|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:04:57 GMT 1
No nie wiem, może nie agresji skierowanej w kogoś dla samego faktu wjazdu, ale takiej agresji w stylu "mało pisałem, to tera wam pokażę". A co gorsza, niewiele z tego wynika. Po co wracać do takiego postu sprzed pół dnia, jeszcze go cytować i w taki sposób odpowiadać? Co to wnosi w temat poza podbitą statystyką postów i widocznością gracza? Czy z każdego posta musi coś wynikać? Czy z podsumowań Reda zawsze coś wynika? No fajnie by było, jakby niewielka aktywność chociaż coś wnosiła no Spore wymagania, wiem
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 16:06:24 GMT 1
Przez Murloka aż mam ochotę arenkę w Hearthstona pyknąć. A to jedna z bardziej odmóżdżających gierek, ehh.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:07:08 GMT 1
W tym wejściu nie ma cienia agresji, tylko dużo fajnej, życzliwej ironii. Spoko gracz. Kimkolwiek się okaże. No nie wiem, może nie agresji skierowanej w kogoś dla samego faktu wjazdu, ale takiej agresji w stylu "mało pisałem, to tera wam pokażę". A co gorsza, niewiele z tego wynika. Ja myślałem, że masz w avatarze Ryszarda Kalisza a to Wojciech Mann. Też nic to nie zmienia, ale śmiechłem z odkrycia, że to inny grubas. Po co wracać do takiego postu sprzed pół dnia, jeszcze go cytować i w taki sposób odpowiadać? Co to wnosi w temat poza podbitą statystyką postów i widocznością gracza? Jak to jest, że czepiasz się, że sobie nabiłem posta w sumie o niczym (no przyznaję, wiele nie wnosi, ale wszedłem w posty Cieniutkiego i zobaczyłem, że ma napisane w profilu "Mann Cię." i zajarzyłem, że to Mann a nie Kalisz, rozbawiło mnie to, zobaczyłem, że ostatni post tegoż Cieniutkiego można śmiesznie sparafrazować, to to zrobiłem), ale jak mógłbyś się faktycznie wykazać, odpowiadjąc na to: Podsumowanie Reda bardzo agresywne wejście, nie podoba mi się (tak, wiem że część tych postów to follow upy, jakby ktoś miał wątpliwości) 1. Gdzie u mnie, kurwa, agresja? Dopiero możemy sobie agresywnie porozmawiać a tego nie chcesz. 2. Co Ci się konkretnie nie podoba? I "nie podoba"="mafia" czy "nie podoba się"="brzydkie, niefajne, nieśmieszne"?to już temat olałeś?
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:07:51 GMT 1
Ktoś wie co w ogóle z tym Douglasem się dzieje? Poza początkowymi zaczepkami w stronę Murloka nie rozpoznaję go z jego dotychczasowej twórczości
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:08:17 GMT 1
Szelestowski uważa w takim razie tak samo, jak ty, czyli że Młody się nie wykaże. No moim zdaniem tam jest potencjał, niech się sam G wypowie. mafiacorner.boards.net/post/45629 akurat sądziłem że ten post odnosi się jeszcze do tego co wcześniej pisał o Gdynianinie. Przecież on pisał o sobie, tam są ogonki przy "e".
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:08:59 GMT 1
Ktoś wie co w ogóle z tym Douglasem się dzieje? Poza początkowymi zaczepkami w stronę Murloka nie rozpoznaję go z jego dotychczasowej twórczości Z dotychczasowej twórczości czyli z gry dzisiaj czy z poprzednich edycji?
