|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:41:04 GMT 1
Z drugiej strony sobie myślę, że mafioza to musiałby naprawdę być nieźle pokręcony, żeby przy tajnych głosowaniach tak jawnie próbować sobie ładnie zakolejkować lincz w D1 żeby uniknąć możliwości wpadki. Wszak prawdopodobieństwo trafienia poety-mafiuszki wynosi 16,7% (red, popraw mnie jak coś źle policzyłem). Ten sam kolega od dzielenia Polski mieszka pod Poznaniem na wsi. I opowiada, że w okolicy jest hałda żużla. I jest rodzina z chłopcem z zespołem downa. I tata tej rodziny bierze chłopczyka na motorowerze na tę hałdę żużla żeby sobie pojeździł, bo działa to na niego terapeutycznie. Mniej więcej tak bym ocenił ewentualną zagrywkę mafii na zrobienie 'to lincz or not to lincz'. Wilson mówi - linczujmy wolno jak Marketa-sodomitka, dziewczyna Samsona Miodka. Boh rozpozna swoich. Linczujemy tak, że Bóg rozpozna swoich co edycję i ostatni raz w miarę dobrze udało się zlinczować w d1 ljokelsoya w królewskiej, prawie trzy lata temu xd
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:43:04 GMT 1
Bez problemu można tworzyć takie listy. Pewnie będą mniej lub bardziej trafne, ale ja mam już pięć nicków, których nie chciałbym zlinczować dzisiaj (Wjebaniec, Rimbaud, Wilson, Thompson, Todt) Za co Todt? Może ma twarz budzącą zaufanie, ale w tej grze to cecha budząca niepokój. Moim zdaniem poleci w mordzie mafii
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:44:13 GMT 1
Jean Todt najpierw szumnie odwołuje się do nicków z poprzednich edycji, odpowiada na ekstraordynaryjne pytanie o harmonogram, żeby później nabić se nicniemówiący post kreacyjny. Na stronie piątej. Bardziej bym ufał Maxowi Mosleyowi na jego imprezie. Będąc etiopskim semitą określającym się jako Kopt. Po operacji korekty płci.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 14:44:34 GMT 1
A jak nie poleci? Weźmiesz za to odpowiedzialność?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:45:42 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 14:45:42 GMT 1
to cały misterny plan w pizdu.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:46:01 GMT 1
Wtedy wiadomo że snajper musi się nim zająć.To dalej będzie żył.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:47:12 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 14:47:12 GMT 1
Ale to już tam chuj z Todtem, czemu Rimbaud? @mafijny wjebaniec
|
|
|
Post by Influencer Inaczej on Mar 30, 2023 14:47:19 GMT 1
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 14:48:33 GMT 1
Jakie wnioski wyciągnięcie jeśli: a) polecę w mordzie b) nie polecę w mordzie? Jestem ciekaw waszych odpowiedzi zwłaszcza od wjebańca.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:48:45 GMT 1
Wilson nie ufa ludziom z długimi postami kreacyjnymi. Jak masz małego chuja to kupujesz duży samochód. Jak masz mało do powiedzenia o rozgrywce to próbujesz zamydlić oczy długim wstępem.
Prawdziwy mężczyzna tak nie postępuje.
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:48:54 GMT 1
A jak nie poleci? Weźmiesz za to odpowiedzialność? Nie. Możemy go zlinczować zawsze jutro albo pojutrze jeśli dalej będzie grał jak gra. Uważam jednak, że dzisiaj to błąd.
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:49:49 GMT 1
Wilson nie ufa ludziom z długimi postami kreacyjnymi. Jak masz małego chuja to kupujesz duży samochód. Jak masz mało do powiedzenia o rozgrywce to próbujesz zamydlić oczy długim wstępem. Prawdziwy mężczyzna tak nie postępuje. Wilson, Ty mi lepiej powiedz dlaczego reagujesz alergicznie na ideę współpracującego miasta.
W sumie to samo pytanie do pizzy.
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 14:50:01 GMT 1
Mafijny Wjebaniec chyba z kreacji jeszcze nie wyszedł.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 14:50:22 GMT 1
Marketa-sodomitka, dziewczyna Samsona Miodka. Ona była adamitką xD
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 14:50:34 GMT 1
Ale to już tam chuj z Todtem, czemu Rimbaud? @mafijny wjebaniec Nic odkrywczego, widzę potencjał, że się uniewinni, warto mu dać ten dzień. Jeśli się uniewinni to się uniewinni. Jeśli nie, to jutro też można go zlinczować
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 14:51:04 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 14:51:04 GMT 1
Z drugiej strony sobie myślę, że mafioza to musiałby naprawdę być nieźle pokręcony, żeby przy tajnych głosowaniach tak jawnie próbować sobie ładnie zakolejkować lincz w D1 żeby uniknąć możliwości wpadki. Wszak prawdopodobieństwo trafienia poety-mafiuszki wynosi 16,7% (red, popraw mnie jak coś źle policzyłem). Ten sam kolega od dzielenia Polski mieszka pod Poznaniem na wsi. I opowiada, że w okolicy jest hałda żużla. I jest rodzina z chłopcem z zespołem downa. I tata tej rodziny bierze chłopczyka na motorowerze na tę hałdę żużla żeby sobie pojeździł, bo działa to na niego terapeutycznie. Mniej więcej tak bym ocenił ewentualną zagrywkę mafii na zrobienie 'to lincz or not to lincz'. Wilson mówi - linczujmy wolno jak Marketa-sodomitka, dziewczyna Samsona Miodka. Boh rozpozna swoich. Linczujemy tak, że Bóg rozpozna swoich co edycję i ostatni raz w miarę dobrze udało się zlinczować w d1 ljokelsoya w królewskiej, prawie trzy lata temu xd bardzo rzadko udaje się trafic mafie w pierwszym glosowaniu, nie wiem czemu tak z tego powodu panikujesz (lub też taka panikę, punkt zaczepienia sobie wymyśliłeś). Niecelny lincz w d1 ani jakoś tragicznie nie wpłynie na miasto ani nie stworzy mafii drogi do zwycięstwa.
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:51:12 GMT 1
Reaguję bardzo dobrze na ideę miasta współpracującego w oparciu o dobre pomysły, wypracowane rozwiązania i skoordynowany proces.
Nie reaguję dobrze na szesnaste wcielenie samozwańczej córki Romanowów.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 14:51:45 GMT 1
Jean Todt najpierw szumnie odwołuje się do nicków z poprzednich edycji, odpowiada na ekstraordynaryjne pytanie o harmonogram, żeby później nabić se nicniemówiący post kreacyjny. Na stronie piątej A to całkiem ciekawe, też zwróciłem uwagę
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 14:53:31 GMT 1
Uguem śmierdzi mafią każde twoje pisanie same ogólniki i wymoszone odpowiedzi Pokaż mi gdzie tu smród Influencer Inaczej ponawiam (cudze) pytanie
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 14:54:47 GMT 1
Marketa-sodomitka, dziewczyna Samsona Miodka. Ona była adamitką xD Była. Dobrze, że pamiętasz o przyjaciołach. Szkoda, że Szarleja wypuściłeś do Bizancjum tuż przed bisurmańską powodzią. Co sądzisz o pomyśle Mafijnego Wjebańca? Bardziej hodie mihi cras tibi dla Jana Ziębickiego, czy jednak bolesne wrzody Flutka?
|
|