|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:44:07 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:44:07 GMT 1
Lista Docenta. Niewinni (od najbardziej do najmniej): Klakier Jakub Szelestowski Pistolet Postrach Wsi Murlok Podsumowanie Reda Denholm Reynholn Wychodzi na to, że pozostała trójka jest w siódemce: Bolec Pierdolec greenpixel Kapitan Cieniutki Ali Agca Łasuch Młody Gdynianin Maruda Przy czym interakcje z McCoyem i Douglasem Reynholmem w dość pozytywnym świetle mówią o Bolcu Pierdolcu i greenpixelu... Znowu to samo Kurwa monciarz proszę niech to nie będzie top3 anime escape moves
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:47:16 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:47:16 GMT 1
okej, te ewentualnie podejrzane głosy to: Cieniutki Pistong Bolec warte rozpatrywania tylko jeśli Maruda niewinny przecież ja wycofałem się z linczu na Marudzie, głównie ze względu na Murloka Strona 225, cytuje pierwszego posta żeby jeszcze bardziej nie rozpierdalac tematu, rozpoczyna się redemption arc kapitana i bolca
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:49:18 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:49:18 GMT 1
Mafia Kapitana:McCoy Douglas *** Łasuch Podsumowanie Piston Generalnie jak to czytam to mam jeden wniosek Do d5 kapitan z gry był ABSOLUTNIE do wypierdolenia i to w masowce Zauważam natomiast ogromna poprawę w momencie gdy trafił na świecznik Pytanie tylko czy ta po prawa jest na tyle duża, żeby ugasić dotychczasowe wątpliwości Kładąc się spać myślałem ze tak Teraz nie wiem
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:57:16 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:57:16 GMT 1
ja idę, niech się dzieje wasza wola dla mnie łasuch 90% dziś maruda 10% o bolcu i pixelu nie mam niestety w ogóle zdania pixela by mi nie było szkoda Cieniutki chyba niewinny. Łasuch z Marudą twoim zdaniem razem w mafii? obaj mogą być Kurwa No kombo tych trzech postów back2back xddd Do tego momentu nie było jasnego kandydata do linczu, najwiecej mówiło się o kapitanie, tutaj rusza pociąg łasuch
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:57:41 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:57:41 GMT 1
Ciekawe, że Klakier już nie może być twoim obiektem westchnień, to teraz lecisz we mnie Łasuch wali mafijny post za mafijnym postem od czwartku. Albo tu jest mafia, albo mamy do czynienia z przypadkiem skubańcowym: mafijnością wrodzoną i przewlekłą. Trzeba to rozstrzygnąć dzisiaj. Czwarty post do komba
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 7:58:39 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 7:58:39 GMT 1
[/div][/quote] Denholm dalej pompuje kapitana, wrzucałem to wczoraj
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:01:23 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:01:23 GMT 1
Dlatego dla mnie linczem rozsądnym nie jest wbrew pozorom Łasuch/Bolec [którzy jak polecą to polecą dlatego, że są spoza towarzystwa i banda cieniasów niepotrafiących grać bez mety czuje się jak z ręką w nocniku] tylko Cieniutki/Maruda - bo nie ma takiej siły na świecie żeby ta dwójka była w stanie zdobyć zaufanie, a lincze na nich dają odpowiedzi na różne pytania Tu mamy kombo trzech postów Miastowy młodego Volva wyciągającego marudę Fake claim księdza który był kurwa nieuzasadniony pod katem zagrożenia łasucha jak to teraz czytam - prezent dla mafii xdddd
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:02:48 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:02:48 GMT 1
Zobacz jak grał Bolec pośród świeżaków jako karakan - psycha mu nie dojechała i poddał grę Jego występ w mafii byłby niewiarygodny Zawsze można zaliczyć progres. Może nie być w mafii, to nie jest oczywiste. Ale uwierzę prędzej w jego winę niż na przykład w winę Cieniutkiego. Kurwa loda mu zrób
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:05:29 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:05:29 GMT 1
Jeszcze 40 minut, można podyskutować. A co w kwestii Bolca? Oj grube szukanie targetu do linczu, na 40 minut przed mafia chyba sama nie była pewna co się wydarzy
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:06:37 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:06:37 GMT 1
Mogę iść w Bolca dzisiaj jeszcze. Czy są chętni?
