|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:16:38 GMT 1
Z kalkulacji i tego co piszemy, wynika że księdzem jest Chajzer. Wszyscy inni określili się, może ktoś kłamie, ale najpewniejszym strzałem jest Chajzer. Krecika nie możemy ruszyć, przynajmniej dzisiaj. Sonic miał interakcje z każdym z nas, z Karakanem we wczesnej fazie, z Krecikiem regularnie się spierał, jedyną osobą z którą tych interakcji było mniej był Chajzer chyba? Jeśli Chajzer jest księdzem, to zostaje Karakan/Huggy. Dzisiaj rano już trochę pogrillowałem Huggiego, nie przekonał mnie do swojej niewinności, Skleiłem dwa takie posty: mafiacorner.boards.net/post/44767/threadmafiacorner.boards.net/post/44772/threadOdniosłeś się do tego w taki tylko sposób: Potem na post Chajzera: Odpowiadasz w taki sposób: Przed tym jednak wyciągasz post Sonica - mafiacorner.boards.net/post/44770/thread, a potem Krecika - mafiacorner.boards.net/post/44795/thread, czyli jednak było co analizować. Zdenerwowałem się, kiedy wytknąłeś mi też: A kiedy odpowiedziałem w poście - mafiacorner.boards.net/post/44832/thread, to odpisałeś tylko, że kojarzysz kilka dłuższych postów z gifami, pod tym wrzuce też GIFa i będzie dłuższy, nie odniosłeś się do samej merytoryki mojej odpowiedzi Grałeś z Soniciem w Mafii(o czym ja nie wiedziałem), a nie wiesz, że istnieje coś takiego jak mafijny czat? Dzięki głosowi Krecika zleciał wczoraj mafiozo, gdyby nie on, to karakana by już z nami nie było. Zakładam, że Chajzer jest księdzem, więc muszę dokonać wyboru między Karakanem a Huggim, jak się do tego odniesie Chazjer i Krecik?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:18:58 GMT 1
Rozum mówi mi Huggy, serce Karakan
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:21:09 GMT 1
Męczy mnie tylko to, że gdybyś był na czacie mafijnym z Soniciem, to lepiej byś odpowiadał na moje zaczepki rano, co dwie głowy to nie jedna w końcu. Pamiętajmy, że ostatnio mafiozo gra z handicapem jednej głowy
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 17:27:01 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 17:27:01 GMT 1
Z kalkulacji i tego co piszemy, wynika że księdzem jest Chajzer. Wszyscy inni określili się, może ktoś kłamie, ale najpewniejszym strzałem jest Chajzer. Krecika nie możemy ruszyć, przynajmniej dzisiaj. Sonic miał interakcje z każdym z nas, z Karakanem we wczesnej fazie, z Krecikiem regularnie się spierał, jedyną osobą z którą tych interakcji było mniej był Chajzer chyba? Jeśli Chajzer jest księdzem, to zostaje Karakan/Huggy. Dzisiaj rano już trochę pogrillowałem Huggiego, nie przekonał mnie do swojej niewinności, Skleiłem dwa takie posty: mafiacorner.boards.net/post/44767/threadmafiacorner.boards.net/post/44772/threadOdniosłeś się do tego w taki tylko sposób: Potem na post Chajzera: Odpowiadasz w taki sposób: Przed tym jednak wyciągasz post Sonica - mafiacorner.boards.net/post/44770/thread, a potem Krecika - mafiacorner.boards.net/post/44795/thread, czyli jednak było co analizować. Zdenerwowałem się, kiedy wytknąłeś mi też: A kiedy odpowiedziałem w poście - mafiacorner.boards.net/post/44832/thread, to odpisałeś tylko, że kojarzysz kilka dłuższych postów z gifami, pod tym wrzuce też GIFa i będzie dłuższy, nie odniosłeś się do samej merytoryki mojej odpowiedzi Grałeś z Soniciem w Mafii(o czym ja nie wiedziałem), a nie wiesz, że istnieje coś takiego jak mafijny czat? Dzięki głosowi Krecika zleciał wczoraj mafiozo, gdyby nie on, to karakana by już z nami nie było. Zakładam, że Chajzer jest księdzem, więc muszę dokonać wyboru między Karakanem a Huggim, jak się do tego odniesie Chazjer i Krecik? Nie pamiętam, żeby był mafijny chat, bo korzystaliśmy z serwera Discorda wtedy i po prostu nie skleiłem tego faktu, z resztą to była moja pierwsza edycja i jedyna jaką grałem w mafii. Miałem prawo o tym zapomnieć
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 17:28:39 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 17:28:39 GMT 1
Rozum mówi mi Huggy, serce Karakan No to widzisz, ja bym najchętniej zlinczował ciebie i Karakana
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 17:29:42 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 17:29:42 GMT 1
Skoro ani ja ani ty nie jesteśmy osobami decyzyjnymi to proponuje zrobić tak: Zlinczujemy Karakana a jeśli okaże się niewinny to jutro Krecik podejmie decyzje kogo zlinczować, mnie czy ciebie
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:29:46 GMT 1
Mozna zlinczowac westbrooka, bo ufam sidorowi bardziej niz sobie, i kogos z pary huggy, chajzer. Jakby ktos z nich byl ksiedzem to duzo by to ulatwilo. Kim jest Sidor?
