|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 15:31:40 GMT 1
Wkurwia mnie ten kolor fest. Nie szło bardziej oczojebnego? To zablokuj go, a ja Ci będę mniej więcej relacjonował, co pisze.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 15:35:27 GMT 1
Ja myślałem, że Leszek Kaźmierczak to Sydney Polak. Nic to nie zmienia, ale śmiechłem z odkrycia, że to uszaty. Ja myślałem, że masz w avatarze Ryszarda Kalisza a to Wojciech Mann. Też nic to nie zmienia, ale śmiechłem z odkrycia, że to inny grubas.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 15:37:12 GMT 1
Zrobić listę rigczu, czy będziecie ją mieli w piździe? Bo nie wiem czy pracę olewać. Gdzie ta lista rigczu? Bo czuję konkurencję - jedyne nieopublikowane dzieło, na które wszyscy czekają to powinno być podsumowanie Reda, a nie jakaś lista rigczu.
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 15:37:44 GMT 1
Dzień dobry, przepraszam że tak późno. Jestem sobie zielonym pixelem. Abosrbuję sobie falę długie i krótkie bardzo skutecznie odbijając te ze spektrum światła widzialnego (487-570nm). Złośliwi, mafijni powiedzą, że to połączenie niebieskiego i żółtego - otóż nic bardziej mylnego. Zieleń to przepiękny kolor występujący powszechnie w naturze. To kolor uzdrowienia nadziei i wolności. A gdzie jest czerwony i niebieski? na skrajnych końcach spektrum. To niebezpieczne skurczybyki, gdyby grali na pewno graliby w mafii.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 15:39:31 GMT 1
Podsumowanie Reda bardzo agresywne wejście, nie podoba mi się (tak, wiem że część tych postów to follow upy, jakby ktoś miał wątpliwości)
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 15:42:49 GMT 1
W tym wejściu nie ma cienia agresji, tylko dużo fajnej, życzliwej ironii. Spoko gracz. Kimkolwiek się okaże.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 15:42:54 GMT 1
Edycja jest całkiem spora ilościowo. Na tyle spora, że żurasowe prawa pierwszego linczu powinny obowiązywać. Skłaniam się z tego powodu coraz bardziej do głosu na Młodego Gdynianina (nie mylić z Liczem!), który jest kulturonegatywny, nie ma wkładu w rozgrywkę, a kto wie, może i ponadto jest w mafii.
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 15:44:40 GMT 1
Edycja jest całkiem spora ilościowo. Na tyle spora, że żurasowe prawa pierwszego linczu powinny obowiązywać. Skłaniam się z tego powodu coraz bardziej do głosu na Młodego Gdynianina (nie mylić z Liczem!), który jest kulturonegatywny, nie ma wkładu w rozgrywkę, a kto wie, może i ponadto jest w mafii. Tylko że jakby wyciąć twoje posty o Anturze, który nawet nie gra i jakichś kadrach, które kurwa nie istnieją, to masz mniej contentu od niego zrobionego.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 15:45:43 GMT 1
Ale wykazuję potencjał na więcej. Rozkręcę się.
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 15:45:57 GMT 1
No to ja mówię, że on też.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 15:46:09 GMT 1
A Ty masz jakiś wkład w rozgrywkę poza wstępnym uniewinnieniem Cienkiego w Uszach? Na razie przemykasz, że tak powiem, bezszelestnie. Tekstu niby sporo, treści mało.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 15:46:41 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 15:46:41 GMT 1
Zrobić listę rigczu, czy będziecie ją mieli w piździe? Bo nie wiem czy pracę olewać. Gdzie ta lista rigczu? Bo czuję konkurencję - jedyne nieopublikowane dzieło, na które wszyscy czekają to powinno być podsumowanie Reda, a nie jakaś lista rigczu. No daj człowiekowi żyć, coś tam tworzę, ale Muzy nie są dziś łaskawe.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 15:47:24 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 15:47:24 GMT 1
Gdzie ta lista rigczu? Bo czuję konkurencję - jedyne nieopublikowane dzieło, na które wszyscy czekają to powinno być podsumowanie Reda, a nie jakaś lista rigczu. No daj człowiekowi żyć, coś tam tworzę, ale Muzy nie są dziś łaskawe. Pewnie dlatego że mamy w tej edycji samych miernych raperów.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 15:47:33 GMT 1
