|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 13:53:59 GMT 1
Bolcu, czyli twierdzisz, że próbując Cię uniewinnić robię to jako miastowy, bo nie miałbym takiej potrzeby jako mafia, no nie? Przyjmując roboczo, że obaj jesteśmy niewinni, kogo byś chciał linczować dzisiaj? No tak uwazam. Szczegolnie w tamtym momencie. Belmondo i Agca dla mnie najbardziej zieloni. Cieniutki, Murdok sa dla mnie najdziwniejsi, wiec mozemy w ktoregokolwiek (chociaz moja analiza zostala odebrana jak pierdniecie przy obiedzie przez moich zielonych).Ty i Pixel jestescie gdzies z boku.
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 13:55:23 GMT 1
a nie jest to kurwa dziwne ze pixel i ja jeszcze zyjemy? kiedy mieliście paść? były na to dwa momenty tbh drugi dzień, jak zrobiłem wajchę, a na tobie było 3 winnych, 1 niewinny + pixel piąty dzień, w którym zajebaliśmy biednego pshema no nie było okazji trochę, tylko piątego dnia i jakby nie claim księdza, to któryś z was, pewnie pixel, by poleciał pytanie teraz jaki cel gościu ma przy forsowaniu takiego absurdu kontra pt. "no nie no, niewinny by tego nie wymyślił"? Czy czegoś nie widzę
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 13:59:37 GMT 1
to jest absurdalne co on pisze w ogóle
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 13:59:48 GMT 1
to jest absurdalne co on pisze w ogóle tylko nie mam pojęcia o czym to świadczy
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 14:01:19 GMT 1
a nie jest to kurwa dziwne ze pixel i ja jeszcze zyjemy? kiedy mieliście paść? były na to dwa momenty tbh drugi dzień, jak zrobiłem wajchę, a na tobie było 3 winnych, 1 niewinny + pixel piąty dzień, w którym zajebaliśmy biednego pshema no nie było okazji trochę, tylko piątego dnia i jakby nie claim księdza, to któryś z was, pewnie pixel, by poleciał W sumie obiektywnie sporo linczow bylo na mafiosach + fake ksiedzu, ale niemniej zwykle jako glon gine strasznie szybko. Nawet w falstarcie bylem namierzany (jako mafia tam). Teraz zyje dluzej niz przez reszte moich edycji z wjebancami do kupy. Powiedzmy u mnie to kwestia tego ze ogarnalem troche temperament i zaczynam miec doswiadczenie w obronie. Pixel, za to, byl easy lepszym kandydatem niz Pracus albo Maruda. Nawet dzisiaj Kapitan wolal przepychac mnie zamiast Pixela, ale wg. logiki z kim da rade pogadac to sie chyba nie zgadza.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 14:01:43 GMT 1
rozum mówi pixel serce mówi kapitan
logout
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 14:02:59 GMT 1
kiedy mieliście paść? były na to dwa momenty tbh drugi dzień, jak zrobiłem wajchę, a na tobie było 3 winnych, 1 niewinny + pixel piąty dzień, w którym zajebaliśmy biednego pshema no nie było okazji trochę, tylko piątego dnia i jakby nie claim księdza, to któryś z was, pewnie pixel, by poleciał W sumie obiektywnie sporo linczow bylo na mafiosach + fake ksiedzu, ale niemniej zwykle jako glon gine strasznie szybko. Nawet w falstarcie bylem namierzany (jako mafia tam). Teraz zyje dluzej niz przez reszte moich edycji z wjebancami do kupy. Powiedzmy u mnie to kwestia tego ze ogarnalem troche temperament i zaczynam miec doswiadczenie w obronie. Pixel, za to, byl easy lepszym kandydatem niz Pracus albo Maruda. Nawet dzisiaj Kapitan wolal przepychac mnie zamiast Pixela, ale wg. logiki z kim da rade pogadac to sie chyba nie zgadza. noooo miastowy-monti, to trochę argument jest
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:18:01 GMT 1
rozum mówi pixel serce mówi kapitan logout kurwa ale ty fikołki kręcisz
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:19:31 GMT 1
