|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:07:41 GMT 1
plus, na boga, skoro mam być w mafii z pixelem/bolcem, dlaczego wajchuję w typa, który ma mnie za pewnego winnego, a nie na niewinnego pixela (jeśli jestem w mafii z bolcem) albo w ogóle nie robię wajchy (jeśli jestem w mafii z pixelem)
no dobra, teoretycznie mógłbym teraz robić jakieś podwójne plejsy ja wiem, że ty wiesz czy coś no ale kurwa po co, skoro w perspektywie było: - niewjebanie się na świecznik wajchą+testamentem szelesta - bez tego: odpalenie w mordzie murloka, który napisze agca niewinny na 99% lub kapitana, który napisze agca niewinny na 90%
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:10:10 GMT 1
tutaj trzeba chyba dalej pociągnąć wariant, że jestem w mafii z bolcem
no to dobra, leci winny bolec, nie robię wajchy monti zostaje królem miasta i mamy dwóch pewnych niewinnych jeden z was leci w mordzie, ja-mafioza dostaję korzystny dla siebie testament dzisiaj leci niewinny szelest, bo na fali euforii został zakolejkowany przez montiego, niewinny drugi niewinny z pary kapitan/murlok leci zostaję z chujem w dupie w meczówce bo jestem 1v2 młody pixel
NIE MOGĘ BYĆ W MAFII Z BOLCEM
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:15:45 GMT 1
żeby w takiej sytuacji przyjmować moją winę musisz przyjąć, że bez konsultacji z mafią piszę posty o 3 w nocy (no ok, niech będzie), robię yolo plejsy hehe jestem klawiszem czy odkurwiam wajchy, które matematycznie są dla mnie-mafiozy niekorzystne
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:17:07 GMT 1
do kryształowości jednak mi daleko, ale niewinność moja wciąż powinna świecić chyba że gram przeciwko swojej drużynie ale to tylko w mieście
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:30:44 GMT 1
i nikt już do tej 17, do której mniej więcej mogę grać i pierdolę o tym od dwóch dni, nie wyskoczy z ani jednym argumentem przeciwko mnie, a potem jak już oddam głos na kogoś, to będzie festiwal poklepywania się po plecach i nie no zlinczujmy aliego
możesz murlok zrobić eksperyment myślowy "zakładam, że ali jest niewinny, ma wtedy zagłosować na X", ja to zrobię, a potem będziesz sobie mógł jeszcze móżdzyć do ostatnich chwil, chociaż jak pokazuje najnowsza historia, emocjonalne głosowanie pod koniec nie wchodzi za dobrze
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:34:22 GMT 1
a jak jesteś w mafii to zrób mi tą uprzejmość za te dwie wajchy z bolca i wmanewruj mnie w głosowanie w niewinnego, a nie linczuj mnie w meczówce xDDDDDD
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 11:37:37 GMT 1
tutaj trzeba chyba dalej pociągnąć wariant, że jestem w mafii z bolcem no to dobra, leci winny bolec, nie robię wajchy monti zostaje królem miasta i mamy dwóch pewnych niewinnych jeden z was leci w mordzie, ja-mafioza dostaję korzystny dla siebie testament dzisiaj leci niewinny szelest, bo na fali euforii został zakolejkowany przez montiego, niewinny drugi niewinny z pary kapitan/murlok leci zostaję z chujem w dupie w meczówce bo jestem 1v2 młody pixel NIE MOGĘ BYĆ W MAFII Z BOLCEM Dlatego daję większe szanse na pixela w mafii ogólnie to w tym momencie wykluczam już wariant mafii bolec - pixel, tzn. pewnie jest na to jakaś szansa ale nie chcę się tym