|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 20:17:13 GMT 1
Idę się umyć i wracam na mord, trzymam kciuki za księdza
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2023 20:19:26 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 27, 2023 20:19:26 GMT 1
Huggy ty przynajmniej nie tryhardujesz jak ja. Co mi z propsow od Garyego jak kolejna edycja chujnia? I co mi z pochwal od egze? Nie wyszło, trudno. Masz nowy materiał z którym możesz pracować. Skoro Amidamaru faktycznie był niewinny, to na pewno są jakieś mafijne powiązania, coś co łączy ostatni lincz z linczem wczorajszym (nie biore pod uwage linczu na Donie bo wiadomo, było to kompletnie randomowe
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2023 20:21:31 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 27, 2023 20:21:31 GMT 1
Kot napisał, że "mając takich przyjaciół nie potrzebujemy wrogów". Kaczmarski pisał, że jestem "antymidas". Czyli co dotknę to gówno. Ja pierdole. Potem cały tydzień miałem zjebany No to chyba dobrze, jak masz na kimś podejrzenia to go dotknij, a zacznie jebać gównem.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 20:23:50 GMT 1
No nic, to Krecika pewni nie jesteśmy, ale mamy za to na pokładzie księdza. Na jedno wychodzi - jest gość do uniewinnienia. To nawet lepsza opcja, bo może znów wybronić jakiś mord.
Tu nie chodzi o to, czy Amrit był winny, niewinny, księdzem czy bezrolnym miastowym. Sam mu średnio wierzyłem, ale w takiej sytuacji rozsądnie jest po prostu zawiesić taki lincz. Jedynym, który mógł mieć pewność, że Amrit kłamie (trolluje, jak się okazało), był prawdziwy ksiądz. Cała reszta to mafiozi i - przepraszam - pożyteczni idioci. Teraz trzeba oddzielić jednych od drugich i patrząc na reakcje po wyznaniu Amrita, nie będzie to trudne.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2023 20:24:19 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 27, 2023 20:24:19 GMT 1
Z resztą, prowadzenie miasta jest ciężkie, a większość miasta ci ufa, nawyraźniej jest do tego powód. Im mniej ludzi tym twoje analizy mogą być trafniejsze. Stosunkowo ciężko jest trafić mafie w początkowej fazie gry. Nawet Red by tego ze 100% pewnością nie zrobił. Po prostu dalej rób swoje
|
|
|
Post by karakan on Apr 27, 2023 20:27:29 GMT 1
Tu nie chodzi o to, czy Amrit był winny, niewinny, księdzem czy bezrolnym miastowym. Sam mu średnio wierzyłem, ale w takiej sytuacji rozsądnie jest po prostu zawiesić taki lincz. Jedynym, który mógł mieć pewność, że Amrit kłamie (trolluje, jak się okazało), był prawdziwy ksiądz. Cała reszta to mafiozi i - przepraszam - pożyteczni idioci. Teraz trzeba oddzielić jednych od drugich i patrząc na reakcje po wyznaniu Amrita, nie będzie to trudne. A no tak, grande strategia doprowadzic do linczu miedzy niewinnym a niewinnym.
|
|
|
Post by karakan on Apr 27, 2023 20:27:57 GMT 1
W ogole Amrit tez nie byl aktywny wczesniej, nie?
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 20:28:19 GMT 1
Zagłosowałem na Karakana blisko dobę przed deadlinem, żeby nie narazić się na zarzut wajchowania w ostatniej chwili.
|
|
|
Post by karakan on Apr 27, 2023 20:28:51 GMT 1
No a jak mialbys sie teraz wycofac
|
|
|
Post by karakan on Apr 27, 2023 20:29:26 GMT 1
W ogole szanuje, ze tak samo jak nie byles zainteresowany moja obrona (czy amrida ewidentnie), tak teraz nadal mnie ignorujesz.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 20:33:36 GMT 1
Tu nie chodzi o to, czy Amrit był winny, niewinny, księdzem czy bezrolnym miastowym. Sam mu średnio wierzyłem, ale w takiej sytuacji rozsądnie jest po prostu zawiesić taki lincz. Jedynym, który mógł mieć pewność, że Amrit kłamie (trolluje, jak się okazało), był prawdziwy ksiądz. Cała reszta to mafiozi i - przepraszam - pożyteczni idioci. Teraz trzeba oddzielić jednych od drugich i patrząc na reakcje po wyznaniu Amrita, nie będzie to trudne. A no tak, grande strategia doprowadzic do linczu miedzy niewinnym a niewinnym. Nawet jak jesteś niewinny, to przecież oczywiste, że lepiej stracić Ciebie niż potencjalnego księdza. Wszystko działo się bardzo szybko i byłeś trochę kandydaturą techniczną, akurat dało się zbudować kontrfront przeciwko Tobie, ale Twoje reakcje mówią wiele.
|
|
|
Post by William Shakespeare on Apr 27, 2023 20:36:05 GMT 1
Ale jaki stawiasz mi konkretnie zarzut, Karakanie? Spokojnie, odpowiem.
Ja stawiam Ci zarzut taki, że dążyłeś do linczu na gościu, który twierdził, że jest księdzem.
|
|
|
Post by karakan on Apr 27, 2023 20:36:53 GMT 1
Gdzie on twierdzil ze jest ksiedzem?
|
|
|
Post by karakan on Apr 27, 2023 20:39:21 GMT 1
jezu kolejny smiec
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 20:43:45 GMT 1
No ja ufam Sonicowi i liczę na jego pomoc, gra jest do wygrania, ale jeśli robi teraz taki płaczliwy meltdown jak Zmarźlik, żeby się wybielić, to zostanie dla mnie śmieciem.... Tak się po prostu nie robi... To możemy być my
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 20:43:58 GMT 1
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 20:45:01 GMT 1
Gdzie on twierdzil ze jest ksiedzem? Bo zaraz Cię wrzucę do jednego wora z Szekspirem
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 20:49:50 GMT 1
Trochę 5D i czysta hipoteza, ale co jeśli:
Ja jutro będę forsował lincz na Szekspirze, zakładam że ktoś się do mnie dołączy (karakan na pewno) więc będzie jednym z głównych kandydatów. Karakan dzisiaj był na świeczniku, ja nie chciałem go linczować, ale podejrzewam że jutro dalej będzie o nim głośno. Co jeśli chłopaki ze sobą współpracują? Jak padnie jeden mafiozo, to mamy 30% roboty, trafić drugiego będzie trudno, a takimi wojenkami załatwiają sobie dość mocne alibi. To tylko czysta hipoteza
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 21:01:19 GMT 1
William Shakespeare
Niewinny bezrolny miastowy
Brak opisu mordu.
Masz czas do jutrzejszego linczu na napisanie testamentu w formie posta.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 27, 2023 21:03:17 GMT 1
Nie no, Russell nieźle dojebał do pieca z tym tunnel vision. Przecież ja właśnie patrzę na rozgrywkę z lotu ptaka, cały czas rozważam różne scenariusze.
|
|