|
Rozgrywka
May 18, 2023 16:18:32 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:18:32 GMT 1
kurwa Murlok brawo myślę dokładnie to samo ale znowu pytanie - czy serio by się tak podkładał tylko po to żeby mieć meczowke z glonami? bo może tak być, jeśli jeden z glonów to mafia, a zostaje Szelest który nienawidzi Agcy i wtedy to ma dużo sensu, bo Szelest + Bolec + Pixel + G = koniec gry ja tu widzę effort na zakończenie rozgrywki już dzisiaj albo zwykle zaślepienie BOLEC MUSI ZGINĄĆ
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:19:29 GMT 1
Ale można zadać takie pytanie komuś kto nie czytał tamtych stron - czy serio myślicie, że Gary i Tomus są tak nieogarnięci, że uznali wtedy upicie Łasucha za dobry pomysł?
No większość odpowiedziałaby, że nie, a jednak to się stało.
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 16:20:35 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 16:20:35 GMT 1
siedzisz od rana i co wymyśliłeś? jesteś na etapie rozkminy mafiozy volverina sprzed 3 dni. Mam w dupie co Ci się podoba czy nie. Ja swoje zdanie powiedziałem. Rucha nas ktoś duży, a nie bolec z pixelem. Jeżeli to nie Ty ruchasz to nie dość, że jesteś ruchany to jeszcze skaczesz mi do gardła. Dałem Ci alternatywe szelesta który przechodzi kolejny dzień bokiem. No ale to odpowiedz mi na pytanie - Szelest sam chce położyć głowę pod topór. Co kiedy padnie zielony? Uważasz to za prowokację? A czy to jakiś szalony fortel powiedzieć ze się kładzie głowę pod topór? To jest Twoja okoliczność uniewinniająca?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:21:39 GMT 1
Ale można zadać takie pytanie komuś kto nie czytał tamtych stron - czy serio myślicie, że Gary i Tomus są tak nieogarnięci, że uznali wtedy upicie Łasucha za dobry pomysł? No większość odpowiedziałaby, że nie, a jednak to się stało. Docencie, robisz fikołek logiczny i mam nadzieję, że profesor Sidor wyjaśni Ci po edycji dlaczego. Dzisiaj oczekuję od Ciebie elastyczności i promiastowej postawy.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 16:22:02 GMT 1
Im dłużej o tym myślę, tym coraz bardziej mi się wydaje, że wczorajszą akcją Ali Agca po prostu przyznał się do tego, że jest w mafii. Jakim cudem w mordzie padł Piston, a nie on? To niewytłumaczalne. kurwa co ty ćpasz
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:22:28 GMT 1
Ale można zadać takie pytanie komuś kto nie czytał tamtych stron - czy serio myślicie, że Gary i Tomus są tak nieogarnięci, że uznali wtedy upicie Łasucha za dobry pomysł? No większość odpowiedziałaby, że nie, a jednak to się stało. Albo czy Volverin jest tak nieogarnięty, by zafiksować się na jednym scenariuszu na tyle mocno, by zdradzić swoją mafijność? Po tym co zagrał w Kreskówkowej?