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 17:30:17 GMT 1
Russell, a czemu wczoraj gdy poszła fala głosów na Sonica, czekaliśmy na ogłoszenie wyników to 1 post przed ogłoszeniem wyników linczu napisałeś: Skurwysyny a post później Skurwysynu mafiacorner.boards.net/post/44469/threadDo kogo to było w ogóle i po co?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:33:02 GMT 1
Russell, a czemu wczoraj gdy poszła fala głosów na Sonica, czekaliśmy na ogłoszenie wyników to 1 post przed ogłoszeniem wyników linczu napisałeś: Skurwysyny a post później Skurwysynu mafiacorner.boards.net/post/44469/threadDo kogo to było w ogóle i po co? Jasne! Jako, że w momencie głosowania, myślałem, że Sonic jest niewinny, to pierwsze Skurwysynu odnosiło się do Huggy i jego postu Liczyłem, że wpadnie przed samym linczem i kiedy zobaczy, że mamy remis, to zmieni głos na Karakana Drugie Skurwysynu to była już reakcja na to, że Sonic jest miastowym. Bardzo emocjonalnie zagrał i zrobiło mi się przykro, że w tak perfidny sposób można robić nas w chuja
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:34:07 GMT 1
Russell, a czemu wczoraj gdy poszła fala głosów na Sonica, czekaliśmy na ogłoszenie wyników to 1 post przed ogłoszeniem wyników linczu napisałeś: Skurwysyny a post później Skurwysynu mafiacorner.boards.net/post/44469/threadDo kogo to było w ogóle i po co? Swoją drogą ten post chyba trochę zazielenia Chajzera, bo po co osoba z mafii miałaby wyciągać akurat coś takiego xd
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 17:37:08 GMT 1
No trochę dziwnie to wyglądało, zwłaszcza, że przecież wyniki linczu miały się pokazać dosłownie w ciągu kilkudziesięciu sekund od tego pocisku
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:37:44 GMT 1
Skoro ani ja ani ty nie jesteśmy osobami decyzyjnymi to proponuje zrobić tak: Zlinczujemy Karakana a jeśli okaże się niewinny to jutro Krecik podejmie decyzje kogo zlinczować, mnie czy ciebie Wole poczekać na określenie się Krecika i Chajzera, zakładam że jeśli idę z głosem w Ciebie, to Ty idziesz we mnie, reszta decyduje który z nas wylatuje. Wolałbym jednak, żeby ktoś jeszcze rzucił jakąś konkretną sugestie, bo chyba wole dzisiaj wyleciec jako niewinny, niż wyrzucić niewinnego Ciebie xd to jest hit or miss
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:39:02 GMT 1
Chajzer, będziesz musiał zagłosować na kogoś z trójki: Karakan, Wuggy, ja. Przemyśl to
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 17:40:40 GMT 1
Przejrze sobie posty Karakana
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 17:41:32 GMT 1
Masz moje zapewnienie, że głos poleci na którąś z tych 3 opcji, muszę tylko jeszcze się zastanowić na którą. Przy czym ważne będzie też czy karakan odda swój głos, bo jak nie to i tak poleci.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 18:20:52 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 18:20:52 GMT 1
Russell, a czemu wczoraj gdy poszła fala głosów na Sonica, czekaliśmy na ogłoszenie wyników to 1 post przed ogłoszeniem wyników linczu napisałeś: Skurwysyny a post później Skurwysynu mafiacorner.boards.net/post/44469/threadDo kogo to było w ogóle i po co? Jasne! Jako, że w momencie głosowania, myślałem, że Sonic jest niewinny, to pierwsze Skurwysynu odnosiło się do Huggy i jego postu Liczyłem, że wpadnie przed samym linczem i kiedy zobaczy, że mamy remis, to zmieni głos na Karakana Drugie Skurwysynu to była już reakcja na to, że Sonic jest miastowym. Bardzo emocjonalnie zagrał i zrobiło mi się przykro, że w tak perfidny sposób można robić nas w chuja No właśnie, bez kitu, skoro ja też miałem wajche, to gdybym był w mafii po prostu bym zmienił na Karakana i nara
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 18:27:08 GMT 1
No dobrze, załóżmy że jesteś zielony, ja też jestem zielony, Karakan, no nie wierzę kurwa że poszedłby sobie afk jako mafia, zostaje Chajzer, którego uważam za księdza i Krecik, który ma mocne alibi. Swoją drogą miałem pisać dłuższy post o możliwości powerplaya krecika jako mafiozo, ale sobie odpuściłem, w pizde naturalnych interakcji było między nim a Soniciem przed mordem
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 18:28:27 GMT 1
Dlaczego miałby w ogóle to robić Krecik? Jeśli są duo, to miał wylecieć niewinny, za którego dostałbym po głowie ja, bo jako pierwszy rzuciłem wędkę. Jedyna opcja w której to przechodzi, jest taka, że Sonicowi po prostu nie chciało się już grać, stąd też jego wylew, stąd też wajcha w ostatnim momencie, żeby do końca gry wybielić mafie. Ciężko mi w to uwierzyć po prostu
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 18:30:13 GMT 1
Karakan w D1 miał dużo interakcji z Soniciem, były to raczej niemiłe docinki, tak samo zresztą jak Krecik. Tylko my we dwójkę byliśmy pro-sonicowi od początku, Ty do wczoraj, ja do końca
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 18:35:11 GMT 1
Huggy Wuggy beka jeśli strzelamy do siebie, a Krecik/Karakan zadowoleni z wojny cywilnej
|
|