|
Rozgrywka
Apr 26, 2023 19:10:00 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 26, 2023 19:10:00 GMT 1
Można powiedzieć, że Krecik nie puka w taborecik
|
|
|
Post by krecik on Apr 26, 2023 19:10:21 GMT 1
XD Pierwsza umiera prawda. Ja zagłosuje na Ami.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 19:12:03 GMT 1
Tusku, kiedy kończycie ten projekt? Chcąc żyć, pisać musisz, że tak powiem. Miasto nie może Ci zaufać na kredyt (tym bardziej taki na 0%), a jeśli trzeba Cię sprawdzić, to lepiej wcześniej niż później. Tak będzie lepiej dla wszystkich. Jeśli chcesz więc dostać chwilowy immunitet, musisz dać więcej konkretów: kiedy macie deadline tego projektu? Kiedy będziesz mógł się uaktywnić?
#TuskuMusisz
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 26, 2023 19:13:18 GMT 1
Amidamaru powiesz coś więcej? Brakuje Ci 3 postów ty chiński zboczeńcu Wróciłem po ciężkim dniu pracy, odpaliłem forum i pierwsze co to już zarzuty za brak aktywności. Niestety życie samuraja nie jest usłane różami. Najpierw obowiązki, a potem przyjemności - tropienie nieudaczników z mafii. Po przeczytaniu kilkunastu stron tematu moje podejrzenia jak zawsze w przypadku gry w mafię wzbudzają aktywne jednostki które podrzucają 100 tropów na raz. Czy to nieudolne czy celowe zachowanie? Do konkretów: obstawiam, że pierwsze co może ustalić dwuosobowa mafia na początkowym etapie gry to aktywność. Przeważnie mafia dzieli się zgodnie z potencjałem na produkowanie postów na tych bardziej aktywnych, kształtujących opinię miasta i tych mniej aktywnych, którzy cichaczem przemykają do kolejnych faz rozgrywek nie rzucając się w oczy. W tej edycji wprawdzie nie ma nas zbyt sporo więc jest i możliwość że do mafii trafiły dwie niedoświadczone osoby które będą przestraszone i przyjmą ostrożną i wycofaną postawę, ale i i w drugą stronę, dwie bardzo aktywne. Wydaje mi się jednak, że największa szansa jest na miks i mafiozę znajdziemy w gronie aktywnych i tych mniej aktywnych, aczkolwiek nie tych bardzo mało aktywnych - przy tej liczbie osób biorącej udział w zabawie byłoby to skrajnie nieodpowiedzialne. Więc już tak podsumowując: na dziś stawiam że w mafii jest osoba aktywna, lecz nie czołówce aktywności i mało aktywna ale nie w czołówce nieaktywności. I wydaje mi się że nic o wiele bardziej merytorycznego na tym etapie gry nie wymyślę. Co do kitajca to jego 5 post napisany o 20;58, w którym pisze, że: -mafioze możemy znaleźć wsór 2 nieaktywny -ale w sumie to może wśród 2 bardzo aktwynych -ale w sumie to może być 50/50
-podsumowanie ze w mafii jest osoba aktywna ale nie za bardzo i nieaktywna ale tez nie za bardzo Musiałeś być zajebisty w laniu wody na języku polskim w szkole.
Przeczytałem wszystkie jego posty zaraz po tym nie można mu odmówić konsekwencji + wg mnie dobrze punktuje rymanica + co trochę kupuje moje serce mimo że chłop jest pierwszy do rzucania we mnie kamieniem. Nie można mu odmówić konsekwencji, ale jeśli nie obronię się przed linczem i na jaw wyjdzie moja niewinność to pamiętajcie że macie do czynienia z yakuzą.
Potem
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 19:15:18 GMT 1
Wuggy, głosujemy dziś na Krecika? Głosowałeś na niego wczoraj, ja rozważam go dzisiaj, może ktoś jeszcze dołączy, jest szansa go sprawdzić. Tak szczerze to Krecika chciałem sprawdzić linczując Tuska, bo sprawnie chciał wcisnąć kogoś innego w kolejke (chyba Amiego?). Jeśli próbował zrobić wajche, a Tusk okazałby się mafią to byśmy mieli ładną parę. Ale no z Tuskiem wyszło jak wyszło więc nie czuję jakoś specjalnie presji na Kreciku To może sprawdź Tuska, linczując Krecika.
