|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:04:01 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:04:01 GMT 1
winny klakier daje nam duże plusy w strone kapitan cieniutki, młody algida, makłowicz minus przy marudzie i pewnie kimś jeszcze niewinny daje pewnie plus przy marudzie Zakładając że tak jest jeśli będzie dalej w grze to łatwiej będzie mu się wysypać, bo wie, że ludzie go obserwują i są sceptycznie nastawieni do tego co pisze, potworzy jeszcze jakieś powiązania w międzyczasie. Nie pali nam się więc nie musimy ryzykować i robić jakieś taktyczne fikołki z nikłą wiedzą. Tak jak powiedział Maruda - bezpieczne lincze.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:06:15 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:06:15 GMT 1
Ja tylko chciałem podkreślić na wypadek gdybym to ja został zlinczowany, że głosy tej 4-ki i pod kogo się podczepią mogą być znaczące w poszukiwaniu mafii Czemu nie pytałeś o to wcześniej. Bo wpadło mi to do głowy w tamtym momencie :pp
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:07:26 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:07:26 GMT 1
Widzę, że tu jakieś pojebane baty się kręcą. Trochę nadwyrost jak dla mnie. Chciałeś więcej luzu Pracuś to masz
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 16:07:30 GMT 1
Jakub Szelestowski czy jeśli Maruda robi nas w chuja i przegramy, to możemy to zaliczyć do moralnego zwycięstwa miasta? Nie.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 16:07:39 GMT 1
dziwna akcja z tym łasuchem
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:07:50 GMT 1
Nie podobają mi się interakcje Łasucha Jasne że nie, gdyby ci się podobały to nie byłbyś kotem Gargamela to akurat wyszło Ci zabawnie, punkt dla Ciebie xd Tak sobie strzelę może. Łasuch, Pracuś, Makłowicz, Szelestowski [...]
Łasuch - wydawał mi się podejrzany w pierwszej fazie gry, potem gdy wróciłem, raczej odniosłem wrażenie z tego co pisało miasto, że to nie temat na lincz, więc przyjąłem do wiadomości. Nie mam dzisiaj wystarczających zasobów czasowych, żeby wrócić do tematu łasucha, więc pozostawiam tę sprawę w zawieszeniu.
[...] A potem: [...] Łasuch - przyznam szczerze, że z niczego go nie pamiętam. Nie wiem, czy to moja wina czy jego, nadrobię i coś w oddzielnym poście.
[...] ja pierdole Tomus co ty odpierdalasz xd zachowujesz się jakbyś miał rozdwojenie jaźni
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 16:08:54 GMT 1
Do czego odnosił się ten post? Ponawiam pytanie.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:09:39 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:09:39 GMT 1
Akcja ODGLONOWANIE.
Do wyjebania: PIXEL, MCCOY, BOLEC
Jak ktoś się z tym nie zgadza to noech dalej robi te swoje analizy i skacze na chuju. Czyste miasto to wygrane miasto.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:10:06 GMT 1
Czemu nie pytałeś o to wcześniej. Bo wpadło mi to do głowy w tamtym momencie :pp Przebijanie ściany to gra miastowego niemożliwa do osiągnięcia przez mafiozę, to takie przejście w transcendencję, które wymagałoby poziomu kunsztu nieosiągalnego wręcz dla większości graczy, bo jest w nim tyle autentyzmu i autystycznej wiary, że powinno się traktować wręcz jak objawienie. Wysypkę Klakiera z liczbą mafiozów i tym postem o szczerym miastowym można traktować jako nieudolną próbę. A potem wbiłeś Ty godzinę? przed linczem i myślałeś, że umierasz. I akurat Klakier z Ciebie schodził.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:10:07 GMT 1
Nie podobają mi się interakcje Łasucha to akurat wyszło Ci zabawnie, punkt dla Ciebie xd Tak sobie strzelę może. Łasuch, Pracuś, Makłowicz, Szelestowski [...]
Łasuch - wydawał mi się podejrzany w pierwszej fazie gry, potem gdy wróciłem, raczej odniosłem wrażenie z tego co pisało miasto, że to nie temat na lincz, więc przyjąłem do wiadomości. Nie mam dzisiaj wystarczających zasobów czasowych, żeby wrócić do tematu łasucha, więc pozostawiam tę sprawę w zawieszeniu.
[...] A potem: [...] Łasuch - przyznam szczerze, że z niczego go nie pamiętam. Nie wiem, czy to moja wina czy jego, nadrobię i coś w oddzielnym poście.
