|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:10:31 GMT 1
czy ktoś dopuszcza konfiguracje G-Szelest, która nie chce dopuscic do meczowki Agce i Murloka/Cieniutkiego?
bo z meczówkowych-thoughtsów mi tak wychodzi
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:10:57 GMT 1
wtedy wystarczyłoby im Pixelka przekonać do Bolca na koniec dnia
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:11:25 GMT 1
powtarzam, to nie jest gra w znalezienie winnego
to jest w tym momencie gra psychologiczna w jak najlepszy battlefield na koniec
|
|
|
Rozgrywka
May 18, 2023 17:12:26 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 18, 2023 17:12:26 GMT 1
czy ktoś dopuszcza konfiguracje G-Szelest, która nie chce dopuscic do meczowki Agce i Murloka/Cieniutkiego? bo z meczówkowych-thoughtsów mi tak wychodzi Przecież G chce wyjebać Szelesta
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:14:10 GMT 1
czy ktoś dopuszcza konfiguracje G-Szelest, która nie chce dopuscic do meczowki Agce i Murloka/Cieniutkiego? bo z meczówkowych-thoughtsów mi tak wychodzi Przecież G chce wyjebać Szelesta G może mówić, że chce wyjebać Szelesta, ale wystarczy, że wypuści Pixela na pierwszy głos w meczówce Szelest powie, że jak nie ma Agcy to jednak musi ktoś być w tamtej parze i dajmy na to, niech to będzie Bolec głosuje na Bolca G sie zaczyna zastanawiac Pixel wypuszczony to co mówisz =/ to co zrobisz jak będzie godzina próby
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 17:15:15 GMT 1
Rozumiem, że to gra w której Kacper był czerwony? Nie wydaje mi się żebym z moim tempem pojmowania rozgrywki był w stanie dać Ci użyteczną analizę. Chyba, że dasz mi jakieś konkretne posty na których mam się skupić. Dla mnie jesteś tak samo zielony jak Kacper więc boje sie, że moja analiza Ci moze bardziej zaszkodzić niż pomoc, szczególnie na etapie gdzie nie ma już praktycznie marginesu błędu.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:15:58 GMT 1
Rozumiem, że to gra w której Kacper był czerwony? Nie wydaje mi się żebym z moim tempem pojmowania rozgrywki był w stanie dać Ci użyteczną analizę. Chyba, że dasz mi jakieś konkretne posty na których mam się skupić. Dla mnie jesteś tak samo zielony jak Kacper więc boje sie, że moja analiza Ci moze bardziej zaszkodzić niż pomoc, szczególnie na etapie gdzie nie ma już praktycznie marginesu błędu.
obiecasz mi, ze jak bedzie meczowka do ktorej dotrwasz, to oddasz glos jako ostatni?
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 17:17:12 GMT 1
kacperek ale ci wpierdole po rozgrywce spoko on chyba chce głosować na bolca, to Twój człowiek Kacper to wytłumacz mi jak Pastuch krowie czemu Bolec w twoich oczach tak niewinny jak ja?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:20:26 GMT 1
obiecasz mi, ze jak bedzie meczowka do ktorej dotrwasz, to oddasz glos jako ostatni? warzne
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 17:21:10 GMT 1
obiecasz mi, ze jak bedzie meczowka do ktorej dotrwasz, to oddasz glos jako ostatni? Nie bardzo rozumiem wagę tego ostatniego głosu skoro i tak można zmieniać i przedłużać, więc nie wiem czy na tym etapie to mogę Ci coś uczciwie obiecać tak żebyś potem nie czuł się zdradzony. Dziś głos zamierzam oddać najwcześniej 15 minut przed linczem i zakładam, że w meczówce pewnie też oddałbym późno bo sytuacja jest napieta jak plandeka na żuku. Zaraz napisze na kogo w ogóle dopuszczam dziś oddanie głosu.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:21:28 GMT 1
Bo nie zrozumiałem. Chyba nie da się wywnioskować, że mam takie dwójki. Gdzie ja wsadziłem Agcę do Pixela? Z Bolcem może też być z dużym prawdopodobieństwem Agca. Natomiast dzisiaj nie oddam głosu w linczu na któregoś z wjebańców. Nie wyręczajmy w tym mafii. Odniosłem takie wrażenie na podstawie jednego z wcześniejszych Twoich wpisów. Mianowicie tego: bo prędzej widziałem set Bolec + Szelest niż Pixel + Agca ale teraz widzę że mamy lekki twist Moja propozycja jest taka. Z racji na to, że 1) ja wiem, że duet Szelestowski i Bolec jest nieprawdziwy (co najmniej w 50%, Tobie to nie wystarczy, wiem) 2) z Bolcem da się jakkolwiek porozmawiać w przeciwieństwie do greenpixela (możesz tego nie dostrzegać, bo Cię zirytował, ale tak jest) należy zacząć od greenpixela. Uważam, że dobrze kombinujesz z tym, żeby doprowadzić do męskiego grania w meczówce. Uniki zabronione. Dlatego załóżmy swoją niewinność teraz (ja uważam, że obaj jesteśmy niewinny) i zbudujmy konsensus. ale ja nie chce z nimi rozmawiac juz chce zeby nie zepsuli glosem i tyle zeby ich wplyw byl jak najmniejszy ergo - Bolec