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 26, 2023 19:15:26 GMT 1
Mi coś nakazuje zerkać w innych miejscach niż tam gdzie mamy pressing, świecznik... Sonic wydaje mi się bezpieczny, natomiast nie podoba mi się Huggy Wuggy, który dosłownie wszystko musi komentować + rzucać prawidła i pouczać miasto w stylu "musimy uważać na to, na tamto, pamiętajmy". Dodatkowo mocno przymila się do Sonica, który próbuje liderować i jest póki co najbardziej zielony. Od początku nawalanka w nieaktywnych mimo że mieliśmy d1 i to kilka godzin po starcie gry. Po nieudanym dla miasta linczu od razu reakcja "co tu się stało wtf?", no i mimo że każdy się już mniej lub bardziej uaktywnił to dalej nawalanie: "co tu się stało? i to jeszcze wszyscy ci najmniej aktywni". Nic konkretnego póki co, to tylko podejrzenie. Tak coś po prostu czuję, że to może być ten bardziej aktywny mafiozo, który raczej nie pressuje, dużo mówi, przymila się do miasta, nabija aktywność na prawidłach...
Myślałem też jak niektórzy nad Tuskiem, ale wątpię, że chciałoby mu się tak trollować z tym brakiem czasu, dla mnie chyba miastowy z brakiem czasu, na razie go traktuję jak spalonego, nie uwzględniam.
Wychodzi na to, że dziś znów będzie jeden główny kandydat do linczu i wydaje się, że będzie to Torpeda i znów będziemy mieć wielu głosujących na jedną osobę. A obawiam się mocno, że jak okaże się, że Torpeda jest niewinny to dosłownie każdy już będzie mieć na sumieniu przynajmniej jeden głos na niewinnego. A Torpeda, no cóż. Kreacja trochę agresywna, więc do tego bym się specjalnie nie czepiał, że czasem miał taki styl. Zajechało trochę z tym, żeby podać typy do linczu o jakiejś godzinie. Idealne by z drugim mafiozo sobie dopasować strategię. Ale czy rzuciłby takim czymś świadomie będąc w mafii? Coś wątpię. Zwłaszcza, że widać, że to nie jest świeżak, bo odnosi się do poprzednich edycji.
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 26, 2023 19:21:39 GMT 1
Podpowiem, brak czasu. Gdy zapisywałem się na mafię byłem święcie przekonany, że będę miał święty spokój w robocie i pracę zdalną. Tymczasem skrócili nam czas dokończenia projektu i jest sraczka, we wtorek po kreacyjnych postach już praktycznie nie miałem kiedy usiąść na spokojnie i porządnie do prywatnego kompa. Napisałem nawet do MG dzisiaj o 9 rano z pytaniem czy jest rezerwowy, żeby nie psuć pozostałym gry, bo może wskoczyłby ktoś bardziej aktywny. Niestety wiadomość nadal pozostaje bez odpowiedzi, być może MG jeszcze nie ma, albo wiadomość zignorował. Zapewne dowiem się o tym, gdy mnie wywali za podzielenie się z wami tą informacją. Regulamin jako element rozgrywki: Regulamin nie jest bezpośrednim elementem gry. Nie używamy regulaminu w meta sposób, by udowadniać swoją niewinność, polepszać pozycję w mieście czy wpływać jakoś na innych graczy. Gramy czystą Mafią, a nie elementami dodatkowymi jak komentarze MG, ostrzeżenia, granie na granicy regulaminu, nakłanianie innych do łamania regulaminu itd. Jakiekolwiek tego typu zachowania są absolutnie zakazane. Z tego samego powodu nie komentujemy także decyzji MG, istoty MG i jakichkolwiek spraw organizacyjnych. Wszystkie komentarze i zażalenia powinny być pisane na PW do MG, a dyskusja na ich temat powinna mieć miejsce poza czasem trwania rozgrywki. Nie wolno pod żadnym pozorem zdradzać prywatnej korespondencji z MG, ani w ogóle faktu, że do takiej korespondencji doszło!
