:47:51 GMT 1
Jeśli tym wszystkim co napisałem nie rozjaśniłem sytuacji, to się poddaję. Nie potrafię głębiej, dosadniej pokazać dlaczego on jest w mafii. Nie stosując banalnych argumentów, ale krok po kroku tłumacząc podstawy jego manipulacji.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:50:48 GMT 1
W każdym razie pytajcie. Macie wątpliwości, to postaram się je rozwiać (lub zasiać)
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Apr 3, 2023 17:51:36 GMT 1
Influencer proszę ciebie, zmień na Pinse. Ja nadal czytam i myśle, ąle proszę cię zmień na pinsę. Jeszcze niczego nie zdecydowałem. Z przekroju całej gry zlinczowałbym Pinsę, ale jeszcze ostatni przegląd Rimbaud sobie zrobię. Szczególnie jego początku i tego jego łowienia mafii.
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Apr 3, 2023 17:52:34 GMT 1
Spokojnie. Mam to pod kontrolą. Chuja miałeś pod kontrolą. Akurat w tym przypadku, to czasami on przejmuje kontrolę nade mną.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 17:53:39 GMT 1
Rimbaud jakie dajesz szanse że influ jest w mafii?
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 17:54:10 GMT 1
może dlatego to jest tak trudne
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:56:35 GMT 1
Rimbaud jakie dajesz szanse że influ jest w mafii? 0,01 procenta jakieś. Nie miałby żadnych profitow w szybkim punktowaniu Hayhy. Co innego szybki głos (jak Ci kazałem w siebie grając Aldoną wtedy na drugiego) a co innego argumentacja, która mogła go posłać do piachu. Plus to co robi dziś Kacper. No kurwa niewinny tak nie robi. Niewinny jest niewinny i tyle. Czasem jest bezradny, czasem znajduje elementy winy tego drugiego, ale NIGDY TAK NIE MANIPULUJE JAK DZIŚ KACPER.
|
|