|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:38:34 GMT 1
Będę szczery - nie czytam za bardzo tej rozgrywki. Najwięcej czasu na to, żeby rzeczywiście porządnie się zająć graniem miałem wczoraj rano. Dzisiaj dopiero niedługo usiądę. jeśli chcecie mnie zlinczować za to, że nie wytrzymuje tego tempa - bronić się nie będę. ja go odpierdalam za to
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:38:44 GMT 1
nie może tu być litości
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:39:50 GMT 1
napierdala sześć list gdzie sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie i nigdy tego nie motywuje, jest konformistyczny, nie ma własnego zdania, zaprzecza samemu sobie nonstoper
no sory Tomek, ale pozwolenie Ci żyć to byłaby uraza dla innych graczy
Mannstein został zajebany za 1/20 tego
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 15:40:05 GMT 1
Będę szczery - nie czytam za bardzo tej rozgrywki. Najwięcej czasu na to, żeby rzeczywiście porządnie się zająć graniem miałem wczoraj rano. Dzisiaj dopiero niedługo usiądę. jeśli chcecie mnie zlinczować za to, że nie wytrzymuje tego tempa - bronić się nie będę. ja go odpierdalam za to A ja to wolę z nim porozmawiać jednak
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:40:28 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 15:40:28 GMT 1
Ja pierdole Jaro zapowiedział 800+ i zdemolował opozycje Jesteśmy zgubieni
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 15:42:04 GMT 1
Będę szczery - nie czytam za bardzo tej rozgrywki. Najwięcej czasu na to, żeby rzeczywiście porządnie się zająć graniem miałem wczoraj rano. Dzisiaj dopiero niedługo usiądę. jeśli chcecie mnie zlinczować za to, że nie wytrzymuje tego tempa - bronić się nie będę. ja go odpierdalam za to Wygodne podejście
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:43:19 GMT 1
Coś za miastowo ten Klakier gra, nie wiem co o nim sądzić Łasuch mafia. Mieszkaniec nie odczuwałby jeszcze potrzeby coś sądzić o Klakierze. Tym bardziej nie odczuwałby potrzeby się tłumaczyć z tego, że nie wie co sądzić. Hehe.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:44:03 GMT 1
Tomek, Zaręczam Ci. Nie ma nic wygodnego w czytaniu i analizowaniu Twojego toku myślenia między 3 a 5 rano. To ciężka orka.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:45:17 GMT 1
Przepraszam, ale to nie jest czas by poddymiać imo. Wybierzmy kogoś z puli, która przez cały dzień nam się wydawała sensowna, jutro sobie Klakiera poczytasz. No i czyta, Pshemek, a Ty znowu chcesz go kurwa odkładać. O co Ci chodzi?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:47:30 GMT 1
Tu nie chodzi o wygodne podejście, ale o grę jak upośledzony brat bliźniak Douglasa. Najgorzej, że byłem podjarany, że weekendzik i potem jeszcze dwa dni wolnego, będzie czas xD
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 15:49:00 GMT 1
Jestem, ale jeszcze trzeba do kościoła iść, to na poważnie (z laptopa) się włączę po 19. Chcę wtedy pogadać z Marudą jak na cmentarzu.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 15:55:38 GMT 1
korzystaj z czasu na gadanie z nim Maruda bo nie wiem ile go dostaniesz. Wyciśnij go jak cytrynę, niech podzieli się z Tobą całą swoją mądrością!
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 15:56:50 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 15:56:50 GMT 1
No dobra, a ja mam taką fajną town-friendly taktyke. Inspirowana Anastazją: ODGLANAWIAMY?
Szybki lincz na pixelu i po sprawie.
Na Kurwiszonie nauczyłem się, że nie ma za bardzo co liczyć na powiązania jeśli ktoś umrze i okaże się taki czy siaki.
Z doświadczenia wiem, że odglonowanie i pozbycie się przemykaczy jest podstawą
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:57:15 GMT 1
Za 20 minut wychodzę na piwo oglądać jak gra wielki Arsenal, jak ktoś chce ze mną dynamicznie rozmawiać to teraz pls.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 15:58:33 GMT 1
3, bo Klakier zmienił minutę wcześniej. No ale tak po prawdzie to mnie się bardziej nie podobał ten fragment sugerujący, że ja, Gdynianin i reszta wymienionych bez oddanego głosu nie ma podejrzanych. Same fakty, nie kojarzę żadnych waszych typów, a przekopywać się przez wszystkie strony nie będę Klakier schodził z Łasucha który też odpierdalał przebicie ściany.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 16:00:46 GMT 1
winny klakier daje nam duże plusy w strone kapitan cieniutki, młody algida, makłowicz minus przy marudzie i pewnie kimś jeszcze
niewinny daje pewnie plus przy marudzie
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:01:06 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:01:06 GMT 1
Same fakty, nie kojarzę żadnych waszych typów, a przekopywać się przez wszystkie strony nie będę Klakier schodził z Łasucha który też odpierdalał przebicie ściany. Co to znaczy "Przebicie ściany"?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:03:07 GMT 1
Ali Agca - juz pisałem, niewinny Bolec Pierdolec - nie mam pojęcia kim jest Denholm Reynholm - tu nie mam przemyśleń za bardzo Douglas Reynholm - Douglas moim zdaniem niewinny, to raczej intuicja niż coś konkretnego, ale kilka jego postów, kilka jego wjazdów. Ja widzę w tym szczerego miastowego i przyjmuję na ten moment taką hipotezę. Dr Leonard H. McCoy - nie mam pojęcia kim jest GreenPixel - też nie mam pojęcia kim jest Jakub Szelestowski - gra bardzo dziwnie, bokiem do miasta. Mam wrażenie, jakby zupełnie nie próbował wpłynąć na losy miasta. Jest w topie moich podejrzanych, ale coś mi podpowiada, że to nie jest dobry temat na dzisiaj, bo w jego grze może coś się zmienić.