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:23:42 GMT 1
No ale to odpowiedz mi na pytanie - Szelest sam chce położyć głowę pod topór. Co kiedy padnie zielony? Uważasz to za prowokację? A czy to jakiś szalony fortel powiedzieć ze się kładzie głowę pod topór? To jest Twoja okoliczność uniewinniająca? No dobra, to zajebmy go dzisiaj, pada zielony CO WTEDY
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:24:29 GMT 1
Ale można zadać takie pytanie komuś kto nie czytał tamtych stron - czy serio myślicie, że Gary i Tomus są tak nieogarnięci, że uznali wtedy upicie Łasucha za dobry pomysł? No większość odpowiedziałaby, że nie, a jednak to się stało. Albo czy Volverin jest tak nieogarnięty, by zafiksować się na jednym scenariuszu na tyle mocno, by zdradzić swoją mafijność? Po tym co zagrał w Kreskówkowej? Eneldo, błądzisz. Ja tego posłucham, ale jutro. Wróćmy proszę do normalnego planu. Ta gra jest czasami prosta i prostotą i ułatwieniem jest zwiększenie decyzyjności poprzez odsiew niewiadomych. Z tych niewiadomych gorzej reaguje Bolec, który cały effort w meczówce wkłada w uniewinnienie się. Jak mafia dojeżdża na Pixelu to ja i tak mam to w dupie, grajcie se sami w taką karykaturę rozgrywki.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:24:48 GMT 1
Ale można zadać takie pytanie komuś kto nie czytał tamtych stron - czy serio myślicie, że Gary i Tomus są tak nieogarnięci, że uznali wtedy upicie Łasucha za dobry pomysł? No większość odpowiedziałaby, że nie, a jednak to się stało. Docencie, robisz fikołek logiczny i mam nadzieję, że profesor Sidor wyjaśni Ci po edycji dlaczego. Dzisiaj oczekuję od Ciebie elastyczności i promiastowej postawy. Mam jedną propozycję, ale skoro zaprzeczyłeś istnienie dwójek, to nie wiem czy pójdziesz na to. Przedstawię szczegóły.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:25:27 GMT 1
Na podstawie reakcji bolcowanych niestety muszę stwierdzić, że jeden z dwójki Szelest lub G jest w mafii.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:25:57 GMT 1
Docencie, robisz fikołek logiczny i mam nadzieję, że profesor Sidor wyjaśni Ci po edycji dlaczego. Dzisiaj oczekuję od Ciebie elastyczności i promiastowej postawy. Mam jedną propozycję, ale skoro zaprzeczyłeś istnienie dwójek, to nie wiem czy pójdziesz na to. Przedstawię szczegóły. ALE DLACZEGO CAŁA TWOJA GRA TO ZAPOWIEDŹ JA SIEDZĘ CZYTAM I PISZĘ CO MYŚLĘ A TY ZAWSZE MÓWISZ O KOLEJNYM PLANIE KTÓRY PRZYJDZIE KIEDYŚ
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:26:11 GMT 1
nie podoba mi się to, Eneldo
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 16:27:34 GMT 1
A czy to jakiś szalony fortel powiedzieć ze się kładzie głowę pod topór? To jest Twoja okoliczność uniewinniająca? No dobra, to zajebmy go dzisiaj, pada zielony CO WTEDY kurwa no nie wiem, dostajecie małpiego rozumu i robicie jutro coś głupiego ale przynajmniej są znacznie większe szanse, że padnie czerwony
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:30:25 GMT 1
meczówka w składzie z bolcem i pixelem to będzie kurwa jakiś festiwal spierdolenia i w życiu nie będzie żadnego porozumienia na polu kogo odjebać
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:31:05 GMT 1
ale faktem jest, że Eneldo pisze tak, jakby miał nas za idiotów z tym Agcą klawiszem
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:31:37 GMT 1
Docencie, robisz fikołek logiczny i mam nadzieję, że profesor Sidor wyjaśni Ci po edycji dlaczego. Dzisiaj oczekuję od Ciebie elastyczności i promiastowej postawy. Mam jedną propozycję, ale skoro zaprzeczyłeś istnienie dwójek, to nie wiem czy pójdziesz na to. Przedstawię szczegóły. przedstaw szczegóły chociaż raz w tej grze
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:32:03 GMT 1
Jeszcze jedno - G pisał o Bolcu że za dużo luzu i odwagi.
A teraz że rucha nas ktoś duży.
A ja przestrzegam przed deprecjonowaniem graczy z Zapoznawczej, bo szczególnie ze wsparciem mafijnego, zawsze może się znaleźć ktoś, kto wyrucha wszystkich wjebańców naraz swoim luzem i odwagą, zwyczajnie postując jakby siedział na ślizgu.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 16:32:15 GMT 1
meczówka w składzie z bolcem i pixelem to będzie kurwa jakiś festiwal spierdolenia i w życiu nie będzie żadnego porozumienia na polu kogo odjebać ciekawe kto nie chciał do niej dopuścić proponował złoty moment na pozbycie sie pixela i nie został zrozumiany
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 16:36:44 GMT 1
a może pierwsze myśli są najlepsze i najebaliśmy na to 300 stron za dużo ideologi
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 16:37:47 GMT 1
kto wam śmierdział jakoś w poniedziałek po linczu na makchuju, kiedy mieliśmy już łasucha, ale denholm jeszcze hasał po miejskich łanach
|
|