|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 20:20:48 GMT 1
Ale skąd w ogóle pomysł, że to ksiądz? Tak na niego presowałeś i nagle o jeju zabiliśmy księdza? A sam już nie wiem, musze sie przespać i na spokojnie nad tym wszystkim pomyśleć zmartwiło mnie jak łatwo akceptuje los
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 20:25:13 GMT 1
Wzywam wszystkie tęgie głowy tej społeczności do rzetelnych analiz i ograniczenia emocji. To trzeba na spokojnie usiąść pomyśleć i się zastanowić bo możemy zabrnąć w ślepą uliczkę. Nie ma świętych krów, pod włos powinien być wzięty każdy, także ja.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 20:26:33 GMT 1
No Ty to będziesz brany pod włos priorytetowo, śpij spokojnie słodki książe
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 20:26:35 GMT 1
Ciebie pod wlos? No nieslychane
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 20:27:22 GMT 1
A ci dwaj to też udani, mafijnego nie potrzebują, ciągle post pod postem
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 20:31:48 GMT 1
juz nie placesz ze podobno ksiedza ukreciles? xD
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 20:32:22 GMT 1
Żebym twojej niuni zaraz nie ukręcił
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 20:32:49 GMT 1
Wasyl sie przelogowal
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2023 20:34:08 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 26, 2023 20:34:08 GMT 1
Ami zasługuje na grilla jutro, chociażby dla tego, że zaczął tak nagle kurwić logikę tak nagle. No i Torpeda chciał w niego iść. Możnaby go troche przycisnąć, ku pamięci Torpedy
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 20:35:02 GMT 1
Wez amidaru opowiedz jak kilka godzin temu Torpeda byl tylko na zarzutke. Albo jak godzine temu Russell, ktory tu jest w top 3 zielonych, mial byc brany na tapete.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 26, 2023 20:35:18 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 26, 2023 20:35:18 GMT 1
I wgl ta jego pewność siebie i swoboda wypowiedzi są dość zastanawiające
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 20:36:08 GMT 1
I wgl ta jego pewność siebie i swoboda wypowiedzi są dość zastanawiające W jakim sensie? Rozwiń
|
|
|
Post by karakan on Apr 26, 2023 20:36:36 GMT 1
najtrudniejsze pytania wybral skubany
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 26, 2023 20:39:18 GMT 1
Wez amidaru opowiedz jak kilka godzin temu Torpeda byl tylko na zarzutke. Albo jak godzine temu Russell, ktory tu jest w top 3 zielonych, mial byc brany na tapete. No pocelowałem w Torpedę - pomyliłem się, ale to nie grzech Targały mną wątpliwości, z biegiem czasu coraz większe - niepotrzebnie dałem temu wyraz Popełniłem parę błędów logicznych, niepotrzebnie wypuszczałem randomowe myśli - to już grzech, mia culpa, nie jestem z tych najbystrzejszych i czasami to wychodzi
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 26, 2023 20:49:33 GMT 1
Problem z Amidamaru jest taki, że tu nawet nie ma co grillować. Sam przyznał, że popełnił sporo głupich postów, nie zgadzało się to logicznie, brzmi jak początkujący mafiozo, ale może być też bardzo nierozgarniętym miastowym. Czekam na testament Torpedy, mam też ochotę przejrzeć posty Szekspira, ale zrobie to już jutro. Fajnie jakby każdy z nas zrobił jakieś krótkie podsumowanie obecnego stanu rozgrywki
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 21:11:45 GMT 1
Amrit to raczej miejski głupek (bez urazy oczywiście).
O ile lincz na Wasylu rozumiałem, o tyle ustrzelenie Torpedy nie bardzo. Były lepsze cele.
Zdaje się, że przynajmniej Tuska mamy już z głowy. To dobrze.
Co sądzicie o Russelu? Coś mi się wydaje, że jak poczyta jutro te moje posty, wyjdzie mu, że muszę być w mafii.
City prowadzi 2:0. Arsenal kompletnie nie istnieje. Moim zdaniem, jest już po ptokach.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 21:16:42 GMT 1
Wuggy, co takiego zrobił dziś Krecik albo Torpeda, że przerzuciłeś się z jednego na drugiego?
3:0. Znów De Bruyne.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 21:18:37 GMT 1
Nie no, Russell za bardzo się w te lincze ładuje. Mafioza myliłby się chyba rzadziej.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 26, 2023 21:26:10 GMT 1
To samo tyczy się w sumie Karakana, choć on się bardziej podczepia, a Russell bierze większą odpowiedzialność. No nic, niech będzie, co będzie, czas wszystko równo w swym unosi pędzie.
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 26, 2023 21:30:42 GMT 1
Testament mój "lecz zaklinam niech żywi nie tracą nadziei i przed narodem niosą oświaty kaganiec a kiedy trzeba w amidamaru, napierdalają po kolei jak kamienie przez boga rzucane na szaniec"
Po przeczytaniu całego wątku jeszcze raz dla mnie zielony pewniaczek: Sonic (wierzę w Ciebie mordo, kiedyś w końcu musisz wygrać : ))
Raczej zieloni Zygmunt Russel Szekspir
Jak Amidaru winny to drugiego celujcie Huggiego: -brak negatywnych interakcji pomiędzy nimi -obydwoje wyznaja zasade szukania winnych pomiędzy glosujacymi w d1 na wasyla (po poprzedniej edycji wiadomo jak chuja jest warta takie podejście, -Huggy właził w dupsko sonicowi, bo wie, że sonic bywa pożytecznym dla mafii zielonkiem Tak szczerze to nawet jak jeden z tych wiodących będzie kozakiem to huggy powinien lecieć pierwszy jutro
Jak powyższa 2 niewinny to któryś z 2 kret/karaluch ( w tym sceniariuszy bardziej kret niż karaluch)
IMHO Tusk ma warna i jak sie jutro nie odezwie/napisze niewiele to powinniście go olać bo i tak wyleci i zmarnujecie głosy, merytorycznie i tak jest spalony w niczym wam nie pomoże.
|
|