|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 8:24:08 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 8:24:08 GMT 1
Ja jestem emocjami. Ty nie zdajesz sobie sprawę, jak ja emocjonalnie podchodzę do tej gry. Siedzę, kurwa, między edycjami na Discordzie, gadam o mafii. Przeżywam edycje. W wolny czasie przed snem sobie czytam Snajperską i wspominam z rozrzewnieniem.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 8:28:43 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 8:28:43 GMT 1
Co tam Chajzer? Jak to jest wysrać 20 postów i być bardziej niewinnym niż Sonic? Dobrze? Tak, mam ból dupy o to. Drugą edycję z rzędu robię cuda na kiju, analizy, zaczepki, żeby się uniewinnić, a Chajzerowi wystarczy 20 postów w 3 dni. Chajzer, królu, naucz!
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 8:28:54 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 8:28:54 GMT 1
No dobra, zakładam, że ty i Russell jesteście w mieście, jeśli ksiądz jest w pozostałej trójce to może wyjść i dla mnie do odstrzału pozostała trójka, gorzej, jak każdy sie zesra z tej 3-ki i powie że jest księdzem, ale zwykły miastowy nie powinien claimować księdza dla dobra miasta. Jeśli jednak okaże się, że ksiądz wyjdzie, zlinczujemy kogoś z pozostałej 2-ki to kręci wtedy albo Russell albo ty i w takim przypadku mi sie to nie podoba. Dzisiejszy dzień będzie dniem ważnym bo dużo może się zdarzyć i wyjaśnić
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 8:32:43 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 8:32:43 GMT 1
"kręci wtedy albo Russell albo ty"
Co masz do mnie? Tańczymy? Jednak chcesz potańczyć. Chodź, zatańczymy.
Jest zimno na ulicach, a demony tańczą sambę.
Zatańczmy sambę.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 8:33:48 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 8:33:48 GMT 1
Po prostu zignoruje twój meltdown
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 8:43:24 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 8:43:24 GMT 1
" BTW, jak ktoś uzna że jestem dla miasta nieprzydatny, podejmuję irracjonalne decyzje, jestem nieaktywny, a moje analizy nie trzymają się kupy, to się nie obrażę, smutno tylko mi będzie jak polecę tak szybko jako niewinny, choć no jednak swoją grą, a raczej jej brakiem mogę faktycznie na to zasłużyć "
XD
ojoj jaki gładki człowiek, smutno będzie dla chłopa
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 8:51:39 GMT 1
Ja też zyskałem trochę zaufania do Wuggiego, trochę na sentymentach gramy, ale chuj. Trzeba jutro przejrzeć te trójkę i podjąć decyzję Wuggy zielony. Na moją odpowiedzialność. Mam z nim więź odkąd wylądowaliśmy w tej grze. Trochę liczyłem na to, że na Twoją odpowiedzialność, bo jesteś księdzem i obroniłeś go w D1, szczególnie po szybkiej zmianie głosu na Amadimoru i wyzwaniu go od kłamców, ale to byłby zbyt piękny scenariusz dla mafii, raczej tak jak napisał Wuggi, modlone było za Szekspira. Myśle, że możemy założyć, że ksiądz jest wśród osób linczujących Amidamaru, czyli Krecik, Sony, Wuggy, Karakan. Żaden z Was go nie claimuje, więc zostaje Karakan i Krecik. No u mnie to jest na tej samej zasadzie xd
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 8:51:56 GMT 1
Trzeba będzie przejrzeć interakcje między naszą trójką podejrzanych
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 8:53:46 GMT 1
Jeśli zakładamy, że ksiądz modlił się ze Szekspira, to księdzem na pewno nie jest Karakan
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 8:54:23 GMT 1
Co wcale nie oskarża Karakana. Po kiego im proponowałeś Russell takie zagranie? O jakim zagraniu mówisz?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 8:57:25 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 28, 2023 8:57:25 GMT 1
Nie uwierzyłem Ami zupełnie. Postowałem taką teorie, rozważałem ją w głowie, że jest do tego zdolny, że to zrobi, co zrobił. Gdyby wybrał kogokolwiek innego niż "mnie" do obrony - to bym został przy karakanie albo nawet, i korciło mnie to, przeskoczył na Sonica za Amim. Nie było jednak bata, by a) mafia głosowała na przemykacza jak ja b)by Ksiądz się z nimi zgrał. Zagłosowałem jednak głową, a nie sercem. Optymistycznie, czerwony karakan (i przez to zielony do tego fejk-ksiądz ORAZ ksiądz to byłby już overkill. Zasugerowałem się, że to zbyt . Miałem wpisanego karakana, zmieniłem to impulsywnie szybko na Amiego po poście. Było za dużo zmian i za szybko, mialem problem ze zliczeniem czy to juz remis, czy jeszcze nie i koniec końców bałem się, ze jak zmienie głos to mafia to wykorzysta (z zostawienia wątpliwego karalucha i odjebania niewinnego możeksiędza do zostawienia wątpliwego możeksiędza i odjebania niewinnego karaczana). Gdyby russell zmienil glos na remis to walnalbym jednak w karakana. Sorry Ami. Teraz Sonic robi drame. Czy