|
Post by Volverin on Apr 5, 2023 19:59:34 GMT 1
1. Kurier DPD – czuek 2. Jacek Kaczmarski – mcduck 3. Jan Chryzostom Pasek – njayneer 4. Bogdan Rymanowski – Zmarzlik 5. Kot w butach – andrzej 6. Rocco Siffredi – lau 7. Alexander Hamilton - Funfel 8. Dildo Vaggins - Dago 9. Fantom - Veno 10. Bebok – Ironlemon 11. kurwiszon 12. Marek Antoniusz – Italo
Mafia: Jacek Kaczmarski Kot w butach
Ksiądz: Jan Chryzostom Pasek
Zwycięstwo mafii!
Zapraszam do wypowiadania się grających, jak i obserwatorów rozgrywki!
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 20:00:07 GMT 1
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:00:32 GMT 1
Jacek szok co pograł, Ty Judaszu
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 20:01:15 GMT 1
Miałem 66%, więc oczywiście nie trafiłem. Marek był moim pewniakiem niewinności
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:02:33 GMT 1
Czueq, masz swoją Karetkę
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:03:36 GMT 1
Jacek, a nie bałeś się, że Kot odpadnie?
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:03:47 GMT 1
za nieaktywność
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 20:04:35 GMT 1
Moja strategia na ostatku była taka, że dziś Hamilton/kot, jutro Jacek. Niestety zaliczyłem pudło, ale Kot moim zdaniem do wyjebania w przyszłych grach, bo dwa dni z rzędu nie napisał wymaganej liczby postów.
|
|
|
Post by Wilson on Apr 5, 2023 20:05:02 GMT 1
Podoba mi się bardzo całe wejście w rozgrywkę, bo jest nieskażone metą. Zabawne wymiany kreacyjne, inteligentne przytyki, spodziewałem się raczej niższego poziomu - nie wiem dlaczego. Oczywiście nie piszą za dużo, więc łatwiej kontrolować rozgrywkę, może być trudno dziś kogoś wybrać do linczu. Kaczmarski ma mafijny post: mafiacorner.boards.net/post/36847O, i drugi. Nie lubi pierwszego dnia, ale wjeżdża z analizą na sto fajerek zanim się wszyscy wypowiedzieli. mafiacorner.boards.net/post/36874Rozjebane w pierwszym poście cmentarnym. Dzień dobry. Poczytam dziś, Kaczmarski dalej w mafii?
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:06:20 GMT 1
ja tę grę wygrałem! tylko dla złej frakcji
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 20:06:28 GMT 1
A Hamilton to taki debil że ja nie mogę. Jeszcze upewnił mnie dzisiaj tym, że mówił, że obu ufał, a wtedy co remisował, to pisał, że obu nie wierzył. Więc on już sam na drugi dzień nie pamięta co myślał dzień wcześniej.
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Apr 5, 2023 20:07:07 GMT 1
Dzięki za grę graty dla Jacka i szacunek dla Antonia co pierwszy zaproponował nasz duet. To była niesamowita walka aż cud, że nikt nie zginął.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:08:05 GMT 1
No Hamilton nie pomógł
|
|
|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 20:12:51 GMT 1
Dziękuję wszystkim za grę. W tej naszej niezbyt ogarniętej odmianie mafii bawiłem się doskonale. Oby więcej takich wolnych edycji. Super inicjatywa!
Raz miałem przyjemność zagrać z tymi najbardziej doświadczonymi graczami (Edycja XVII). Zabawa tam była nieziemska, a w gęgulu gęgu podkochuję się do teraz, ale samo tempo było dla mnie zabójcze.
Tu wręcz przeciwnie. Nawet byłem w stanie czytać wszystkie posty.
Zagranie Hamiltona pozostanie dla mnie zagadką już na zawsze.
Jacek - gratuluję ogrania wszystkich. Miałem nadzieję dorwać się do Ciebie jutro, ale nie było mi dane. Jesteś zdecydowanym MVP.
|
|
|
Post by kurwiszon on Apr 5, 2023 20:14:07 GMT 1
Super pograne koledzy. Jacek MVP, ale najbardziej zauroczyłem się Hamiltonem...
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:14:40 GMT 1
może Hamilton (funfel) nam w końcu zdradzi swój szachowy plan na remis
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:15:38 GMT 1
szkoda, że nie pograłeś więcej postów, Kot, bo ciekawe, jak byś pisał, ale jednak strategia zadziałała Jacek ograł jak dzieci oponentów
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 20:16:16 GMT 1
Ogormne podziękowania dla Kota, który uczynił sztukę z grania zmyłką, przeczekaniem i agresją, w dodatku przewidział ochronę Żelaznego przez księdza. Jeszcze większe podzięlowania dla Hamiltona, 3go mafiozy bez którego to zwycięstwo nie byłoby pewne. Gratulację dla Rymanowskiego który był anty-midasem, super ogarniętym graczem który czego by nie dotknął wybuchało mu w dłoni. To musiało być frustrujące. Dobry plejs księdza Paska, do Twojego przyznania nie wiedzieliśmy że to nim byłeś, twoje rozkminy bardzo głębokie i uschematyzowane, ale sporo pecha i zbyt dużo zaufania wobec alkoholika-barda-przemocowca. Szacuneczek dla Dildo i losowego wykrycia że Kot śmierdzi szczurem jako pierwszy. Dzięki dla MG za prowadzenie rozgrywki i wszystkich graczy których nie wymieniłem! Jutro szersze podziękowania i opinia nt. rozgrywki.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:17:54 GMT 1
Gratulację dla Rymanowskiego który był anty-midasem, super ogarniętym graczem który czego by nie dotknął wybuchało mu w dłoni. To musiało być frustrujące. haha, pisałem na cmentarzu, że dla mnie ban na dwie edycje i won się doszkalać jeszcze raz gratulacje
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 20:18:03 GMT 1
Ja się zastanawiam, dlaczego Kot nie dostał oficjalnego ostrzeżenia, skoro napisał tylko 2 posty któregoś dnia. Po Jacku widać największe doświadczenie. Właściwie w środku gry dojebałem się do Bogdana, a powinienem był do Jacka.
|
|