|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 15:28:08 GMT 1
PINSA GOURMET Typowo zapchajdziurajstwo, nic konretnego nie dane tu tego. Takie aby tylko coś, nic mocniej. A w moim odczuciu post o mocnym wydźwięku z którego śmiało wnioskujemy, że Simon jest w opozycji do pomysłów Mafijnego Wjebańca Więcej niż połowa postów w tej edycji jest bardziej zapchajdziurna i na pewno mniej konkretna. Dużo bardziej śmierdzi mi post bodaj z góry 6 strony w którym podpina się pod teorie Winstona próbując naruszyć moją nieskazitelną reputacje tylko musze sie zastanowić czy to nie dlatego, że dotyczy mnie Przecież ja ciebie już wcześniej dźgałem, nie raczyłeś nawet odpowiedzieć, koleżko ale twoje próby zdeprecjonowania tego faktu zostaną zapamiętane
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 15:29:05 GMT 1
Najlepszy post suma. Albo może jednak ten. sum szef
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 15:32:33 GMT 1
Simo Hayha spryciarz, podoba mi się
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 15:34:05 GMT 1
Czytam sobie jeszcze raz twórczość Mafijnego Wjebańca i nawet jeśli jest to mafio to dobrze posłuży jako miernik mafijności/miastowości w stosunku do tych co się do niego odnosili ponieważ jako pierwszy wyszedł przed szereg rzucając teoriami dotyczącymi dzisiejszego głosowania. Podobnie było w ostatnich edycjach trafiała się co najmniej jedna osoba służąca za lep na mafię.
Osoby które się odniosły do niego bezpośrednio lub pośrednio: - Hunter Thompson - Cogito ergo SUM - ja - PINSA GOURMET - Wilson W tej grupie może być prawdopodobnie mafiozo ale nie dałbym sobie uciąć obecnie sobie za to ręki przy takiej ilości danych. Odniesienie do wpisów takich gagatków jak wjebaniec jest łatwe i pozwala pozorować aktywność dyskutując niby o grze nie dając nic w zamian. To taka luźna uwaga która może później się przydać jak już poznane zostaną pierwsze kolorki po dzisiejszym dniu.
Jeśli w powyższej grupie nie ma mafiozy to oznacza że mafia nauczyła się by nie odnosić się do takich osobników i prawdopodobnie błądzę
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 15:36:07 GMT 1
Jean jest jednak zabawny jak na takiego małego facecika.
Pinsi, to nie konkurs piękności tylko poważna rozgrywka. Jakbyś miał wybierać do swojej drużyny Influencer vs Hayha, to którego? Abstrahując od tego, że jeden zarabia pieniądze na byciu upośledzonym, a drugi masakruje onuce.
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 15:36:18 GMT 1
Czy dobrze rozumiem że za samo wejście SUMA w temat Winston, Pinsa i Simo by odłożyli jego temat na czas bliżej nieokreślony?
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 15:37:29 GMT 1
Czy dobrze rozumiem że za samo wejście SUMA w temat Winston, Pinsa i Simo by odłożyli jego temat na czas bliżej nieokreślony? Ja na pewno go odkładam po Jeanie Todtcie. Toadie.
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 15:37:34 GMT 1
Jean Todt wymienia z pamięci kreacje z 10 edycji wstecz a nie kuma folowupów
co
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 15:39:48 GMT 1
Po głębszym namyśle stwierdzam, że Mafijny Wjebaniec nie jest durny. Po prostu jest komunistą. I głęboko wierzy w to co pisze.
Odkładam na półkę 'najpierw liście, potem komuniście'.
|
|
|
Post by Ludwig Wittgenstein on Mar 30, 2023 15:40:40 GMT 1
Spędzam dzisiejszy dzień w bibliotece. Czas mam ograniczony. Czy pracuję nad traktatem? Być może.
