|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:57:35 GMT 1
Gra Kacpra od samego rana dzisiaj to JEDNA WIELKA MANIPULACJA.
Tego się nie da napisać przypadkowo.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:58:52 GMT 1
Widziałem wielu niewinnych, ale żaden nie stosował tylu manipulacji w celu uniewinnienia. Przecież on użył z 7-8 środków manipulacji, co ładnie wypunktowałem. Gdyby był niewinny, a ja winny, jakbym nie chciał, nie byłbym w stanie tego znaleźć.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 17:59:12 GMT 1
A teraz idę pod prysznic i na wódkę. Ale będę czuwał.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 18:00:40 GMT 1
Kolego Influincerze błagam cię zmiń na Pinsę.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 18:26:46 GMT 1
Rimbaud jakie dajesz szanse że influ jest w mafii? 0,01 procenta jakieś. Nie miałby żadnych profitow w szybkim punktowaniu Hayhy. Co innego szybki głos (jak Ci kazałem w siebie grając Aldoną wtedy na drugiego) a co innego argumentacja, która mogła go posłać do piachu. Plus to co robi dziś Kacper. No kurwa niewinny tak nie robi. Niewinny jest niewinny i tyle. Czasem jest bezradny, czasem znajduje elementy winy tego drugiego, ale NIGDY TAK NIE MANIPULUJE JAK DZIŚ KACPER. Ile na 10 będę frajerem jak dam się dziś Kacprowi nabrać? Wysil się na obiektywność.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 3, 2023 18:31:33 GMT 1
via mobile
Post by PINSA GOURMET on Apr 3, 2023 18:31:33 GMT 1
Nie będziesz wcale niezależnie od werdyktu. Wszyscy nie tylko wy dostaniecie solidną nauczkę, gra ewoluuje, a Wojtas zgarnie dawno już należne mvp które ktoś mu bez przerwy zabiera sprzed nosa
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 18:31:49 GMT 1
0,01 procenta jakieś. Nie miałby żadnych profitow w szybkim punktowaniu Hayhy. Co innego szybki głos (jak Ci kazałem w siebie grając Aldoną wtedy na drugiego) a co innego argumentacja, która mogła go posłać do piachu. Plus to co robi dziś Kacper. No kurwa niewinny tak nie robi. Niewinny jest niewinny i tyle. Czasem jest bezradny, czasem znajduje elementy winy tego drugiego, ale NIGDY TAK NIE MANIPULUJE JAK DZIŚ KACPER. Ile na 10 będę frajerem jak dam się dziś Kacprowi nabrać? Wysil się na obiektywność. tu nie chodzi o frajerstwo, dałoby się na to wszystko nabrać, gdybym tego nie wypunktował. Jeśli po tym, co przedstawiłem uznasz, że ja logiką, masą przemyśleń, wytłumaczonym każdym krokiem i rozpracowaniem manipulacji Kacperka, nie przedstawiłem jasnej diagnozy mafijności Kacpra, to będzie to moja wina. Bo może powinienem dosadniej, mocniej i głębiej. Ale nie potrafię. Więc, jeśli się nabierzesz na zmyły Kacpra to frajerem będę ja. Tym bardziej po wczorajszym remisie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 3, 2023 18:32:07 GMT 1
via mobile
Post by PINSA GOURMET on Apr 3, 2023 18:32:07 GMT 1
Zrobiliśmy sól tej gry
|
|
|
Rozgrywka
Apr 3, 2023 18:33:07 GMT 1
via mobile
Post by PINSA GOURMET on Apr 3, 2023 18:33:07 GMT 1
Nie No chłop mi zarzucał manipulacje xD
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 18:33:57 GMT 1
Ja wam przedstawiłem obraz, jak go zinterpretujecie to już was osąd. Przecież jeśli uznacie, że blefuję to nie będę płakać. Będzie to oznaczało, że uważacie, że w byciu w mafii osiągnałem mistrzostwo.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 18:34:50 GMT 1
Bo nie da się tego zrobic, co dziś zrobiłem będąc w mafii. nie znajdziecie pół przypadku. po prostu się nie da.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 3, 2023 18:36:24 GMT 1
via mobile
Post by PINSA GOURMET on Apr 3, 2023 18:36:24 GMT 1
Pshemo kiedy się czułeś bardziej manipulowany, rano czy teraz? 😆
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 18:36:29 GMT 1
Nie No chłop mi zarzucał manipulacje xD nie no przepraszam, od rana w ogóle nie manipulowałeś, nie stosowałeś żadnych sztuczek, kompletnie nie zmieniłeś poziomu gry. grałeś jak dotąd, tylko mi się coś pokiełbasiło i napisałem kilkanaście postów z dupy.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 18:39:27 GMT 1
Prosty test:
Jak manipulowałbyś będąc w mafii:
a) tak jak Kacper dzisiaj b) tak jak niby ja manipuluję teraz
co byłoby do zrobienia, a co jest ponad siły mafiozy
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 18:40:53 GMT 1
koniec końców ta gra wywodzi się od kilku pierwszych napisanych zdań, postów, to że teraz potrafimy się tak pięknie, choć nierówno, spierać, jest esencją tej gry. Cieszę się, że wczoraj zmieniłem głos. Dzięki temu dzisiaj mamy pojedynek na siłę argumentów, logiki, sensu grania.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 18:41:30 GMT 1
i ja jestem szczerze zajarany tym co się dzieje, tak po prostu zajarany, nigdy nie sądziłem, że gra w mieście może dać tyle podjarki
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Apr 3, 2023 18:41:37 GMT 1
Influencer Proszę. Zagłosuj ze mną na Pinsę.
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Apr 3, 2023 18:42:01 GMT 1
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 3, 2023 18:43:55 GMT 1
Kacper nie psuj atmosfery, wez dyskutuj. rzuć mi wyzwanie. Chcę poczuć wyzwanie
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Apr 3, 2023 18:44:28 GMT 1
Przegranej się spodziewałem, miałem od rana może z pół procenta szans na zwycięstwo. Ale, tego że egze jedną ręką rozklepie mnie i okłamie was,a drugą wytnie sobie żebra i w tym samym czasie zacznie sobie robić lache nie miałem szans oczekiwać
|
|