|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 1:49:33 GMT 1
To sa dosc mocne zarzuty i w sumie na usta cisnie sie odpowiedz w strone kapitana w stylu Agcy, ale odpowiem najlepiej jak moge. Szkoda, ze nie wykopaliscie tego przed plejsem lasucha bo bym to olal i sie ustawil do sprawdzenia, ale w obecnej sytuacji miasta bede to pisac o drugiej rano. Chocby dlatego, ze mysle ze czesc z Was mi zaufala to tyle sie moge odplacic (druga czesc mi non stop powtarza ze jestem bezuzyteczny i nic sie nie dolozylem do gry, co nie jest prawda, no ale chuj). Poza tym plan sprawdzenia obu glonow pewnie nie jest taki glupi. Nie walilem w Pixela jak tak za nim stawal Mlody G (podejrzewalem ze go wyczyscil z informacji z poza gry jak sie razem spotykaja), ale no ja nie wiem jak on sie dla niego juz z gry uniewinnil jak Pixel tylko postuje i mnie 90% spedzil postujac zeby mnie wkurwiac.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 1:51:24 GMT 1
czytamy od prawej jak mangę miałem mega wątpliwości, bo ta scenka rodzajowa wyszła tak bardzo kurwa naturalnie, Bolec się pojawił na czilerze, napisał se dwa posty, ocknął się, że jest lincz dopiero po tym jak mu ktoś zwrócił uwagę - i wtedy zagłosował Podpowiem dlaczego: bo kurwa nie wiedzialem. Na dobra sprawe moglem tak zareagowac zarowno w mafii jak i w miescie. Oczywiscie to w miescie mialbym bardziej wyjebane na gierke, a mafii mniej, wiec w mafii mialbym wieksza szanse na sztucznosc.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 1:52:42 GMT 1
ale najbardziej bezpośrednią informację dostał od Denholma XD zostało 7 minut do linczu kolego. To nie jest pierwsze miejsce w ktorym odkrywamy, ze Denholm pol gry gral jak miastowy, a nie jak mafiozo. Takie posty to w ogole fajny sposob zeby byc pomocny i przyjemny dla miasta.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 2:00:30 GMT 1
Bolec, jesteś i będziesz przez najbliższe dwie minuty?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 2:03:02 GMT 1
Dwie minuty się liczą od momentu jak odpiszesz.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 2:03:30 GMT 1
Ja właśnie skończyłem pracę i już bym szedł spać, ale chcę zrobić jedną rzecz dla miasta teraz.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 2:05:27 GMT 1
a) Douglas i Denholm trzymali rękę na pulsie mocno i wjechali w Bolca dopiero jak zagrożony zaczął być Szelest b) ten lincz nie wygląda wcale na taki, w którym coś mogłoby pójść źle dla mafii, a głos McCoya jest przypieczętowaniem tego, ciekawe czy ktoś tam nie zastanawiał się czy to nie za dużo mafiacorner.boards.net/thread/289/lincz-2-osowanie?page=2to wcześniej był jakiś koronny argument, że tam trzy mafie siedzą, ale ostatecznie Łasucha mamy niewinnego i biorąc pod uwagę, że Pixel oddał głos z dawien dawna, można było w miarę przewidzieć sytuację i wrzucić na swojego tylko braci Pierdolec Bolec najpierw się pojawił w dyskusji, potem oddał głos, miał czilere chłopak Szelest miał jakiś totalnie nierelewantny głos na Murloku, jakby w zanadrzu Mordo nie wiem. McCoyem sam bylem zaskoczony i to nawet wypunktowalem (https://mafiacorner.boards.net/post/47406/thread), na co odpowiedzial jakims pierdem, za ktory tak na prawde juz go wtedy moglismy linczowac (bo ewidentnie sciemnial), ale nikt tego nie wychwycil. Reynholmy nie wiem co Volv wymyslil, ale nawet nie zwrocilem uwagi na timing, bo po pierwsze juz wtedy krecilem malysza, ze sie do mnie dojebali (zwroc uwage ze byli na mnie w d1, kurwa, Zauwaz ze ja wtedy bylem jednak w survival mode. Nawet jak na pierwszych kilka postow bylo luznych to potem wjechala adrenalina i walka o przetrwanie, wiec nawet nie zwrocilem uwagi na timingi wczesniejszych glosow bo robilem defensywe i ofensywe na ostatnia chwile w temacie. Nie wiem dlaczego tak zrobili, moze mialem byc ich tarcza do strzelania. Moze powinienem byl bardziej krzyczec, ale w sumie wtedy to ja myslalem ze i tak zlece dzien pozniej, wiec nie analizowalem za duzo. A poza tym tam wtedy przylatywalo po 50 stron postow dziennie, wiec no tez nie dalo sie tego sprocesowac. Poza tym, dziwne ze we mnie poszli, ale we wspomnikowej podobnie mialem na sobie w d2 3/4 mafiozow (i z mala pomoca miasta odpadlem), chociaz wtedy pewnie z innych powodow.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 2:05:47 GMT 1
No ja pisze
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 2:06:04 GMT 1
Dawaj swoje testamenty teraz. Na szybko. Jak najszybciej.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 2:09:01 GMT 1
nie wiem ten Bolec taki zajebany, chuja daje, ale przy linczu zawsze jest, rękę na pulsie trzymać zupełne przeciwieństwo Pixela Mordo zwyczajnie nie prawda. Mysle ze kazdy kto wejdzie w moja aktywnosc to zobaczy. W pierwszy dzien gry mnie nie bylo (chlalem), sobota mnie nie bylo (chlalem i gralem w planszowki, moze napisalem post), niedziela (bylem na oficjalnym obiedze, chlalem, nie ma szans ze w ogole otworzylem). Nawet w to D2 z tego co pamietam ja juz tam ewidentnie lecialem dopoki Agca nie zmienil wiatrow. To w tym momencie moglem se juz olac sprawe przeciez.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 2:10:25 GMT 1
No ja mam tylko to na d2:
Klatwa d2 nadal aktualna. Pracus, Agca do sprawdzenia. W tej kolejnosci.
