|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 18:35:29 GMT 1
czy tam domowej
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 18:37:45 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 18:37:45 GMT 1
No dobrze, załóżmy że jesteś zielony, ja też jestem zielony, Karakan, no nie wierzę kurwa że poszedłby sobie afk jako mafia, zostaje Chajzer, którego uważam za księdza i Krecik, który ma mocne alibi. Swoją drogą miałem pisać dłuższy post o możliwości powerplaya krecika jako mafiozo, ale sobie odpuściłem, w pizde naturalnych interakcji było między nim a Soniciem przed mordem Szczerze ja bym stawiał na Krecika - księdza. Ostatnio ma śmielsze te posty i myśle że może między innymi stać za tym jego rolność
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 18:39:09 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 18:39:09 GMT 1
Dlaczego miałby w ogóle to robić Krecik? Jeśli są duo, to miał wylecieć niewinny, za którego dostałbym po głowie ja, bo jako pierwszy rzuciłem wędkę. Jedyna opcja w której to przechodzi, jest taka, że Sonicowi po prostu nie chciało się już grać, stąd też jego wylew, stąd też wajcha w ostatnim momencie, żeby do końca gry wybielić mafie. Ciężko mi w to uwierzyć po prostu Na 100% chciało mu sie grać a to była jego taktyka
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 18:43:55 GMT 1
Krecik pisał:
Karakan pisał:
Myślisz, że Krecik może nas brać pod chuja? Bo Karakan to raczej wątpie.
W kogo byś uderzał wykluczając mnie w tym momencie, kogo zazieleniasz?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 18:51:42 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 18:51:42 GMT 1
Jbc powiedziałem, że Karakan, to lece w Karakana, zdania nie będę już zmieniał. Krecik na pewno tą akcją zdobył nieco zaufania. Na pewno więcej niż Karakan
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 18:52:26 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 18:52:26 GMT 1
Ja głosuje już teraz w przypadku gdyby nie było mnie na głosowaniu, bo rozkładamy namioty
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 18:56:24 GMT 1
Dobra, ja dziś lecę w Huggiego. Myślę, że dużo interakcji między nim a Sonicem było, wzajemnego zazieleniania się, może nawet specjalnie za dużo, żeby ktoś tego nie brał pod uwagę. Potem to że tam coś najebany, że radość, że MVP, ciężki poranek z doczytaniem tematu etc. Jeśli nie Huggy, to potem lecę w Russella, jeśli dożyję. Ja coś w mafię karakana nie wierzę. Ta taktyka z byciem w norze i ślizganiem się... nie wierzę, że by to robił jako mafia, a może po prostu nie chcę wierzyć No i BTW odczekałbym z głosem na karakana ewentualnym, dopóki sam karakan nie odda głosu, bo może zlecieć z gry jak nie zagłosuje.
|
|
|
Post by krecik on Apr 29, 2023 19:03:10 GMT 1
przybywam i zostaje przynajmniej z godzinę, czyli do końca mafii.
sam jestem ciekawy, czy coś napiszę, czego już nie poruszano.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 19:03:46 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 19:03:46 GMT 1
Dobra, ja dziś lecę w Huggiego. Myślę, że dużo interakcji między nim a Sonicem było, wzajemnego zazieleniania się, może nawet specjalnie za dużo, żeby ktoś tego nie brał pod uwagę. Potem to że tam coś najebany, że radość, że MVP, ciężki poranek z doczytaniem tematu etc. Jeśli nie Huggy, to potem lecę w Russella, jeśli dożyję. Ja coś w mafię karakana nie wierzę. Ta taktyka z byciem w norze i ślizganiem się... nie wierzę, że by to robił jako mafia, a może po prostu nie chcę wierzyć No i BTW odczekałbym z głosem na karakana ewentualnym, dopóki sam karakan nie odda głosu, bo może zlecieć z gry jak nie zagłosuje. Ale to ty całą grę głosujesz na osoby na które nie głosuje sonic, zero pokrywających się głosów, jak ja mam z nim dużo interakcji to ty masz ich zero. Ta sama logika. Sonic potrzebował kogoś do kogo się doczepić i zdobyć zaufanie, to jest raczej obvious. Zamiast znowu głosować samemu poczekaj na Krecika i zagłosuj z miastem
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 19:04:00 GMT 1
bardzo mnie to cieszy
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 19:11:24 GMT 1
Dobra, ja dziś lecę w Huggiego. Myślę, że dużo interakcji między nim a Sonicem było, wzajemnego zazieleniania się, może nawet specjalnie za dużo, żeby ktoś tego nie brał pod uwagę. Potem to że tam coś najebany, że radość, że MVP, ciężki poranek z doczytaniem tematu etc. Jeśli nie Huggy, to potem lecę w Russella, jeśli dożyję. Ja coś w mafię karakana nie wierzę. Ta taktyka z byciem w norze i ślizganiem się... nie wierzę, że by to robił jako mafia, a może po prostu nie chcę wierzyć No i BTW odczekałbym z głosem na karakana ewentualnym, dopóki sam karakan nie odda głosu, bo może zlecieć z gry jak nie zagłosuje. Ale to ty całą grę głosujesz na osoby na które nie głosuje sonic, zero pokrywających się głosów, jak ja mam z nim dużo interakcji to ty masz ich zero. Ta sama logika. Sonic potrzebował kogoś do kogo się doczepić i zdobyć zaufanie, to jest raczej obvious. Zamiast znowu głosować samemu poczekaj na Krecika i zagłosuj z miastem Oczywiście, że poczekam. I oczywiście, że na siebie nic nie mamy. Ja że masz dużo interakcji, a ty że mam mało. Jedno i drugie prawdziwe, tak samo i ja i ty możemy być niewinni. Na razie możemy tylko podejrzewać siebie nawzajem i to właśnie robimy.
