|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:10:59 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 15:10:59 GMT 1
To co głosujemy na Klakiera i jak padnie czerwony to na wszystkich z jego zielonej listy?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 15:14:06 GMT 1
Zajebiste są te argumentacje klakiera dla najbardziej uniewinnionych zawodników 😆 Tak, jak sobie pomyślisz, że te uniewinnienia to fundament jego gry i najbezpieczniejsze założenia jakie potrafił postawić to beka xDD
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:14:27 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 15:14:27 GMT 1
Zresztą, Młody G, będziesz się tak droczył tutaj. Dawaj co na mnie masz i załatwmy to jak mężczyźni. Zrobiłeś ostatnio wrażenie bardzo roztropnego gościa na głosowym spotkaniu mafijnych wjebańców
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:15:10 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 15:15:10 GMT 1
A potem dajesz nam coś takiego, czy Ci nie wstyd
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 15:16:36 GMT 1
Będę szczery - nie czytam za bardzo tej rozgrywki. Najwięcej czasu na to, żeby rzeczywiście porządnie się zająć graniem miałem wczoraj rano. Dzisiaj dopiero niedługo usiądę. jeśli chcecie mnie zlinczować za to, że nie wytrzymuje tego tempa - bronić się nie będę.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 15:19:22 GMT 1
Będę szczery - nie czytam za bardzo tej rozgrywki. Najwięcej czasu na to, żeby rzeczywiście porządnie się zająć graniem miałem wczoraj rano. Dzisiaj dopiero niedługo usiądę. jeśli chcecie mnie zlinczować za to, że nie wytrzymuje tego tempa - bronić się nie będę. Przecież od 11 postujesz regularnie?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 15:20:31 GMT 1
cały czas w trasie, z czego większość to nadrabianie rzeczy z nocy. Dopiero wróciłem do domu.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 15:20:50 GMT 1
Będę szczery - nie czytam za bardzo tej rozgrywki. Najwięcej czasu na to, żeby rzeczywiście porządnie się zająć graniem miałem wczoraj rano. Dzisiaj dopiero niedługo usiądę. jeśli chcecie mnie zlinczować za to, że nie wytrzymuje tego tempa - bronić się nie będę. Dla mnie możesz się uniewinnić mocno, pytanie czy masz np. jutro na to czas żebyśmy sobie pogadali. Jeśli tak, to spoko. Jeśli nie znajdziesz już czasu i wiesz że jutro ani w żaden dzień nie będziesz miał czasu chłonąć pressingu no to przykro mi, ale chyba będzie trzeba cię linczować.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 15:22:52 GMT 1
dzisiaj poproszę. Dzisiaj najbardziej
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 15:27:20 GMT 1
Tak w zasadzie to Maruda zostałby zlinczowany, gdyby nie zmiana z dupy głosów 3 graczy, których nie da się kontrolować, a ich zachowania są nieprzewidywalne, więc ja myślę, że mafia jednak jest po tej mocniejszej stronie To implikuje kilka rzeczy zakładając niewinność Marudy: 1. Mafia chciała się aktywnie Marudy pozbyć, ale nie wyszło -> w głosach na niego co najmniej dwie mafie, a przy składzie pięcioosobowym przydałyby się nawet i trzy. 2. W głosujących na Douglasa nie ma mafii. Jest na to nawet dobra szansa, tylko McCoy tam średnio pasuje. A jeśli McCoy w mafii to zagranie kompletnie anty-strategiczne odnośnie punktu pierwszego. Dla mnie te dwie rzeczy się raczej wykluczają, a to oznacza, że:
- mafia jest mocna, grali na uwalenie Marudy i głosy na niego mocno czerwone -> wtedy McCoy raczej niewinny - mafia nie jest mocna, zagrali każdy swoje i zabrakło presji w temacie na zlinczowanie Marudy -> wtedy McCoy dalej spokojnie może być w mafii
Dla mnie w takim przypadku bardziej prawdopodobny jest scenariusz drugi. McCoya i tak na tej podstawie nie można uniewinnić, to zbyt ryzykowne, a gra go nie broni.