Sam kiedy grałem po stronie mafii próbowałem to robić w taki sposób jak w poście powyżej. Może to serio nawał pracy- sam gram tylko od 16 i raczej chodzę szybko spać ale wydaje mi się że to może być znamię "taktyki" którą stosowałem jako kot w poprzedniej grze. Jeśli sprawdzając jego sprawdzamy też krecika to wg mnie jest opcją pod dzisiejsze głosowanie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2023 19:23:29 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 26, 2023 19:23:29 GMT 1
Mi coś nakazuje zerkać w innych miejscach niż tam gdzie mamy pressing, świecznik... Sonic wydaje mi się bezpieczny, natomiast nie podoba mi się Huggy Wuggy, który dosłownie wszystko musi komentować + rzucać prawidła i pouczać miasto w stylu "musimy uważać na to, na tamto, pamiętajmy". Dodatkowo mocno przymila się do Sonica, który próbuje liderować i jest póki co najbardziej zielony. Od początku nawalanka w nieaktywnych mimo że mieliśmy d1 i to kilka godzin po starcie gry. Po nieudanym dla miasta linczu od razu reakcja "co tu się stało wtf?", no i mimo że każdy się już mniej lub bardziej uaktywnił to dalej nawalanie: "co tu się stało? i to jeszcze wszyscy ci najmniej aktywni". Nic konkretnego póki co, to tylko podejrzenie. Tak coś po prostu czuję, że to może być ten bardziej aktywny mafiozo, który raczej nie pressuje, dużo mówi, przymila się do miasta, nabija aktywność na prawidłach... Myślałem też jak niektórzy nad Tuskiem, ale wątpię, że chciałoby mu się tak trollować z tym brakiem czasu, dla mnie chyba miastowy z brakiem czasu, na razie go traktuję jak spalonego, nie uwzględniam. Wychodzi na to, że dziś znów będzie jeden główny kandydat do linczu i wydaje się, że będzie to Torpeda i znów będziemy mieć wielu głosujących na jedną osobę. A obawiam się mocno, że jak okaże się, że Torpeda jest niewinny to dosłownie każdy już będzie mieć na sumieniu przynajmniej jeden głos na niewinnego. A Torpeda, no cóż. Kreacja trochę agresywna, więc do tego bym się specjalnie nie czepiał, że czasem miał taki styl. Zajechało trochę z tym, żeby podać typy do linczu o jakiejś godzinie. Idealne by z drugim mafiozo sobie dopasować strategię. Ale czy rzuciłby takim czymś świadomie będąc w mafii? Coś wątpię. Zwłaszcza, że widać, że to nie jest świeżak, bo odnosi się do poprzednich edycji. Nie przymilam sie do Sonica, na razie gra najbardziej aktywnie, a przy tym też logicznie, więc po prostu nie widzę na ten moment sensu żeby go atakować. Jak dostarcza nam materiału to niech dalej to robi. To prawda, że nie pressuje nikogo, ale to przez fakt, że nie potrafię tego robić. Próbowałem zpressować Torpede i Tuska to Torpeda olał moje pytanie, a z Tuskiem wyszło jak wyszło
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2023 19:24:47 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 26, 2023 19:24:47 GMT 1
A co do tego "Co tu sie stało" to przez to że ie nadrobiłem tematu po kilku gierkach w Lige i byłem ciekawy co musiało się stać żeby do tego doszło xD
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 19:25:24 GMT 1
Zygi swój rozum ma, skoro nie ufa Wuggiemu.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 19:26:39 GMT 1
Witam wszystkich, w moim dzisiejszym poście chciałbym przyjrzeć jednej z dwóch opcji: A)Mafiozo jest w gronie linczujących Don Wasyla B)Mafiozo zagłosował na innego mafioze pierwszego dnia, co już miało miejsce w innych edycjach Jeśli bierzemy pod uwagę opcje A mamy czterech podejrzanych mafiozo: Krecik, Karakan, Torpeda, Chajzer. Przeanalizujmy opcje B. Jest to dość znane zagranie, które po ewentualnym linczu w przyszłości na jednym z mafiozów, pozwala wybielić drugiego. Wyłączając głosy na Don Cigano, udaje nam się utworzyć 5 potencjalnych par mafijnych, zgodnie z kolejnością głosowania: Tusk - Szekspir Ami - Torpeda Huggy - Krecik W tym momencie mieliśmy głosy na Wasyla, zainspirowane przeze mnie, niestety niesłusznie, więc następne głosujące osoby mogły czuć większy luz - osoba do linczu jest już wybrana, mogę zagłosowac na mafijnego kolegę żeby ewentualnie wybielić się w przyszłości, następnymi ewentualnymi parami są: Tusk - Sonic Tusk - Torpeda Przeanalizujmy interakcje: 1)Tusk - Szekspir(głosuje na Tuska): Szekspir we wczesnych postach luźno rzuca podejrzenia w kierunku Karakana i Wasyla mafiacorner.boards.net/post/41232/threadMówi też, że nie ufa Huggiemu, ale dodaje w następnym poście, że nie strzelałby w najbardzizej aktywnych, okej. Strzela jednak w Tuska, dodając, że to strzelnica mafiacorner.boards.net/post/41758/thread. Tusk wspomina o Szekspirze tylko w jednym poście mafiacorner.boards.net/post/41861/thread no okej, jest dość neutralnie 2)Ami(głosuje na Torpede) - Torpeda: Dwóch graczy z późnym wejściem, pierwsza pojawiła się zaczepka Torpedy mafiacorner.boards.net/post/41426/thread, na która Ami szybko odpowiedział długim postem mafiacorner.boards.net/post/41755/thread z ciekawym cytatem: "Do konkretów: obstawiam, że pierwsze co może ustalić dwuosobowa mafia na początkowym etapie gry to aktywność. Przeważnie mafia dzieli się zgodnie z potencjałem na produkowanie postów na tych bardziej aktywnych, kształtujących opinię miasta i tych mniej aktywnych, którzy cichaczem przemykają do kolejnych faz rozgrywek nie rzucając się w oczy. " Następnie idzie w Torpedę i nawet przed samym linczem namawia do zmiany głosów na niego, co moim zdaniem trochę go zazielenia. Moim zdaniem to nie jest para mafijna 3)Huggy(głosuje na Krecika) - Krecik: Tutaj było sporo interakcji po pojawieniu się krecika, nie chce mi się przeklejac kilku linków, wystarczy prześledzić ich posty. Huggy ani razu przed linczem nie wrzucił Krecika na świecznik, oddał głos, potem dodając, że według niego najmniej wnosi do gry. Następne dwie pary, już po serii głosów na Wasyla, więc bezpieczniejsze głosy 4)Tusk - Sonic(głos na Tuska): Na początku miła interakcja i lizanie się po fiutkach, następnie Sonic uczepił się zaczepki Tuska w stronę Szekspira i już do samego lińczu się tego uczepił. Tusk odpowiedział w taki sposób: mafiacorner.boards.net/post/41861/thread No jakoś tak dwójka jako potencjalny duet mi się nie klei, szczególnie że ja mocno ufam Zmarzlikowi, mam nadzieje, że się na tym nie przejadę. Dla mnie nie jest to duet mafijny. 5)Tusk(głos na Torpedę) - Torpeda: To jest moim zdaniem najciekawsza para, Torpeda słynny meltdown, dla mnie był jednym z głównych kandydatów do linczu, głosuje na Wasyla, mocno mafijny post tutaj mafiacorner.boards.net/post/41367/thread, jako pierwszy podczepił się na mój lincz Wasyla. ZERO interakcji z Tuskiem. Jeśli chodzi o Tuska, Odniósł się do Torpedy w jednym poście mafiacorner.boards.net/post/41866/thread, następnie wskazuje, że dla niego topka podejrzanych to Sonic i Szekspir mafiacorner.boards.net/post/41873/thread, jednak ostatecznie głosuje na Torpedę! W momencie, kiedy oddawał głos, było 5:2 w stosunku Wasyl:Tusk, dlaczego nie zagłosował na Sonica bądź Szekspira? Ten duet jest dla mnie podejrzany i wziąłbym go pod lupę. Na ten moment uważam, że sensownym jest linczowanie dzisiaj Torpedy, podczepił się wczoraj pod mój głos, jego gra była delikatnie mówiąc nieprzekonująca. Jeśli jest winny, to następnego dnia Tusk. Bierzcie pod uwagę to, że mamy dopiero 12, a do momentu linczu wiele może się zmienić. Koszykarskie Pozdro Co do mojego bycia w mafii z kitajcem to no cóż nie wiem czemu tak myślisz bo chłop napierdala we mnie, że hej. NIe wiem co w załączonym poście było mafijnego, że chciałem żeby ludzie napisali swoje typy o jakiejś godzinie i był czas to przegadać? MIeliscie tego posta w dupie wiec ja tez go dalej miałem w dupie.
