|
Post by Klakier on May 14, 2023 18:03:44 GMT 1
Dobra Panowie, to jest zbyt istotne, zwłaszcza znając wasze ciągoty do odpierdalania jakiegoś szajsu tuż przed linczem, żeby to dłużej trzymać w ukryciu. Daję wam kolor klakiera: Nie jestem w tej rozgrywce bezrolnym miastowym Szczegóły po mordzie. O boże stary, ja bym cię nie dał zabić dzis, byłem 100% pewny, że Mccoy przed tobą musi paść tylko się wstrzymywałem bo badałem reakcje. Serio musiałes? Nie wiem, czy musiałem. Wziąłem jednak pod uwagę, że co lincz dużo nagłych zmian się dzieje, fakt że mamy sporo opcji ochrony i jednocześnie to, żeby nie zmarnować linczu durnym wajchowaniem w ostatniej chwili.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:04:31 GMT 1
Nie no spoko, ja też ostatni niby cię miałem bronić a o 20:59 cię zatłukłem. Wolałbym jakbyś się nie ujawniał, ale to rozumiem.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:04:59 GMT 1
Jeśli McCoy w mafii to nie lepiej go upic?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 18:05:21 GMT 1
Nie no spoko, ja też ostatni niby cię miałem bronić a o 20:59 cię zatłukłem. Wolałbym jakbyś się nie ujawniał, ale to rozumiem. no ja też wolałbym się nie ujawniać, ale ryzyko dostania strzału w potylicę na chwilę przed linczem jest w tej społeczności zbyt duże
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:06:08 GMT 1
Nie no spoko, ja też ostatni niby cię miałem bronić a o 20:59 cię zatłukłem. Wolałbym jakbyś się nie ujawniał, ale to rozumiem. no ja też wolałbym się nie ujawniać, ale ryzyko dostania strzału w potylicę na chwilę przed linczem jest w tej społeczności zbyt duże A mnie masz na ile za niewinnego na teraz?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:06:13 GMT 1
szybki ten claim
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:06:32 GMT 1
Dzisiaj upijamy McCoya, a ksiądz może pomodlic się za Klakiera jutro.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:07:21 GMT 1
Pojutrze Klawisz zaklawiszuje Klakiera.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:07:50 GMT 1
Ale jeśli Klakier dziś zginie, to chyba przejmuje kontrolę nad miastem, co?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 18:07:51 GMT 1
no ja też wolałbym się nie ujawniać, ale ryzyko dostania strzału w potylicę na chwilę przed linczem jest w tej społeczności zbyt duże A mnie masz na ile za niewinnego na teraz? raczej wysoko, z 90%
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:08:08 GMT 1
Moją pierwszą decyzją będzie odjebanie Podsumowania.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 18:08:29 GMT 1
ja chyba kurwa w ukrytej kamerze jestem
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:08:51 GMT 1
A mnie masz na ile za niewinnego na teraz? raczej wysoko, z 90% Dobra to teraz podobną wypowiedź o Agcy poproszę. Na ile ci spokój ducha świruje jak o nim czytasz? Mnie masz dobrze. Edit: I też Tomuś przepraszam za teksty o lobotomi i inne tego typu. Trochę świrowałem.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 18:09:37 GMT 1
btw jak zaczynałem grę w mafie tutaj, to każdy w zapoznawczej zwracał uwagę na MAFIJNE posty, mafijne pierdolenie logiki, brak miastowego luzu. Tutaj jednak zauważyłem, że takie rzeczy raczej zazieleniają, bo przecież mafia by tak nie zagrała. Meta ewoluuje czy o co chodzi? Prawda jest taka, że nikt specjalnie nie wie, co jest mafijne a co nie, przez co większość tej gry tak naprawdę opiera się na intuicji. Nikt jednak nie przyzna Ci tego oficjalnie, bo wjebańcy lubią myśleć, jakimi dobrymi są detektywami. No to ja intuicyjnie uniewinniam siebie, Murloka(bo często wyprzedza mnie z jakimiś prostymi spostrzeżeniami), Szelestowskiego, Ali Agce, Denholma i Łasucha(to jest kredyt, nie chce uwierzyć że drugi raz z rzędu ktoś tak chamsko robi mnie w chuja) Zostają mi: Bolec, McCoy, Pixel, Cieniutki, Klakier, Maruda, Młody G, Makłowicz, Podsumowanie Reda Bolec - też mi się kurwa nie chce wierzyć że drugą gre z rzędu lecisz na tym samym patencie jako mafia McCoy - no nie wiem, jesteś na świeczniku i masz to w chuju, nikogo tutaj nie przycisnąłeś, żadnej sprzeczki, mdło, na początku miałeś dla mnie podobny feeling co Gargamel i Eldo, ale jakoś się to rozmyło Pixel - no chujowy gracz i najchętniej bym go zlinczował, ale zgadzam się z Murlokiem, że jego lincz niewiele nam da Cieniutki - no nie wiem, nie wzbudzasz mojego zaufania Klakier - tutaj intuicja mi mówi, że gra bardzo mafijnie, gorzej od niego wypada chyba tylko Łasuch, no ale skoro mafijność nie ma tutaj nic do rzeczy to chuj wie Młody G - gra fajnie, pisze dobre posty(bardziej przedwczoraj i wczoraj niż dziś) ale intuicja coś mi niemiłego podpowiada Maruda - to samo, chłop wczoraj odjebał tak żenujące show, że ekipa OG z tego powodu go uniewinniła, no nie wiem Makłowicz - chyba o nim najmniej mogę powiedzieć, na plus to, że Pracuś go uniewinniał na 100% Podsumowanie Reda - a chuj wie, nabieram się na Wasze ładne posty i tyle z tego jest McCoy/Klakier, jak ktoś z listy moich zaufanych graczy chciałby dorzucić do niej jakiegoś pewniaka, to zapraszam
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 18:10:10 GMT 1
Dobra to teraz podobną wypowiedź o Agcy poproszę. Na ile ci spokój ducha świruje jak o nim czytasz? Mnie masz dobrze. bardzo mi świruje. Przypominam sobie jego mafijną kreację Kevin McAllister jeszcze z reanimacji i mam takie wajby
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:11:52 GMT 1
Dobra to teraz podobną wypowiedź o Agcy poproszę. Na ile ci spokój ducha świruje jak o nim czytasz? Mnie masz dobrze. bardzo mi świruje. Przypominam sobie jego mafijną kreację Kevin McAllister jeszcze z reanimacji i mam takie wajby To tak jak mówię przepraszam za teksty o lobotomi i tego typu, trochę specjalnie chciałem cię podkurwić. O Młodym G co myślisz? To jest dosłownie pierwsza jego edycja, że mam go za niewinnego.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 18:11:57 GMT 1
Dzisiaj upijamy McCoya, a ksiądz może pomodlic się za Klakiera jutro. nie wiem kurwa
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 18:12:16 GMT 1
kolejny próbuje grać tak durnie, że nagle rada miejska go uniewinni
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:12:29 GMT 1
Nie no spoko, ja też ostatni niby cię miałem bronić a o 20:59 cię zatłukłem. Wolałbym jakbyś się nie ujawniał, ale to rozumiem. czyli od dania mu dnia czy dwóch na uniewinnienie jesteś na etapie, że nie masz wątpliwości w jego wyznanie?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:12:41 GMT 1
kolejny próbuje grać tak durnie, że nagle rada miejska go uniewinni O kim mówisz?
|
|