|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:14:12 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:14:12 GMT 1
Dawaj Krecie. Czemu Sonic to mafia?
Tańczysz?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:16:09 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:16:09 GMT 1
"Wiadomym jest, że można dobrze grać, więc im wiecej bedzie ktos pisal, tym szybciej wyjdzie z niego czlowiek-za-obrazkiem, czy z miasta, czy predzej - z mafii."
XD
A Chajzer pisał mało, ale niewinny xD
ale logika jest kurwiona
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:17:56 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 9:17:56 GMT 1
Niestety sprowadza sie to jednak do mojej taktyki z d2 "Wśród głosujących na Dona jest mafia XD. Obecnie tylko Sonic jest jedyną żywą osobą (poza mną) która nie zagłosowała na Dona Masz się za niewinnego? Czyli uważasz, że dwójka mafiozów głosowała na Dona? To byłoby bardzo nierozsądne No tak sądzę, jeśli chcemy przyjąć, że 3 z nas (sonic, ty i ja) jest niewinnych to pozostali 3 głosowali na mafię i 2 z nich to mafia. Z tej 3 tylko Chajzer potem miał jakieś 2 alternatywne głosy w osoby na które nikt nie głosował, nagle oderwał się od reszty głosujących. Karakan szedł za tłumem cały czas, a Krecik raz głosował z tłumem, potem sam na Amiego i w d3 znowu na Amiego ale już z tłumem
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 9:18:25 GMT 1
Chajzer gra asekuracyjnie, ciężko jest wyciągnąc jakieś wniosku z 15 napisanych postów
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:19:16 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 28, 2023 9:19:16 GMT 1
"Rozgrywka Ja powiem tak - mam nadzmysłowe przeczucie, że właśnie ten "zielony" (a raczej niebieski) wcale nie jest z miasta, i ktoś z lajkujących go to jego support z mafii. Ale to nie jest nawet "czutka" (którego to słowa nie lubię). Nie jestem przywiązany do tej myśli. " Przywiązałeś się do tej myśli? Jak to jest obrać sobie cichcem Sonica jako podejrzanego w d1 i co dzień zwiększać tę myśl? Jakie argumenty były na mafijność Sonica: - za dobry na miasto (XD) - broni wspolmafiozy karakana (XD) - broni wspolmafiozy amidamaru (XD) Chciałbym powiedzieć, że WSZYSTKO od CIEBIE na moją mafijnosc jest inwalidą. Jednak nie wypada już tak mówić. Twoje argumenty na mnie są osobą z niepełnosprawnością. Pierwsza moja myśl odnosnie Ami była sluszna. I jego end game tez byl taki jaki mowilem. Moge sobie pisać o Waszych zwiazkach, a mysle sobie co chce. miedzy innymi zwlekalem ze wskazaniem Was dwoch - bo czekalem na niego. mogl napisac cos wczesniej, albo rozdzielic ten post, imho, bo i tak byl to ryzykowny gambit - high risk, high reward. I byl ogarnietym miastowym. I skoro umial udawac, to moze tez umie demaskować. A kim byl drugi ze zwiazku - mafijny czy miastowy Sonic? Karakan jak najbardziej jest dalej podejrzany (pomimo zmiany zdania u Amkego po smierci). I jest podejrzany przez moje niezdecydowanie I WLASNIE ZMIANE POGLADOW POD WPLYWEM ROZSADKU.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 9:19:53 GMT 1
Masz się za niewinnego? Czyli uważasz, że dwójka mafiozów głosowała na Dona? To byłoby bardzo nierozsądne No tak sądzę, jeśli chcemy przyjąć, że 3 z nas (sonic, ty i ja) jest niewinnych to pozostali 3 głosowali na mafię i 2 z nich to mafia. Z tej 3 tylko Chajzer potem miał jakieś 2 alternatywne głosy w osoby na które nikt nie głosował, nagle oderwał się od reszty głosujących. Karakan szedł za tłumem cały czas, a Krecik raz głosował z tłumem, potem sam na Amiego i w d3 znowu na Amiego ale już z tłumem No tak, durny post z mojej strony XD Mój błąd, trzeba rozpisać te głosowania
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:20:34 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 9:20:34 GMT 1
Chajzer gra asekuracyjnie, ciężko jest wyciągnąc jakieś wniosku z 15 napisanych postów Hahahaha a jak mówiłem, że trzeba odstrzelić glony to może się mafijni koledzy przestraszą to nikt mnie nie słuchał, już drugą edycje z rzędu xDDD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:25:30 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:25:30 GMT 1
Krecik, o maj goodness, ale ty kurwisz logikę.
Sonic mafia z ami się nie spięła (bo padł!!!), to Sonic w mafii z karakanem.
Karakanem którego wrzucał na świeczniku od dwóch dni i wystawiał go Szekspirowi. I na którego KURWA GŁOSOWAŁEM przed akcją Amidamaru.
Ty Krecie.
Nieważne, co by się działo, Sonic w mafii.
Nieważne już z kim xD Im bardziej fakty się nie zgadzają w teorii Sonic mafia, tym gorzej dla Sonica xD
Sonic MUSI być w mafii od d1. Co nie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:26:30 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:26:30 GMT 1
Krecik, dlaczego Sonic jest w mafii?
Oprócz grania "zbyt dobrze"?
Niech gra muzyka!