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:13:28 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:13:28 GMT 1
bede tylko glosowal jak odjebiecie mnie przed Lasuchem i Klakierem to jestescie kurwa debilami to ostatnia proba bold move mafii w wykonaniu Tomusia, calkiem spoko, ale wlasnie praktycznie skonczyliscie gre Lasuch -> Klakier i koniec Monti MVP To już jest po mordzie na podjedzie, wrzucam dlatego, ze do tej pory nie było ani jednego posta, w którym podejrzewałby dunholma, chyba ze coś przeoczyłem Na drugi dzień rano już w jego wjeżdża, sprawdzamy progresję myśli Ja pierdole ja chciałem przeczytać na nowo kluczowe rzeczy a wychodzi mi z tego festiwal napierdalani w typa który miał być niewinny
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:16:17 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 8:16:17 GMT 1
No Bolec z Pixelem to ostatnie 2 targety Dunholma
I wykluczam sytuacje ze Volv napierdalal we wszystkich swoich
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:16:46 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 8:16:46 GMT 1
2 ostatnie i 2 główne w zasadzie, ja go z innych celów nie zapamiętałem
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:17:35 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:17:35 GMT 1
ten posting Denholma dziś to jakieś zagubienie Tutaj Te posty dunholma to faktycznie takie No, murlok sam mu napisał thats what mafiozo would say
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:19:54 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:19:54 GMT 1
Z Cieniutkim miałem wczoraj raczej chwilowe zaćmienie i chyba po prostu jest w mafii. Dzień długi, pogadamy potem. Bardzo pompowany kapitan dnia poprzedniego, co widać wyżej, kapitan zaczyna robić chyba koło 23 Wolte na wołowa, o 2 pisze kolejnego posta o tym i rano mamy antagonizm
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:20:48 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:20:48 GMT 1
Cieniutki nie pisze o Volvie - szara strefa Cieniutki zaczyna mocno uniewinniać Volva - Cieniutki niewinny Cieniutki zaczyna forsować 'Volv mafia' - Cieniutki w mafii I jeszcze to powstrzymywanie miasta od myślenia w imię większego dobra. No i cyk, dwa posty wyżej murlok o denholmie
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:23:05 GMT 1
via mobile
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:23:05 GMT 1
Nie no Cieniutki niewinny, kurwa Będąc w mafii, wymyślić całą teorię fake claima Klakiera i jeszcze tak hardo się jej trzymać, przecież to jest wystawianie się na razy na własne życzenie Nie uwierzę, że to jest dzieło mafiozy No dokładnie na tej zasadzie go wczoraj zacząłem zazieleniać. Z tym że skoro Łasuch w mafii to sytuacja się zmienia i mógł wymyślać takie teorie, bo był "w środku" nich będąc w mafii. I teraz dalej brnie w narrację o Klakierze. Sam pisałeś po ostatniej edycji, że nie uwierzysz już że mafiozo by czegoś nie zrobił, a teraz nie uwierzysz, że mafiozo będzie brnął w swoją interpretację zdarzeń? Oczywiście żadnej pewności nie mam, ale zdałem sobie sprawę, że Cieniutkiego zazieleniłem na podstawie średnich przesłanek. No ja pierdole, na zimno to się w chuj składa w pare, pompują się przez pół gry, cieniutki na świeczniku, robią spina, cieniutki zaczyna bić w volva, ten jeszcze wychodzi z klawiszem przed linczem i wyciąga pistona Kurwa młody powiedz ze to jest przecież do zagrania i to dobry plan
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 8:23:28 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 8:23:28 GMT 1
Z Cieniutkim miałem wczoraj raczej chwilowe zaćmienie i chyba po prostu jest w mafii. Dzień długi, pogadamy potem. Bardzo pompowany kapitan dnia poprzedniego, co widać wyżej, kapitan zaczyna robić chyba koło 23 Wolte na wołowa, o 2 pisze kolejnego posta o tym i rano mamy antagonizm Miałem ten post w głowie jako jeden z powodów niewinności cieniutkiego zanim rozjebał głową 3 sufity
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 8:28:06 GMT 1
Dobra doszedłem do zakolejkowania wolwa, więcej chyba nie ma sensu. Przeczytałem jakoś od 180 do 270 strony i tyle mi się rzuciło w oczy
Jeśli doszedłem na podstawie tego do jakichś wniosków, to ze nic już nie wiem jeśli chodzi o cieniutkiego, bo przebijał potem głowa sufit, ale młody gypsy chyba jest niewinny
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 8:32:00 GMT 1
typ najebał prawie 1000 postów w tej edycji
na takiej intensywności, na takim zaangażowaniu, no nie widzi mi się to
|
|