|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 16:00:02 GMT 1
czy promiastowym podejściem jest koalicja agca cieniutki murlok gdynianin żeby jebać pozostałych [ale nie szelesta] ?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:00:49 GMT 1
okej, a jeżeli ja mam racje to kto gra promiastowo? promiastową grą będzie pozwolenie wam go zlinczować? promiastową grą będzie zmierzanie do sytuacji w której dopuszcza się szansę pomyłki dzisiaj, ale pomyłki, która daje jutro największy balans antymiastową postawą jest zmierzanie do sytuacji, w której pozwala się mafii na takie ułożenie składu mecżówki, że jutro jest pograne i chuj
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:01:23 GMT 1
+1000 dodatkowo, z punktu widzenia konfiguracji w meczówce, jedyną meczówką, która daje SPOJRZENIE Z WIELU STRON I BRAK BIASU jest meczówka bez Bolca muszę to kurwa rozpisać bo bez tego nie zrozumiecie, w każdym wariancie mordu u mnie ginie Murlok, nicki są przy sobie jako pewnego rodzaju możliwe wyobrażenie teamów Ginie Szelest w linczu - niewinny, Murlok mord.Zostajemy w meczówce:Agca Cieniutki Bolec Pixel G to jest jakiś pojebany roster, nie wyobrażam sobie sytuacji, gdzie dwa decydujące głosy będą mieli Bolec i Pixel, nie można do tego dopuścić, nie można zabić Szelesta w tym linczu Ginie G w linczu - niewinny, Murlok mord.Agca Cieniutki Szelest Pixel Bolec to jest jeszcze gorsze, Szelest na pewno na Agcę, Agca huj wie w co, gagatki decydują samodzielnie, Kapitan na pewno kończy z moralniakiem Ginie Bolec w linczu - niewinny, Murlok mord.Agca Cieniutki Szelest Pixel G Mamy tutaj jeden team de facto. Jedne powiązanie, które idzie razem. Musimy tylko kurwa zdecydować, czy w mafii może być Szelest z Pixelem, czy G z Pixelem. Innych wariantów nie rozpatruję. Nie ma rozpierdolu, deciderami jestem ja i Agca, możemy spokojnie porozmawiać i się zastanowić. Wariantu z Pixelem zlinczowanym niewinnym już nie rozpatruję, ale on zwyczajnie zaburza balans w końcówce, bo o ile jestem w stanie uwierzyć że Pixel pójdzie w sojusz z G, o tyle Bolec to huj wie co zrobi. Jesli chcemy zminimalizowac ryzyko w meczówce, to musi zginac Bolec. Nie ma innej opcji. Mamy wtedy taki rozdział graczy still, że jesteśmy jeszcze w stanie cos wyciagnac z rozmowy. Ginie Agca w linczu, Cieniutki w mordzieSzelest Pixel Bolec G Murlok to wygląda jak zajebista okazja dla Ciebie Kacperek i możesz se myśleć co chcesz, ale ja kurwa nie dopuszczę do takiej sytuacji nigdy, bo to jest własnowolne wypięcie dupy nie dość że jest zajebiście duża szansa pomylenia się co do Agcy, to jeszcze w meczówce jest już koniec przy takim układzie to jest mój aksjomat i dziwię się jeśli ktokolwiek tego nie rozumie Szelest, masz zamiar zacząć coś grać?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:03:47 GMT 1
Bolec żywy jutro to Bolec na którego nawet nie można oddać głosu i przypresować jak dzisiaj (nagle się kurwiarz obudził), bo jeśli się pomylisz to koniec gry
Bolec żywy jutro to mocne what if siedzące z tyłu głowy przez cały czas
Bolec martwy jutro, to czyste rozdanie i napierdalanka między pozostałymi w rozgrywce, ale z równymi szansami
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:07:08 GMT 1
Im dłużej o tym myślę, tym coraz bardziej mi się wydaje, że wczorajszą akcją Ali Agca po prostu przyznał się do tego, że jest w mafii. Jakim cudem w mordzie padł Piston, a nie on? To niewytłumaczalne.
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 16:07:13 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:07:13 GMT 1
Mafia ma możliwość manipulowania nami w tym momencie poprzez ocenę przekonań i zmierzanie do idealnego dla niej składu. dlatego ja od razu mówię - nie wiem na kogo bym zagłosował jutro.
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 16:07:41 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:07:41 GMT 1
Im dłużej o tym myślę, tym coraz bardziej mi się wydaje, że wczorajszą akcją Ali Agca po prostu przyznał się do tego, że jest w mafii. Jakim cudem w mordzie padł Piston, a nie on? To niewytłumaczalne. gość robi szachy i popełnia taka wpadkę na finiszu?
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 16:08:03 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:08:03 GMT 1
ja też go nie cenię jakoś wysoko ale no coś tam chłopak ma w głowie
;P
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:08:30 GMT 1
Mafia miała do wyboru świeżaka, który błądzi (wówczas uznawanego już za nie-klawisza) kontra gracza, który twierdzi, że rozwala mafię i gra znakomitą edycję (wówczas uznawanego za klawisza), a i tak zamordowała tego pierwszego. To potwarz dla Agcy.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:09:38 GMT 1
Im dłużej o tym myślę, tym coraz bardziej mi się wydaje, że wczorajszą akcją Ali Agca po prostu przyznał się do tego, że jest w mafii. Jakim cudem w mordzie padł Piston, a nie on? To niewytłumaczalne. gość robi szachy i popełnia taka wpadkę na finiszu? Przegrał po prostu wczoraj z chwilowym napływem krwi do mózgu. Przeanalizuję to jeszcze.
