|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:25:29 GMT 1
Takie ostre stwierdzenie tylko na podstawie braku potencjału? Nie poznaję pana nazisty Przecież naziści linczowali za duże lżejsze "przewiny" niż brak potencjału. Tak, to kolejny post, który nic nie wnosi. Ale z przyjemnością go nabiłem. Aż ciśnie mi się tutaj pewien cytat którego wolę nie mówić a będzie się źle kojarzył odnosząc się do tego za co naziści linczowali.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:25:42 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 16:25:42 GMT 1
Niezaprzeczalny fakt, że Erich von Mannheim, mający już na swoim koncie zauważalnie śmierdzące posty, tak łatwo podpiął się pod moją chęć zlinczowania Młodego Gdynianina (nie mylić z Liczem), bardzo mnie zniechęca do tego ruchu.
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 16:26:09 GMT 1
Pomożesz wyczyscić to miasto panie Leszku? Pomogę. Pytanie, czy to dla Ciebie dobrze. Pamiętaj, że na razie chroni Cię tylko kolor awatara. Są to Twoje - jak by to powiedział kolega Szelestowski - barwy ochronne. Zauważę, że oczyszczać możesz również z miastowych
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:26:32 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:26:32 GMT 1
Zapraszam do linczowania: - znikający mafijny Niemiec, po powrocie słabo odnoszący się do zarzutów, - Leszek Kaźmierczak, filozof, który usilnie chce wbić się do grona niewinnych w d1 udawanym luzem, - Bolec, o którym prawie zapomniałem, że się wpisał. Potężny przemykacz.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:27:30 GMT 1
Przecież naziści linczowali za duże lżejsze "przewiny" niż brak potencjału. Tak, to kolejny post, który nic nie wnosi. Ale z przyjemnością go nabiłem. Aż ciśnie mi się tutaj pewien cytat którego wolę nie mówić a będzie się źle kojarzył odnosząc się do tego za co naziści linczowali.
A weź mi powiedz, czy kogoś jeszcze byś linczował i jak tak, to kogo i za co? Bo tylko ten Młody G za brak potencjału wygląda słabo w obliczu ponad 30 stron postów
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:27:55 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:27:55 GMT 1
PodRed lepiej wjechał potem, ale trzeba go było szturchać do takiej aktywności. Do odnotowania. "Odpressuję swoje i spokój".
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:28:06 GMT 1
Nie mam za bardzo możliwości wykorzystać potencjału kreacji, mam dość niekomfortowe warunki pracy. Jak zwykle plany ambitne, ale nieudane. Eeeeeee, głowa do góry, kolego Szelestowski. Nie ma się co poddawać. Cierpki jest smak pierwszych postów, ale będzie lepiej. Więcej prostoty, szczerości i naturalności, a nawiązania kreacyjne niech będą tylko wisienką na tym torcie miastowości.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:29:06 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:29:06 GMT 1
Niewinni: Murlok Piston
Niestety dziwni: Łasuch
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 16:30:18 GMT 1
pomijając zbędne pierdolenie Gargamel oddaje głos na szelesta czyli zaczepka Robi też podchody do innych aktywny pressing dookoła Szelest to chytry lisek chytrusek więc go pewnie olał Gargamel ponawia pressing, czyli faktycznie próbuje Szelest pisze tego cytowanego dziwnego posta. Post sam sobie mocno tricky, wydźwięk negatywny a w bani zostaje na koniec że Gargamel pewnie i niewinny, ale szmaciarz [przecież on tylko aktywnie szuka!]
sama sytuacja zaczepki, która rozkręca się i eskaluje takiego posta jak to co zrobił szelest wyklucza moim zdaniem dwie mafie, cośtam się można pozaczepiać, ale to jest regularność i skala sprawiająca, że ich ksywek pojawia się w temacie niepotrzebnie za dużo i tego się najzwyczajniej w świecie nie robi
w tym wszystkim bardziej sobie mogę wyobrazić szelesta w mafii niż gargamela, ale na poważnie przeczytałem póki co 10 pierwszych stron
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:30:34 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:30:34 GMT 1
Nie widzę podstaw do uniewinnia Gargamela. Cztery posty na krzyż, które chyba Piston nazwał "trafnym podsumowaniem rozgrywki" i spokój. Nic trudnego do zagrania dla mafiozy.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:32:33 GMT 1
PodRed lepiej wjechał potem, ale trzeba go było szturchać do takiej aktywności. Do odnotowania. "Odpressuję swoje i spokój". Mylisz się, wcale nie trzeba było mnie szturchać, ale mi to nie przeszkadza, że tak uważasz, bo może dzięki temu wyjątkowo nie padnę w pierwszym mordzie.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:32:58 GMT 1
Aż ciśnie mi się tutaj pewien cytat którego wolę nie mówić a będzie się źle kojarzył odnosząc się do tego za co naziści linczowali.
