|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:48:15 GMT 1
Hipoteza Murlok/Cieniutki mafia i nie odglonowywali miasta do meczowki, bo po co. Sam jestem zaskoczony, ze tu jestem po 8 dniach. Pixel to w ogole jakis kurwa odlot. Agca niewinny, bo jechal po mnie jak po burej suce pol gry. Mlody G niewinny, bronil mnie tak fanatycznie, ze jak teraz zrobi flipa w moim kierunku to bedzie wygladal w chuj nieautentycznie. Murlok winny, wysuwal mnie delikatnie przez pol gry, ale nigdy nie dazyl do faktycznego zlinczowania. Ot wygodny target a la bolec pewnie mafia i do wystrzelenia. Dodam ze podejrzewal go tez Piston. W kazdym linczu siedzi se w duzej miastowej grupie. Kapitan Cieniutki na poczatku nawet dal mi spoko ocene i z czasem coraz bardziej na mnie wchodzil. Teraz mamy apogeum, bo sam ma ogien pod dupa, wiec ida super miastowe akcje w stylu wczorajszego ratowania pistona w celu wybielenia sie - piston zrobil fake claima i na czutke zlinczowal volverina, co. Do tego wie, ze jak dzisiaj spadne zielony to nie mozecie w niego jutro isc w ramach rewazu. Umowmy sie, nie walniecie w meczowce w goscia ktory tu 1000 postow nastrzelal. Jak w tym wszystkim siedzi szelest nie wiem - mamy malo interakcji - ale ewidentnie nie wsiadl na bandwagon krucjaty "bolec leci jutro zdania nie zmienie" w moim kierunku wczoraj w nocy i nawet mozna powiedziec wyciagnal reke w moim kierunku. Teraz: post u gory to juz jest kurwa chamskie przemykanie bolca/pixela. Miastowy w tej sytuacji szuka winnych, a nie kogo tu trzeba zlinczowac zgodnie z prawidlami gry. W kurwa 8 dniu argument koronny to ze ze mna nie pogadacie. Po tym jak wczoraj w nocy przez kurwa godzine pisalem zeznania i trzymalem sie za morde zeby spokojnie na te "analizy" odpowiedziec. jeszcze kurwa jebany szuka mafii w koncowce na podstawie stosunku do niego mam nadzieje maly kurwiu ze jestes w tej mafii a nie jest to kurwa dziwne ze pixel i ja jeszcze zyjemy?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:48:35 GMT 1
ale co on daje? nie wiem, może Ty masz podświadomą sympatię do niego, bo macie podobny styl w założeniu, ale on se wpada, bierze flaszkę i wychodzi, jego w rozgrywce nie ma to jest kamuflaż idealny, patrzysz na tego zioma i prześlizgujesz wzrokiem po postach, nie wiesz co on mysli, jakich ma podejrzanych, nie wiesz czemu robil X w momencie Y zauwazcie ze wszystko co mamy na Bolca to zachowanie MAFII W STOSUNKU DO NIEGO a nie samo zachowanie Bolca tak jakby BOLEC NIE GRAŁ KURWA W GRĘ on nie dał nic to jest kurwa szarówka to odnieś te rozkminy do szelesta o Szelescie juz chyba wszystko zostalo powiedziane, ale ja zrobie wszystko, zeby w koncowce byla szansa, ze bedziemy grac z niewinnym Szelestem niz niewinnym Bolcem kazdy inny outcome to jest zgadzanie sie na rozpierdalanie gry w ktora sie wsadzilo wiecej watroby niz prometeusz do pyska orla przez kurwa ludzi ktorych jedynym motywem jest niegranie
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:48:58 GMT 1
Do tego u wiekszosc ludzi mam jednak jakas sinusoide miasto-mafia. U murloka ta krzywa jest stala, caly czas lekko mafijny i zawsze w typach.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:49:47 GMT 1
jeszcze kurwa jebany szuka mafii w koncowce na podstawie stosunku do niego mam nadzieje maly kurwiu ze jestes w tej mafii a nie jest to kurwa dziwne ze pixel i ja jeszcze zyjemy? co? jak ma byc dziwne, jak jestescie idealnymi typami dla mafii zeby ich dotrzymac do konca? nie zrobiles kurwa nic w tej grze i teraz zaczynasz dawac, SORY, nie kupuje tego
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:49:56 GMT 1
Do tego u wiekszosc ludzi mam jednak jakas sinusoide miasto-mafia. U murloka ta krzywa jest stala, caly czas lekko mafijny i zawsze w typach. Potem zlatuje i standardowe pikachu face jak moglismy wiedzeic typ najebal tylko cwierc tysiaca postow
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:50:18 GMT 1
