|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 12:59:41 GMT 1
Przeciez moglem sie easy podczepiac jakbym byl przy linczach. Co po raz kolejny potwierdza ze argumenty Cieniasa o tym ze was oklamywalem z nieobecnoscia sa z dupy.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 13:00:32 GMT 1
Niesamowite, pewnie robilem to zeby ich uchronic przed smiercia. Gościu, ja ci daję twarde fakty przeczące twoim słowom, a ty się silisz na cięte riposty, zamiast wykazać jakąkolwiek chęć współpracy tak to se można grać w d1, jak jeszcze zaczepkami szukasz nienaturalnych reakcji, a nie jak się do meczówki zbliżamy Sorry wybacz, nie planowalem tak grac sam
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 13:01:57 GMT 1
Gościu, ja ci daję twarde fakty przeczące twoim słowom, a ty się silisz na cięte riposty, zamiast wykazać jakąkolwiek chęć współpracy tak to se można grać w d1, jak jeszcze zaczepkami szukasz nienaturalnych reakcji, a nie jak się do meczówki zbliżamy Sorry wybacz, nie planowalem tak grac sam No to dawaj teraz, hipoteza - lecisz dzisiaj w linczu zielony Kogo powinniśmy brać wtedy pod uwagę i dlaczego? Kto niewinny?
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 13:02:01 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 13:02:01 GMT 1
A zareagowałem tez agresywnie bo myślałem ze to odbicie piłeczki ze sam zawsze jesteś w każdym głosowaniu w miejskiej bandzie
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 13:03:08 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 13:03:08 GMT 1
Sorry wybacz, nie planowalem tak grac sam No to dawaj teraz, hipoteza - lecisz dzisiaj w linczu zielony Kogo powinniśmy brać wtedy pod uwagę i dlaczego? Kto niewinny? Wasza dwójkę. Powody są w moim pierwszym poście. Ewentualnie szelesta bardzo mało czytałem, ale no nie miał po co mi ręki wczoraj wyciagac
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 13:04:22 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 13:04:22 GMT 1
Ewentualnie Pixel jest oczywiście niesamowitym zawodnikiem, ale tutaj jest dla was częścią strategii
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 13:07:31 GMT 1
No to dawaj teraz, hipoteza - lecisz dzisiaj w linczu zielony Kogo powinniśmy brać wtedy pod uwagę i dlaczego? Kto niewinny? Wasza dwójkę. Powody są w moim pierwszym poście. Ewentualnie szelesta bardzo mało czytałem, ale no nie miał po co mi ręki wczoraj wyciagac Ale zdajesz sobie sprawę, że ten scenariusz to jest takie kurwa science fiction, jakiego w tej grze nikt nie przewinął? Brak "odglonowania", czy jakkolwiek to nazwiesz, jest twoim jedynym argumentem i jest argumentem absurdalnym, jeżeli prześledzisz sobie wysokopoziomowo jak te lincze się układały Twój drugi argument co do mnie już zdążyłem odbić i zdążyłeś już za to przepraszać To co ci na mnie zostaje?
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 13:09:33 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 13:09:33 GMT 1
Mordo a ile ja sci fi o sobie przeczytałem. Nie wiem mordo, nie kupuje jak cię wszyscy uniewinniaja
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 13:13:37 GMT 1
No dobra, to ja
Ale ja + Cieniutki
Bardowie śpiewaliby o nas ballady za tysiąc lat
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 13:14:51 GMT 1
kurwa no wolw mógł mu to wymyślić ale mi to rodzi jeszcze większe wątpliwości co do bolca
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 13:19:12 GMT 1
kurwa no wolw mógł mu to wymyślić ale mi to rodzi jeszcze większe wątpliwości co do bolca mordko trochę mi się nie podoba, że tak masz te wątpliwości i masz, i masz, i w sumie nie wiesz, i znowu czytasz nooo, i nie wiesz, i poczytasz, i wątpliwooości wszyscy mamy ale coś trzeba zrobić nie mówię nawet o Bolcu teraz zaproponuj coś
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 13:20:41 GMT 1
patrzę czy wytworzy się jakikolwiek konsensus co do niewinności któregokolwiek z graczy z taką wiedzą mogę móżdżyć
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 13:20:51 GMT 1
gdzie ten lider miasta, ali agca
bo cieniutki na mefedronie się wczoraj wpierdolił - słuchajcie, trzeba zrobić to a to
zgodnie z własnymi przekonaniami
a agca? noooo mooooże toooo, mooooże tamttooooo
kurwa od kiedy jesteś kłapouchym? ile gier z rzędu przegrałeś, grając do końcówki? mocniej coś teraz trzeba
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 13:21:27 GMT 1
patrzę czy wytworzy się jakikolwiek konsensus co do niewinności któregokolwiek z graczy z taką wiedzą mogę móżdżyć ja uważam, że co do tego nie powinien się tworzyć konsensus w tym momencie natomiast można użyć danych historycznych
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 13:26:43 GMT 1
jakby jaworek postawił na swoim i zlinczował taco, to może by wygrał jakby donald nie zaczął odpierdalać maniany w końcówce i postawił na swoim z etapu wyważonej logicznej gry, to by wygrał mi się etap wyważonej logicznej gry skończył gdzieś na marudzie, kiedy w chuj chciałem kapitana kurwa jak go nie zlinczujemy, a on skończy w mafii, to ja więcej nie gram w tą pierdoloną grę tu jest mocniej i są dane historyczne a ja kurwa walczę o dopływ krwi do mózgu
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 13:28:28 GMT 1
Bolcu, czyli twierdzisz, że próbując Cię uniewinnić robię to jako miastowy, bo nie miałbym takiej potrzeby jako mafia, no nie? Przyjmując roboczo, że obaj jesteśmy niewinni, kogo byś chciał linczować dzisiaj?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 13:31:39 GMT 1
widzisz Agca, nawet jak Bolec nie jest w mafii, to zrobiłem wartościowy ruch w temacie jak skurwysyn - z typem, który był wyszarzony do tej pory
a ty w tym czasie na kalkulatorze siedziałes
ale spokojnie, mamy czas, Kapitan dziś wieczorem będzie grał na dopingu
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 13:36:08 GMT 1
No i taka gra może się podobać.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 13:42:39 GMT 1
Kapitanie, Ty masz dwójki Bolec i Szelestowski oraz Agca i Pixel, nie dopuszczasz innych wariantów, tak?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 13:45:31 GMT 1
jeszcze kurwa jebany szuka mafii w koncowce na podstawie stosunku do niego mam nadzieje maly kurwiu ze jestes w tej mafii a nie jest to kurwa dziwne ze pixel i ja jeszcze zyjemy? kiedy mieliście paść? były na to dwa momenty tbh drugi dzień, jak zrobiłem wajchę, a na tobie było 3 winnych, 1 niewinny + pixel piąty dzień, w którym zajebaliśmy biednego pshema no nie było okazji trochę, tylko piątego dnia i jakby nie claim księdza, to któryś z was, pewnie pixel, by poleciał
|
|