Tak czy tak, to ty mi napisałeś na początku dnia żebym włączył tryb Pshemowania. Włączyłęm i wyszło tak, że czy mafia jest mocna czy silna to cała sytuacja ze mną im wczoraj mocno napsuła krwi
Imo mafia totalnie nie wiedziała co zrobić wczoraj, ale mogło im przypadkiem tak wyjść, że siedzieli na mnie i prawie mnie zabili.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:27:58 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 15:27:58 GMT 1
Ciężko mi wydać zdecydowaną opinię nt. Klakiera. Jakbym miał go oceniać tylko po grze, to do odstrzału. Biorąc pod uwagę tożsamość? Nie wiem. Nie ma tej bezczelności z Kuleszy, który przecież głosował na wszystkich pozostałych mafiozów. Jest zagubienie jak u Wednesday, imo podobny poziom energii jak w poprzedniej edycji. Inna sprawa, że Wednesday taka była dużo bardziej zdecydowana co do swoich typów, nawet jeśli były błędne? Tu jest na zmianę Ali z Marudą, czyli typy które najprościej wybrać (przynajmniej będąc stałym bywalcem) i w nie naparzać, "bo prędzej czy później do odstrzału". Te uniewinnienia to zgadzam się z resztą, że też żart. Po co np. podkreślać, że wajchowałem z tobą w Ericha? Co to wnosi do tematu? Jak to wskazuje na mój kolor i co ważniejsze - jak to powiązanie wskazuje na twój? Bo mi pachnie to typowym zagraniem pt. "jeden zielony zrobił coś głupiego, to się podepnę, że zrobiłem to z nim". Im dłużej pisałem tego posta, tym więcej przekonania nabierałem, że Klakier po prostu chce sfingować swoją typową, miastową metę.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:28:08 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 15:28:08 GMT 1
Będę szczery - nie czytam za bardzo tej rozgrywki. Najwięcej czasu na to, żeby rzeczywiście porządnie się zająć graniem miałem wczoraj rano. Dzisiaj dopiero niedługo usiądę. jeśli chcecie mnie zlinczować za to, że nie wytrzymuje tego tempa - bronić się nie będę. Ale nikt na Tobie bezpośrednio żadnej analizy na każdego gracza nie wymuszał, zrobiłeś to z jakiegoś powodu a w uniewinnieniach nie masz żadnego swojego wniosku oprócz szelest niewinny. Ja się po prostu dziwie, że nie martwisz się że ktoś Cię na pewnym etapie zrobił w chuja i powtarzasz najbardziej oklepane wnioski w formie swojego podsumowania Nie wiem czemu nie napisałeś tego posta jak wrociles z trasy nadrobiłeś, może cokolwiek zauważyłeś? Jesteś do zlinczowania, mogę być wajchowym
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:29:33 GMT 1
Ale się najadłem. A teraz skonsumuję posty niektórych. Tylko proszę bez takich: Chociaż nie ukrywam, że najchętniej wyjebałbym kogoś bardziej aktywnego, np Marudę, słabą mape gry mam Mi się niestety (albo na szczęście) gra Marudy pokrywa z jego miastowymi odruchami Ktoś tam mu zarzucał, że się skupia głównie na sobie w tej rozgrywce, chyba CieniutkiNo to popatrzcie sobie jak on grał jako Jack - pierdolnął rozprawkę na dwie strony A4 na temat "dlaczego jestem niewinny" + te wszystkie posty, że jest bogiem niewinności, przechodzi test ściany itp. To mi się składa w miastowego Marudę. Bo się odechciewa starać. Pisałem to pięć razy, a tu 'ktośtam'. No nie jest to tak trudne poznawczo do zarejestrowania.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 15:29:46 GMT 1
dzisiaj poproszę. Dzisiaj najbardziej Dobra, to ja robię tak. Uważam, że z perspektywy takiego programowania rozgrywki miasto dziś potrzebuje relatywnie bezpiecznego linczu. Ja w bezpieczne lincze jestem słaby więc dziś odpuszczam, czyli chłopaki róbta co chceta a ja zagłosuje pewnie tak jak Szelestowski np albo jaki Murlok albo ogólnie tam gdzie wyda mi się rozsądne. Skupię się zaś dziś nie na nadrabianiu rozgrywki a na Klakierze. W dialogu pełnym szczerej chęci. Tylko muszę jeszcze do domu przejść, potrzebuję z 45 minut i będę, czytam wszystkie twoje posty.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:30:20 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 15:30:20 GMT 1