kiedy mieliście paść? były na to dwa momenty tbh drugi dzień, jak zrobiłem wajchę, a na tobie było 3 winnych, 1 niewinny + pixel piąty dzień, w którym zajebaliśmy biednego pshema no nie było okazji trochę, tylko piątego dnia i jakby nie claim księdza, to któryś z was, pewnie pixel, by poleciał W sumie obiektywnie sporo linczow bylo na mafiosach + fake ksiedzu, ale niemniej zwykle jako glon gine strasznie szybko. Nawet w falstarcie bylem namierzany (jako mafia tam). Teraz zyje dluzej niz przez reszte moich edycji z wjebancami do kupy. Powiedzmy u mnie to kwestia tego ze ogarnalem troche temperament i zaczynam miec doswiadczenie w obronie. Pixel, za to, byl easy lepszym kandydatem niz Pracus albo Maruda. Nawet dzisiaj Kapitan wolal przepychac mnie zamiast Pixela, ale wg. logiki z kim da rade pogadac to sie chyba nie zgadza. no niekoniecznie bo Pixel nie powie nic jego jedynym wpływem będzie głos a Ty coś powiesz, co wpłynie na słabego psychicznie lowridera i przegramy rozgrywkę bo bolec zaczął grać na finiszu (bo jest w mafii) dlatego z tobą się nie da gadać a z pixelem się nie gada
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:20:07 GMT 1
najgorzej że nie podoba mi się w co próbuje grać lowrider w tym momencie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:20:25 GMT 1
w rankingu szczerości to chyba ostatnie miejsce na ten moment zajmuje kutasiarz
brutusie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:21:48 GMT 1
w rankingu szczerości to chyba ostatnie miejsce na ten moment zajmuje kutasiarz brutusie i bardziej wierzę w szczerość młodego g
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:26:59 GMT 1
poza tym ze względu na fakt, że ja zacząłem ten temat, a jestem niewinny
bardzo mnie interesowało i interesuje kto bolca próbuje wypchnąć z tej kolejki i jak mocno/delikatnie
ale oczywiście i z tym musiał się zrobić kurwa burdel i wszyscy jesteście w mafii
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:29:43 GMT 1
problem z bolcem jest taki, że on odpycha w kierunku mnie i Murloka
w tym momencie dwóch najtrudniejszych do rozjebania zawodników w rozgrywce
a mógł se odpychać w Pixelka
i jeśli coś u mnie broni Bolca to właśnie to
ale wtedy wkraczamy na kurwa takie bagno że ja już się umawiam do psychiatry
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:30:06 GMT 1
z drugiej strony, firepower Bolca skoordynowanym atakiem wzmocnił lowfrajer
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:30:42 GMT 1
jakby mu tak się udało wyjebać Cieniutkiego w linczu, to musi tylko przekonać G do Szelesta i wygrywa
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:31:20 GMT 1
kurwa lowrider wolałbym żebyś już nie żył niż robił mi teraz to co robisz
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 14:33:16 GMT 1
mogło być kurwa tak a pewnie będzie tak
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 15:03:19 GMT 1
odpierdalam właśnie potrójnego backflipa, bo inny miałem plan na dzisiejszy dzień, ale w robocie mi się właśnie trochę sufit na głowę spierdolił i będzie mnie okresowo dużo mniej w temacie
mój plan na dzisiaj to ustalić wspólny dobry cel do linczu, murlok ufam tobie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 15:05:11 GMT 1
jgpi ]wfi0 pBiQb2bedit: to są moje myśłi w tym momencie, nie wiem co mam wam powiedzieć edit2: hiegoahgpq35 ;3q5ip3qhf Q ; i8PRHGto tak odnośnie monti twoich wątpliwości, być może uzasadnionych, ale tego co robię nie da się inaczej nazwać niż poszukiwaniem prawdy wg posiadanych narzędzi i uczeniem się na błędach jaworka i donalda nie wiem byku a wracając do pogrubionego i.imgur.com/pBiQb2b.pngchwilowo bez odbioru mam apelację z terminem na jutro do napisania
|
|