przejmować, jeżeli tak jest to chuj nam w dupę i w przyszłych edycjach słuchamy się Antury natomiast na ten moment uważam, że w mafii musi być ktoś z dwójki Agca - Gdynianin I jaka jest różnica między wami - Belmondawg gra w szukanie mafii, a ty grasz w szukanie, kogo wpierdolić pod autobus przed sobą, żeby biedny Murloczek nie musiał wybierać między dwoma tuzami Jako gęgul byłeś w stanie się dać pociąć za to, że ktoś cię robi w chuja (rzeczony Gdynianin w innej skórce, konkretnie), teraz wybierasz "bezpieczny wariant"? Nie zgrywa mi się to. Czas na bezpieczne warianty był do wczoraj
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 11:38:42 GMT 1
ja już wypierdoliłem logikę przez okno, bo wg logiki to żaden z was dwóch w mafii nie jest
teraz po prostu zrobiłem se zjeżdżalnię z brzytwy ockhama
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 11:39:30 GMT 1
no kurwa chłopie cała sytuacja jest wypadkową tego, że
-najtrudniej Cię uniewinnić -było kilka sytuacji w grze, w której stałeś nie po tej stronie co powinineneś, a Twoje tłumaczenia wyglądają ślisko
i tyle
domyślam się, że nie tylko ja ale wszyscy są też wykończeni i nie mają teraz w głowie szukania powodów dla których w tej mafii być nie możesz, chociaż tych powodów też na pewno znalazłoby się od chuja, jak na każdego z towarzystwa, a jednak dwóch jest. Zabawa argumentami niewiele nam w tym momencie daje.
Jeżeli jesteś niewinny to nas po prostu zezwij od lamusów, przegraliśmy gre i jebać nas. Daj nam do myślenia kto, jeśli nie Ty.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 11:41:53 GMT 1
nie wjedziesz ani na Murloka, ani we mnie więc mafia zostaje w dwójce Bolec/Pixel. Jeżeli oboje są w tej mafii to ja idę na emeryture bo totalnie już się do tej zabawy nie nadaje.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 11:44:08 GMT 1
i nie sądzę żeby obiektywnie patrząc strzał w Ciebie jest jakimś kretynizmem.
Kretynizmem w tej edycji było
-wyjebanie marudy zamiast pixela -łasuch -użycie każdej z ról, jako miasto nie wykorzystaliśmy prawidłowo setupu
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:50:04 GMT 1
tutaj trzeba chyba dalej pociągnąć wariant, że jestem w mafii z bolcem no to dobra, leci winny bolec, nie robię wajchy monti zostaje królem miasta i mamy dwóch pewnych niewinnych jeden z was leci w mordzie, ja-mafioza dostaję korzystny dla siebie testament dzisiaj leci niewinny szelest, bo na fali euforii został zakolejkowany przez montiego, niewinny drugi niewinny z pary kapitan/murlok leci zostaję z chujem w dupie w meczówce bo jestem 1v2 młody pixel NIE MOGĘ BYĆ W MAFII Z BOLCEM Dlatego daję większe szanse na pixela w mafii ogólnie to w tym momencie wykluczam już wariant mafii bolec - pixel, tzn. pewnie jest na to jakaś szansa ale nie chcę się tym przejmować, jeżeli tak jest to chuj nam w dupę i w przyszłych edycjach słuchamy się Antury natomiast na ten moment uważam, że w mafii musi być ktoś z dwójki Agca - Gdynianin I jaka jest różnica między wami - Belmondawg gra w szukanie mafii, a ty grasz w szukanie, kogo wpierdolić pod autobus przed sobą, żeby biedny Murloczek nie musiał wybierać między dwoma tuzami Jako gęgul byłeś w stanie się dać pociąć za to, że ktoś cię robi w chuja (rzeczony Gdynianin w innej