|
Post by Marek Antoniusz on Apr 5, 2023 20:20:21 GMT 1
Dzięki za grę graty dla Jacka i szacunek dla Antonia co pierwszy zaproponował nasz duet. To była niesamowita walka aż cud, że nikt nie zginął. Jest i nasz przyczajony hip, ukryty hop. Mistrz cienia i przeczekania. Gratuluję wygranej! Zdradź proszę jedną rzecz. Faktycznie nie miałeś czasu na grę czy to była po prostu twoja taktyka? Schować się i czekać na nasze błędy? Jestem bardzo ciekaw. Zakładam oczywiście, że to specjalnie. Wolę się jednak upewnić.
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 20:20:29 GMT 1
Ogormne podziękowania dla Kota, który uczynił sztukę z grania Jeszcze większe podzięlowania dla Hamiltona, 3go mafiozy bez którego to zwycięstwo nie byłoby pewne. Gratulację dla Rymanowskiego który był anty-midasem, super ogarniętym graczem który czego by nie dotknął wybuchało mu w dłoni. To musiało być frustrujące. Dobry plejs księdza Paska, do Twojego przyznania nie wiedzieliśmy że to nim byłeś, twoje rozkminy bardzo głębokie i uschematyzowane, ale sporo pecha i zbyt dużo zaufania wobec alkoholika-barda-przemocowca. Szacuneczek dla Dildo i losowego wykrycia że Kot śmierdzi szczurem jako pierwszy. Dzięki dla MG za prowadzenie rozgrywki i wszystkich graczy których nie wymieniłem! Jutro szersze podziękowania i opinia nt. rozgrywki. Szczerze to w dzisiejszej rozkminie wahałem się czy jesteś mafią, bo uznałem, że jakbyś był, to nie wdupiłbyś z żelaznym i księdzem, bo imo to było bardzo obvious.
|
|
|
Post by Kurier DPD on Apr 5, 2023 20:22:18 GMT 1
Czueq, masz swoją Karetkę No mówiłem, że jakiś za bardzo zielony, szkoda, że mój testament olaliście, a kazałem pamiętać o nim przy linczu xd
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:22:24 GMT 1
nie przejmuj się Jan, ja tu głównie namąciłem gorzej niż nieaktywni miastowi czy Hamilton no i z takim Jackiem robiącym excele (masz, kurwa, Czuek swoją Karetkę [2] xD) i wstawiającym bilety to ni chuj byśmy nie wygrali, czy byś się w niego wjebał czy nie szkoda Żelaznego (małpy) bo idąc jego kolejką byśmy wygrali jeszcze raz dzięki @Żelazny rezerwowy za wejście w grę jako rezerwowy i zapewnienie nam frajdy w pełnym składzie
|
|
|
Post by Kurier DPD on Apr 5, 2023 20:22:36 GMT 1
GG, gratuluje Kaczmarski i Kot
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:23:45 GMT 1
Kot byłeś aktywny na mafijnym bardziej czy serio zajęty? to "ja głosuję w Hamiltona i chuj" dość odważne, props
|
|
|
Post by Jacek Kaczmarski on Apr 5, 2023 20:24:02 GMT 1
Podoba mi się bardzo całe wejście w rozgrywkę, bo jest nieskażone metą. Zabawne wymiany kreacyjne, inteligentne przytyki, spodziewałem się raczej niższego poziomu - nie wiem dlaczego. Oczywiście nie piszą za dużo, więc łatwiej kontrolować rozgrywkę, może być trudno dziś kogoś wybrać do linczu. Kaczmarski ma mafijny post: mafiacorner.boards.net/post/36847O, i drugi. Nie lubi pierwszego dnia, ale wjeżdża z analizą na sto fajerek zanim się wszyscy wypowiedzieli. mafiacorner.boards.net/post/36874Rozjebane w pierwszym poście cmentarnym. Dzień dobry. Poczytam dziś, Kaczmarski dalej w mafii? Antura podczas sesji RPG powiedział mi że takie zagranie nazywa się Glonocaustem XD
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 20:24:17 GMT 1
Pytanie do Jacka, jakbym dzisiaj kazał iść w Kota, jutro ubilibyśmy Hamiltona i zostaje kill mafii ja lub Marek, to kogo byś celował?
