|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:54:59 GMT 1
bo jeśli są razem w mafii to jeszcze wczoraj wieczorem musieli zakładać, że razem to będą dowozić
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 21:55:08 GMT 1
dobra, rozstrzygnijmy ten beef Agca, Młody lista userów z kategoryzacją na ten moment i szansami na winę No dla mnie sprawa jest prosta Piston czysty, Murlok czysty, szelest wg mnie czysty. Na ten moment łatwiej mi uwierzyc w pixela, ew. bolca (ale kurwa ten drugi lincz), niż któregoś z was, bo żadnego do meczówki bym nie wpuścił. Ale nie sądzę, żeby była konieczność.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 21:57:17 GMT 1
no ale byku, ja wiem, że jestem niewinny więc widzę że Twoja matematyka jest do dupy i nie będzie patrzenia w oczy tylko pokój bez klamek naprawdę dużo wysiłku wkładam w pokazanie Ci tego :////// TA GRA SIĘ NIE ZACZYNA I NIE KOŃCZY NA DUNHOLMIE
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:58:04 GMT 1
wszyscy mafiozi którzy padli, padli dzięki sile logiki kurwa ale nie twojej ty szedłeś w matematykę
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:59:18 GMT 1
TA GRA SIĘ NIE ZACZYNA I NIE KOŃCZY NA DUNHOLMIE no ale to jest najbardziej świeże i trzeba dać graczom o tym pamiętać bo kurwa to ja miałem rację przy Mannsteinie i teorii kart na stole nie ty dlatego robię to co uważam że jest w interesie miasta, pokazują niekryształowego Agcę a jesli już trzeba będzie decydować - wzmocni to logikę
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 21:59:29 GMT 1
co ty taki nerwowy swoją drogą
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 22:01:27 GMT 1
Ali Agca 2.75 kurs spada Bolec Pierdolec 6.50 kurs lekko spada Denholm Reynholm 1.66 GreenPixel 101.00 Jakub Szelestowski 4.00 kurs troche spada Kapitan Cieniutki 3.50 [linczując Denholma pierwszego, jeżeli pada jako winny to kursy wzrastają do 15.00] Klakier -- Młody Gdynianin 101.00 Murlok 101.00 Piston Postrach Wsi 5.10
tu sie nic innego nie wydarzy
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 22:03:36 GMT 1
Ali Agca
nie ma się co obrażać na naturalną kolej rzeczy, powiedz mi kogo chciałbyś wrzucić przed siebie do linczu i chętnie o tym porozmawiam
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 22:04:52 GMT 1
wszyscy mafiozi którzy padli, padli dzięki sile logiki kurwa ale nie twojej ty szedłeś w matematykę przecież szmaciarzu to jest cios poniżej pasa pięciu wytypowanych podejrzanych: łasuch bolec pixel maruda cieniutki chcę iść w łasucha/bolca, mówię o kapitanie i bym serio chciał w niego wtedy uderzyć, bo nie dojeżdżał na tamten moment i masz tu hard to swallow pila byku nie na chętnych na kapitana, zostaje łasuch łasuch wyskakuje z nibyksiędzem, dunholm wyskakuje z marudą wszyscy chętnie godzą się na marudę kurtyna kampania nienawiści przeciwko cieniutkiemu się skończyła zanim na dobre się zaczęła, bo ja w przeciwieństwie do was czytam posty i zobaczyłem, że HEJ COŚ TU KURWA MOŻE BYĆ NIE TAK a co się dzieje jak się okazuje, że coś może być nie tak, wcześniej padł maruda, a w międzyczasie podred spadł z rowerka? ano tak, idziemy zgodnie z logiką i matematyką do dunholma, brawo
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 22:05:20 GMT 1
Ali Agca nie ma się co obrażać na naturalną kolej rzeczy, powiedz mi kogo chciałbyś wrzucić przed siebie do linczu i chętnie o tym porozmawiam zakład o dziarkę najpierw
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 22:05:47 GMT 1
Ali Agca 2.75 kurs spada Bolec Pierdolec 6.50 kurs lekko spada Denholm Reynholm 1.66GreenPixel 101.00 Jakub Szelestowski 4.00 kurs troche spada Kapitan Cieniutki 3.50 [ linczując Denholma pierwszego, jeżeli pada jako winny to kursy wzrastają do 15.00] Klakier -- Młody Gdynianin 101.00 Murlok 101.00 Piston Postrach Wsi 5.10tu sie nic innego nie wydarzy niewiele sie tu zmienia od rana. Fundamenty są solidne
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 16, 2023 22:07:14 GMT 1
Ali Agca nie ma się co obrażać na naturalną kolej rzeczy, powiedz mi kogo chciałbyś wrzucić przed siebie do linczu i chętnie o tym porozmawiam zakład o dziarkę najpierw no gdzie, jeszcze mnie przestaną akceptować w miejscu pracy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 22:09:19 GMT 1
TA GRA SIĘ NIE ZACZYNA I NIE KOŃCZY NA DUNHOLMIE no ale to jest najbardziej świeże i trzeba dać graczom o tym pamiętać bo kurwa to ja miałem rację przy Mannsteinie i teorii kart na stole nie ty dlatego robię to co uważam że jest w interesie miasta, pokazują niekryształowego Agcę a jesli już trzeba będzie decydować - wzmocni to logikę no i tu się będziemy różnić bo ja każdą decyzję mogę tłumaczyć na podstawie swojego stanu wiedzy, jaki miałem w danym momencie i na podstawie tamtych argumentów a ty próbujesz wszystko sprowadzić do prostego outcomu kto miał obiektywnie rację mógłbym pierdolnąć teraz sloganem o tym, kto wie, a kto szuka, ale chyba znasz ten slogan mógłbym też być złośliwy i ci powiedzieć kto miał rację przy klakierze w ogóle też niesmaczne jest to twoje wycieranie sobie mordy douglasem w momencie, jak masz głos na marudzie serio kurwa mamy znowu przez to przechodzić?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 16, 2023 22:11:06 GMT 1
murlok trzymaj mnie bo nie ręczę za siebie
@down: wszystko git, obcych nie wyzywasz w internecie, kolegów tak
|
|
|
Post by Antura on May 16, 2023 22:14:41 GMT 1
Proszę o zachowanie kulturki.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 16, 2023 22:16:01 GMT 1
jutro przygotuje post zazieleniający Ali Agce, Belmondo rozumiem, że wg Ciebie mafia to Agca-Łasuch? A gdyby Łasuch jutro okazał się niewinny? W jakie rejony uderzysz
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 22:16:28 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 16, 2023 22:16:28 GMT 1
Ja pierdole jakbym był mafią to bym się zajebiście bawił czytając te potyczki tera
Ale nie no, ogunie to ja i Agcy i Cieniutkiemu ufam na relatywnie podobnym poziomie obecnie
Sprawdziłbym najpierw opcje najbezpieczniejsze, czyli jutro Łasuch, potem pixel/bolec
I tu się gra powinna zakończyć A jak nie, to będą igrzyska 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 16, 2023 22:18:33 GMT 1
Jeśli Łasuch czerwony to koniecznie Pixela trzeba sprawdzać
|
|
|
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:19:26 GMT 1
Jeśli Łasuch czerwony to koniecznie Pixela trzeba sprawdzać pixela trzeba sprawdzić nie ważne jaki kolor będę miał
|
|
|
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:19:40 GMT 1
Swoją drogą pixel wgl dzisiaj wysłał 5 postów?
|
|