|
Post by Murlok on May 18, 2023 15:12:51 GMT 1
trzeba sprawdzić tego bolca
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 15:15:09 GMT 1
ja kurwa nie widzę innego wyjścia, niż co najmniej jedna mafia w gronie bolec/pixel
ruchy bolca są dzisiaj absurdalne, no ale to jest na dwoje babka wróżyła
możemy zacząć od bolca w ramach wyciągnięcia pojednawczej graby do Gdynianina, którego mimo wszystko mam za niewinnego, i zaufania mu co do zieleniaka
natomiast jeżeli bolec padnie zielony, to nie ma kurwa immunitetów
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 15:27:55 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 15:27:55 GMT 1
Kapitanie, czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 15:30:28 GMT 1
@agca weź skomentuj Murloka
tak od serca
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 15:31:10 GMT 1
okej skomentował
to róbta co chceta, ja sie wam nie dam wyruchać
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 15:40:01 GMT 1
via mobile
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 15:40:01 GMT 1
Kapitanie, czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie? To ważne. Mam plan jednoczący miasto.
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 15:40:44 GMT 1
@agca weź skomentuj Murloka tak od serca Ja pierdole gościu ale co ci nie pasuje? Bolec i pixel niewinni? To gdzie siedzi jeszcze dwóch mafiozów? Szelest i Agca? To po chuj Agce prosisz o opinię? Ja nie wiem, już mnie wkurwia to że włazisz tu, narzekasz i nie dajesz ŻADNYCH alternatyw, żadnych uzasadnień, tylko plujesz Siedzę tu kurwa od rana i myślę co z tym zrobić, więc albo chcesz grać i z nami rozmawiasz normalnie albo się nie dziw, że nikt nie słucha obrażonych pierdów o brak wiary w twojego zielonego kumpla
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 15:52:41 GMT 1
okej skomentował to róbta co chceta, ja sie wam nie dam wyruchać kurwa no chłop od d1 rzucał tyle przytomnych, miastowych uwag, pytań z poszukiwaniem prawdy, że w trosce o swoje zdrowie psychiczne to jest ta jedna rzecz, której będę się trzymać jedyny scenariusz w którym w ogóle biorę pod uwagę podejrzewanie murloka, to jak wyjdzie że bolec nas tu wszystkich wpierdolił swoim miastowym insightem, dzisiaj poleci on niewinny, a jutro winny cieniutki no ale bądźmy szczerzy, nie ma co się zastanawiać tera nad murlokiem edit: kurwa ten drugi wers zabrał dużo bardziej stanowczo niż bym chciał, chuj z tym, idę pisać dalej
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 15:52:42 GMT 1
Kapitanie, czemu nie odpowiedziałeś na moje pytanie? To ważne. Mam plan jednoczący miasto. Bo nie zrozumiałem. Chyba nie da się wywnioskować, że mam takie dwójki. Gdzie ja wsadziłem Agcę do Pixela? Z Bolcem może też być z dużym prawdopodobieństwem Agca. Natomiast dzisiaj nie oddam głosu w linczu na któregoś z wjebańców. Nie wyręczajmy w tym mafii.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 15:52:48 GMT 1
siedzisz od rana i co wymyśliłeś? jesteś na etapie rozkminy mafiozy volverina sprzed 3 dni. Mam w dupie co Ci się podoba czy nie. Ja swoje zdanie powiedziałem. Rucha nas ktoś duży, a nie bolec z pixelem. Jeżeli to nie Ty ruchasz to nie dość, że jesteś ruchany to jeszcze skaczesz mi do gardła. Dałem Ci alternatywe szelesta który przechodzi kolejny dzień bokiem.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 15:53:20 GMT 1
okej skomentował to róbta co chceta, ja sie wam nie dam wyruchać kurwa no chłop od d1 rzucał tyle przytomnych, miastowych uwag, pytań z poszukiwaniem prawdy, że w trosce o swoje zdrowie psychiczne to jest ta jedna rzecz, której będę się trzymać jedyny scenariusz w którym w ogóle biorę pod uwagę podejrzewanie murloka, to jak wyjdzie że bolec nas tu wszystkich wpierdolił swoim miastowym insightem, dzisiaj poleci on niewinny, a jutro winny cieniutki no ale bądźmy szczerzy, nie ma co się zastanawiać tera nad murlokiem no ja myslę to samo
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 15:54:20 GMT 1
siedzisz od rana i co wymyśliłeś? jesteś na etapie rozkminy mafiozy volverina sprzed 3 dni. Mam w dupie co Ci się podoba czy nie. Ja swoje zdanie powiedziałem. Rucha nas ktoś duży, a nie bolec z pixelem. Jeżeli to nie Ty ruchasz to nie dość, że jesteś ruchany to jeszcze skaczesz mi do gardła. Dałem Ci alternatywe szelesta który przechodzi kolejny dzień bokiem. Ale nie rozumiesz kurwiu, że ja wolę walczyć z Szelestem jutro niż z Bolcem? Jeszcze biorąc pod uwagę Twoją kurwa nienaruszalną ani na milimetr postawę? To już jest, niestety, matematyka.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 15:55:05 GMT 1