a nie jest to kurwa dziwne ze pixel i ja jeszcze zyjemy? co? jak ma byc dziwne, jak jestescie idealnymi typami dla mafii zeby ich dotrzymac do konca? nie zrobiles kurwa nic w tej grze i teraz zaczynasz dawac, SORY, nie kupuje tego TY JUZ WCZORAJ OGLOSILES ZE NIE ZMIENIASZ ZDANIA
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:50:35 GMT 1
dramat
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:50:50 GMT 1
no chyba ze zaraz odwolasz sie do tego ze wczoraj pijany byles
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:50:52 GMT 1
co? jak ma byc dziwne, jak jestescie idealnymi typami dla mafii zeby ich dotrzymac do konca? nie zrobiles kurwa nic w tej grze i teraz zaczynasz dawac, SORY, nie kupuje tego TY JUZ WCZORAJ OGLOSILES ZE NIE ZMIENIASZ ZDANIA tak, ale to nie mnie przekonujesz tymi postami, niemniej ja dalej mogę je zbijać nie podoba mi się ta aktywizacja
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:51:39 GMT 1
cieniutki napisal ze dopireo podaje moje typy, odpisalem ze moje typy maja 100% celnosc czego tu nie rozumiec
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:52:06 GMT 1
TY JUZ WCZORAJ OGLOSILES ZE NIE ZMIENIASZ ZDANIA tak, ale to nie mnie przekonujesz tymi postami, niemniej ja dalej mogę je zbijać nie podoba mi się ta aktywizacja o cieniutki nagle spokojny
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:52:13 GMT 1
nie podoba mi się ta aktywizacja nienawistnie milczy i nienawistnie sie odzywa cholera wie co gorsze
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:53:22 GMT 1
nie podoba mi się ta aktywizacja nienawistnie milczy i nienawistnie sie odzywa cholera wie co gorsze ale co ty pierdolisz typie mamy kurwa crescendo i nagle sie okazuje ze mozna cos od siebie dac ale jak sie gra toczyla to lamusy dupa cicho
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 12:53:58 GMT 1
pierdole to grajcie se sami z takimi amebami, na chuj ja czas w to wkladam
idz se kurwa kacperek na babingtona
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 12:54:04 GMT 1
Do tego u wiekszosc ludzi mam jednak jakas sinusoide miasto-mafia. U murloka ta krzywa jest stala, caly czas lekko mafijny i zawsze w typach. typie, dzisiaj cię uniewinniałem, co ty jebiesz
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:54:18 GMT 1
sorry nie wytrzymalem tego jakiego glupa ze mnie robi cieniutki i potem proby wystrzelenia mnie bo ze mna sie nawet nie pogada, zeby inni miastowi sie bronili tak jak ja mordo
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 12:56:28 GMT 1
cieniutki napisal ze dopireo podaje moje typy, odpisalem ze moje typy maja 100% celnosc czego tu nie rozumiec Głosowania bolca: d1 - Douglas d2 - Pracuś d3 - Maruda d4 - Ali d5 - Maruda d6 - Łasuch chłopie ty ani jednego mafiozy w linczu nie wyjebałeś
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 12:56:51 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 12:56:51 GMT 1
Zadbajmy o kulturę wypowiedzi
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:58:03 GMT 1
cieniutki napisal ze dopireo podaje moje typy, odpisalem ze moje typy maja 100% celnosc czego tu nie rozumiec Głosowania bolca: d1 - Douglas d2 - Pracuś d3 - Maruda d4 - Ali d5 - Maruda d6 - Łasuch chłopie ty ani jednego mafiozy w linczu nie wyjebałeś Niesamowite, pewnie robilem to zeby ich uchronic przed smiercia.
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 12:59:29 GMT 1
Głosowania bolca: d1 - Douglas d2 - Pracuś d3 - Maruda d4 - Ali d5 - Maruda d6 - Łasuch chłopie ty ani jednego mafiozy w linczu nie wyjebałeś Niesamowite, pewnie robilem to zeby ich uchronic przed smiercia. Gościu, ja ci daję twarde fakty przeczące twoim słowom, a ty się silisz na cięte riposty, zamiast wykazać jakąkolwiek chęć współpracy tak to se można grać w d1, jak jeszcze zaczepkami szukasz nienaturalnych reakcji, a nie jak się do meczówki zbliżamy
|
|