|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 16:39:37 GMT 1
To ważne. Mam plan jednoczący miasto. Bo nie zrozumiałem. Chyba nie da się wywnioskować, że mam takie dwójki. Gdzie ja wsadziłem Agcę do Pixela? Z Bolcem może też być z dużym prawdopodobieństwem Agca. Natomiast dzisiaj nie oddam głosu w linczu na któregoś z wjebańców. Nie wyręczajmy w tym mafii. Odniosłem takie wrażenie na podstawie jednego z wcześniejszych Twoich wpisów. Mianowicie tego: To dlaczego nie pixel dziś? bo prędzej widziałem set Bolec + Szelest niż Pixel + Agca ale teraz widzę że mamy lekki twist Moja propozycja jest taka. Z racji na to, że 1) ja wiem, że duet Szelestowski i Bolec jest nieprawdziwy (co najmniej w 50%, Tobie to nie wystarczy, wiem) 2) z Bolcem da się jakkolwiek porozmawiać w przeciwieństwie do greenpixela (możesz tego nie dostrzegać, bo Cię zirytował, ale tak jest) należy zacząć od greenpixela. Uważam, że dobrze kombinujesz z tym, żeby doprowadzić do męskiego grania w meczówce. Uniki zabronione. Dlatego załóżmy swoją niewinność teraz (ja uważam, że obaj jesteśmy niewinny) i zbudujmy konsensus.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 16:45:15 GMT 1
dobra kurwa jeden post ode mnie z pracy, reszta z domu jak wrócę i nie zdechnę z głodu chyba to pisałem ale nie chce mi się szukać 1. rozumiem, że przyjmujemy niewinność murloka 2. niech każdy sobie odpowie w serduszku na pytanie czy w trójce ali kapitan młody g może być dwóch mafiozów 3. jeżeli nie, to oznacza, że co najmniej jeden jest w trójce pixel bolec szelest 4. linczując back 2 back i strzelając losowo mamy 66% szans na trafienie 5. PRZECZYTAJCIE KURWA SZELESTA BO JA NIE ZDĄŻYŁEM, jak dojdziemy do wniosku że raczej niewinny, no to coś mamy 6. chociaż te fikołki z agcą-klawiszem w jego wykonaniu są niewytłumaczalne 7. kurwa monti tak mi się wjebał do głowy, że napisałem to co on wczoraj w nocy minus pkt 2-3 kto wam śmierdział jakoś w poniedziałek po linczu na makchuju, kiedy mieliśmy już łasucha, ale denholm jeszcze hasał po miejskich łanach kapitan, bolec, pixel nie pomagam
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 16:48:13 GMT 1
Dzień "dobry" Ja pierdole. Jesli Łasuch padł niewinny to najdziwniesi wydawaliby mi się ludzie co zmienili wczoraj przed linczem z Łasucha bo paradoksalnie wiedzieli co się święci i robili dobry grunt pod następny dzień. Pistona już nie ma, zostaje Bolec.
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 16:50:26 GMT 1
Dziś nadrabiam wątek naprawdę długo i widzę że Szelest i Kacper zgłosili się na ochotnika to linczu. Z o Szeleście myśle tyle, że jest po środku może być drugim mafiozą ale wtedy nie widziałbym go z Bolcem.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:52:13 GMT 1
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 16:52:24 GMT 1
kacperek ale ci wpierdole po rozgrywce
|
|
|
Post by Murlok on May 18, 2023 16:56:02 GMT 1
rence opadajom
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 16:56:12 GMT 1
odpowiedz mi na to samo, greenpixel dzisiaj pada zielony, kto wtedy? Przynajmniej daje mi to pewność co do twojej pozycji w tej grze, bo na tym etapie gry imo powinniśmy rozważać możliwe scenariusze, a pixel w mafii jest imo jednym z nich. Jeżeli miałbyś jakiś interes w dociągnięciu go go meczówki, to chyba też jako czerwony. Jak padw zielony, wedy szelest - bolec wyglądają legitnie, no ale ty ciągle zerkasz w stronę Agcy I jest problem i tak co z tym kurwa zrobić Wracając do ochotników na samobójstwo to. Jeśli Kacper wyrośnie wam na żelaznego lidera po poznaniu mojego koloru to imho jestem lepszym wyobrem od niego i to jest chyba oczywiste. Miło że mnie bronisz (chociaż nie wiem czemu uniewinniasz Bolca). Ale no kurwaaa z Cieniutkim i Murlokiem. i tak bedzie was 3 na meczówkę. Cieniutki jest raczej zielony a Murlok wygląda najczyściej z tych najaktywnieszo-najrozsądznieszych już długi czas.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 16:57:18 GMT 1
