|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 13:59:28 GMT 1
Ja tylko tak napomknę obok tematu, że jeśli nie będzie dobrego konceptu do głosowania to głosowanie na pixela jest zawsze dobrym pomysłem. Żeby to lepiej zaakcentować, wyśle na niego głos już teraz i potem ewentualnie zmienię Jakie wnioski wyciągniemy, jeżeli pixel padnie czerwony? Bo jeżeli zielony, to chyba żadne, biorąc pod uwagę, że większość jest na stanowisku "no, bezużyteczny, daje posty z dupy i go mało" Czy uniewinnianie go za tożsamość przez Tytusa w tym momencie daje nam cokolwiek w kontekście jego koloru? Masz racje, zmieniam zdanie na temat tego lińczu
|
|
|
Post by Murlok on May 14, 2023 13:59:38 GMT 1
Jeżeli Klakier jest niewinny (a widzę ku temu gdzie nie gdzie przesłanki), to ktoś nas jednak robi w chuja chyba Niby jest szansa, że Anturze się tak wylosowało, no ale nie wiem
|
|
|
Post by Murlok on May 14, 2023 14:00:26 GMT 1
Jakie wnioski wyciągniemy, jeżeli pixel padnie czerwony? Bo jeżeli zielony, to chyba żadne, biorąc pod uwagę, że większość jest na stanowisku "no, bezużyteczny, daje posty z dupy i go mało" Czy uniewinnianie go za tożsamość przez Tytusa w tym momencie daje nam cokolwiek w kontekście jego koloru? Masz racje, zmieniam zdanie na temat tego lińczu Ja nie mówię, że zakazuję, tylko chciałbym znaleźć jakieś wymierne korzyści dla miasta przy poznaniu jego koloru
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 14:01:51 GMT 1
Nie no, to co napisałeś jest bardzo sensowne, czerwony Pixel nic nam nie daje, zielony nic nam nie daje, najlepiej jakby poleciał za regulamin, to byłoby honorowe zachowanie. Ustawiam Łasucha na ten moment
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 14:04:07 GMT 1
Chociaż nie ukrywam, że najchętniej wyjebałbym kogoś bardziej aktywnego, np Marudę, słabą mape gry mam
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 14:05:31 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 14:05:31 GMT 1
To ja proponuję nie linczować mnie dzisiaj
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 14:06:38 GMT 1
Jeżeli Klakier jest niewinny (a widzę ku temu gdzie nie gdzie przesłanki), to ktoś nas jednak robi w chuja chyba Niby jest szansa, że Anturze się tak wylosowało, no ale nie wiem No jeden z nas nas rucha, ale to nie jest chyba jeszcze najważniejsze. Wczoraj poprawiliśmy matematykę, teraz sprawdzamy szarą strefę imo. Ile jeszcze mamy linczy?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 14:07:16 GMT 1
Jest też prawdopodobne że Maruda = zielony, Makłowicz = czerwony
|
|
|
Post by Murlok on May 14, 2023 14:08:04 GMT 1
Chociaż nie ukrywam, że najchętniej wyjebałbym kogoś bardziej aktywnego, np Marudę, słabą mape gry mam Mi się niestety (albo na szczęście) gra Marudy pokrywa z jego miastowymi odruchami Ktoś tam mu zarzucał, że się skupia głównie na sobie w tej rozgrywce, chyba Cieniutki No to popatrzcie sobie jak on grał jako Jack - pierdolnął rozprawkę na dwie strony A4 na temat "dlaczego jestem niewinny" + te wszystkie posty, że jest bogiem niewinności, przechodzi test ściany itp. To mi się składa w miastowego Marudę.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 14:08:19 GMT 1
Jeśli wczoraj pada zielony Maruda to jest to lincz, z którego się łatwo wytłumaczyć, coś jak z Nazistą
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 14:08:46 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 14:08:46 GMT 1
Możemy też zrobić bezpieczny lincz w Marudę, który kiedyś i tak musi paść
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 14:09:30 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 14:09:30 GMT 1