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 17:21:59 GMT 1
Przeżywam raz jeszcze poniedziałkowy wieczór. w sumie tak stawiając sprawe jaki widzisz profit w maruda->pixel , a nie pixel->maruda? No dokładnie taki, że pixel może być w mafii w każdym układzie, a linczując marudę z dużym prawdopodobieństwem jesteśmy albo o krok od rozwiązania zagadki, albo wracamy do miastowej paranoi, chyba lepszy strzał w tym momencie. No rzeczywiście. mordzix, ale my nie mamy nic do ciebie i każdy mówi, że są u ciebie argumenty za niewinnością no ale kurwa jak nie ty to kto, pokaż palcem bo mi się cele kończą, z kapitana wg mnie zbyt łatwo została noga spuszczona, ale serio - kto? Przypomina Wam to coś? Bo mi przypomina Denholma Reynholma. Te same teorie, ta sama narracja, defetyzm. Przypominam, że Ali Agca zrobił przeskok z "zgadzam się z Denholmem" do Denholm mafia, jak prąd miejski się zmienił bez żadnej argumentacji. Młody Gdynianinie, to co z tą twoją kolejnością w końcu, bo nie chcę mówić, że nie masz podejrzanych. Człowiek, który parę minut wcześniej twierdzi, że mu sie cele kończą (wtedy miał w podejrzanych pixela, Marudę i Kapitana) oskarża o to Młodego Gdynianina, co zresztą robi po dziś dzień. dodatkowo żółtozielone filary miasta Agca i Denholm mówią jednym zdecydowanym głosem Pozdrawiam Golub-Dobrzyń.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:22:00 GMT 1
obiecasz mi, ze jak bedzie meczowka do ktorej dotrwasz, to oddasz glos jako ostatni? Nie bardzo rozumiem wagę tego ostatniego głosu skoro i tak można zmieniać i przedłużać, więc nie wiem czy na tym etapie to mogę Ci coś uczciwie obiecać tak żebyś potem nie czuł się zdradzony. Dziś głos zamierzam oddać najwcześniej 15 minut przed linczem i zakładam, że w meczówce pewnie też oddałbym późno bo sytuacja jest napieta jak plandeka na żuku. Zaraz napisze na kogo w ogóle dopuszczam dziś oddanie głosu.
w meczówce jeśli oddasz głos na niewinnego, to koniec gry będzie pewnie jawna nie można zmienić głosu
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:26:05 GMT 1
kiedy mieliście paść? były na to dwa momenty tbh drugi dzień, jak zrobiłem wajchę, a na tobie było 3 winnych, 1 niewinny + pixel piąty dzień, w którym zajebaliśmy biednego pshema no nie było okazji trochę, tylko piątego dnia i jakby nie claim księdza, to któryś z was, pewnie pixel, by poleciał pytanie teraz jaki cel gościu ma przy forsowaniu takiego absurdu kontra pt. "no nie no, niewinny by tego nie wymyślił"? Czy czegoś nie widzę to jest absurdalne co on pisze w ogóle Jak flip i flap mordy. Napisalem to bo poprzedni post o zarzadzaniu teraz glonobicia jest dla mnie jeszcze bardziej absurdalny.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:26:38 GMT 1
pytanie teraz jaki cel gościu ma przy forsowaniu takiego absurdu kontra pt. "no nie no, niewinny by tego nie wymyślił"? Czy czegoś nie widzę to jest absurdalne co on pisze w ogóle Jak flip i flap mordy. Napisalem to bo poprzedni post o zarzadzaniu teraz glonobicia jest dla mnie jeszcze bardziej absurdalny. co sądzisz o tym wjeździe Pixelka, byq?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 18, 2023 17:27:20 GMT 1
Monti, byłeś przekonany o winie Kacperka na cmentarzu w kreskówkowej, a był niewinny. Co się zmieniło w jego grze w tej edycji?
|
|
|
Post by greenpixel on May 18, 2023 17:27:31 GMT 1
Ali Agca - mógłbym Bolec Pierdolec - mógłbym bardzo chetnie Jakub Szelestowski - mógłbym dosyć chętnie Kapitan Cieniutki - nie Młody Gdynianin - nie Murlok - na 90% nie
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:27:31 GMT 1
kurwa panowie, mamy ich teraz tutaj obu
Szelest, Agca, Murlok, G, wyzywam Was
zadawajcie pytania
pytania niewygodne
czemu wtedy zrobiłeś to a to czemu tak zagłosowałeś o co ci chodziło w tym poście
nie skazujcie mnie na indywidualne pchanie gry
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 18, 2023 17:27:52 GMT 1
Monti, byłeś przekonany o winie Kacperka na cmentarzu w kreskówkowej, a był niewinny. Co się zmieniło w jego grze w tej edycji? był niewinny?
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 18, 2023 17:28:26 GMT 1
Cieniutki 11 postow jeden pod drugim, jak ktos normalny ma nadazac za tym strumieniem swiadomosci.
|
|