Jakie bycie mafii z kitajcem? Ja napisałem, że z wyżej wymienionych duetów najbardziej mafijny jest dla mnie Torpeda - Tusk, a Tusk odniósł się do Ciebie tylko w jednym poście. Non stop ktoś przekręca fakty, najpierw Amidamaru, teraz Ty. No i dalej czekam na Twoje typy do linczu, broń się jakoś aktywniej, zaatakuj kogoś. Ja nie chciałbym dzisiaj głosować na trójkę: Sonic, Huggy, Szekspir, po prostu grają zbyt poprawnie żeby któregoś z nich już teraz linczować, w dodatku są aktywni więc generują więcej kontetu do analizy, niż taki Zygmunt Hejzel czy chociażby Krecik. Osobiście dziś linczowałbym kogoś z trójki: Torpeda, Amidamaru, Tusk. Jako że Torpeda = kot w butach, to zrozumiem jeśli będziecie chcieli go zostawić np do jutra, on i tak po poprzedniej grze nie dożyje meczówki i czega go lincz, Amidamaru w porównaniu do trójki Sonic, Huggy, Szekspir gra mniej naturalnie i rzuca dziwaczne pomysły, jakieś milczenie i głosowanie każdy na kogo chce, Rurom Tusk jest zajęty, okej, być może wskoczy za niego rezerwowy, być może jutro zniknie z gry, trochę jak case Fantoma z poprzedniej edycji, niby nie zrobił nic mafijnego, ale dalej nie wykluczam duetu Tusk - Torpeda. Krecik jest dla mnie raczej zielony, przypomina mi trochę Hamiltona z poprzedniej edycji, nie chciałbym go dzisiaj linczować, nie wydaje mi się, żeby mafiozo kleił takie posty: mafiacorner.boards.net/post/42074/threadmafiacorner.boards.net/post/41964/threadmafiacorner.boards.net/post/42334/threadTak samo nie zagłosuje na karakana, o którym przyznam szczerze nie jestem w stanie nic ciekawego powiedzieć. Na pewno jutro się troszkę bardziej mu przyjrzę, liczę też że wyprodukuje trochę materiału. Podobna sytuacja z Zygmuntem Chajzerem Lincz powinien się odbyć między Torpedą a Amidamaru, im dłużej trwa ta rozgrywka tym bardziej jestem chętny głosować na tego drugiego PS czy Don Wasyl to Rocco?XD Byłoby to bardzo zabawne
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 26, 2023 19:29:38 GMT 1
Możesz wyżyć się za poprzednią grę i w ten sposób zbliżyć się do przegrania następnej. Ty jesteś roznosicielem paczek z poprzedniej? Co moge zrobić? sjp.pwn.pl/sjp/wyzyc-sie;2541390.html
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 26, 2023 19:31:48 GMT 1
Co do mojego bycia w mafii z kitajcem to no cóż nie wiem czemu tak myślisz bo chłop napierdala we mnie, że hej. NIe wiem co w załączonym poście było mafijnego, że chciałem żeby ludzie napisali swoje typy o jakiejś godzinie i był czas to przegadać? MIeliscie tego posta w dupie wiec ja tez go dalej miałem w dupie.
Jakie bycie mafii z kitajcem? Ja napisałem, że z wyżej wymienionych duetów najbardziej mafijny jest dla mnie Torpeda - Tusk, a Tusk odniósł się do Ciebie tylko w jednym poście. Non stop ktoś przekręca fakty, najpierw Amidamaru, teraz Ty. No i dalej czekam na Twoje typy do linczu, broń się jakoś aktywniej, zaatakuj kogoś. Ja nie chciałbym dzisiaj głosować na trójkę: Sonic, Huggy, Szekspir, po prostu grają zbyt poprawnie żeby któregoś z nich już teraz linczować, w dodatku są aktywni więc generują więcej kontetu do analizy, niż taki Zygmunt Hejzel czy chociażby Krecik. Osobiście dziś linczowałbym kogoś z trójki: Torpeda, Amidamaru, Tusk. Jako że Torpeda = kot w butach, to zrozumiem jeśli będziecie chcieli go zostawić np do jutra, on i tak po poprzedniej grze nie dożyje meczówki i czega go lincz, Amidamaru w porównaniu do trójki Sonic, Huggy, Szekspir gra mniej naturalnie i rzuca dziwaczne pomysły, jakieś milczenie i głosowanie każdy na kogo chce, Rurom Tusk jest zajęty, okej, być może wskoczy za niego rezerwowy, być może jutro zniknie z gry, trochę jak case Fantoma z poprzedniej edycji, niby nie zrobił nic mafijnego, ale dalej nie wykluczam duetu Tusk - Torpeda. Krecik jest dla mnie raczej zielony, przypomina mi trochę Hamiltona z poprzedniej edycji, nie chciałbym go dzisiaj linczować, nie wydaje mi się, żeby mafiozo kleił takie posty: mafiacorner.boards.net/post/42074/threadmafiacorner.boards.net/post/41964/threadmafiacorner.boards.net/post/42334/threadTak samo nie zagłosuje na karakana, o którym przyznam szczerze nie jestem w stanie nic ciekawego powiedzieć. Na pewno jutro się troszkę bardziej mu przyjrzę, liczę też że wyprodukuje trochę materiału. Podobna sytuacja z Zygmuntem Chajzerem Lincz powinien się odbyć między Torpedą a Amidamaru, im dłużej trwa ta rozgrywka tym bardziej jestem chętny głosować na tego drugiego PS czy Don Wasyl to Rocco?XD Byłoby to bardzo zabawne O Tusku wypowiedziałem się wyżej. Testament wskazuje na to, że to mógłbyć Rocco.