Jeżeli Klakier jest niewinny (a widzę ku temu gdzie nie gdzie przesłanki), to ktoś nas jednak robi w chuja chyba Niby jest szansa, że Anturze się tak wylosowało, no ale nie wiem No jeden z nas nas rucha, ale to nie jest chyba jeszcze najważniejsze. Wczoraj poprawiliśmy matematykę, teraz sprawdzamy szarą strefę imo. Ile jeszcze mamy linczy? Jest 11vs4, po dzisiaj 9vs4, lincz jutro - 7vs4, pojutrze 5vs4 i przy najgorszych wiatrach meczówka w środę
|
|
|
Post by Murlok on May 14, 2023 14:09:47 GMT 1
11 - 4 obecnie 9 - 4 7 - 4 5 - 4 meczówka
Czyli przed najmniej optymistyczną meczówką mamy 3 lincze, o ile się nigdzie nie jebnąłem
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 14:09:47 GMT 1
Jakub Szelestowski czy jeśli Maruda robi nas w chuja i przegramy, to możemy to zaliczyć do moralnego zwycięstwa miasta?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 14:10:39 GMT 1
Chociaż nie ukrywam, że najchętniej wyjebałbym kogoś bardziej aktywnego, np Marudę, słabą mape gry mam Mi się niestety (albo na szczęście) gra Marudy pokrywa z jego miastowymi odruchami Ktoś tam mu zarzucał, że się skupia głównie na sobie w tej rozgrywce, chyba Cieniutki No to popatrzcie sobie jak on grał jako Jack - pierdolnął rozprawkę na dwie strony A4 na temat "dlaczego jestem niewinny" + te wszystkie posty, że jest bogiem niewinności, przechodzi test ściany itp. To mi się składa w miastowego Marudę. Ja gram sercem Kamracie, narazie jest fajnie. Estetyzuję sobie siebie jako walczącego bohatera, którego krew się wylewa z żył za wioskę.
A tak serio to w mafii siedzi jakiś jeszcze jeden sterylny typu douglas, jeden ruchacz typu młody G, jeden ogar, który ma mniejszy wpływ na grę niż powinien.
W mafii natomiast na pewno nie są Szelestowski, raczej nie jest nikt z duetu Agca, Kapitan. Klakier gra jakby mu ktoś lobotomię zrobił.
Młody G jak na niego ma podejrzanie dobrą mapę gry, podejrzanie duże zaangażowanie i podejrzanie cicho siedział jak umierałem wczoraj na krzyżu za tę miasto. Jestem mesjaszem tego miasta.
|
|
|
Post by Murlok on May 14, 2023 14:10:57 GMT 1
Jakub Szelestowski czy jeśli Maruda robi nas w chuja i przegramy, to możemy to zaliczyć do moralnego zwycięstwa miasta? Absolutnie nie
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 14:13:41 GMT 1
Jakub Szelestowski czy jeśli Maruda robi nas w chuja i przegramy, to możemy to zaliczyć do moralnego zwycięstwa miasta? Absolutnie nie Ale dziś jak chcecie mnie atakować to kurwa szybciej i z dialogiem, a nie jak wczoraj, że zostanie mi już tylko czas na prośby. I też warto czytać moje posty. Trochę naspamowałem, ale sporo sensu tam też jest, a te bezsensowne szybko idzie przeskrolować.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 14:15:15 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 14:15:15 GMT 1
jeden ruchacz typu młody G, jeden ogar, który ma mniejszy wpływ na grę niż powinien. Czytaj taki Cieniutki?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 14:15:23 GMT 1
Mafia to jest ekipka typu gracz o charakterystyce Łasucha, gracz o charakterystyce Dunholma, gracz o charakterystyce młodego G. Absolutnie tam nie siedzi gość typu Szelestowski. Intryguje mnie postępujący autyzm Klakiera, początkowo myślałem, że jego błędność świadczy na jego korzyść a on co post mam wrażenie coraz głupsze rzeczy pisze i zaczyna mnie to aż intrygować jakby specjalnie tak robił.
CANTAREEEE
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 14:16:01 GMT 1
jeden ruchacz typu młody G, jeden ogar, który ma mniejszy wpływ na grę niż powinien. Czytaj taki Cieniutki? Myślałem bardziej o Denholmie, ale dobrze gadasz kolego, ktoś typu Denholm, Agca, Cieniutki
|
|