Podsumowanie Reda bardzo agresywne wejście, nie podoba mi się (tak, wiem że część tych postów to follow upy, jakby ktoś miał wątpliwości) 1. Gdzie u mnie, kurwa, agresja? Dopiero możemy sobie agresywnie porozmawiać a tego nie chcesz. 2. Co Ci się konkretnie nie podoba? I "nie podoba"="mafia" czy "nie podoba się"="brzydkie, niefajne, nieśmieszne"?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 15:47:37 GMT 1
No to ja mówię, że on też. A kto nie wykazuje z tych, co mają w tym momencie mały wkład?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 15:48:08 GMT 1
Ale wykazuję potencjał na więcej. Rozkręcę się. Rozkręcić to się miała "Śmierć w Wenecji" (zapytaj Bolca-Pierdolca) i wiadomo, jak to się skończyło.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 15:50:04 GMT 1
W tym wejściu nie ma cienia agresji, tylko dużo fajnej, życzliwej ironii. Spoko gracz. Kimkolwiek się okaże. No nie wiem, może nie agresji skierowanej w kogoś dla samego faktu wjazdu, ale takiej agresji w stylu "mało pisałem, to tera wam pokażę". A co gorsza, niewiele z tego wynika. Ja myślałem, że Leszek Kaźmierczak to Sydney Polak. Nic to nie zmienia, ale śmiechłem z odkrycia, że to uszaty. Ja myślałem, że masz w avatarze Ryszarda Kalisza a to Wojciech Mann. Też nic to nie zmienia, ale śmiechłem z odkrycia, że to inny grubas. Po co wracać do takiego postu sprzed pół dnia, jeszcze go cytować i w taki sposób odpowiadać? Co to wnosi w temat poza podbitą statystyką postów i widocznością gracza?
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 15:51:28 GMT 1
No to ja mówię, że on też. A kto nie wykazuje z tych, co mają w tym momencie mały wkład? Bolec Murlok bez bolca dostaje pierdolca hehe
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 15:51:55 GMT 1
No to ja mówię, że on też. A kto nie wykazuje z tych, co mają w tym momencie mały wkład? Moim zdaniem każdy z graczy na liście na podstawie dotychczasowej aktywności sprawia wrażenie takiego, co to się rozkręci i będzie może trochę mniej lub bardziej, ale jednak solidnie grał. Wyjątkiem jest Dr Leonard H. McCoy, ale on nie napisał jeszcze żadnego posta, więc całkowicie wypada poza rozważania. Dlatego ja bym po samej aktywności, czy tworzeniu contentu nie selekcjonował linczu dzisiaj, bardziej po tym, kto z podejrzanych ma najmniejsze szanse się uniewinnić.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 15:53:43 GMT 1
Gargamel trzeźwo ocenił rozgrywkę, nie napisał nic odkrywczego ani głupiego, ciężko mieć co do niego podejrzenia Ależ napisał głupiego, w moim przypadku przynajmniej. Gargamel to wzorowy przykład nieogarniętego miastowego, który jest tak zapatrzony w siebie i swoje szukanie mafii, że zapomina o prawdzie. Otóż Gargamel najpierw na mnie zagłosował, potem przedstawił swoje typy, zorientował się, że zapomniał w nich o mnie i dopisał "Szelestowski mafia". Nie podał ani jednego argumentu, zatem później próbował wymyślić go na siłę, pod tezę, zapominając o prawdzie. Jako argument wykorzystał zdarzenie, które miało miejsce po tym jak na mnie zagłosował! Chodziło mu o głos na Klakiera, twierdząc, że zagłosowałem na niego, bo się pogubił i chciałem to wykorzystać. (https://mafiacorner.boards.net/post/45423/thread). Otóż nie! Zagłosowałem na Klakiera, bo ten gracz jako pierwszy w tej edycji mnie zaczepił, a jako że domyślam się, kto może stać za tą kreacją, postanowiłem to zaczepienie odwzajemnić. Ot, cała filozofia. Gargamel to najprawdopodoniej miastowy, który przyrzekł sobie, że w tej edycji, ale to w tej edycji będzie dobrym, starannym graczem i na pewno złapie mafię. Poddaję tego posta pod dyskusję: a) Szelestowski to miastowy, bo mafioza nie miałby interesu w tym, żeby uniewinnić Gargamela, tylko by wykorzystał okazję, że można odhaczyć zaczepkę; b) Szelestowski to mafioza, który nam pisze prawdę o niewinności Gargamela, bo tak mu jest łatwiej; c) Szelestowski to mafioza, który oczyszcza kolegę, ale w razie czego podaje ku temu argumenty, żeby wyglądać na miastowego, który ma przesłanki, argumenty, a po prostu się myli.
|
|