fake drame, czy real drame - mysle, ze na pewno jest troche udawana. Sonic, karakan, russell. Pierwszych dwóch zamiennie. Huggy dobrze myśli i trzeba matematycznie to przerobić. Jeżeli jest mafiozą, to cóż, jest poza pierwszym obiegiem u mnie. Szekspir, jezeli byl uratowany w 1 mordzie, mial na sobie wyrok smierci. Mafia najwidoczniej byla pewna, ze jest ksiedzem (i wyznanie Amiego na pewno wzbudzilo u nich ferment - gdyz sami wiedzieli, ze walili w szekspira i to impostor albo dubeltowy blef). Szekspir, jezeli NIE BYL uratowany w pierwszym mordzie, to musialby sie narazic. Uwazam, ze byli bardziej nadajacy sie na cel - jak Russell, Sonic, Huggy. W zwiazku z tym, ze jutro mialo byc sprawdzanie Szekspira/karakana przez Russela nie* dziwi takie zagranie mafii. Jezeli zginalby Szekspir-ksiadz, win dla mafii. Karakan bylby wtenczas podejrzany i moze jako ofiarny kozioł, by drugi mafiozo przedryfowal. Jezeli zginalby mafia-karakan, to Szekspir bylby niewinny w miastowej swiadomosci. Mafia by go i tak zajebała, bo koniecznie chciała dopaść ksiedza. Temu tez sadze, ze ksiadz obronił Szekspira - co należało udowodnić. Ogolnie dzieki zagraniu Amiego(i jego smierci) jak i smierci Szekspira mamy duzo info. Kolejne rzeczy, ktore sie dzieja, jak melt Sonica to ich wypadkowa. Nie zdziwie sie, jezeli pierwsze typowanie Amiego jest celne. Czemu Sonic meltujesz? Przeciez nie jestes autystycznym Hamiltonem? Czemu mnie chcesz podtiltować? Jezeli to gra miastowego to nie sluzy nikomu, mysle.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:00:24 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:00:24 GMT 1
A jak się przysługuję miastu? Zdajesz sobie sprawę, że w poprzedniej grze odjebałem trzech niewinnych (+ dwóch w testamencie), a w tej dwóch?
W ogóle kim ty jesteś, buraku? Dawaj, zatańczmy.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:02:10 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:02:10 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:04:41 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 9:04:41 GMT 1
Niestety sprowadza sie to jednak do mojej taktyki z d2 "Wśród głosujących na Dona jest mafia XD. Obecnie tylko Sonic jest jedyną żywą osobą (poza mną) która nie zagłosowała na Dona
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:07:18 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 28, 2023 9:07:18 GMT 1
A jak się przysługuję miastu? Zdajesz sobie sprawę, że w poprzedniej grze odjebałem trzech niewinnych (+ dwóch w testamencie), a w tej dwóch? W ogóle kim ty jesteś, buraku? Dawaj, zatańczmy. Poprzednia gra jak zeszłoroczny śnieg. Głupca grał lepiej Ami. Jeżeli to prawdziwe emocje to przykro mi, ale mnie to nie obchodzi. Zmień sobie cel ataku, bo szkoda pisaniny, a nie wypadasz myślę autentcznie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:08:28 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:08:28 GMT 1
HAHAHA
Ty, kurwa, krecie podstępny.
Dziś jadę w KRETA.
W końcu potańczymy.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 9:10:46 GMT 1
Liczę bardzo na testament Szekspira
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:11:15 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:11:15 GMT 1
"Rozgrywka Ja powiem tak - mam nadzmysłowe przeczucie, że właśnie ten "zielony" (a raczej niebieski) wcale nie jest z miasta, i ktoś z lajkujących go to jego support z mafii. Ale to nie jest nawet "czutka" (którego to słowa nie lubię). Nie jestem przywiązany do tej myśli. "
Przywiązałeś się do tej myśli?
Jak to jest obrać sobie cichcem Sonica jako podejrzanego w d1 i co dzień zwiększać tę myśl?
Jakie argumenty były na mafijność Sonica:
- za dobry na miasto (XD) - broni wspolmafiozy karakana (XD) - broni wspolmafiozy amidamaru (XD)
Chciałbym powiedzieć, że WSZYSTKO od CIEBIE na moją mafijnosc jest inwalidą.
Jednak nie wypada już tak mówić.
Twoje argumenty na mnie są osobą z niepełnosprawnością.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 9:11:50 GMT 1
Niestety sprowadza sie to jednak do mojej taktyki z d2 "Wśród głosujących na Dona jest mafia XD. Obecnie tylko Sonic jest jedyną żywą osobą (poza mną) która nie zagłosowała na Dona Masz się za niewinnego? Czyli uważasz, że dwójka mafiozów głosowała na Dona? To byłoby bardzo nierozsądne
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:13:41 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 28, 2023 9:13:41 GMT 1
HAHAHA Ty, kurwa, krecie podstępny. Dziś jadę w KRETA. W końcu potańczymy. Tylko dziś? Ja dałem okres ochronny Chajzerowi. Chajzer miał poprawnie zbudowane wnioski, a co ważne- logiczne i ładnie punktuje błędy grupy, w tym i mój. Wiadomym jest, że można dobrze grać, więc im wiecej bedzie ktos pisal, tym szybciej wyjdzie z niego czlowiek-za-obrazkiem, czy z miasta, czy predzej - z mafii.
|
|