skórce, konkretnie), teraz wybierasz "bezpieczny wariant"? Nie zgrywa mi się to. Czas na bezpieczne warianty był do wczoraj no byku ja wiem, że jestem niewinny i muszę czynić założenie o twojej niewinności i nielinczowalności w związku z tym jedyne, co mogę zrobić, to spróbować skierować twoją uwagę na parę bolec-pixel w której no PEWNIE BĘDZIE CI ŁATWIEJ WYBRAĆ niż jakbyś z pistoletem przy głowie miał wybierać między naszą parą generalnie powiedz czy w ogóle moje pisanie ma jakikolwiek sens, bo jak ciebie nie przekonam, to i tak mi pozostaje wysłać w mafiozę wg mojej percepcji, napisać gg mafia i zamknąć forum
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:51:38 GMT 1
no kurwa chłopie cała sytuacja jest wypadkową tego, że -najtrudniej Cię uniewinnić -było kilka sytuacji w grze, w której stałeś nie po tej stronie co powinineneś, a Twoje tłumaczenia wyglądają ślisko i tyle domyślam się, że nie tylko ja ale wszyscy są też wykończeni i nie mają teraz w głowie szukania powodów dla których w tej mafii być nie możesz, chociaż tych powodów też na pewno znalazłoby się od chuja, jak na każdego z towarzystwa, a jednak dwóch jest. Zabawa argumentami niewiele nam w tym momencie daje. Jeżeli jesteś niewinny to nas po prostu zezwij od lamusów, przegraliśmy gre i jebać nas. Daj nam do myślenia kto, jeśli nie Ty. jak najtrudniej mnie uniewinnić, skoro i murlok, i kapitan potrafili to zrobić zaklinasz rzeczywistość to, że w tym momencie te uniewinnienia mi znikły, wynikają WYŁĄCZNIE z moich działań wczoraj więc no wytłumacz mi jak pięcioosobowa mafia z wolwem i mną w skłądzie dopuściła do tego, żebym witając się z gąską tuż przed liczem sobie strzelił samobója TO KURWA NIE MA SENSU, HALO TU ZIEMIA
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 11:55:30 GMT 1
odnośnie gęgula: gęgul był pewnym niewinnym, agca nie jest, w związku z tym żeby miasto nie przegrało, muszę doprowadzić do spełnienia następujących czynników: - niezlinczowany agca - zlinczowany mafioza
gęgul musiał tylko zlinczować mafioza a tak poza tym to przecież gęgul się motał między dwoma celami co do kolejności, bo był pewien niewinności twojej i prawie pewien niewinności frasera, gdzie w naszej głowie mieliśmy dwa lincze na obu podejrzanych, bo żaden z nas nie zdawał sobie sprawy z tego, że fraser leci za punkty
WIĘC KURWA MOTAŁEM SIĘ NAWET W SYTUACJI, W KTÓREJ W MOJEJ GŁOWIE NIE MOGLIŚMY TEGO PRZEGRAĆ
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:05:09 GMT 1
domyślam się, że nie tylko ja ale wszyscy są też wykończeni i nie mają teraz w głowie szukania powodów dla których w tej mafii być nie możesz, chociaż tych powodów też na pewno znalazłoby się od chuja, jak na każdego z towarzystwa, a jednak dwóch jest. Zabawa argumentami niewiele nam w tym momencie daje. dlatego daję kurwa twarde argumenty, dla których w mafii być nie mogę jak murlok zacznie dopuszczać taką opcję, to mogę zacząć móżdżyć nad punktem drugim i spróbować zadecydować w kogo przypierdolić a ty też zapierdolileś szpagat jak skurwysyn: - całą grę uniewinniasz pixela, niech będzie - zaczynamy się zastanawiać nad wajchą w pixela, mówisz ok wajcha ale w szelsta, niech będzie i teraz sobie kurwa zostawiasz furtkę na to, że pixel jednak być może jest winny?
