|
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 13:59:08 GMT 1
Jak pierwszego dnia szukać mafiozów? Czym się kierować? Doradzi ktoś? Zazwyczaj przynajmniej jeden Mafiozo wspomina o szukaniu mafiozów i przejmuje inicjatywę - po to żeby kontrolować miasto Jeśli coś ma mnie w tej rozgrywce powstrzymać, to tylko kontuzja lub mord przez mafię. Miasto jest ze mną bezpieczne. Idziemy po swoje Chciałbyś przejąć inicjatywę, Russell?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 14:03:05 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 25, 2023 14:03:05 GMT 1
Bo krecik, mimo nicku, raczej kreciej roboty miastu nie robi. Prawda, kreciku? No ba. Przynajmniej świadomie. Nie moge zrozumieć, naprawde, co ma akurat krecik do "nicków mafii". Kreta jeszcze-jeszcze. Karakana z "logiką nicków" zrozumiem. Podobnie Don Wasyla, jako przedstawiciela grupy etnicznej darzonej powszechnym szacunkiem, czy kto tam jeszcze jest...bo w sumie ja jestem najnowszy obudzony z zimowej hibernacji. Reszta ma zapewne tak zwane "życie". Taki Hugiwugi to tylko z awatara może być naciągany pod mafię - czy to dalej psychologiczna metacharakterystyka mafijnych jako bytów? Po co to komu? Zapodział się tu jakiś KOLEJNY samozwańczy znawca mafii poza Szekspirem i Cyganem?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 25, 2023 14:05:05 GMT 1
Nie chcę już błyszczeć i grać samemu, to nie 2017, lata robią swoje. Liczę na to, że mam ze sobą drużynę, od siebie dorzucam skromne triple-double z 15 asystami. Pytasz czy chce przejąć inicjatywę? Wolałbym zostać trzecią opcją. Pytasz czy w crunch time będę Clutch Player of the year? Tak, jestem na to gotowy, bo mam sporo do udowodnienia
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 14:05:55 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 25, 2023 14:05:55 GMT 1
Tak tylko proforma "logika nickow mafijnych" jest akauzalna a przez to absurdalna. Mogłaby może świadczyć tylko o charakterze - ale wtedy i "Zabijaka" byłby w mieście, i "Dziewczynka" w mafii.
|
|
|
Post by karakan on Apr 25, 2023 14:11:09 GMT 1
Nr 0 na koszulce... 0 zaufania 0 prawdziwosci slow 0 to szatanska liczba Wskazuje tez miejsce w ktorym ktos zatopi sztylet. Wszak kazdy zdrajca konczy w piachu jak kocie odchody... Nie zebym cos sugerowal, tylko rozwazam opcje... Dobra robimy tego trolla w pierwszy dzien?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 14:12:23 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 14:12:23 GMT 1
Na razie to głównie ty trollujesz, co nie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 14:17:04 GMT 1
via mobile
Post by Don Wasyl on Apr 25, 2023 14:17:04 GMT 1
Nr 0 na koszulce... 0 zaufania 0 prawdziwosci slow 0 to szatanska liczba Wskazuje tez miejsce w ktorym ktos zatopi sztylet. Wszak kazdy zdrajca konczy w piachu jak kocie odchody... Nie zebym cos sugerowal, tylko rozwazam opcje... Dobra robimy tego trolla w pierwszy dzien? Hu hu hułojla di da di daj Karakan poczuł niebezpieczenstwo demaskacji.
|
|
|
Post by karakan on Apr 25, 2023 14:25:30 GMT 1
Poczulem pierda poganianego pierdem Don Wayslu, z reszta Sonicu tez
|
|
|
Post by karakan on Apr 25, 2023 14:31:03 GMT 1
- Agresja Ci nie lezy. - Oskarzenia tylko bezzasadne i pol-zartem.
