|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:36:34 GMT 1
Erich, a o Murloku co uważasz? Pierwsze wrażenie miałem że zielono-czerwony jest. Wolałbym z nim poczekać do dnia 2 lub 3. Jego kolor ze spokojem wyjdzie na wierzch.
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:36:42 GMT 1
Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? Gdzie niby próbuję wbić się do tego grona? Jest mi to, szczerze mówiąc, kompletnie obojętne. Mogę dziś paść, spoko. Miasto straci kilka bon-motów i tyle. Proszę, rozkręcaj nagonkę. Przodownik Pracy grał ostatnio kilka edycji w mieście. Zawsze należy do najaktywniejszych graczy, szukających, drążących, więc w mafii chce grać tak samo. Tyle tylko, że dużo łatwiej snuć prawdziwe podejrzenia niż je fabrykować. Bardzo źle to wygląda w jego wykonaniu. Z całym szacunkiem, chyba mnie z kimś mylisz. Tym gorzej dla Ciebie. 😉
|
|
|
Post by greenpixel on May 11, 2023 16:36:46 GMT 1
Ależ napisał głupiego, w moim przypadku przynajmniej. Gargamel to wzorowy przykład nieogarniętego miastowego, który jest tak zapatrzony w siebie i swoje szukanie mafii, że zapomina o prawdzie. Otóż Gargamel najpierw na mnie zagłosował, potem przedstawił swoje typy, zorientował się, że zapomniał w nich o mnie i dopisał "Szelestowski mafia". Nie podał ani jednego argumentu, zatem później próbował wymyślić go na siłę, pod tezę, zapominając o prawdzie. Jako argument wykorzystał zdarzenie, które miało miejsce po tym jak na mnie zagłosował! Chodziło mu o głos na Klakiera, twierdząc, że zagłosowałem na niego, bo się pogubił i chciałem to wykorzystać. (https://mafiacorner.boards.net/post/45423/thread). Otóż nie! Zagłosowałem na Klakiera, bo ten gracz jako pierwszy w tej edycji mnie zaczepił, a jako że domyślam się, kto może stać za tą kreacją, postanowiłem to zaczepienie odwzajemnić. Ot, cała filozofia. Gargamel to najprawdopodoniej miastowy, który przyrzekł sobie, że w tej edycji, ale to w tej edycji będzie dobrym, starannym graczem i na pewno złapie mafię. Poddaję tego posta pod dyskusję: a) Szelestowski to miastowy, bo mafioza nie miałby interesu w tym, żeby uniewinnić Gargamela, tylko by wykorzystał okazję, że można odhaczyć zaczepkę; b) Szelestowski to mafioza, który nam pisze prawdę o niewinności Gargamela, bo tak mu jest łatwiej; c) Szelestowski to mafioza, który oczyszcza kolegę, ale w razie czego podaje ku temu argumenty, żeby wyglądać na miastowego, który ma przesłanki, argumenty, a po prostu się myli. Wydaje mi się, że opcja C odpada. Chyba mała szansa, że 2 mafiozów wchodziłoby w d1 w tak dziwną interakcję.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:36:59 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:36:59 GMT 1
Leszek: "Mogę dziś paść, spoko. Miasto straci kilka bon-motów i tyle. Proszę, rozkręcaj nagonkę."
Co to, kurwa, jest za reakcja na mój samotny typ w niego?
|
|
|
Post by Leszek Kaźmierczak on May 11, 2023 16:37:47 GMT 1
Bolec Pierdolec którego też nie kojarzę w tej rozgrywce z jakiejkolwiek twórczości jako następny kandydat. Dzisiaj wolałbym akurat glonobicie.
DUCH ANASTAZJI UNOSI SIĘ NAD NAMI pobłogosław Panie MG Aż dziw, że tak doświadczony gracz nie boi się np. nie wiem, trafienia rolnego, który się kitra? Anastazja, ach ta Anastazja...
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:37:50 GMT 1
Erich, dlaczego boisz się odpowiadać na moje pytania?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 16:37:56 GMT 1
Erich, a o Murloku co uważasz? Pierwsze wrażenie miałem że zielono-czerwony jest. Wolałbym z nim poczekać do dnia 2 lub 3. Jego kolor ze spokojem wyjdzie na wierzch. No jak się na niego patrzy to faktycznie zielono czerwony
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:38:10 GMT 1
Zapraszam do linczowania: - znikający mafijny Niemiec, po powrocie słabo odnoszący się do zarzutów, - Leszek Kaźmierczak, filozof, który usilnie chce wbić się do grona niewinnych w d1 udawanym luzem, - Bolec, o którym prawie zapomniałem, że się wpisał. Potężny przemykacz. Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? Gdzie niby próbuję wbić się do tego grona? Jest mi to, szczerze mówiąc, kompletnie obojętne. Mogę dziś paść, spoko. Miasto straci kilka bon-motów i tyle. Proszę, rozkręcaj nagonkę. Przodownik Pracy grał ostatnio kilka edycji w mieście. Zawsze należy do najaktywniejszych graczy, szukających, drążących, więc w mafii chce grać tak samo. Tyle tylko, że dużo łatwiej snuć prawdziwe podejrzenia niż je fabrykować. Bardzo źle to wygląda w jego wykonaniu. Po 22 napisz, kim jest Pracuś, bo to może być ważne. Na razie trochę to wygląda jak rewanż z Twojej strony - Pracuś chce Cię linczować, to go oskarżyłeś.
|
|
|
Post by Erich von Manstein on May 11, 2023 16:38:19 GMT 1
Bolec Pierdolec którego też nie kojarzę w tej rozgrywce z jakiejkolwiek twórczości jako następny kandydat. Dzisiaj wolałbym akurat glonobicie.