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 12:06:07 GMT 1
no kurwa chłopie cała sytuacja jest wypadkową tego, że -najtrudniej Cię uniewinnić -było kilka sytuacji w grze, w której stałeś nie po tej stronie co powinineneś, a Twoje tłumaczenia wyglądają ślisko i tyle domyślam się, że nie tylko ja ale wszyscy są też wykończeni i nie mają teraz w głowie szukania powodów dla których w tej mafii być nie możesz, chociaż tych powodów też na pewno znalazłoby się od chuja, jak na każdego z towarzystwa, a jednak dwóch jest. Zabawa argumentami niewiele nam w tym momencie daje. Jeżeli jesteś niewinny to nas po prostu zezwij od lamusów, przegraliśmy gre i jebać nas. Daj nam do myślenia kto, jeśli nie Ty. Tytus dawaj kto w mafii jeżeli Agca winny
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:08:27 GMT 1
no czyli Ty nie masz odwagi wrzucić w tej chwili mnie i forsujesz Bolca z Pixelem, a ja nie wierzę w Bolca z Pixelem i forsuje Ciebie z jednym z tej dwójki. Pasujesz tam od paru dni i nie tylko w moim odczuciu. o tutaj chłop ali agca wpada i mówi wprost, że każdy z trójki poza murlokiem jest podejrzany, antagonizując względem siebie nie tylko dwóch mafiozów, ale też tego trzeciego, którego finalnie muszę jeszcze przekonać no kolejny mastermind plan z perspektywy mafiozy
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 12:10:59 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 12:10:59 GMT 1
domyślam się, że nie tylko ja ale wszyscy są też wykończeni i nie mają teraz w głowie szukania powodów dla których w tej mafii być nie możesz, chociaż tych powodów też na pewno znalazłoby się od chuja, jak na każdego z towarzystwa, a jednak dwóch jest. Zabawa argumentami niewiele nam w tym momencie daje. dlatego daję kurwa twarde argumenty, dla których w mafii być nie mogę jak murlok zacznie dopuszczać taką opcję, to mogę zacząć móżdżyć nad punktem drugim i spróbować zadecydować w kogo przypierdolić a ty też zapierdolileś szpagat jak skurwysyn: - całą grę uniewinniasz pixela, niech będzie - zaczynamy się zastanawiać nad wajchą w pixela, mówisz ok wajcha ale w szelsta, niech będzie i teraz sobie kurwa zostawiasz furtkę na to, że pixel jednak być może jest winny? Tak, im bliżej końca tym mam większe wątpliwości bo nie powinien być w tej meczowce. Coś nietak?
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 12:11:44 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 12:11:44 GMT 1
no kurwa chłopie cała sytuacja jest wypadkową tego, że -najtrudniej Cię uniewinnić -było kilka sytuacji w grze, w której stałeś nie po tej stronie co powinineneś, a Twoje tłumaczenia wyglądają ślisko i tyle domyślam się, że nie tylko ja ale wszyscy są też wykończeni i nie mają teraz w głowie szukania powodów dla których w tej mafii być nie możesz, chociaż tych powodów też na pewno znalazłoby się od chuja, jak na każdego z towarzystwa, a jednak dwóch jest. Zabawa argumentami niewiele nam w tym momencie daje. Jeżeli jesteś niewinny to nas po prostu zezwij od lamusów, przegraliśmy gre i jebać nas. Daj nam do myślenia kto, jeśli nie Ty. Tytus dawaj kto w mafii jeżeli Agca winny Żeby zagłosować na pixela będę musiał stanąć na głowie. Ale jeszcze 2 dni temu nie widziałem takiej możliwości, a teraz zaczynam dostrzegać wiec albo idzie to w dobrym kierunku albo w złym
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:11:55 GMT 1
a jakby ktoś się chciał zastanawiać, to mi się wczoraj w nocy przypomniał post volva po linczu na pracusiu "zagraliśmy słabo jako miasto" volv często w tej edycji po prostu pisał prawdę, m. in. o douglasie i mccoyu
i teraz pytanie czy to coś znaczy, bo z perspektywy interesu miasta ten lincz na pracusiu był niepotrzebny i pewnie nawet jakby ten nieszczęsny bolec (jako niewinny) zleciał rękami miasta, to byłoby lepiej, bo pracuś miał większe pole do uniewinnienia się
tylko tyle? czy że wtedy w ogóle chujowo typowaliśmy i bolec faktycznie niewinny (i mafia pixel młody)?
|
|