|
Rozgrywka
May 11, 2023 15:06:31 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 15:06:31 GMT 1
Ja piszę zawsze, jak jest. Nie zastanawiam się, jak to zostanie odebrane, kto potraktuje to jako wymówkę, a kto mnie uniewinni... Moim zdaniem, miastowy powinien to mieć gdzieś. Już 3-cią edycję z rzędu ktoś używa piłkę nożną jako wymówkę, to staje się już nudne Jaką, kurwa, wymówkę? Nie sądzisz chyba, że gra w mafię jest dla mnie ważniejsza niż faza półfinałowa europejskich pucharów? Czyli mówisz, że masz gdzieś czy ktoś cię za to posądzi, to po co tak agresywny wybuch? Mam rozumieć to, że mi to wytłumaczyłeś jako twój akt miłosierdzia i dobrą wolę?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 15:07:46 GMT 1
Ja myślałem, że Leszek Kaźmierczak to Sydney Polak.
Nic to nie zmienia, ale śmiechłem z odkrycia, że to uszaty.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 15:07:57 GMT 1
No schowanie się Ericha w norze to największa miejska tragedia dnia dzisiejszego, ale też szansa. Jakby się nie schował w norze, to już byśmy mogli dużo odważniej określić go jako miasto lub mafię, a tak to mamy tylko jakieś obrzydliwe próby uniewinnień/zbicia towncreditu na tożsamości. Schował się w norze, bo liczył że przez dzień pojawią się nowi kandydaci na świecznik.
No ale za bardzo się nie pojawili, więc możemy śmiało powiedzieć: Erich, nie martw się, nie zapomnieliśmy o tobie. Jak ci minął dzień? Z czego nam się wytłumaczysz tym razem?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 15:08:05 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 15:08:05 GMT 1
Czy chodziło ci o to, że prawdziwy miastowy by zignorował taką informację i by sie do tego nie przypierdalał?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 15:08:34 GMT 1
Ali Agca plusuje, choć nie ufałbym jego celności. Ali jest nazbyt pokojowy. To mnie niepokoi. To jest generalnie straszny pieniacz, a gra bardzo grzecznie. Rzeczywiście można jednak stawiać mały plusik przy tym nicku.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 15:08:40 GMT 1
Ali Agca naprawdę dobrą rzecz napisał. Ważne słowa. W mafii chodzi o to, żeby pisać prawdę, a intepretacje - zostawić na później. Wezmę to do serca.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 15:09:26 GMT 1
A nie, ja pozbyłem się serca dla kariery.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 15:10:54 GMT 1
Ja piszę zawsze, jak jest. Nie zastanawiam się, jak to zostanie odebrane, kto potraktuje to jako wymówkę, a kto mnie uniewinni... Moim zdaniem, miastowy powinien to mieć gdzieś. Jaką, kurwa, wymówkę? Nie sądzisz chyba, że gra w mafię jest dla mnie ważniejsza niż faza półfinałowa europejskich pucharów? Czyli mówisz, że masz gdzieś czy ktoś cię za to posądzi, to po co tak agresywny wybuch? Mam rozumieć to, że mi to wytłumaczyłeś jako twój akt miłosierdzia i dobrą wolę? Nie było w tym cienia agresji, spokojnie.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 15:12:49 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 15:12:49 GMT 1
Czyli mówisz, że masz gdzieś czy ktoś cię za to posądzi, to po co tak agresywny wybuch? Mam rozumieć to, że mi to wytłumaczyłeś jako twój akt miłosierdzia i dobrą wolę? Nie było w tym cienia agresji, spokojnie. Okej, rozumiem, chciałeś podkreslić tylko jak wielkim fanem piłki jesteś. W takim razie dla mnie lekko na plus
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 15:15:34 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 15:15:34 GMT 1
No dobra, a gdzie jest Drogeria Douglas? Coś tam się popieniła, przywaliła do mojego posta i zniknęła jak kamień w wodzie.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 15:16:02 GMT 1
Zaczepiłbym kolegę z De Niro w awatarze, żeby podsumował jakoś dotychczasową rozgrywkę, ale nie chcę mu na razie wkładać kija w szprychy. 😉 Nie będę niczego podsumowywał, nie jestem Twoim pracownikiem, żebyś mi mówił, co mam robić.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 15:19:33 GMT 1
Zaczepiłbym kolegę z De Niro w awatarze, żeby podsumował jakoś dotychczasową rozgrywkę, ale nie chcę mu na razie wkładać kija w szprychy. 😉 Nie będę niczego podsumowywał, nie jestem Twoim pracownikiem, żebyś mi mówił, co mam robić. A ile sobie liczysz za takie podsumowanie? Mogę Cię - dla dobra miasta, w czynie społecznym - zatrudnić.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 15:20:52 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 15:20:52 GMT 1
Nie będę niczego podsumowywał, nie jestem Twoim pracownikiem, żebyś mi mówił, co mam robić. A ile sobie liczysz za takie podsumowanie? Mogę Cię - dla dobra miasta, w czynie społecznym - zatrudnić. Niech najpierw wyjaśnienia napisze, bo ostatnio miał 21%
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 15:23:01 GMT 1
Nie będę niczego podsumowywał, nie jestem Twoim pracownikiem, żebyś mi mówił, co mam robić. A ile sobie liczysz za takie podsumowanie? Mogę Cię - dla dobra miasta, w czynie społecznym - zatrudnić. Żeby napisać podsumowanie muszę przeczytać mafijne (a nie mam dostępu do mafijnego, wnioski wyciągnijcie sami), bo to jest bardzo ważne dla mnie, żeby rozumieć, co się dokładnie wydarzyło w danej edycji, jak myślała i co odczuwała mafia.
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 15:24:47 GMT 1
Dzień dobry, przepraszam że tak późno. Jestem sobie zielonym pixelem. Abosrbuję sobie falę długie i krótkie bardzo skutecznie odbijając te ze spektrum światła widzialnego (487-570nm). Złośliwi, mafijni powiedzą, że to połączenie niebieskiego i żółtego - otóż nic bardziej mylnego. Zieleń to przepiękny kolor występujący powszechnie w naturze. To kolor uzdrowienia nadziei i wolności.
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 15:27:22 GMT 1
Greenpixel zielony.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 15:28:45 GMT 1
Pracuś od rana udowadnia, że nie jest daltonistą. To się chwali.
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 15:28:56 GMT 1
Wkurwia mnie ten kolor fest. Nie szło bardziej oczojebnego?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 15:29:42 GMT 1
Kolor piłkarskiej murawy, mój ulubiony kolor. Piksel ma u mnie plusa na starcie i nawet gdyby napisał teraz, że jest w mafii, to zagłosowałbym na niego dopiero drugiego dnia.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 15:29:54 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 15:29:54 GMT 1
Dzień dobry, przepraszam że tak późno. Jestem sobie zielonym pixelem. Abosrbuję sobie falę długie i krótkie bardzo skutecznie odbijając te ze spektrum światła widzialnego (487-570nm). Złośliwi, mafijni powiedzą, że to połączenie niebieskiego i żółtego - otóż nic bardziej mylnego. Zieleń to przepiękny kolor występujący powszechnie w naturze. To kolor uzdrowienia nadziei i wolności. A gdzie jest czerwony i niebieski?
|
|