DUCH ANASTAZJI UNOSI SIĘ NAD NAMI pobłogosław Panie MG Aż dziw, że tak doświadczony gracz nie boi się np. nie wiem, trafienia rolnego, który się kitra? O ryzyku trafienia rolnego to można byłoby o każdym powiedzieć.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 16:38:36 GMT 1
Powtarzam: nie ma podstaw do linczowania Gargamela na obecnym etapie rozgrywki A są podstawy do nielinczowania? Do podsumowania potrzebuję. Jest kilka, np. : Nazista, Szelestowski, wczesny Łasuch, Bolec Pierdolic, nawet Młody G z Gdyni można dopisać
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:39:06 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:39:06 GMT 1
Co Ty, za przeproszeniem, pierdolisz? Gdzie niby próbuję wbić się do tego grona? Jest mi to, szczerze mówiąc, kompletnie obojętne. Mogę dziś paść, spoko. Miasto straci kilka bon-motów i tyle. Proszę, rozkręcaj nagonkę. Przodownik Pracy grał ostatnio kilka edycji w mieście. Zawsze należy do najaktywniejszych graczy, szukających, drążących, więc w mafii chce grać tak samo. Tyle tylko, że dużo łatwiej snuć prawdziwe podejrzenia niż je fabrykować. Bardzo źle to wygląda w jego wykonaniu. Po 22 napisz, kim jest Pracuś, bo to może być ważne. Na razie trochę to wygląda jak rewanż z Twojej strony - Pracuś chce Cię linczować, to go oskarżyłeś. Nie do końca, Leszek pierwszy oddał na mnie głos.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:39:47 GMT 1
Będę wdzięczny za regularne apdejty, tak co godzina, żebym wiedział czy jestem bezpieczny od linczu, czy też muszę nagrać testament w formie słuchowiska. A jak już gadamy i skoro Erich wywołał już ten temat, to powiedz mi proszę, co sądzisz o Douglasie. Uważam, że jego aktywność od rana była słaba - w sensie jakości, nie ilości, żeby była jasność. Dla mnie bardziej czerwony, niż zielony. Mnie się też nie podoba, zwłaszcza jeden post, ale dziwi mnie, że wyciąga go trochę z dupy Erich. Co jest nienormalnego w jego grze? To, że od około 10.30 go nie ma czy o co chodzi? Bo nie wiem, czemu go wywołujesz, co to ma na celu. A bardzo bym się chciał dowiedzieć. Trochę jednak na starcie zaczepiał graczy i najbardziej właśnie kojarzę go z zaczepek w stronę Murloka i potem mam właśnie pustkę. Szkoda że zniknął wtedy. No bo Erichu, stawiasz zarzut Douglasowi o zniknięcie, a sam przecież miałeś długą przerwę w postowaniu.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:40:46 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:40:46 GMT 1
Murlok bardziej zielony niż czerwony. Stara się rozkręcić rozgrywkę, zaangażować więcej ludzi.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:41:25 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 11, 2023 16:41:25 GMT 1
Ile osób jeszcze napisze, że C odpada i kiedy w tym gronie znajdzie się mafiozo łatwo podpiniający się pod miejski prąd i odbębniający miastowe zaangażowanie? A może już się znalazł?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:41:40 GMT 1
A są podstawy do nielinczowania? Do podsumowania potrzebuję. Jest kilka, np. : Nazista, Szelestowski, wczesny Łasuch, Bolec Pierdolic, nawet Młody G z Gdyni można dopisać Ok, czyli podstawą nielinczowania Gargamela są po prostu lepsi kandydaci do linczu? Z tym się zgadzam, natomiast pytałem czy są jakieś argumenty za jego niewinnością.
|
|
|
Post by Murlok on May 11, 2023 16:41:46 GMT 1
DUCH ANASTAZJI UNOSI SIĘ NAD NAMI pobłogosław Panie MG Aż dziw, że tak doświadczony gracz nie boi się np. nie wiem, trafienia rolnego, który się kitra? O ryzyku trafienia rolnego to można byłoby o każdym powiedzieć. No ale można zakładać też jakieś prawdopodobieństwo, nie? Ja pierdole ale mam deja vu
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:42:14 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:42:14 GMT 1
Ile osób jeszcze napisze, że C odpada i kiedy w tym gronie znajdzie się mafiozo łatwo podpiniający się pod miejski prąd i odbębniający miastowe zaangażowanie? A może już się znalazł? Dziwny post. Mafioza nie byłby tak głupi, żeby robić kopiuj-wklej po poprzednikach. Raczej po prostu zignorowały ten ABC quiz.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 16:42:49 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 16:42:49 GMT 1
Miastowy widzi pytanie, to odpowiada, a nie się przejmuje, że powtórzy po kimś.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 11, 2023 16:43:03 GMT 1
A drogeria Douglas w mafii Kurwa, naprawdę drogeria to było najlepsze co ci przyszło do głowy, widząc nick Douglas Reynholm? xD Nie podoba mi się ten post, jak ktoś mi wskaże, co jest tutaj do niepodobania się, to zostanie pochwalony w podsumowaniu.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 16:43:06 GMT 1
dobry mafiozo reaguje szybko, drugi/trzeci na podpinke a czwarty czy piąty to po prostu zamulacz
|
|