|
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:21:32 GMT 1
Panowie nadrabiam od pół godziny i rozumiem, że jest opcja wyjebania mnie bo zostawienie winnego - spoko na tym etapie jak wiemy, że Łasuch jest jedynym winnym to chyba i tak stężenie miastowych starczy, zeby to wygrać. Nie obrażę się jak pójdzie we mnie (jakby was to obchodziło xD) pomysł zostawienia Łasucha jest chyba dobry pod każdym możliwym względem o ile oczywiscie serio macie 99% pewnosci ze nie jest ojcem (nie rozumiem do konca czemu tak uwazcie ale wydajecie sie byc pewni. Pixel codziennie nadrabia posty i nic nie pisze na temat tego co nadrabia, o chuj chodzi
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 22:22:19 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 16, 2023 22:22:19 GMT 1
To patrzcie teraz to - Łasuch każe zlinczować pixela, pixel padnie czerwony i Łasuch uzna, że tym się uniewinnił, będąc tak naprawdę drugim mafiozą
Kurwa liczę warianty jak Carlsen, nie przechytrzycie mnie
|
|
|
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:22:56 GMT 1
To patrzcie teraz to - Łasuch każe zlinczować pixela, pixel padnie czerwony i Łasuch uzna, że tym się uniewinnił, będąc tak naprawdę drugim mafiozą Kurwa liczę warianty jak Carlsen, nie przechytrzycie mnie ? ale wiesz że pixel leci po mnie a nie przede mną? Dalej w swoim świecie?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 16, 2023 22:23:17 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 22:24:12 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 16, 2023 22:24:12 GMT 1
To patrzcie teraz to - Łasuch każe zlinczować pixela, pixel padnie czerwony i Łasuch uzna, że tym się uniewinnił, będąc tak naprawdę drugim mafiozą Kurwa liczę warianty jak Carlsen, nie przechytrzycie mnie ? ale wiesz że pixel leci po mnie a nie przede mną? Dalej w swoim świecie? No ale chcesz go wepchnąć przed siebie, to chyba jasne gościu
|
|
|
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:24:34 GMT 1
Pamiętam, ja szczery chłopak jestem, nie umiem specjalnie grać na uczuciach jak takie Zmarzliki
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 22:25:18 GMT 1
murlok trzymaj mnie bo nie ręczę za siebie @down: wszystko git, obcych nie wyzywasz w internecie, kolegów tak confirmed, to jak pieszczoty
|
|
|
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:25:24 GMT 1
Jeśli Łasuch czerwony to koniecznie Pixela trzeba sprawdzać pixela trzeba sprawdzić nie ważne jaki kolor będę miał Dosłownie napisałem że trzeba pixela sprawdzić nie ważne jaki będę miał kolor co ty pierdolisz
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 22:31:55 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 16, 2023 22:31:55 GMT 1
Dobra, jeszcze tylko obliczenia dla spokoju ducha
7-2 teraz
Jutro 6-1 4-1 2-1
To jest wygrane w każdej konfuguracji, w której Agca z Cieniutkim nie są razem w meczówce
Tzn nie policzyłem wszystkich wariantów, ale lecę dzisiaj na pewniaka
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 22:37:38 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:37:38 GMT 1
Dobra, jeszcze tylko obliczenia dla spokoju ducha 7-2 teraz Jutro 6-1 4-1 2-1 To jest wygrane w każdej konfuguracji, w której Agca z Cieniutkim nie są razem w meczówce Tzn nie policzyłem wszystkich wariantów, ale lecę dzisiaj na pewniaka Tia, miasto i rozsiadanie sie
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 22:38:04 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:38:04 GMT 1
Kapitanie mogę coś jeszcze zrobić przed jutrzejszym linczem żeby pomóc miastu?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 22:39:56 GMT 1
Kapitanie mogę coś jeszcze zrobić przed jutrzejszym linczem żeby pomóc miastu? Analizka na Bolca i jego timing i koneksje z mafiozkami
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 22:41:47 GMT 1
Kapitanie mogę coś jeszcze zrobić przed jutrzejszym linczem żeby pomóc miastu? Analizka na Bolca i jego timing i koneksje z mafiozkami i jeszcze timing wolty Denholmowej kto wczoraj zaczął, kto ciągnął, kto dołączył opieszale
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 22:42:18 GMT 1
możesz byku ewentualnie zmazać swoje winy jak Boromir
aczkolwiek no mafia 99,9%, chodzi o to jak bardzo będzie smarowanko po edycji
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 22:47:26 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 16, 2023 22:47:26 GMT 1
możesz byku ewentualnie zmazać swoje winy jak Boromir aczkolwiek no mafia 99,9%, chodzi o to jak bardzo będzie smarowanko po edycji Zdaje sobie z tego sprawę
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 22:48:15 GMT 1
jak mamy jutro cały dzień to niech się szanowna gawiedż zastanowi kto zamiast Łasucha (w sensie linczujemy go, ale kto jeśli on jest poza mafią)
bo wtedy chyba coś zaszeleści
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 16, 2023 22:57:29 GMT 1
Ale wykazuję potencjał na więcej. Rozkręcę się. ja czekam
|
|
|
Rozgrywka
May 16, 2023 23:13:51 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 16, 2023 23:13:51 GMT 1
jak mamy jutro cały dzień to niech się szanowna gawiedż zastanowi kto zamiast Łasucha (w sensie linczujemy go, ale kto jeśli on jest poza mafią) bo wtedy chyba coś zaszeleści No jak se o tym pomyślałem pod prysznicem to mi wyszła chyba powermafia Młody - Szelest. Nie ma miękkiej gry i półśrodków, umiarkowana mafia z Łasuchem albo kozaki. Po coś ten volv pisał o słabej mafii, albo w jedną albo w drugą. Tymczasem Ali, jako pierdolony kamikadze, który właśnie zafundował sobie trzy wiadra pomyj od Algidy, idzie spać.