Może i rucha nas ktoś duży, ale wolę myśleć o tym, jak w grze zostaną sami duzi albo duzi + Pixel, niż kurwa jutro załamać ręce nad Bolcem co zaczął grać ostatniego dnia.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 15:55:28 GMT 1
samo to, że bolec jak sie do niego dobraliście zamiast próbować jebać pixela, w drugiej kolejności mnie czy szelesta bo tak stoją nastroje w mieście wpierdala się dokładnie odwrotnie
są tuziny argumentów przeciwko jego winie
ale na mnie sie powkurwiaj bo zamiast wypowiadać się X JEST WINNY to mówię Ci teraz kto jest niewinny. I dlatego ja jestem zły. Pierdolnij sie w czoło
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 15:56:43 GMT 1
samo to, że bolec jak sie do niego dobraliście zamiast próbować jebać pixela, w drugiej kolejności mnie czy szelesta bo tak stoją nastroje w mieście wpierdala się dokładnie odwrotnie są tuziny argumentów przeciwko jego winie ale na mnie sie powkurwiaj bo zamiast wypowiadać się X JEST WINNY to mówię Ci teraz kto jest niewinny. I dlatego ja jestem zły. Pierdolnij sie w czoło nie jesteś zły, ale to jest wkurwiająca postawa, że nie da się z Tobą rozmawiać, jako z jedynym i jesteś przy okazji jedyną osobą która do meczówki chce wejść z parą bolec-pixel no nie brzmi to dobrze pod żadnym kątem
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 15:57:03 GMT 1
tuzin argumentów to zajebista hiperbola i uważam ją za manipulację
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 15:57:47 GMT 1
wszyscy rozpatrują odjebanie bolca tylko kacperek stoi okoniem, kurwa
robisz dokładnie te plejsy o które podejrzewasz kogoś innego dużego, nie grasz promiastowo w tym momencie
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 15:58:58 GMT 1
no to który mafiozo w takiej sytuacji bierze na celownik 2 najtrudniejsze niemożliwe do zlinczowania cele?
ten sam który 3 tygodnie temu zagrał tak jak zagrał? Bardzo niewiele rzeczy sie skleja na jego wine, dalej to samo PRZEMYKANIE XD o którym pisał volverin
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 15:59:26 GMT 1
okej, a jeżeli ja mam racje to kto gra promiastowo? promiastową grą będzie pozwolenie wam go zlinczować?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 15:59:53 GMT 1
Fakty są taki, że my kurwa gadamy i móżdzymy, a szelest, bolec i pixel se wpierdalają popcorn Jak tam nie ma mafii, to to jest jakaś fikcja +1000 dodatkowo, z punktu widzenia konfiguracji w meczówce, jedyną meczówką, która daje SPOJRZENIE Z WIELU STRON I BRAK BIASU jest meczówka bez Bolca muszę to kurwa rozpisać bo bez tego nie zrozumiecie, w każdym wariancie mordu u mnie ginie Murlok, nicki są przy sobie jako pewnego rodzaju możliwe wyobrażenie teamów Ginie Szelest w linczu - niewinny, Murlok mord.Zostajemy w meczówce:Agca Cieniutki Bolec Pixel G to jest jakiś pojebany roster, nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie dwa decydujące głosy będą mieli Bolec i Pixel, nie można do tego dopuścić, nie można zabić Szelesta w tym linczu Ginie G w linczu - niewinny, Murlok mord.Agca Cieniutki Szelest Pixel Bolec to jest jeszcze gorsze, Szelest na pewno na Agcę, Agca huj wie w co, gagatki decydują samodzielnie, Kapitan na pewno kończy z moralniakiem Ginie Bolec w linczu - niewinny, Murlok mord.Agca Cieniutki Szelest Pixel G Mamy tutaj jeden team de facto. Jedne powiązanie, które idzie razem. Musimy tylko kurwa zdecydować, czy w mafii może być Szelest z Pixelem, czy G z Pixelem. Innych wariantów nie rozpatruję. Nie ma rozpierdolu, deciderami jestem ja i Agca, możemy spokojnie porozmawiać i się zastanowić. Wariantu z Pixelem zlinczowanym niewinnym już nie rozpatruję, ale on zwyczajnie zaburza balans w końcówce, bo o ile jestem w stanie uwierzyć że Pixel pójdzie w sojusz z G, o tyle Bolec to huj wie co zrobi. Jesli chcemy zminimalizowac ryzyko w meczówce, to musi zginac Bolec. Nie ma innej opcji. Mamy wtedy taki rozdział graczy still, że jesteśmy jeszcze w stanie cos wyciagnac z rozmowy. Ginie Agca w linczu, Cieniutki w mordzieSzelest Pixel Bolec G Murlok to wygląda jak zajebista okazja dla Ciebie Kacperek i możesz se myśleć co chcesz, ale ja kurwa nie dopuszczę do takiej sytuacji nigdy, bo to jest własnowolne wypięcie dupy nie dość że jest zajebiście duża szansa pomylenia się co do Agcy, to jeszcze w meczówce jest już koniec przy takim układzie
|
|