Wielki Snajper Nieparzysty, Koxefer. Bezrolny.
Potem zmienilem tylko na druga linijke i tyle.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 2:11:03 GMT 1
Dobrze wypadłeś.
Ciekawe co Monti powie.
Dobranoc.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 2:11:41 GMT 1
Jak mialem jakies przemyslenia to wrzucalem w temat i tyle. Jakbym mial jakies bomby to bym je tam wrzucil, a nie bede rozpisywal planu dla miasto jak Red bo i tak nikt tego nie bedzie realizowal (i dobrze, bo moje typowanie pozostawia troche do zyczenia)
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 2:16:12 GMT 1
Nie wiem jakie oni mieli plany i czy w ogole zrobili to celowo. Ewidentnie cos im nie pyklo, jak Volverin, Szarlej i Lewkon leza a ja zyje. Umowmy jestem w mafii i balansuje na krawedzi noza od 2 to moga mnie po prostu odpalic i sie na mnie wybielic.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 2:28:05 GMT 1
Dobra mam jeszcze jedna rzecz do powiedzenia ale to moze pozniej, do zoba. Mimo wszystko rozumiem jak mnie demokratycznie zakolejkujecie, ale no nie zgadzam sie kapitanie ze nic nie zrobilem jak walcze w tej grze jak lew. Normalnie dodalbym kontratak, ale z tym tez poczekam poki co.
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:22:40 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:22:40 GMT 1
A nie ma cie chłopy wrażenia że ta kolorowanka Mccoya to najbardziej generyczne gówno świata ewidentnie napisane na życznie kolegów z mafii/potrzeby powalczyć o życie No tak jest.
McCoy, Łasuch, oba cele mają sens dzisiaj, mogą być dwie mafie spokojnie.
Volv wyciągnął temat mccoya, miasto za nim poszło, cieniutki był w kontrze (klakier winny mccoy niewinny) Zacytowany post to próba przewajchowania na łasucha, generalnie od tego 2 strony do przodu i do tylu. W końcu w łasucha wszedł cieniutki i szelest, jeżeli była próba ratowani łasucha w zw z wajcha volva, to tutaj Ale jest to o tyle bez sensu, ze sam mccoy na pół godziny przed dał w powietrze, pewnie by zmienił, No ale. Moje wrażenia: mccoy był poświęcony w imie pozycji denholma
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:24:19 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:24:19 GMT 1
Wyobrażacie sobie mafiozę, który w takiej sytuacji głosuje na Podsumowanie Reda zamiast na Łasucha? McCoy jest czystym graczem ze szlachetnymi intencjami. A dlaczego nie? Mafioza może zrobić milion różnych rzeczy, już prawie wszystko było grane.
Zostawiam już na McCoyu.
No właśnie
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:38:32 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:38:32 GMT 1
Dobra panowie, bo nikt tego nie liczy, a obecnie mamy potrójny remis między Douglasem, Marudą i McCoyem To w ogóle chyba bez echa przeszło, że tam na 40 minut przed linczem było dwóch mafiozów zagrożonych, kto tam obdarował smerfa głosem będzie trzeba sprawdzić ale już mi się spać chce, w pracy zobaczę, chyba że ktoś to zrobi za mnie edit: monciarz jak to jest mieć trzy cele do linczu, dwóch mafiozów i barmana i zajebać w barmana, dobrze? No ja pierdole, na ten etap koło d4-5, to co kapitan mógł zrobić z korzyścią dla mafii, to robił A potem jebaniec się odpala i przechodzi ścianę Znaczy ja uważam, ze chyba dałbym rade to zagrać, ale póki mnie nie wylosują to chuj a nie wiem jak by było Jprdl
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:40:24 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:40:24 GMT 1
Dobra, szybki update teraz, bo zaraz będę offline i chuj wie kiedy dzisiaj będę miał możliwość tu zajrzeć Grupa zaufania na dzisiaj - Agca, Denholm, Piston, Klakier Do kontroli, ale względnie ufam - Maruda, Szelestowski (za wczorajszego bordera znów), Gdynianin Pozostaje szukać w gronie - pixel, cieniutki, bolec, podsumowanie reda, łasuch Pewnie jest tu jakiś misclear ale chuj, z trzema rolnymi na razie nie ma paniki, byle by trzymali rękę na pulsie. Mamy niezłą sytuację obecnie, ja bym na spokojnie sprawdził jakiegoś Bolca albo pixela, żeby do ewentualnej meczówki metodycznie się pozbyć potencjalnych Fraserów Ten wjazd Bolca w Agcę wczoraj bardzo brawurowy ale dziwny, szczególnie w momencie gdzie nie było żadnych szans na przepchnięcie tej kandydatury. Ja bym się temu przyjrzał Pozdro i z fartem Dzień linczu na Marudzie, tak mniej więcej wyglądał układ sił wtedy
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:43:23 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:43:23 GMT 1
Podsumowanie Klakier Murlok Agca Szelestowski Gdynianin --- Piston Denholm Łasuch ---- Pixel Bolec Maruda Cieniutki Mniej więcej tak wygląda u mnie hierarchia od najwyższego zaufania do najniższego. Potwierdzenie powyższego, dwa posty wyżej moja analiza No jak to przeczytałem wszystko jeszcze raz to mafia w parze bolec/pixel albo turbomafia na sterydach Czytam dalej żeby zobaczyć w którym momencie ten blok się łamie
|
|