|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:18:33 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 15:18:33 GMT 1
Nie podoba mi się też Huggy. Takie pisanie całą grę kreacyjnych zaczepek, czepianie się kreacyjnych rzeczy, może przychodzić łatwo mafiozie. Też dywagacje o liderowaniu i zachowaniu księdza.
Z podobnych rzeczy, nie spodobały mi się marudzenia i rozwodzenia krecika o "teorii nicków", że jak tak można, olaboga. Albo nieogar, albo głupa pali, że ojoj po nickach walą, gdy powinien wiedzieć, że to raczej taki pressing i szturchanie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:22:10 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 15:22:10 GMT 1
Nie podoba mi się też Huggy. Takie pisanie całą grę kreacyjnych zaczepek, czepianie się kreacyjnych rzeczy, może przychodzić łatwo mafiozie. Też dywagacje o liderowaniu i zachowaniu księdza. Z podobnych rzeczy, nie spodobały mi się marudzenia i rozwodzenia krecika o "teorii nicków", że jak tak można, olaboga. Albo nieogar, albo głupa pali, że ojoj po nickach walą, gdy powinien wiedzieć, że to raczej taki pressing i szturchanie. Czepianie sie kreacyjnych rzeczy? Żarty, to były żarty, zluzuj trochę. Nie musisz sie napinać od pierwszego dnia i szukać panaroicznie wszędzie dowodów. To jest pierwszy dzień, każdy chce troche potrollować i popisać kreacyjnie. Dowodów dzisiaj będzie kompletny brak, a myśleć można zacząć od jutra, po mordzie i linczu. Wychilluj
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:22:26 GMT 1
via mobile
Post by Don Wasyl on Apr 25, 2023 15:22:26 GMT 1
Powinnismy sprobowac wkupic sie w szeregi mafiosow po przez jakies lekkie, przyjemne interesy, nie przekraczajac granic moralnosci. Podsluchac o czym tam oni pierdola i ustalic plan dzialania zeby zniszczyc ich wlasna bronia. Pamietajcie ze to przekupne mendy, a ja mam stosy dywanow i cyganskiego zlota. Proszę pamiętać, że co prawda kradzież nie jest przestępstwem ale jest to czyn wysoce niemoralny Moja familia nigdy nic nie ukradla. Dorobilismy sie na produkcji i sprzedazy wysokiej jakosci dywanow, handlu bialymi kabrioketami typu audi 80 oraz czyszczeniu patelni. Moje potezne przedsiebiorstwo znane na calym swiecie zakladalem jeszcze z mym kuzynem Jackiem Cyganem zanim zaczal gubic wlosy i pajacowac w idolu.
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 15:29:01 GMT 1
Kurcze nahbardziej nie chciałbym grać z rasistami więc uważajcie z wyrażaniem swoich poglądów no prośbaa
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:29:21 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 15:29:21 GMT 1
Nie podoba mi się też Huggy. Takie pisanie całą grę kreacyjnych zaczepek, czepianie się kreacyjnych rzeczy, może przychodzić łatwo mafiozie. Też dywagacje o liderowaniu i zachowaniu księdza. Z podobnych rzeczy, nie spodobały mi się marudzenia i rozwodzenia krecika o "teorii nicków", że jak tak można, olaboga. Albo nieogar, albo głupa pali, że ojoj po nickach walą, gdy powinien wiedzieć, że to raczej taki pressing i szturchanie. Czepianie sie kreacyjnych rzeczy? Żarty, to były żarty, zluzuj trochę. Nie musisz sie napinać od pierwszego dnia i szukać panaroicznie wszędzie dowodów. To jest pierwszy dzień, każdy chce troche potrollować i popisać kreacyjnie. Dowodów dzisiaj będzie kompletny brak, a myśleć można zacząć od jutra, po mordzie i linczu. Wychilluj A zdajesz sobie sprawę, że trzeba dziś kogoś zlinczować? A jakby wszyscy dziś "żartowali", to jakie dowody miałbyś jutro? Same żarty?
|
|
|
Post by karakan on Apr 25, 2023 15:29:33 GMT 1
Nie podoba mi się też Huggy. Takie pisanie całą grę kreacyjnych zaczepek, czepianie się kreacyjnych rzeczy, może przychodzić łatwo mafiozie. Też dywagacje o liderowaniu i zachowaniu księdza. Z podobnych rzeczy, nie spodobały mi się marudzenia i rozwodzenia krecika o "teorii nicków", że jak tak można, olaboga. Albo nieogar, albo głupa pali, że ojoj po nickach walą, gdy powinien wiedzieć, że to raczej taki pressing i szturchanie. Czepianie sie kreacyjnych rzeczy? Żarty, to były żarty, zluzuj trochę. Nie musisz sie napinać od pierwszego dnia i szukać panaroicznie wszędzie dowodów. To jest pierwszy dzień, każdy chce troche potrollować i popisać kreacyjnie. Dowodów dzisiaj będzie kompletny brak, a myśleć można zacząć od jutra, po mordzie i linczu. Wychilluj Z tej zlotej rady tez nie korzystajmy.