Ciężko mi wydać zdecydowaną opinię nt. Klakiera. Jakbym miał go oceniać tylko po grze, to do odstrzału. Biorąc pod uwagę tożsamość? Nie wiem. Nie ma tej bezczelności z Kuleszy, który przecież głosował na wszystkich pozostałych mafiozów. Jest zagubienie jak u Wednesday, imo podobny poziom energii jak w poprzedniej edycji. Inna sprawa, że Wednesday taka była dużo bardziej zdecydowana co do swoich typów, nawet jeśli były błędne? Tu jest na zmianę Ali z Marudą, czyli typy które najprościej wybrać (przynajmniej będąc stałym bywalcem) i w nie naparzać, "bo prędzej czy później do odstrzału". Te uniewinnienia to zgadzam się z resztą, że też żart. Po co np. podkreślać, że wajchowałem z tobą w Ericha? Co to wnosi do tematu? Jak to wskazuje na mój kolor i co ważniejsze - jak to powiązanie wskazuje na twój? Bo mi pachnie to typowym zagraniem pt. "jeden zielony zrobił coś głupiego, to się podepnę, że zrobiłem to z nim". Im dłużej pisałem tego posta, tym więcej przekonania nabierałem, że Klakier po prostu chce sfingować swoją typową, miastową metę. No właśnie jak siądę do kompa to spiszę swoje przemyślenia, ale ja tu widzę karykaturę niewinnego tomusia88888888.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 15:30:41 GMT 1
dzisiaj poproszę. Dzisiaj najbardziej Dobra, to ja robię tak. Uważam, że z perspektywy takiego programowania rozgrywki miasto dziś potrzebuje relatywnie bezpiecznego linczu. Ja w bezpieczne lincze jestem słaby więc dziś odpuszczam, czyli chłopaki róbta co chceta a ja zagłosuje pewnie tak jak Szelestowski np albo jaki Murlok albo ogólnie tam gdzie wyda mi się rozsądne. Skupię się zaś dziś nie na nadrabianiu rozgrywki a na Klakierze. W dialogu pełnym szczerej chęci. Tylko muszę jeszcze do domu przejść, potrzebuję z 45 minut i będę, czytam wszystkie twoje posty. Deal
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:31:35 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 15:31:35 GMT 1
Łasuch dosyć odważnie forsuje głupoty, mały plusik
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:32:05 GMT 1
I zgodzę się, że Klakier gra jak po lobotomii i sytuuje się, obecnie, w roli mojego adwersarza, ale za huja nie dam się wplątać w jakieś 'jeden z nich dwóch musi być w mafii'. To tak nie działa i nie działało od dawna, a najdobitniej pokazało to i Green, Glon vs Generał, MVP czy Rimbaud vs Pinsa. Tymczasem Łasuch: Co się stało Łasuch? Skąd ten głos? Najchętniej rozstrzygnąłbym dzisiaj spór Cieniutki - Klakier. Nie martw się, głos na pewno się zmieni Kolega z zapoznawczej, więc mam lekkie zawieszenie niewiary, ale no...
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:33:09 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 15:33:09 GMT 1
I zgodzę się, że Klakier gra jak po lobotomii i sytuuje się, obecnie, w roli mojego adwersarza, ale za huja nie dam się wplątać w jakieś 'jeden z nich dwóch musi być w mafii'. To tak nie działa i nie działało od dawna, a najdobitniej pokazało to i Green, Glon vs Generał, MVP czy Rimbaud vs Pinsa. Tymczasem Łasuch: Najchętniej rozstrzygnąłbym dzisiaj spór Cieniutki - Klakier. Nie martw się, głos na pewno się zmieni Kolega z zapoznawczej, więc mam lekkie zawieszenie niewiary, ale no... Tak jak mówię, odważny w forsowaniu głupot
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:34:22 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 15:34:22 GMT 1
A może by tak wziąć wolny dzień lub dwa porobić w ogródku i poklepać mafiozów po czole
|
|