|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 15:52:39 GMT 1
To był post odnoszący się do tego o czym najpierw pisał Wilson o dwóch najlepszych postach Suma. Potem Simo napisał o SUMIE że jest szefem. Ty dodałeś jeszcze że Simo się zazielenił w tamtym momencie. Dlatego pytałem się was akurat czy za samo wejście SUM nie będzie ruszany przez czas bliżej nieokreślony ( w domyśle prawdopodobnie nigdy). Moje zazielenienie Hejki nie ma żadnego związku z jego postem o SUMie Nie mam (i chyba nikt z nas nie ma) w tej chwili powodów żeby uniewinniać suma na czas nieokreślony a tymbardziej na zawsze Dlatego wolałem dopytać i doprecyzować tą kwestię bo źle się wyraziłem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 15:52:52 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 15:52:52 GMT 1
Ja bym uniewinnial na zawsze.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 15:54:29 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 15:54:29 GMT 1
Czytam sobie jeszcze raz twórczość Mafijnego Wjebańca i nawet jeśli jest to mafio to dobrze posłuży jako miernik mafijności/miastowości w stosunku do tych co się do niego odnosili ponieważ jako pierwszy wyszedł przed szereg rzucając teoriami dotyczącymi dzisiejszego głosowania. Podobnie było w ostatnich edycjach trafiała się co najmniej jedna osoba służąca za lep na mafię.
Osoby które się odniosły do niego bezpośrednio lub pośrednio: - Hunter Thompson - Cogito ergo SUM - ja - PINSA GOURMET - Wilson W tej grupie może być prawdopodobnie mafiozo ale nie dałbym sobie uciąć obecnie sobie za to ręki przy takiej ilości danych. Odniesienie do wpisów takich gagatków jak wjebaniec jest łatwe i pozwala pozorować aktywność dyskutując niby o grze nie dając nic w zamian. To taka luźna uwaga która może później się przydać jak już poznane zostaną pierwsze kolorki po dzisiejszym dniu.
Jeśli w powyższej grupie nie ma mafiozy to oznacza że mafia nauczyła się by nie odnosić się do takich osobników i prawdopodobnie błądzę
z rzeczy równie oczywistych miło by było jakby miasto zlinczowalo mafiose. Ale zrobiłem wkład teraz do rozgrywki.
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 15:56:13 GMT 1
Influencera postów ja nawet nie jestem w stanie zrozumieć, jakbym czytał arabskie traktaty. Fun fact, el feurdż oznacza cipę. Czytam sobie jeszcze raz twórczość Mafijnego Wjebańca i nawet jeśli jest to mafio to dobrze posłuży jako miernik mafijności/miastowości w stosunku do tych co się do niego odnosili ponieważ jako pierwszy wyszedł przed szereg rzucając teoriami dotyczącymi dzisiejszego głosowania. Podobnie było w ostatnich edycjach trafiała się co najmniej jedna osoba służąca za lep na mafię.
Osoby które się odniosły do niego bezpośrednio lub pośrednio: - Hunter Thompson - Cogito ergo SUM - ja - PINSA GOURMET - Wilson W tej grupie może być prawdopodobnie mafiozo ale nie dałbym sobie uciąć obecnie sobie za to ręki przy takiej ilości danych. Odniesienie do wpisów takich gagatków jak wjebaniec jest łatwe i pozwala pozorować aktywność dyskutując niby o grze nie dając nic w zamian. To taka luźna uwaga która może później się przydać jak już poznane zostaną pierwsze kolorki po dzisiejszym dniu.
Jeśli w powyższej grupie nie ma mafiozy to oznacza że mafia nauczyła się by nie odnosić się do takich osobników i prawdopodobnie błądzę Ten post mi się w sumie nie podoba, jak na moje to każdy post, w którym dyskutowana jest taktyka zbierze jakiś odzew, najpewniej wśród tych, którzy akurat są na forum, wśród tych osób ktoś pewnie jest w mafii, bo mafia gdzieś być musi. Już nie mówiąc o tym, że już dyskutując na te tematy zmieniamy kierunek, w jakim pójdzie G1, więc co to niby znaczy "nie dając nic w zamian"?