[...] ja pierdole Tomus co ty odpierdalasz xd zachowujesz się jakbyś miał rozdwojenie jaźni Cały dzień szukasz we mnie nieścisłości - serio uważasz, że to dobry sposób na szukanie mafii?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 16:10:33 GMT 1
No nie winię, bo jest to naturalne, ale to ryzyko którego się podjąłem. Inna broszka że nie mam w tym żadnego zysku poza przeczuciem, że znowu jest niewinny, a alternatywy nie przedstawię w 29 minut. Wychodzi na to, że chujowy plejs z mojej strony patrząc subiektywnie. Zastanawia mnie, czemu tak łatwo kupiłeś, że faktycznie napisałem coś takiego w testamencie. Instynktownie mi to zgrzyta, ale ja miewam paranoję, więc chciałbym, żeby się wypowiedzieli też inni: czy miastowy powinien rozważyć w takiej sytuacji, że jestem z Erichem w mafii i już szykuję lincz na niewinnym, broniącym mafiozy? Z drugiej strony gdyby Kapitan był w mafii, to by wiedział, że Erich niewinny, więc mój potencjalny testament nie będzie miał racji bytu. W ogóle z Cieniutkim mam ten problem, że ma turbo zielone posty, które przeplata takimi, że aż zgrzytam zębami. Np. to o nieczytaniu Makłowicza połączony z tym, że pisze o ego, współpracy itp. to jest coś z jednej strony chujowego, ale moim zdaniem turbo niewinnego. Tak samo różne rozkminianie nocne, wygląda, jakby szukał prawdy. Ale ten powyższy czy też ta agresja po linczu na Squbim, gdzie Erich grał mega dziwnie i śmierdząco w połączeniu z brakiem akcji mogącej Ericha uratować, bardziej wygląda mi na budowanie kapitału niż faktyczne przejęcie. Poproszę o opinie innych graczy, ale też Cieniutkiego zapraszam do rozmowy, bo nie jest to dla mnie gracz typu 100% mafia, żebym nie chciał z nim rozmawiać. Zapraszam Cię, Kapitan Cieniutki, do skomentowania tego posta.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:10:34 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:10:34 GMT 1
Akcja ODGLONOWANIE. Do wyjebania: PIXEL, MCCOY, BOLEC Jak ktoś się z tym nie zgadza to noech dalej robi te swoje analizy i skacze na chuju. Czyste miasto to wygrane miasto. Nie wiem, nie podoba mi się nagle taka inicjatywa, jak ktoś wygrzebuje powiązania twoje i Klakiera
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:10:55 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 16:10:55 GMT 1
Nie podobają mi się interakcje Łasucha to akurat wyszło Ci zabawnie, punkt dla Ciebie xd Tak sobie strzelę może. Łasuch, Pracuś, Makłowicz, Szelestowski [...]
[...] ja pierdole Tomus co ty odpierdalasz xd zachowujesz się jakbyś miał rozdwojenie jaźni Ale to samo mówiła polowa graczy? Że na początku mafijnie, potem się ogarnąłem. Do chuja z tą analizą pisaną na szybko na kolanie
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 16:11:12 GMT 1
W T F
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:11:14 GMT 1
Dziwna akcja że ten Łasuch jest takim agitatorem zejścia z Klakiera w obecnym timingu.
Klakiera na którym siedzi merytoryka a nie głosy. A przecież Klakier go niby jebał, ale z 4 na 3 głosy mu w D1 zmniejszył w newralgicznym momencie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 16:11:21 GMT 1
Akcja ODGLONOWANIE. Do wyjebania: PIXEL, MCCOY, BOLEC Jak ktoś się z tym nie zgadza to noech dalej robi te swoje analizy i skacze na chuju. Czyste miasto to wygrane miasto. Nie wiem, nie podoba mi się nagle taka inicjatywa, jak ktoś wygrzebuje powiązania twoje i Klakiera no właśnie związali swoje losy, jeśli jeden bd winny, to drugi chyba też
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 16:11:34 GMT 1
czwarty koleżka z Warszawy?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 16:12:38 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 16:12:38 GMT 1
Im dalej w las, tym więcej drzew szepcze do mnie "sprawdźcie kocura"
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 16:12:47 GMT 1
Zastanawia mnie, czemu tak łatwo kupiłeś, że faktycznie napisałem coś takiego w testamencie. Instynktownie mi to zgrzyta, ale ja miewam paranoję, więc chciałbym, żeby się wypowiedzieli też inni: czy miastowy powinien rozważyć w takiej sytuacji, że jestem z Erichem w mafii i już szykuję lincz na niewinnym, broniącym mafiozy? Z drugiej strony gdyby Kapitan był w mafii, to by wiedział, że Erich niewinny, więc mój potencjalny testament nie będzie miał racji bytu. W ogóle z Cieniutkim mam ten problem, że ma turbo zielone posty, które przeplata takimi, że aż zgrzytam zębami. Np. to o nieczytaniu Makłowicza połączony z tym, że pisze o ego, współpracy itp. to jest coś z jednej strony chujowego, ale moim zdaniem turbo niewinnego. Tak samo różne rozkminianie nocne, wygląda, jakby szukał prawdy. Ale ten powyższy czy też ta agresja po linczu na Squbim, gdzie Erich grał mega dziwnie i śmierdząco w połączeniu z brakiem akcji mogącej Ericha uratować, bardziej wygląda mi na budowanie kapitału niż faktyczne przejęcie. Poproszę o opinie innych graczy, ale też Cieniutkiego zapraszam do rozmowy, bo nie jest to dla mnie gracz typu 100% mafia, żebym nie chciał z nim rozmawiać. Zapraszam Cię, Kapitan Cieniutki , do skomentowania tego posta. Gary, a mogę jak wrócę z browara? Sory, obiecuję, że nie oleję.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 16:12:51 GMT 1
Nie wiem, nie podoba mi się nagle taka inicjatywa, jak ktoś wygrzebuje powiązania twoje i Klakiera no właśnie związali swoje losy, jeśli jeden bd winny, to drugi chyba też Ciekawy pomysł, a jak to wpływa na Łasucha jeśli ja niewinny?
|
|