z kategorii słynne ostatnie słowa, jestem właśnie w podobnym stanie
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 16:58:33 GMT 1
Przynajmniej daje mi to pewność co do twojej pozycji w tej grze, bo na tym etapie gry imo powinniśmy rozważać możliwe scenariusze, a pixel w mafii jest imo jednym z nich. Jeżeli miałbyś jakiś interes w dociągnięciu go go meczówki, to chyba też jako czerwony. Jak padw zielony, wedy szelest - bolec wyglądają legitnie, no ale ty ciągle zerkasz w stronę Agcy I jest problem i tak co z tym kurwa zrobić Wracając do ochotników na samobójstwo to. Jeśli Kacper wyrośnie wam na żelaznego lidera po poznaniu mojego koloru to imho jestem lepszym wyobrem od niego i to jest chyba oczywiste. Miło że mnie bronisz (chociaż nie wiem czemu uniewinniasz Bolca). Ale no kurwaaa z Cieniutkim i Murlokiem. i tak bedzie was 3 na meczówkę. Cieniutki jest raczej zielony a Murlok wygląda najczyściej z tych najaktywnieszo-najrozsądznieszych już długi czas. dobra słuchaj mnie Pixel Marcel wyobraźmy sobie, że dzisiaj cię wykurwimy i będziesz niewinny czy znając twojego kolegę Młody G dopuszczasz możliwość, że robi nas wszystkich w chuja za pomocą twojej osoby? serio pytam
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 18, 2023 17:01:51 GMT 1
kacperek ale ci wpierdole po rozgrywce spoko on chyba chce głosować na bolca, to Twój człowiek
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 17:03:22 GMT 1
Zwracam się do reszty apropo Kacpra- jest co prawda jakiś 1% szansy, że Kacper jest mafią. Znam go dobrze, bywa przebiegły graliśmy wiele razy w mafie irl i miał opinie niezłego szponciciela ale myślę że teraz byłbym w stanie odróżnić, że czasami jego zachowanie odbiega od schematu.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:03:41 GMT 1
Pixel, chcesz być bohaterem?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:04:36 GMT 1
|
|
|
Post by Ali Agca on May 18, 2023 17:04:41 GMT 1
ja co edycję muszę mieć jeden moment w którym odpierdalam jakąś total hujnie wychodzi na to, że w tej to był lincz na marudzie
chociaż nie chwal dnia przed zachodem słońca
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 17:04:50 GMT 1
Wracając do ochotników na samobójstwo to. Jeśli Kacper wyrośnie wam na żelaznego lidera po poznaniu mojego koloru to imho jestem lepszym wyobrem od niego i to jest chyba oczywiste. Miło że mnie bronisz (chociaż nie wiem czemu uniewinniasz Bolca). Ale no kurwaaa z Cieniutkim i Murlokiem. i tak bedzie was 3 na meczówkę. Cieniutki jest raczej zielony a Murlok wygląda najczyściej z tych najaktywnieszo-najrozsądznieszych już długi czas. dobra słuchaj mnie Pixel Marcel wyobraźmy sobie, że dzisiaj cię wykurwimy i będziesz niewinny czy znając twojego kolegę Młody G dopuszczasz możliwość, że robi nas wszystkich w chuja za pomocą twojej osoby? serio pytam Poprzedniego posta pisałem zanim odświeżyłem tego. Dopusczam ale uważam to za skrajnie nieprawdopodobne.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:07:51 GMT 1
ja co edycję muszę mieć jeden moment w którym odpierdalam jakąś total hujnie wychodzi na to, że w tej to był lincz na marudzie chociaż nie chwal dnia przed zachodem słońca Pshemo tak się napalał na rozgrywkę. Takie cuda-niewidy obiecywał. A jak przyszło co do czego to wyszedł ruchajbej na kwasie a nie paladyn na koniu.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:08:06 GMT 1
niestety lincz na Pshemku na jego życzenie, tak jak lincz na Łasuszku
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:08:24 GMT 1
jestem już zmęczony
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:09:19 GMT 1
Kto Bolcuje: a) Cieniutki b) Murlok c) Pixel?
Kto może Bolcuje: d) Agca
Kto nie Bolcuje: e) Szelest f) Młody
to też coś może dać po 22
|
|