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 15:31:15 GMT 1
1 dnia rżniemy z karabinków trochę losowo ale radzę patrzeć na interakcje poszczególnych graczy. Para Mafiozów raczej nie zacznie najeżdżać na siebie 1 dnia.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:34:02 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 15:34:02 GMT 1
Czepianie sie kreacyjnych rzeczy? Żarty, to były żarty, zluzuj trochę. Nie musisz sie napinać od pierwszego dnia i szukać panaroicznie wszędzie dowodów. To jest pierwszy dzień, każdy chce troche potrollować i popisać kreacyjnie. Dowodów dzisiaj będzie kompletny brak, a myśleć można zacząć od jutra, po mordzie i linczu. Wychilluj A zdajesz sobie sprawę, że trzeba dziś kogoś zlinczować? A jakby wszyscy dziś "żartowali", to jakie dowody miałbyś jutro? Same żarty? Wchodzenie w interakcje ma sens, sensu nie ma analizowanie tego dzisiaj, bo nic ci to nie da. Taka jest moja opinia, change my mind
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:34:06 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 15:34:06 GMT 1
Dzięki Torpeda. Dobrze, że wpadłeś! Czyli po nadrobieniu ośmiu stron rozgrywki mamy wniosek, że w d1 ciężko się strzela, a w d2 łatwiej.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:34:45 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 15:34:45 GMT 1
Wiec nie mozesz czepiac sie do mojego czepiania sie lol
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:36:52 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 15:36:52 GMT 1
Ja bym oczywiście strzelał w osoby nie aktywne, żeby edycja utrzymała swoją żywotność i żeby zniechęcić mafię do taktyki "jak będę mało aktywny to nie będę rzucał się w oczy". Afki i tak nam żadnego materiału do analizy nie dadzą
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 25, 2023 15:37:02 GMT 1
Dzień dobry, melduje się Zygmunt Ziggy Chajzer, świeży, pachnący i cały na biało, w końcu sponsor zobowiązuje. Miasto, czy jesteście gotowi na Wasz "Moment prawdy"?
|
|
|
Post by karakan on Apr 25, 2023 15:37:40 GMT 1
Oka wszyscy sie zalogowali, poki co torpeda moj ulubiony glon
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 15:41:09 GMT 1
Dzięki Torpeda. Dobrze, że wpadłeś! Czyli po nadrobieniu ośmiu stron rozgrywki mamy wniosek, że w d1 ciężko się strzela, a w d2 łatwiej. Nie jestem gigaekspertem, Ciężka edycja bo jak rozumiem 2 kurwino mafiozów na 10 graczy to prawdziwe nieszczęście. Nie do pozazdroszczenia taki los hiobowy.
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 15:41:48 GMT 1
Oka wszyscy sie zalogowali, poki co torpeda moj ulubiony glon a tu już minipucka bo wjechałem na rasisów? : )
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 15:43:57 GMT 1
Umawiamy się, że o jakiejś godzinie podajemy swoje typy do odstrzelenia? Z krótkim uzasadnieniem..
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:45:04 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 15:45:04 GMT 1
Umawiamy się, że o jakiejś godzinie podajemy swoje typy do odstrzelenia? Z krótkim uzasadnieniem.. Po co sie umawiać?
|
|
|
Post by karakan on Apr 25, 2023 15:45:07 GMT 1
Oka wszyscy sie zalogowali, poki co torpeda moj ulubiony glon a tu już minipucka bo wjechałem na rasisów? : ) Tym akurat podpadles
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 15:45:57 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 15:45:57 GMT 1
Umawiamy się, że o jakiejś godzinie podajemy swoje typy do odstrzelenia? Z krótkim uzasadnieniem.. Kazałeś sobie i koledze przygotować?
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 15:47:00 GMT 1
Umawiamy się, że o jakiejś godzinie podajemy swoje typy do odstrzelenia? Z krótkim uzasadnieniem.. Kazałeś sobie i koledze przygotować? wiesz co?? SPierdalaj...
|
|