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:09:01 GMT 1
Przecież on pisał o sobie, tam są ogonki przy "e". W takim razie mój błąd bo czytałem to jakby tam nie było ogonków.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:09:14 GMT 1
Ktoś wie co w ogóle z tym Douglasem się dzieje? Poza początkowymi zaczepkami w stronę Murloka nie rozpoznaję go z jego dotychczasowej twórczości Z dotychczasowej twórczości czyli z gry dzisiaj czy z poprzednich edycji? Z gry dzisiaj.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:11:15 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 16:11:15 GMT 1
Ktoś wie co w ogóle z tym Douglasem się dzieje? Poza początkowymi zaczepkami w stronę Murloka nie rozpoznaję go z jego dotychczasowej twórczości Zaczepiał, to on głownie mnie, pisałem wcześniej już, że szkoda, że nagle zniknął
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:12:05 GMT 1
No nie wiem, może nie agresji skierowanej w kogoś dla samego faktu wjazdu, ale takiej agresji w stylu "mało pisałem, to tera wam pokażę". A co gorsza, niewiele z tego wynika. Po co wracać do takiego postu sprzed pół dnia, jeszcze go cytować i w taki sposób odpowiadać? Co to wnosi w temat poza podbitą statystyką postów i widocznością gracza? Jak to jest, że czepiasz się, że sobie nabiłem posta w sumie o niczym (no przyznaję, wiele nie wnosi, ale wszedłem w posty Cieniutkiego i zobaczyłem, że ma napisane w profilu "Mann Cię." i zajarzyłem, że to Mann a nie Kalisz, rozbawiło mnie to, zobaczyłem, że ostatni post tegoż Cieniutkiego można śmiesznie sparafrazować, to to zrobiłem), ale jak mógłbyś się faktycznie wykazać, odpowiadjąc na to: 1. Gdzie u mnie, kurwa, agresja? Dopiero możemy sobie agresywnie porozmawiać a tego nie chcesz. 2. Co Ci się konkretnie nie podoba? I "nie podoba"="mafia" czy "nie podoba się"="brzydkie, niefajne, nieśmieszne"?to już temat olałeś? Odpowiadałem nie na twój post, ale w sumie częściowo na niego odpowiedziałem, więc nie chciało mi się drugi raz tego samego pisać Tobie ¯\_(ツ)_/¯ A czy "mafia", czy "brzydkie, niefajne, nieśmieszne", to jeszcze nie wiem (w sensie jak na razie pisałem, że niefajne, ale wcale nie wyklucza to mafijności). Jak pogadasz z nami więcej, to ci podeślę apdejt sytuacji, mordeczko
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:12:40 GMT 1
Z dotychczasowej twórczości czyli z gry dzisiaj czy z poprzednich edycji? Z gry dzisiaj. Co jest nienormalnego w jego grze? To, że od około 10.30 go nie ma czy o co chodzi? Bo nie wiem, czemu go wywołujesz, co to ma na celu. A bardzo bym się chciał dowiedzieć.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:14:14 GMT 1
To Twoim zdaniem Gdynianin do linczu czy nie? Bo z jednej strony śmierdzi Ci, ale z drugiej ma potencjał. Warto go dziś linczować czy nie? To Szelestowski pisał o potencjale na wykazanie się Gdynianina. Ja odniosłem wrażenie właśnie że Młody nie wykazuje tego potecjału. Ergo: do zlinczowania. Takie ostre stwierdzenie tylko na podstawie braku potencjału? Nie poznaję pana nazisty
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:15:01 GMT 1
Kolor piłkarskiej murawy, mój ulubiony kolor. Piksel ma u mnie plusa na starcie i nawet gdyby napisał teraz, że jest w mafii, to zagłosowałbym na niego dopiero drugiego dnia. Pomożesz wyczyscić to miasto panie Leszku? Pomogę. Pytanie, czy to dla Ciebie dobrze. Pamiętaj, że na razie chroni Cię tylko kolor awatara. Są to Twoje - jak by to powiedział kolega Szelestowski - barwy ochronne.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:15:18 GMT 1