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 0:43:01 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 0:43:01 GMT 1
McCoy opisz co sądzisz o każdym z graczy Ali Agca - trudno powiedziec, po pierwszym dniu wydawal mi sie gorsza wersja Pistona, ale w kolejnych dniach nie spuscil z tonu, a ja go pamietam jako cienkiego mafioze Bolec Pierdolec - potencjalny mafiozo, ktory w temacie glownie wajbuje a nie daje konkretow Denholm Reynholm - potencjalny mafiozo, ktory tylko by pozowal na medrca "porzadkujac gre", cokolwiek to znaczy i 5 razy z rzedu piszac, ze to zla edycja, ze miasto niedobre, blablabla GreenPixel - potencjalny mafiozo, ktory wolal linczowac goscia, ktory byl jego zdaniem bardziej niewinny, do tej pory nic nie wniosl Jakub Szelestowski - raczej niewinny, za duzo chaosu, zmian zdania i prowokowania agresji miasta na siebie Kapitan Cieniutki - trudno powiedziec, ale czy chcialoby mu sie pisac samemu ze soba nocami bedac w mafii? Klakier - wydawalo mi sie, ze to mafiozo, bo ciagle teoretyzowal na temat gry zamiast ja uprawiac, ale potem rzucil sie na Agce i Marude, po co mialby tak na siebie sciagac uwage? no, a teraz twierdzi, ze ma role Łasuch - trudno powiedziec, gosc ewidentnie nie ogarnia, ale w dniu dzisiejszym zmienil sie z sympatycznego fajtlapy w zimnego cynika, ktory wrzuci przed siebie w lincz doslownie kazdego Maruda - juz 3 edycje wygral dla mafii? dlatego ciezko cokolwiek powiedziec, ale nie czuje takiej spontanicznosci i luzu jak u Jacka, tak, jakby tym razem decydowal, ze bedzie krejzi, a nie dzialo sie to samoczynnie Młody Gdynianin - w prozni wyglada raczej niewinnie, ale w tej edycji jest w nim o wiele wiecej gniewu i agresji niz poprzednio, gdzie cala edycje wajbowal i jadl jajowe Murlok - raczej niewinny, wiekszosc jego postowania mi sie podobala, przynajmniej w pierwszych dwoch dniach, ale nazwal mnie McChujem co wydaje mi sie zupelnie nie pasowac do jego osobowosci, nie wiem, co chcial udowodnic Piston Postrach Wsi - w pierwszym dniu zdecydowanie najbardziej niewinnie grajacy, pozniej troche spuscil z tonu, ale z tego co widzialem, to nie jest bardzo doswiadczony gracz, wiec moim zdaniem nie ma wiekszych szans, by mogl tak grac bedac w mafii Podsumowanie Reda - potencjalny mafiozo, tylko kwizuje graczy, dopytuje o uscislenia, ale nie lubi dzielic sie autorskimi przemysleniami. Do tego mial zenujaca interakcje z Douglasem, w ktora probowal zaangazowac reszte miasta. No i jeszcze jego kompletnie zmanipulowany atak na mnie, ktory wysmialem tutaj: mafiacorner.boards.net/post/48852Robert Makłowicz - generalnie to gra cos co mozna by zagrac w mafii, ale jego dluzsze posty troche mnie przekonaly. Zwlaszcza gorzkie żale do Kapitana, ktore byly potwornie zenujace, z jakas rownia itp. Mysle, ze mafiozo by sie 10 razy zastanowil, zanim kliknalby wyslij 2-2 tu w kolorkach?
|
|
|
Rozgrywka
May 17, 2023 0:50:57 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 17, 2023 0:50:57 GMT 1
Moim zdaniem najlepszą obiektywizacją rozgrywki - zresztą nie po raz pierwszy - będzie dokonanie pewnych podziałów na podstawie listy głosujących w dniu pierwszym. Dla mnie jasne jest, że w grupie głosujących na Ericha von Mansteina jest mafia. Inne podziały będą ujawniane, jak będziemy poznawali kolory kolejnych graczy: zwłaszcza Bolca i greenpixela, którzy mieli trzy głosy. Mógłbym też coś wyciągnąć z listy hańby, czyli z listy głosujących na mnie, ale Gargamel juz nie żyje i zgodnie z moim podejrzeniem był zielony, a Łasuch zagłosował na mnie tylko dlatego, żeby ratować swój tyłek. Zatem tak: Ali Agca Piston Postrach Wsi Klakier Murlok Młody Gdynianin Podsumowanie Reda Robert Makłowicz Maruda Tutaj będę szukał dzisiaj mafii w pierwszej kolejności i z pewnością zagłosuję na kogoś z tej ósemki. kurwa czy na Mannsteinie może nie być ANI JEDNEGO mafiozy? pojebana akcja
|
|