|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:46:35 GMT 1
Mnie złapał konkretny stres przed linczem, zarówno Krecik jak i Russell są w gronie głosujących na Wasyla, byli na mojej liście na dziś do rozważenia, Torpeda broni się od niechcenia, nie przekierowuje uwagi na kogo innego jeśli mnie pamięć nie myli, a te dwa podejrzane typy wiedząc kto jest niewinny już sobie robią podwaliny pod jutro. Nie wiem . Ja nie wiem kto jest niewinny a kto winny, Krecik ma dla mnie zielony vibe i wskazałem dlaczego, Ty pisałeś, że jako pierwszy zagłosowałeś na Cygana co było nieprawdą. Trochę jestem w kropce, bo czy zagłosuje na Ciebie czy na Torpedę to wyjdzie źle XD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2023 19:48:25 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 26, 2023 19:48:25 GMT 1
Mnie złapał konkretny stres przed linczem, zarówno Krecik jak i Russell są w gronie głosujących na Wasyla, byli na mojej liście na dziś do rozważenia, Torpeda broni się od niechcenia, nie przekierowuje uwagi na kogo innego jeśli mnie pamięć nie myli, a te dwa podejrzane typy wiedząc kto jest niewinny już sobie robią podwaliny pod jutro. Nie wiem . Myślisz, że skoro nikt go nie broni i nie próbuje wajchować, to może to świadczyć o jego niewinności i powinniśmy zamiast tego takiego krecika, tak jak William chciał? Swoją drogą, wspomniałem, że karaluch próbował wajchować na amiego z Tuska, a teraz napisał, że trzeba Tuska wywalić dość szybko. Nie wiem, czy to przypadek, czy próba wybielenia sie?
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 19:48:37 GMT 1
Ja napisałem że pierwszy zagłlosowałem na Cygana? jakiego cygana i gdzie tak napisałem
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:50:19 GMT 1
Mnie złapał konkretny stres przed linczem, zarówno Krecik jak i Russell są w gronie głosujących na Wasyla, byli na mojej liście na dziś do rozważenia, Torpeda broni się od niechcenia, nie przekierowuje uwagi na kogo innego jeśli mnie pamięć nie myli, a te dwa podejrzane typy wiedząc kto jest niewinny już sobie robią podwaliny pod jutro. Nie wiem . W dodatku sam zaczynasz wajchujesz na mnie, mogę odwrócić tę logikę, dzisiaj padnie niewinny Torpeda, Ty jako mafia wiesz o jego niewinności, więc już próbujesz nakręcic podwaliny pod głosy na mnie lub krecika, który razem z Tobą będzie głównym kandydatem do jutrzejszego linczu
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 19:50:53 GMT 1
Mnie złapał konkretny stres przed linczem, zarówno Krecik jak i Russell są w gronie głosujących na Wasyla, byli na mojej liście na dziś do rozważenia, Torpeda broni się od niechcenia, nie przekierowuje uwagi na kogo innego jeśli mnie pamięć nie myli, a te dwa podejrzane typy wiedząc kto jest niewinny już sobie robią podwaliny pod jutro. Nie wiem . Myślisz, że skoro nikt go nie broni i nie próbuje wajchować, to może to świadczyć o jego niewinności i powinniśmy zamiast tego takiego krecika, tak jak William chciał? Swoją drogą, wspomniałem, że karaluch próbował wajchować na amiego z Tuska, a teraz napisał, że trzeba Tuska wywalić dość szybko. Nie wiem, czy to przypadek, czy próba wybielenia sie? Nie wiem już sam mam panikę przedlinczową, ale na miejscu mafii wiedząc że byłem jednym z najgłośniej bijących w Torpedę, to wiedząc że jest niewinny i chcąc wydłużyć niecelne trafienia o następny dzień chyba bym też w siebie uderzył ale może po prostu to jest logiczne i panikuje. Krecik mi najbardziej śmierdzi obok Torpedy.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:51:52 GMT 1
Ja napisałem że pierwszy zagłlosowałem na Cygana? jakiego cygana i gdzie tak napisałem OJ MB, napisałeś, że Krecik jako pierwszy zagłosował na cygana, co było nieprawdą
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 19:52:00 GMT 1
Nie wajchuje na Russella, gwoli ścisłości, dla mnie Krecik jest głównym podejrzanym ale wiedząc że ja jestem niewinny, zakładając niewinność Torpedy ewentualną, to na miejscu mafii bym uderzał w siebie ale dobra odpłynalem już chyba za bardzo jak na tę godzinę.
* obok Torpedy
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:53:11 GMT 1
Oj, nie policzyłem dobrze, chciałem głosować na Amidamaru, ale nie pozwole dziś na remis, więc zmiana w Torpedę
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 19:55:01 GMT 1
Faktycznie Krecik zagłosował na Wasyla jako ostatni, nie wiem skąd mi się to wzięło. Pardon.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:55:23 GMT 1
No nic, oby Torpeda był winny
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 26, 2023 19:56:12 GMT 1
Oj, nie policzyłem dobrze, chciałem głosować na Amidamaru, ale nie pozwole dziś na remis, więc zmiana w Torpedę Wybaczam Ci bo nie wiesz co czynisz. Chyba, że jesteś w mafii to chuj Ci w dupe wtedy.
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 19:56:18 GMT 1
ja wole amidamaru dzisiaj, ale tez jbc cos zmienie jakby mial byc remis
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:56:29 GMT 1
Karaluch kurwa zmieniaj ten głos
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 19:58:21 GMT 1
zmienione, tylko mnie nie zawiedzcie
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:58:21 GMT 1
Masz minute inaczej ja zmieniam w Amidamaru jeśli nie jest za późno, zmiany po 20:55 = lincz o 21:05? Admin?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:58:53 GMT 1
No nic, jutro trzeba głosować wcześniej bo pierdolnik straszny się robi, mój błąd
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 19:58:58 GMT 1
czekam na rozwoj amidamaru jak jego glowny cel zleci
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 20:01:10 GMT 1
Zjebałem z tym atakiem paniki na koniec dnia (bez względu na rolę bez sensu) ale co wy odpierdalacie z jakimiś głosami za pięc dwunasta też to nie wiem
|
|
|
Post by Antura on Apr 26, 2023 20:01:40 GMT 1
Jezeli sie w niczym nie pomylilem:
Chorąży Torpeda: Huggy Wuggy Amidamaru Sonic the Hedgehog Russell Popebrook karakan
Amidamaru: Krecik Chorąży Torpeda
Krecik: William Shakespeare
Huggy Wuggy Zygmunt Chajzer
CHORĄŻY TORPEDA MARTWY NIEWINNY MIASTOWY
Masz 24h na napisanie testamentu w formie postu w temacie z rozgrywką
Ostrzeżenie dla Rurom Tusk za brak aktywności (brak głosu)
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 26, 2023 20:02:34 GMT 1
W sumie nie sam atak paniki był bez sensu, tylko jakieś randomowe pomysły, żeby głosować na byle kogo i nic nie pisać xd
|
|