|
|
|
Post by Kurier DPD on Apr 5, 2023 20:28:15 GMT 1
nie przejmuj się Jan, ja tu głównie namąciłem gorzej niż nieaktywni miastowi czy Hamilton no i z takim Jackiem robiącym excele (masz, kurwa, Czuek swoją Karetkę [2] xD) i wstawiającym bilety to ni chuj byśmy nie wygrali, czy byś się w niego wjebał czy nie szkoda Żelaznego (małpy) bo idąc jego kolejką byśmy wygrali jeszcze raz dzięki @Żelazny rezerwowy za wejście w grę jako rezerwowy i zapewnienie nam frajdy w pełnym składzie Nie no, to że przekonałem Hamiltona do zmiany głosu namąciło jeszcze bardziej. Może być coś ograł na następny dzień, ja to i tak byłem już do wyjebania od paru dni
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Apr 5, 2023 20:29:20 GMT 1
Ja się zastanawiam, dlaczego Kot nie dostał oficjalnego ostrzeżenia, skoro napisał tylko 2 posty któregoś dnia. Po Jacku widać największe doświadczenie. Właściwie w środku gry dojebałem się do Bogdana, a powinienem był do Jacka. przyznam, że też sie zastanawiałem, 1 warna brałem w ciemno dla uwiarygodnienia mojego "sfrustrowania" ale warna nie dostałem i nie wiedziałem czy powininem siedziec cicho czy zwracac komus na to uwagę xD
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:31:59 GMT 1
udawać, że jest się sfrustrowanym i nie chce się grać? kto to widział tak grać w mafii! tak nie można! jeszcze brakowało jakiegoś płaczliwego posta do tego...
|
|
|
Post by Volverin on Apr 5, 2023 20:32:57 GMT 1
Ja się zastanawiam, dlaczego Kot nie dostał oficjalnego ostrzeżenia, skoro napisał tylko 2 posty któregoś dnia. Po Jacku widać największe doświadczenie. Właściwie w środku gry dojebałem się do Bogdana, a powinienem był do Jacka. Niedopatrzenie z mojej strony, za dużo na głowie w ostatnich dniach i nie przyjrzałem się postom graczy. Kot dostał ostrzeżenie prywatnie, ale już na tyle po czasie, że po prostu puściłem grę. Cztery posty wczoraj dopuszczalne, bo były merytoryczne, napisał sporo zdań na temat rozgrywki, a to jest najważniejsze w tym regulaminie. Nie można specjalnie grać na granicy regu, gdyby napisał nawet i 7 postów, ale każdy zawierałby po trzy słowa, to byłoby za mało. Koniec końców to była pierwsza Edycja Zapoznawcza, gracze dopiero uczyli się co wolno, czego nie, więc też nie robiliśmy adminofaszyzmu. Jak się okazało gracze zadawali pytania na priv, na które znaleźliby odpowiedź w regulaminie, więc trzeba większy nacisk w przyszłości nałożyć na to, żeby regulamin porządnie przeczytać i zrozumieć przed startem gry. Może jakiś temat z Q&A przed startem następnej tego typu Edycji.
My również nauczyliśmy się kilku rzeczy, np. co w regu można poprawić, żeby był jaśniejszy dla graczy. Stali bywalcy regulamin znają intuicyjnie, natomiast parę rzeczy można doprecyzować na przyszłość.
Na dniach postaram się podsumować tę edycję dokładniej, opisać grę każdego z graczy, co było fajnie, co można poprawić. Na pewno cieszy zaangażowanie większości zawodników, niejeden pokazał potencjał na mocne granie w przyszłości. Jestem zadowolony, że udało się odpalić taką Edycję i to na pewno dopiero początek tej serii gierek "Zapoznawczych".