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:10:29 GMT 1
siedzisz od rana i co wymyśliłeś? jesteś na etapie rozkminy mafiozy volverina sprzed 3 dni. Mam w dupie co Ci się podoba czy nie. Ja swoje zdanie powiedziałem. Rucha nas ktoś duży, a nie bolec z pixelem. Jeżeli to nie Ty ruchasz to nie dość, że jesteś ruchany to jeszcze skaczesz mi do gardła. Dałem Ci alternatywe szelesta który przechodzi kolejny dzień bokiem. No ale to odpowiedz mi na pytanie - Szelest sam chce położyć głowę pod topór. Co kiedy padnie zielony? Uważasz to za prowokację?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:12:08 GMT 1
Uważam, że jeśli nie położę głowy pod topór, to nie przekonam Was do Agcy i padnę w meczówce jako niewinny, a Agca ogłosi tryumf.
Jeśli padnę dzisiaj, to Agca będzie w tarapatach.
W ten sposób - padając za miasto dzisiaj - zwiększę szanse miasta na zwycięstwo.
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:13:12 GMT 1
samo to, że bolec jak sie do niego dobraliście zamiast próbować jebać pixela, w drugiej kolejności mnie czy szelesta bo tak stoją nastroje w mieście wpierdala się dokładnie odwrotnie są tuziny argumentów przeciwko jego winie ale na mnie sie powkurwiaj bo zamiast wypowiadać się X JEST WINNY to mówię Ci teraz kto jest niewinny. I dlatego ja jestem zły. Pierdolnij sie w czoło Tu mi odpowiedz - typ zrobił imo dokładnie to, żeby cała reszta pomyślała "no nie no, mafiozo by przecież mówił, żeby zlinczować pixela" Jakby przyszedł bolec i powiedział "nie linczujcie mnie, linczujcie pixela", to byś pomyślał pewnie "no, mafiozo spycha lincz na słabszy cel", tak? To jaki sens jest w tym, żeby będą rzeczywiście mafią, bolec coś takiego pisał? To jest kurwa absurd, oni grają w pięciu
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 16:13:53 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:13:53 GMT 1
Uważam, że jeśli nie położę głowy pod topór, to nie przekonam Was do Agcy i padnę w meczówce jako niewinny, a Agca ogłosi tryumf. Jeśli padnę dzisiaj, to Agca będzie w tarapatach. W ten sposób - padając za miasto dzisiaj - zwiększę szanse miasta na zwycięstwo. przecież to jest akcja jak z fakeclaimem
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:14:06 GMT 1
Im dłużej o tym myślę, tym coraz bardziej mi się wydaje, że wczorajszą akcją Ali Agca po prostu przyznał się do tego, że jest w mafii. Jakim cudem w mordzie padł Piston, a nie on? To niewytłumaczalne. gość robi szachy i popełnia taka wpadkę na finiszu? Poza tym widzisz gdzieś, żeby wyciągał z tego wnioski? Gdyby zrobił to intencjonalnie, to miałby furę rzeczy do wyciągnięcia, a to się stało przypadkiem. Pewnie tego żałuje jak Denholm swoich postów.
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:14:57 GMT 1
Im dłużej o tym myślę, tym coraz bardziej mi się wydaje, że wczorajszą akcją Ali Agca po prostu przyznał się do tego, że jest w mafii. Jakim cudem w mordzie padł Piston, a nie on? To niewytłumaczalne. Czy ty myślisz że tam siedzi w mafii jakaś banda idiotów?
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:16:03 GMT 1
czy promiastowym podejściem jest koalicja agca cieniutki murlok gdynianin żeby jebać pozostałych [ale nie szelesta] ? A Szelest to ten duży twoim zdaniem no to jest kurwa jakiś absurd na absurdzie co ty wypisujesz teraz, byle by nie dać zlinczować ani bolca, ani pixela
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:16:53 GMT 1
Im dłużej o tym myślę, tym coraz bardziej mi się wydaje, że wczorajszą akcją Ali Agca po prostu przyznał się do tego, że jest w mafii. Jakim cudem w mordzie padł Piston, a nie on? To niewytłumaczalne. Czy ty myślisz że tam siedzi w mafii jakaś banda idiotów? Nie zdziwi mnie nic po akcji z potrójnym upijaniem Łasucha.
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 16:17:31 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:17:31 GMT 1
kurwa Murlok brawo
myślę dokładnie to samo
ale znowu pytanie - czy serio by się tak podkładał tylko po to żeby mieć meczowke z glonami?
bo może tak być, jeśli jeden z glonów to mafia, a zostaje Szelest który nienawidzi Agcy
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 16:17:50 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:17:50 GMT 1
Czy ty myślisz że tam siedzi w mafii jakaś banda idiotów? Nie zdziwi mnie nic po akcji z potrójnym upijaniem Łasucha. przecież to zupełnie inna sytuacja
|
|