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 28, 2023 9:27:26 GMT 1
Niestety sprowadza sie to jednak do mojej taktyki z d2 "Wśród głosujących na Dona jest mafia XD. Obecnie tylko Sonic jest jedyną żywą osobą (poza mną) która nie zagłosowała na Dona Masz się za niewinnego? Czyli uważasz, że dwójka mafiozów głosowała na Dona? To byłoby bardzo nierozsądne Ludzie będą bić się z myślami, że teoretycznie dwóch mogło pójść w Wasyla, ale to byłoby dość ryzykowne... a mafia mogłaby właśnie zagrać takie ryzyko, bo dużo osób by mówiło sobie, że właśnie to byłoby zbyt ryzykowne na mafię. Zresztą ktoś pisał, nawet sam to cytowałem, że w poprzedniej edycji szukano winnych w głosujących na niewinnego w pierwszym linczu i się na tym przejechali.
A z drugiej mamy ciągle realną opcję, że absolutnie żaden nie poszedł w Wasyla (lub jeden z nich), bo wiedzieli, że ten i tak poleci, a ludzie będą ciągle wracać do tego pierwszego linczu, co ciągle będzie ich stawiać w ogniu oskarżeń. Więc w sumie niby materiał mamy w postaci rozpiski głosów, ale... no właśnie, jak to rozegrała mafia to się dowiemy pewnie dopiero jak się skończy gra, ew. jak wypłynie pierwszy mafiozo.
Sonic na mnie wjeżdża, logika nakazywałaby się zacząć bronić, ale produkuje teraz dużą ilość materiału... poczytamy, poczekamy
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:30:54 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:30:54 GMT 1
" Sonic na mnie wjeżdża, logika nakazywałaby się zacząć bronić, ale produkuje teraz dużą ilość materiału... poczytamy, poczekamy "
Nie poczekamy. Tańczymy Chajzer. Jak to jest pisać tak jałowe posty?
"HMM, MOŻE MAFIA POSZŁA RAZEM W NIEWINNEGO, MOŻE OSOBNO, HMMM".
Zaraz nam rozpisze wszystkie opcje kombinatoryką i stwierdzi, że to "honest work" xD jak ten gagatek z poprzedniej edycji, co procent wyliczał, co zrobił ksiądz xD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:31:23 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:31:23 GMT 1
Chajzer, tańczysz?
Czy atak paniki jak synalek?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:31:55 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:31:55 GMT 1
Czy do nory, pisać pseudointeligentne, dopieszczone posty?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:33:33 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:33:33 GMT 1
SONIC WINKELRIEDEM NARODU MIASTOWEGO
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 9:34:21 GMT 1
GŁOSOWANIA: D1 D2 D3
Krecik Don Wasyl Amidamaru Amidamaru Karakan Don Wasyl Torpeda Amidamaru Russell Don Wasyl Torpeda Szekspir Chajzer Don Wasyl Huggy Karakan Sonic Tusk Torpeda Amidamaru Huggy Krecik Torpeda Amidamaru
Jakie z tego wnioski? Nie wiem. Z żyjących graczy głosowania na siebie mają na końcie: Chajzer - głosował na Huggiego i Karakana Huggy - głosował na krecika
Jeśli się gdzieś pomyliłem, to poprawcie mnie
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 9:34:40 GMT 1
ale się chujowo to sformatowało xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:38:26 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 28, 2023 9:38:26 GMT 1
Gdzie moi tancerze?
Shakira, Shakira. Aż mi bioderka chodzą.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 9:39:14 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 9:39:14 GMT 1
Tak naprawdę, zastanawiałbym się dzisiaj nad linczem Chazera. Widać, że gość śledzi gre ale sie nie udziela. Chociażby przez to, że w d2 napisał 1 posta analizującego 2 graczy, potem zniknął i pojawił się natychmiast po linczu W sumie nie sam atak paniki był bez sensu, tylko jakieś randomowe pomysły, żeby głosować na byle kogo i nic nie pisać xd Zamiast napisać to przed linczem siedział cicho. Nawet nie można nazwać tego brakiem czasu na wejście na forum, bo wiedział, co się działo. Dodatkowo przejżałem wszystkie posty Chajzera i w 1 wieszym poście pisał tylko o 2 graczach, a w drugim (i ostatnim dużym poście) dosłownie zalał nas ogromną ścianą tekstu. I co? I była tam poruszona większość miasta poza Szekspirem, co by się zgadzało i potwierdzało moją tezę, że mafia nie chciała brać szekspira na świecznik, żeby potem nie rzucać podejrzeń
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 9:40:52 GMT 1
Czy ksiądz powinien się ujawniać? Jeśli się ujawni, a ktoś da counter claim to mamy wśród tej dwójki jednego mafioze i nawet jeśli źle wytypujemy, to mafia pada jutro w linczu. Jeśli ksiądz się dziś nie ujawnia i nie pada, to zostają dwiie opcje: 1) Ksiądz ujawnia się w meczówce, jest spora szansa że któryś z mafii da counterclaim i miasto musi strzelać między jednym i drugim 2) Nie ujawnia się, jest w stanie przeżyć lińcz, ale musi się poprawnie pomodlić, na co ma niewielką szanse
Dobrze to licze?
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 28, 2023 9:41:15 GMT 1
Chajzer, tańczysz? Czy atak paniki jak synalek? czepiaj się jałowych postów samemu pisząc jak odklejeniec xd
nie muszę panikować, bardziej boję się o ciebie, że jak mnie uwalisz i zobaczysz, że niewinny - to co wtedy? już nam tu całkiem się poryczysz i ześwirujesz?
|
|