Komu taka gra bardziej odpowiada, a komu bardziej szkodzi?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 14:33:03 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 14:33:03 GMT 1
Zazwyczaj przynajmniej jeden Mafiozo wspomina o szukaniu mafiozów i przejmuje inicjatywę - po to żeby kontrolować miasto Jeśli coś ma mnie w tej rozgrywce powstrzymać, to tylko kontuzja lub mord przez mafię. Miasto jest ze mną bezpieczne. Idziemy po swoje Chciałbyś przejąć inicjatywę, Russell? Ale też bez przesady, ktoś koniec końców przejmie kontrole nad miastem, nawet jeśli to będzie jakaś 2-3 osobowa zaufana grupa. Zwłaszcza, że na pewnym etapie zrobi to na pewno Ksiądz
|
|
|
Post by karakan on Apr 25, 2023 14:37:30 GMT 1
Nie no jak ksiadz to czyta to bym tak nie gral. Przynajmniej nie na sile. Mafia bedzie wylawiac autorytety, wiec nie ulatwialbym zrobienia podwojnego trafienia.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 14:49:23 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 14:49:23 GMT 1
Nie no jak ksiadz to czyta to bym tak nie gral. Przynajmniej nie na sile. Mafia bedzie wylawiac autorytety, wiec nie ulatwialbym zrobienia podwojnego trafienia. Ale wiesz, że na pewnym etapie ksiądz przejmie kontrolę? Na pewno zrobi to w meczówce - zakładając, że dożyje.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 25, 2023 14:52:22 GMT 1
Panowie, pierwszego dnia to i tak jest typowa strzelanina za trzy punkty - nie jestem w tym najlepszy 29,6% w regularnym sezonie, w playoffach trochę lepiej. Mogę tylko wskazać graczy, którzy mnie irytują, a są to Don Wasyl i rasista Huggy Wuggy. Szekspir tez uaktywnił się, kilka postów mafijnych i zjazd do nory, ale rozumiem, ludzie mają pracę i obowiązki. Do lińczu jeszcze sporo czasu, póki co biorę piłkę, trenuje drybling i obserwuje
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 14:59:25 GMT 1
via mobile
Post by Don Wasyl on Apr 25, 2023 14:59:25 GMT 1
- Agresja Ci nie lezy. - Oskarzenia tylko bezzasadne i pol-zartem. Komu taka gra bardziej odpowiada, a komu bardziej szkodzi? Oskarzenia (nie oskarzam tylko snuje domysly) nie sa bezzasadne. Czasem podswiadomie wybieramy numery, symbole, dobieramy slowa ktore moga zdradzac nasza tozsamosc. Tak jak z tym "0" - "wezme westbrooka bo ma 0 na koszulce, bo nie mozna mi ufac, bo jestem z mafii ale tylko ja o tym wiem hihihi". Oczywiscie nasz mvp moze byc mieszkancem miasta i raczej ku temu sie sklaniam. Natomiast agresja, chec mieszania, widoku krwi, sklocania, robienia dymu to atrybuty ciemnej strony mocy... Analizuje przy lampce wina i cygarze wszystkie opcje, a to trudne w pierwszym dniu. Nie hejtuj gracza tylko gre.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:03:28 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 15:03:28 GMT 1
Panowie, pierwszego dnia to i tak jest typowa strzelanina za trzy punkty - nie jestem w tym najlepszy 29,6% w regularnym sezonie, w playoffach trochę lepiej. Mogę tylko wskazać graczy, którzy mnie irytują, a są to Don Wasyl i rasista Huggy Wuggy. Szekspir tez uaktywnił się, kilka postów mafijnych i zjazd do nory, ale rozumiem, ludzie mają pracę i obowiązki. Do lińczu jeszcze sporo czasu, póki co biorę piłkę, trenuje drybling i obserwuje Ale czemu od razu idziesz w stronę strzelania? Czy ta twoja piłka ma może kształt broni palnej?
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 15:08:17 GMT 1
Nazywam się Kapitan chorązy torpeda. Przez pół roku pracowałem w kopalni torfu razem z Januszem i Michałem. Teraz wróciłem do służby aby znaleźć nicponi sabotujących działania gwiezdnej floty.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 25, 2023 15:08:51 GMT 1
Przepraszam, nie jestem natywnym użytkownikiem języka polskiego, u nas mówi się shoot the ball - wystrzelić piłkę, stąd to nieporozumienie. Niemniej razi mnie kolejny rasistowski przytyk z Twojej strony, nie każdy czarnoskóry koszykarz to morderca, gwałciciel lub inny złoczyńca
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:10:07 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 15:10:07 GMT 1
Mnie się nie podoba Rurom teraz. Strzelił w Szekspira i do nory. U Wasyla to chyba jednak forma miastowego pressingu, która może się wydawać dziwna, bo jest nadal w kreacji.
Rurom mógł sobie "obrać" Szekspira, wytłumaczyć się brakiem czasu i fajrant do jutra.
6 godzin, liczę na trójkę przyjaciół, którzy tajemniczo milczą.
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 15:10:11 GMT 1
Powinnismy sprobowac wkupic sie w szeregi mafiosow po przez jakies lekkie, przyjemne interesy, nie przekraczajac granic moralnosci. Podsluchac o czym tam oni pierdola i ustalic plan dzialania zeby zniszczyc ich wlasna bronia. Pamietajcie ze to przekupne mendy, a ja mam stosy dywanow i cyganskiego zlota. Proszę pamiętać, że co prawda kradzież nie jest przestępstwem ale jest to czyn wysoce niemoralny
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:12:05 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 15:12:05 GMT 1
Przepraszam, nie jestem natywnym użytkownikiem języka polskiego, u nas mówi się shoot the ball - wystrzelić piłkę, stąd to nieporozumienie. Niemniej razi mnie kolejny rasistowski przytyk z Twojej strony, nie każdy czarnoskóry koszykarz to morderca, gwałciciel lub inny złoczyńca Nawet nie pomyślałem o skojarzeniach czarnych ze strzelaniem, ale dobrze, że podsuwasz taki pomysł. Bardziej chodziło mi o to, że to głównie mafiozi mają w zwyczaju strzelanie.
|
|