|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:17:43 GMT 1
via mobile
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:17:43 GMT 1
Uwaga, drugie audiotele rozgłośni Pacific Rim.
Co jest głupsze: a) Not to touch w D1; b) Glonobicie.
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 14:18:14 GMT 1
Czekam sobie spokojnie aż influencer wpadnie na coś jako pierwszy
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:18:41 GMT 1
Dobrze, że trochę później dzisiaj. Można zrobić jakąś radę mędrców trochę przed linczem i zrobić listę not-to-touch.
o 21 na przykład? Wszystkim pasuje?
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 14:20:05 GMT 1
Uwaga, drugie audiotele rozgłośni Pacific Rim. Co jest głupsze: a) Not to touch w D1; b) Glonobicie. c) Każdy kolejny pomysł mafijnego wjebańca
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:20:47 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 14:20:47 GMT 1
czemu udajesz że nie sprawdziłeś harmonogramu? czemu myślisz, że udaję? sprawdzenie wątku harmonogram < zadanie głupiego pytania w wątku ogólnym?
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 14:21:11 GMT 1
Zrobimy listę not to touch i radę kurwa mędrców kilka stron po starcie rozgrywki kto da więcej?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:21:43 GMT 1
via mobile
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:21:43 GMT 1
Zrobimy listę not to touch i radę kurwa mędrców kilka stron po starcie rozgrywki kto da więcej? Dziewczyna Reynevana.
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 14:21:43 GMT 1
Z nazywaniem zebrania o 21 radą mędrców bym się powstrzymał na twoim miejscu wjebańcu
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 14:23:05 GMT 1
Jeśli czegoś nauczył mnie Tom, to tego, że nic dwa razy się nie zdarza, nie ma dwóch tych samych nocy, dwóch jednakich pocałunków, dwóch jednakich spojrzeń w oczy. W związku z tym proponuję skupić się na tu i teraz. Uwaga, Wilson pyta. Kogo byście zabrali na bezludną wyspę oprócz: a) Wilsona; b) kilku licealistów. Skrzynkę Budweiserów, kwasa, dwie torby trawy.
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:23:38 GMT 1
Zrobimy listę not to touch i radę kurwa mędrców kilka stron po starcie rozgrywki kto da więcej? co złego w tym, żeby: a) zadbać o to, by pierwszy lincz był korzystny dla miasta b) ustalić kiedy zrobimy wspólne ustalenie jako miasto elementu a)?
Nie wiem, jeśli lubisz dziki zachód tak jak do tej pory i przygniatającą większość edycji wygraną przez mafię, to nie mamy oczywiście o czym rozmawiać
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 14:23:52 GMT 1
Czekam aż wjebaniec wyjdzie z pomysłem kolejki linczowania i będzie hattrick
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 14:26:40 GMT 1
Zrobimy listę not to touch i radę kurwa mędrców kilka stron po starcie rozgrywki kto da więcej? co złego w tym, żeby: a) zadbać o to, by pierwszy lincz był korzystny dla miasta b) ustalić kiedy zrobimy wspólne ustalenie jako miasto elementu a)?
Nie wiem, jeśli lubisz dziki zachód tak jak do tej pory i przygniatającą większość edycji wygraną przez mafię, to nie mamy oczywiście o czym rozmawiać Warto zacząć od rozdzielenia towarzystwa na dwie grupy: a)robiących ruchy b)opowiadających na temat robienia ruchów
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:28:33 GMT 1
Mam ziomka który studiował jakąś geografię w Poznaniu czy coś.
I siedział kiedyś w pociągu z drugim ziomkiem ze studiów i gadali o tym jak podzielić Polskę w ArcGISie.
I przyszedł jakiś Polak Wyklęty i dał mu w pysk za dzielenie Polski. Tak to przynajmniej opowiedział.
I tak samo oceniam wiarygodność Waszych rozważań w tym momencie.
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 14:29:11 GMT 1
pinsa to co, masówka na wjebańca?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:29:24 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 14:29:24 GMT 1
O, gość od dziwnego niepolskiego jedzenia ma rację. Niech Mafijny Wjebaniec zacznie od pokazania swojej listy not to touch skoro twierdzi, że można taką dziś stworzyć.
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 14:30:51 GMT 1
A tak poza tym szukam pracowników na stanowiska: a) szef działu aerodynamiki b) szef działu silnikowego. Proszę o wysyłanie CV na maila: jean.todt@gmail.com
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:35:30 GMT 1
O, gość od dziwnego niepolskiego jedzenia ma rację. Niech Mafijny Wjebaniec zacznie od pokazania swojej listy not to touch skoro twierdzi, że można taką dziś stworzyć. Bez problemu można tworzyć takie listy. Pewnie będą mniej lub bardziej trafne, ale ja mam już pięć nicków, których nie chciałbym zlinczować dzisiaj (Wjebaniec, Rimbaud, Wilson, Thompson, Todt)
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 14:36:26 GMT 1
i siebie zawarł na własnej liście, no i to jest sprytna strategia xD
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:36:33 GMT 1
Z drugiej strony sobie myślę, że mafioza to musiałby naprawdę być nieźle pokręcony, żeby przy tajnych głosowaniach tak jawnie próbować sobie ładnie zakolejkować lincz w D1 żeby uniknąć możliwości wpadki. Wszak prawdopodobieństwo trafienia poety-mafiuszki wynosi 16,7% (red, popraw mnie jak coś źle policzyłem).
Ten sam kolega od dzielenia Polski mieszka pod Poznaniem na wsi. I opowiada, że w okolicy jest hałda żużla. I jest rodzina z chłopcem z zespołem downa. I tata tej rodziny bierze chłopczyka na motorowerze na tę hałdę żużla żeby sobie pojeździł, bo działa to na niego terapeutycznie.
Mniej więcej tak bym ocenił ewentualną zagrywkę mafii na zrobienie 'to lincz or not to lincz'.
Wilson mówi - linczujmy wolno jak Marketa-sodomitka, dziewczyna Samsona Miodka. Boh rozpozna swoich.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 14:39:59 GMT 1
O, gość od dziwnego niepolskiego jedzenia ma rację. Niech Mafijny Wjebaniec zacznie od pokazania swojej listy not to touch skoro twierdzi, że można taką dziś stworzyć. Bez problemu można tworzyć takie listy. Pewnie będą mniej lub bardziej trafne, ale ja mam już pięć nicków, których nie chciałbym zlinczować dzisiaj (Wjebaniec, Rimbaud, Wilson, Thompson, Todt) Za co Todt? Może ma twarz budzącą zaufanie, ale w tej grze to cecha budząca niepokój.
|
|