|
|
|
Post by krecik on Apr 29, 2023 19:25:26 GMT 1
O Sonicu: Pisał,że ja i karakan jesteśmy nie halo. Dwa dni temu: "Na moje tak. Mogę iść w któregokolwiek, obojętnie. Jeszcze Chajzera. Tobie[Russellowi] i Wuggy'emu ufam. I chuj. " Sonic Wuggiego wyzieleniał na ten przykład "na moją odpowiedzialność". Potem wypromował, że jednak karakan jest do kilnięcia. Wczoraj: "Russell czysty. Wal w karakana. " Potem z Russellem robil panika mode w "co robić" (bo remis). I Russel oddał 2 minuty potem na Sonica ( bo tak trzeba).
Huggy zrobił dziwnąakcję z wejściem 2 min po i myślę, że pijany nie był. Najpierw mówi, że chujowo wybieram - potem Chajzerowi proponuje, by oddał głos za mną. Były teżwzajemne interakcje i klepanie siępo pleckach z Sonikiem.
Karakan zrobił dziwną akcję z wyjebką (jakby się poddał) i nawet nie oddał głosu (bo spotkanie). Takze ocenił zagranie (i posrednio takze typy - pierwsze) Ami za "0D".
Chajzer ogolnie pisze dobrze. Zgadzam sie z jego rozumowaniem.
Nie pasuje mi w tej kolejnosci: Huggy, Russell, Chajzer, Karakan
|
|
|
Post by krecik on Apr 29, 2023 19:27:26 GMT 1
Ogolnie, Huggy, przyznaj się, że to było udawane, a nie zagłosuję na Ciebie. Trochę odwagi cywilnej, że to był powerplay
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 19:27:39 GMT 1
No tak, był jeszcze ten testament, na który się wysrał, że w emocjach ble ble. Dla mnie to było mocno niepotrzebne, wracać do tego testamentu i go krytykować, zwłaszcza gdy samemu się w nim jest oskarżonym
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 19:29:16 GMT 1
No panika była spowodowana przez Ciebie, liczyłeś na remis? Przecież to nie miało sensu. Jaki miałeś plan?
|
|
|
Post by krecik on Apr 29, 2023 19:33:23 GMT 1
No panika była spowodowana przez Ciebie, liczyłeś na remis? Przecież to nie miało sensu. Jaki miałeś plan? Dokladnie taki, jaki sie rozegrał. Wybor podjalem wczesniej ,gdy Sonic ZMIENIL zdanie odnosnie, kto byl ksiedzem (tj czy Szekspir byl nim).
|
|
|
Post by krecik on Apr 29, 2023 19:34:38 GMT 1
Czy gracz, ktory sie poddał to mafijny czy miastowy. Ja powiedzialbym, co do zasady* ze mafijny - ale ludzie roznie reagują.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 19:36:28 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 19:36:28 GMT 1
O Sonicu: Pisał,że ja i karakan jesteśmy nie halo. Dwa dni temu: "Na moje tak. Mogę iść w któregokolwiek, obojętnie. Jeszcze Chajzera. Tobie[Russellowi] i Wuggy'emu ufam. I chuj. " Sonic Wuggiego wyzieleniał na ten przykład "na moją odpowiedzialność". Potem wypromował, że jednak karakan jest do kilnięcia. Wczoraj: "Russell czysty. Wal w karakana. " Potem z Russellem robil panika mode w "co robić" (bo remis). I Russel oddał 2 minuty potem na Sonica ( bo tak trzeba). Huggy zrobił dziwnąakcję z wejściem 2 min po i myślę, że pijany nie był. Najpierw mówi, że chujowo wybieram - potem Chajzerowi proponuje, by oddał głos za mną. Były teżwzajemne interakcje i klepanie siępo pleckach z Sonikiem. Karakan zrobił dziwną akcję z wyjebką (jakby się poddał) i nawet nie oddał głosu (bo spotkanie). Takze ocenił zagranie (i posrednio takze typy - pierwsze) Ami za "0D". Chajzer ogolnie pisze dobrze. Zgadzam sie z jego rozumowaniem. Nie pasuje mi w tej kolejnosci: Huggy, Russell, Chajzer, Karakan Tak, każe za tobą bo nie wiem czy wiesz, miasto już sie wypowiedziało że za mną nie pójdzie, a ty jesteś następną osobą w kolejności, za którą może iść
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 19:36:47 GMT 1
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale czegoś nie rozumiem. Jeśli gracz który się poddał jest mafijny, to czemu kolejkujesz Karakana jako ostatniego?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 19:37:37 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 19:37:37 GMT 1
Ogolnie, Huggy, przyznaj się, że to było udawane, a nie zagłosuję na Ciebie. Trochę odwagi cywilnej, że to był powerplay Że co było udawane??? Moje chlanie? Chłopie, daj se gościu spokój, czemu miałbym wogole takie coś udawać XDDD. Jest majówka, kto nie chla w majówke???
|
|