Kapitan Cieniutki - tutaj mam największe wątpliwości. Z jednej strony kłamie na mój temat, szuka argumentów pod tezę, w ogóle nie szuka prawdy. Z całokształtu jego gry po wczorajszym linczu byłby dla mnie pierwszym kandydatem do zlinczowania. A z drugiej strony to co robił przed linczem wydaje mi się miastowe? Ja sam też broniłem Messiego jako mafia w Kuleszowej i wydaje mi się totalnie do zagrania coś takiego, ale z jakiejś przyczyny czuję tutaj, że mało prawdopodobne? Nie wiem, może też dlatego, że nie oceniam potencjału intelektualnego Cieniutkiego zbyt wysoko (mówiąc potocznie, uważam, że wyżej sra niż dupę ma). Na pewno nie ruszałbym tego tematu dzisiaj. Klakier - wiem, że niewinny Leszek Kaźmierczak - z gry niewinny, z wajbów około tego gracza niewinny, z moich interakcji z nim też niewinny. Jest jednak jedna kwestia, która budzi wątpliwości, ale na ten moment zostawiam, imo po prostu zielony Łasuch - wydawał mi się podejrzany w pierwszej fazie gry, potem gdy wróciłem, raczej odniosłem wrażenie z tego co pisało miasto, że to nie temat na lincz, więc przyjąłem do wiadomości. Nie mam dzisiaj wystarczających zasobów czasowych, żeby wrócić do tematu łasucha, więc pozostawiam tę sprawę w zawieszeniu. Maruda - najlepszy miastowy, poleci dzisiaj w mordzie. Młody Gdynianin - w czasie mojej aktywności nie było go za bardzo, w czasie jego aktywności mnie za bardzo nie było. Jeszcze wyrobię sobie opinię na jego temat. Murlok - nie pamiętam nic z jego postów, pomimo że ma ich dużo, a to raczej świadczy o graczu źle. Jest częścią mojego grona podejrzanych. Piston Postrach Wsi - moim zdaniem Piston jest niewinny Podsumowanie Reda - temat nie na dziś. Są w jego grze zgrzyty, ale uważam, że to zły pomysł by dzisiaj o nim rozmawiać. Pracuś - podobna sprawa jak z Łasuchem. Był moim głównym podejrzanym w pierwszej fazie gry, ale trzeba będzie to stanowisko poddać weryfikacji, zanim spróbuję mocniej pójść w ten typ.
Robert Makłowicz - podejrzany od początku, podejrzany nadal, napisał coś na Cieniutkiego, aczkolwiek tylko liznął to co moim zdaniem najistotniejsze w jego grze. Zapowiada aktywność, nie zamykam się na to, co będzie dalej w kontekście Pana Roberta. Jestem dzisiaj fanem zrobienia jakiegoś bezpiecznego linczu i wybrania albo z grupy graczy, którzy są mało aktywni i niewiele można o nich powiedzieć (Bolec, McCoy, Pixel). Albo uderzyć odrobinę grubiej, w kogoś pokroju Makłowicza
Czemu dla ciebie moja gra była podejrzana na początku? Interakcja z Klakierem. W zasadzie to co daje nam fakt, że jest drażliwy? To raczej cecha miastowego, któremu zależy na znalezieniu mafiozy i boi się, że sam za to poleci Znowu Klakierowa miłość. Na moment obecny obstawiam kogoś z grona Douglas - Maruda - McCoy - Klakier - Pixel + w rezerwie Szelestowski, Cieniutki Dodatkowo do swojej szerokiej grupy wrzucasz ludzi, na których w życiu dzisiaj bym nie zagłosował - Agcę, Podsumowanie Reda, Łasucha Nie jest to rozjazd 100%, ale jest znaczący i to mnie niepokoi Najprostszym rozwiązaniem z mojej perspektywy by było po prostu, że rzeczywiście Klakier w mafii, ale już się kurwa za dużo myliłem i w tej edycji, i w poprzednich, żeby w ciemno w to pójść Jak przez dłuższy czas nie podchodziłem pozytywnie do twoich postów tak tą twoją piątką masz mój głos w swojej kandydaturze na prezydenta Tutaj jednak piątka Murlokowa na props, a jest w niej Klakier. Z resztą jak na razie intuicja mnie nie myliła. Wszyscy których brałem za zielonych to nimi byli. Intuicja mnie zawiedzie tylko jeśli okaże się że się myliłem co do Klakiera i że tak naprawdę jest czerwony Klakier zazieleniany intuicyjnie. To co głosujemy na Klakiera i jak padnie czerwony to na wszystkich z jego zielonej listy? To ma siłę przebicia -5 idąc slangiem Dungeons & Dragons. Nie podoba mi się interakcja Łasuch - Klakier, jeszcze szybko przejrzę Klakier - Łasuch.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:03:40 GMT 1
Jeśli dla Was ten poranny Klakier to jakaś gra blisko ściany, to powyższe gówno jest jednym z bardziej pojebanych plejsów jakie widziałem. Ja tylko chciałem podkreślić na wypadek gdybym to ja został zlinczowany, że głosy tej 4-ki i pod kogo się podczepią mogą być znaczące w poszukiwaniu mafii Czemu nie pytałeś o to wcześniej.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:03:58 GMT 1
czy Ty cieniutki już teraz zakładasz, że ja jestem w mafii?
|
|