Przez Murloka aż mam ochotę arenkę w Hearthstona pyknąć. A to jedna z bardziej odmóżdżających gierek, ehh. Polecam Slay the Spire dla odmiany i do pokminienia, odpalone na drugim monitorze mam
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:16:44 GMT 1
To Szelestowski pisał o potencjale na wykazanie się Gdynianina. Ja odniosłem wrażenie właśnie że Młody nie wykazuje tego potecjału. Ergo: do zlinczowania. Takie ostre stwierdzenie tylko na podstawie braku potencjału? Nie poznaję pana nazisty Przecież naziści linczowali za duże lżejsze "przewiny" niż brak potencjału. Tak, to kolejny post, który nic nie wnosi. Ale z przyjemnością go nabiłem.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:18:14 GMT 1
Jak to jest, że czepiasz się, że sobie nabiłem posta w sumie o niczym (no przyznaję, wiele nie wnosi, ale wszedłem w posty Cieniutkiego i zobaczyłem, że ma napisane w profilu "Mann Cię." i zajarzyłem, że to Mann a nie Kalisz, rozbawiło mnie to, zobaczyłem, że ostatni post tegoż Cieniutkiego można śmiesznie sparafrazować, to to zrobiłem), ale jak mógłbyś się faktycznie wykazać, odpowiadjąc na to: to już temat olałeś? Odpowiadałem nie na twój post, ale w sumie częściowo na niego odpowiedziałem, więc nie chciało mi się drugi raz tego samego pisać Tobie ¯\_(ツ)_/¯ A czy "mafia", czy "brzydkie, niefajne, nieśmieszne", to jeszcze nie wiem (w sensie jak na razie pisałem, że niefajne, ale wcale nie wyklucza to mafijności). Jak pogadasz z nami więcej, to ci podeślę apdejt sytuacji, mordeczko Będę wdzięczny za regularne apdejty, tak co godzina, żebym wiedział czy jestem bezpieczny od linczu, czy też muszę nagrać testament w formie słuchowiska. A jak już gadamy i skoro Erich wywołał już ten temat, to powiedz mi proszę, co sądzisz o Douglasie.
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 16:20:51 GMT 1
Wygląda na to, że w jestem w samą porę, co tam mordeczki?
Mam nieco do nadrobienia, ale zapraszam do kontaktu
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 16:22:15 GMT 1
Wygląda na to, że w jestem w samą porę, co tam mordeczki? Mam nieco do nadrobienia, ale zapraszam do kontaktu Po prostu nadrób i napisz tak od 1 do 3 nicków, na które najchętniej byś dziś głosował.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:22:18 GMT 1
Odpowiadałem nie na twój post, ale w sumie częściowo na niego odpowiedziałem, więc nie chciało mi się drugi raz tego samego pisać Tobie ¯\_(ツ)_/¯ A czy "mafia", czy "brzydkie, niefajne, nieśmieszne", to jeszcze nie wiem (w sensie jak na razie pisałem, że niefajne, ale wcale nie wyklucza to mafijności). Jak pogadasz z nami więcej, to ci podeślę apdejt sytuacji, mordeczko Będę wdzięczny za regularne apdejty, tak co godzina, żebym wiedział czy jestem bezpieczny od linczu, czy też muszę nagrać testament w formie słuchowiska. A jak już gadamy i skoro Erich wywołał już ten temat, to powiedz mi proszę, co sądzisz o Douglasie. Uważam, że jego aktywność od rana była słaba - w sensie jakości, nie ilości, żeby była jasność. Dla mnie bardziej czerwony, niż zielony. A na testament-słuchowisko czekam z Bolcem w łapie
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:22:26 GMT 1
Co jest nienormalnego w jego grze? To, że od około 10.30 go nie ma czy o co chodzi? Bo nie wiem, czemu go wywołujesz, co to ma na celu. A bardzo bym się chciał dowiedzieć. Trochę jednak na starcie zaczepiał graczy i najbardziej właśnie kojarzę go z zaczepek w stronę Murloka i potem mam właśnie pustkę. Szkoda że zniknął wtedy.
|
|