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 15:59:19 GMT 1
Już można pisać, że Todt zielony, czy w dobrym smaku jest jeszcze poczekać?
Zapytam może jakiegoś specjalistę od smaku, co myślisz kanapka?
|
|
|
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 16:03:26 GMT 1
Ja bym poczekał
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 16:04:34 GMT 1
oki, to na razie zignorujcie mojego poprzedniego posta.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 16:09:17 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 16:09:17 GMT 1
PINSA GOURMETMafijny wjebaniec koniecznie chce powtórzyć wszystkie błędy miasta z 28 edycji Typowo zapchajdziurajstwo, nic konretnego nie dane tu tego. Takie aby tylko coś, nic mocniej. Hunter jaki pewny wszystkiego, zapowiada się ez gierka z takim przywództwem. Komu wódeczki ze śniegiem? Pseudoirania po ataku dla niego od thompsona A w drugim albo trzecim jeszcze można, czy już za późno? Pseudośmieszkim wymoszony gdy rembaud mu mocno powiedział. nie podoba mi się ten post, ale że jestem rybą to nic nie powiem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 16:10:45 GMT 1
via mobile
Post by Cogito ergo SUM on Mar 30, 2023 16:10:45 GMT 1
Bo jak wiadomo, ryby głosu nie mają.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Mar 30, 2023 16:12:32 GMT 1
Siedzę sobie na przerwie w fabryce myśli i tak sobie myślę że ja nigdy nic mocnego snajperowi nie napisałem i nie wiem skąd influenser to wziął.
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Mar 30, 2023 16:17:34 GMT 1
Influenser trochę dorabia wytlumaczenie do tezy. Co nie zmienia faktu, ze fin w mafii być może. I że ciekawe są jego stosunki z pizza.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 16:23:07 GMT 1
via mobile
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 16:23:07 GMT 1
Weźcie nazywajcie poprawnie te nazwy kreacji, a nie, że muszę się zastanawiać kto to Hejha i czy fin to nie jakaś literówka (może wielkie litery chociaż)
Ja będę Reinmarem com Hagenau, dla zachowania incognito
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 16:29:00 GMT 1
Influenser trochę dorabia wytlumaczenie do tezy. Co nie zmienia faktu, ze fin w mafii być może. I że ciekawe są jego stosunki z pizza. A dążysz jakoś do rozwiania swojej ciekawości czy tylko tak sobie gadasz?
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 16:30:07 GMT 1
Weźcie nazywajcie poprawnie te nazwy kreacji, a nie, że muszę się zastanawiać kto to Hejha i czy fin to nie jakaś literówka (może wielkie litery chociaż) Ja będę Reinmarem com Hagenau, dla zachowania incognito No zacznijcie w końcu tworzyć normalne kreacje bo jak w następnej znowu na start będę miał połowe Ą Ę myślicieli filozofów to pierdole nie gram, zlewacie sie w jedno i tracicie charakterystyczność
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 16:31:58 GMT 1
Kanapka, czekam na odpowiedź
|
|
|
Rozgrywka
Mar 30, 2023 16:35:18 GMT 1
via mobile
Post by Reinmar z Bielawy on Mar 30, 2023 16:35:18 GMT 1
Co za bojowa pizza Weźcie nazywajcie poprawnie te nazwy kreacji, a nie, że muszę się zastanawiać kto to Hejha i czy fin to nie jakaś literówka (może wielkie litery chociaż) Ja będę Reinmarem com Hagenau, dla zachowania incognito No zacznijcie w końcu tworzyć normalne kreacje bo jak w następnej znowu na start będę miał połowe Ą Ę myślicieli filozofów to pierdole nie gram, zlewacie sie w jedno i tracicie charakterystyczność To nie graj, co mnie to xd
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 16:35:35 GMT 1
nie zgadzam się na pseudonim kanapka
|
|
|
Post by Hunter Thompson on Mar 30, 2023 16:36:30 GMT 1
Pinsa tłumacz się, a nie filozofujesz.
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 16:38:45 GMT 1
co tam chcesz wiedzieć łowco
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 16:39:17 GMT 1
nie zgadzam się na pseudonim kanapka jak się trochę przydasz w grze, to moze awansujesz na jakiś wyższy poziom. Na kebaba na przykład.
|
|