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 19:32:18 GMT 1
Krecik i Russell widzę biorą mnie na celownik, czyżby szykowanko na skierowanie blasku fleszy na moją osobę gdyby Torpeda okazał się niewinny? Dla mnie cenna dawka informacji.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 19:36:32 GMT 1
Wuggi jest aktywny, wchodzi w interakcje i w ogóle, ale to dzban. Pusty dzban. Napełnia się - w zależności od interakcji i okoliczności - tą czy inną cieczą. Własnych koncepcji ma mało, a jak już ma (celowanie w nieaktywnych pierwszego dnia), to umierać za to nie zamierza. Zamiary są wiatrem, kiedy nie idą z wykonaniem w parze...
Krecik też jest bardzo niekonkretny, ale on nawet tego za bardzo nie maskuje.
Wuggi, Krecik i Tusk... Jest ich trzech, w każdym z nich inna krew, ale obawiam się, że dwóm z nich może przyświecać jeden cel. I celem tym nie jest zwycięstwo miasta. Krecik sprawdza się - moim zdaniem - w obu konfiguracjach, dlatego to jest chyba najlepszy trop na dziś.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2023 19:37:29 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 26, 2023 19:37:29 GMT 1
Coraz bardziej skłaniam się ku myśli, że w mafii są świerzaki i osoby mniej aktywne, które boją się zwracać na siebie uwagę. Na swoją listę bardziej zielonych dopisałbym Russela, bo mimo, że nie pisze jakoś super często, to widać, że to wszystko analizuje na bierząco, a potem wkleja takie ściany tekstu, co moim zdaniem jest ciężkie dla mafiozy, który nie chce sie za bardzo rzucać w oczy. Nawet nie czuje od niego vibe'u Karetki Wojskowej.
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 19:38:51 GMT 1
Mnie złapał konkretny stres przed linczem, zarówno Krecik jak i Russell są w gronie głosujących na Wasyla, byli na mojej liście na dziś do rozważenia, Torpeda broni się od niechcenia, nie przekierowuje uwagi na kogo innego jeśli mnie pamięć nie myli, a te dwa podejrzane typy wiedząc kto jest niewinny już sobie robią podwaliny pod jutro. Nie wiem .
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 19:39:05 GMT 1
Zagłosowałem, bo niebawem City - Arsenal. Piłkarskie prxestworza. Bitwa o Anglię.
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 19:41:28 GMT 1
Cos w ogole wyniklo z tego co Tusk napisal, ze go tak odpuscilismy? W sumie bez rol mafijnych mozemy go potrzymac, ale i tak powinien szybko leciec. Ewentualnie, mozemy poczekac czy jeszcze bedzie cos pisal, ale jak teraz postanowi spasc za nieaktywnosc to tez niesmak prawde mowiac.
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 19:46:19 GMT 1
Mnie złapał konkretny stres przed linczem, zarówno Krecik jak i Russell są w gronie głosujących na Wasyla, byli na mojej liście na dziś do rozważenia, Torpeda broni się od niechcenia, nie przekierowuje uwagi na kogo innego jeśli mnie pamięć nie myli, a te dwa podejrzane typy wiedząc kto jest niewinny już sobie robią podwaliny pod jutro. Nie wiem . Nie no Russell dzisiaj to juz odlot
|
|