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 15:42:57 GMT 1
Jean jest jednak zabawny jak na takiego małego facecika. Pinsi, to nie konkurs piękności tylko poważna rozgrywka. Jakbyś miał wybierać do swojej drużyny Influencer vs Hayha, to którego? Abstrahując od tego, że jeden zarabia pieniądze na byciu upośledzonym, a drugi masakruje onuce. zdecydowanie Hejka bo sie przed chwilą pięknie zazielenił, a Influenser z kolei był chyba drugim (czyli pierwszym podpiętym) pod argument wyssany z dupy na Hejka dla mnie w tej chwili top niewnnych vs top podejrzanych
|
|
|
Post by Simo Häyhä on Mar 30, 2023 15:43:17 GMT 1
Po głębszym namyśle stwierdzam, że Mafijny Wjebaniec nie jest durny. Po prostu jest komunistą. I głęboko wierzy w to co pisze. Odkładam na półkę 'najpierw liście, potem komuniście'. *zaczyna szybciej wpierdalać śnieg*
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 15:43:25 GMT 1
Jean jest jednak zabawny jak na takiego małego facecika. Pinsi, to nie konkurs piękności tylko poważna rozgrywka. Jakbyś miał wybierać do swojej drużyny Influencer vs Hayha, to którego? Abstrahując od tego, że jeden zarabia pieniądze na byciu upośledzonym, a drugi masakruje onuce. zdecydowanie Hejka bo sie przed chwilą pięknie zazielenił, a Influenser z kolei był chyba drugim (czyli pierwszym podpiętym) pod argument wyssany z dupy na Hejka dla mnie w tej chwili top niewnnych vs top podejrzanych Mocne słowa jak na kanapkę. Doceniam otwartość i odwagę.
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 15:44:33 GMT 1
Czy dobrze rozumiem że za samo wejście SUMA w temat Winston, Pinsa i Simo by odłożyli jego temat na czas bliżej nieokreślony? Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi co tu jest napisane?
|
|
|
Post by Wilson on Mar 30, 2023 15:45:24 GMT 1
Reynevan, a co sądzisz o Toadiem i Influencerze. Z tej dwójki kto git?
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 15:47:48 GMT 1
Na kanapke to se możesz usiąść z impetem po ciężkim dniu pracy minimum kurwa szacunku
|
|
|
Post by Jean Todt on Mar 30, 2023 15:48:39 GMT 1
Czy dobrze rozumiem że za samo wejście SUMA w temat Winston, Pinsa i Simo by odłożyli jego temat na czas bliżej nieokreślony? Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi co tu jest napisane? To był post odnoszący się do tego o czym najpierw pisał Wilson o dwóch najlepszych postach Suma. Potem Simo napisał o SUMIE że jest szefem. Ty dodałeś jeszcze że Simo się zazielenił w tamtym momencie. Dlatego pytałem się was akurat czy za samo wejście SUM nie będzie ruszany przez czas bliżej nieokreślony ( w domyśle prawdopodobnie nigdy).
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 15:48:42 GMT 1
Ale to Ty dzwonisz. Więc pytam o szczegóły planu. No już pisałem. Ustalamy wspólnie grupę graczy, których nie chcemy zlinczować w g1, a potem wprowadzamy ustalenia w życie i ich nie linczujemy
|
|
|
Post by Mafijny Wjebaniec on Mar 30, 2023 15:50:40 GMT 1
Po głębszym namyśle stwierdzam, że Mafijny Wjebaniec nie jest durny. Po prostu jest komunistą. I głęboko wierzy w to co pisze. Odkładam na półkę 'najpierw liście, potem komuniście'. Nie obrażaj z tym komunistą. Mieliśmy się chyba w tej edycji nie obrażać.
|
|
|
Post by PINSA GOURMET on Mar 30, 2023 15:51:29 GMT 1
Czy ktoś jest w stanie wytłumaczyć mi co tu jest napisane? To był post odnoszący się do tego o czym najpierw pisał Wilson o dwóch najlepszych postach Suma. Potem Simo napisał o SUMIE że jest szefem. Ty dodałeś jeszcze że Simo się zazielenił w tamtym momencie. Dlatego pytałem się was akurat czy za samo wejście SUM nie będzie ruszany przez czas bliżej nieokreślony ( w domyśle prawdopodobnie nigdy). Moje zazielenienie Hejki nie ma żadnego związku z jego postem o SUMie Nie mam (i chyba nikt z nas nie ma) w tej chwili powodów żeby uniewinniać suma na czas nieokreślony a tymbardziej na zawsze
|
|