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Apr 5, 2023 20:36:57 GMT 1
udawać, że jest się sfrustrowanym i nie chce się grać? kto to widział tak grać w mafii! tak nie można! jeszcze brakowało jakiegoś płaczliwego posta do tego... Nastepnym razem Cie posłucham i będe chodził w zimę w sandałach
|
|
|
Post by Jan Chryzostom Pasek on Apr 5, 2023 20:37:13 GMT 1
Ja to bym raczej polecał wrzucić wymaganą liczbę zdań niż postów. Bo tak jak piszesz, ludzie pisali bzdury i kilka postów jeden po drugim, a taka gra jest bez sensu, antyimersyjna
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 20:40:27 GMT 1
udawać, że jest się sfrustrowanym i nie chce się grać? kto to widział tak grać w mafii! tak nie można! jeszcze brakowało jakiegoś płaczliwego posta do tego... Nastepnym razem Cie posłucham i będe chodził w zimę w sandałach ja żartuję, nawiązuje do mojej poprzedniej edycji, gdzie byłem w mafii
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 21:24:50 GMT 1
Bo bym zapomniał: gorące podziękowania dla Antury i Volverina za mistrzowanie
|
|
|
Post by Andrzej dupa on Apr 5, 2023 21:41:46 GMT 1
Dzięki za grę graty dla Jacka i szacunek dla Antonia co pierwszy zaproponował nasz duet. To była niesamowita walka aż cud, że nikt nie zginął. Jest i nasz przyczajony hip, ukryty hop. Mistrz cienia i przeczekania. Gratuluję wygranej! Zdradź proszę jedną rzecz. Faktycznie nie miałeś czasu na grę czy to była po prostu twoja taktyka? Schować się i czekać na nasze błędy? Jestem bardzo ciekaw. Zakładam oczywiście, że to specjalnie. Wolę się jednak upewnić. Spędzałem w chuj czasu na czytaniu. Mój problem polegał głownie na tym, że to była moja 1 gra i nie grajac nigdy w miescie serio cięzko było mi sobie wyobrażać perspektywe ze nie wiem tak bardzo jak wy. Nie chciałem nic odjebać zanim zaczniecie mnie podejrzewać a potem jak Dildo odpalił na mnie pierwsze działo i mu sie nie udało to doszedłem do wniosku, że ta taktyka jest najlepsza, bardzo kontrastuje z tym co robi Jaca. Pierwszego warna serio chciałem wziąć bo myślałem, że mnie to uwiarygodni w roli w zirytowanego i znudzonego tym formatem frustrata. No ale w tym kłamstwie było dużo prawdy i chyba tylko dlatego sie udało, że nie wypadłem z roli, bez Jacka chuja bym ogarnął bo w wpadałem na dużo zbędnie ryzykownych pomysłów. No i raz napisałem jakąś głupote o Pasku i musiałem mocno sie tłumaczyć. Ciebie wybrałem jako osobę, której bede pucował dupsko bo lubiłem Anotniusza w Spartakusie xd
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 21:43:15 GMT 1
Haha normalnie drugi Zmarzlik
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 5, 2023 21:43:41 GMT 1
Jeszcze tego warna dla zwiększenia autentyczności frustracji
|
|
|
Post by Arthur Rimbaud on Apr 5, 2023 21:48:45 GMT 1
Oglądałem jednym okiem. Moim ulubieńcem zdecydowanie Rocco i jego testament. No i mafijność Jacka Kaczmarskiego raczej dla każdego kto trochę w tę grę pograł była dość oczywista (robienie tabelek z głosami jako sposób na wybielenie się było modne już kilkanaście lat temu). Propsy dla Rymanowskiego, widać zaangażowanie i potencjał (zresztą Zmarzlik już mi się wcześniej podobał z figlem, który wywinął miastu - lubię takich graczy). A no i Bebok fajny, propsuja ślunsko godka.
|
|