A weź mi powiedz, czy kogoś jeszcze byś linczował i jak tak, to kogo i za co? Bo tylko ten Młody G za brak potencjału wygląda słabo w obliczu ponad 30 stron postów Bolec Pierdolec którego też nie kojarzę w tej rozgrywce z jakiejkolwiek twórczości jako następny kandydat. Dzisiaj wolałbym akurat glonobicie.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:34:10 GMT 1
Zapraszam do linczowania: - znikający mafijny Niemiec, po powrocie słabo odnoszący się do zarzutów, - Leszek Kaźmierczak, filozof, który usilnie chce wbić się do grona niewinnych w d1 udawanym luzem, - Bolec, o którym prawie zapomniałem, że się wpisał. Potężny przemykacz. Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? Gdzie niby próbuję wbić się do tego grona? Jest mi to, szczerze mówiąc, kompletnie obojętne. Mogę dziś paść, spoko. Miasto straci kilka bon-motów i tyle. Proszę, rozkręcaj nagonkę. Przodownik Pracy grał ostatnio kilka edycji w mieście. Zawsze należy do najaktywniejszych graczy, szukających, drążących, więc w mafii chce grać tak samo. Tyle tylko, że dużo łatwiej snuć prawdziwe podejrzenia niż je fabrykować. Bardzo źle to wygląda w jego wykonaniu.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:34:19 GMT 1
A weź mi powiedz, czy kogoś jeszcze byś linczował i jak tak, to kogo i za co? Bo tylko ten Młody G za brak potencjału wygląda słabo w obliczu ponad 30 stron postów Bolec Pierdolec którego też nie kojarzę w tej rozgrywce z jakiejkolwiek twórczości jako następny kandydat. Dzisiaj wolałbym akurat glonobicie.
DUCH ANASTAZJI UNOSI SIĘ NAD NAMI pobłogosław Panie MG Aż dziw, że tak doświadczony gracz nie boi się np. nie wiem, trafienia rolnego, który się kitra?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:34:40 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:34:40 GMT 1
Kolejna notatka: Maruda deklarujący, że lubi ostry, męski pressing, ale nieuprawiający go.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 16:34:53 GMT 1
Powtarzam: nie ma podstaw do linczowania Gargamela na obecnym etapie rozgrywki
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 16:35:09 GMT 1
Erich, a o Murloku co uważasz?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:35:09 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:35:09 GMT 1
Zapraszam do linczowania: - znikający mafijny Niemiec, po powrocie słabo odnoszący się do zarzutów, - Leszek Kaźmierczak, filozof, który usilnie chce wbić się do grona niewinnych w d1 udawanym luzem, - Bolec, o którym prawie zapomniałem, że się wpisał. Potężny przemykacz. Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? Gdzie niby próbuję wbić się do tego grona? Jest mi to, szczerze mówiąc, kompletnie obojętne. Mogę dziś paść, spoko. Miasto straci kilka bon-motów i tyle. Proszę, rozkręcaj nagonkę. Przodownik Pracy grał ostatnio kilka edycji w mieście. Zawsze należy do najaktywniejszych graczy, szukających, drążących, więc w mafii chce grać tak samo. Tyle tylko, że dużo łatwiej snuć prawdziwe podejrzenia niż je fabrykować. Bardzo źle to wygląda w jego wykonaniu. Z całym szacunkiem, chyba mnie z kimś mylisz.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:36:00 GMT 1
Nie widzę podstaw do uniewinnia Gargamela. Cztery posty na krzyż, które chyba Piston nazwał "trafnym podsumowaniem rozgrywki" i spokój. Nic trudnego do zagrania dla mafiozy. To jest też kwestia tożsamości, ale na razie nie można się na to powoływać.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:36:24 GMT 1
Powtarzam: nie ma podstaw do linczowania Gargamela na obecnym etapie rozgrywki A są podstawy do nielinczowania? Do podsumowania potrzebuję.
|
|