|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:12:18 GMT 1
dlatego daję kurwa twarde argumenty, dla których w mafii być nie mogę jak murlok zacznie dopuszczać taką opcję, to mogę zacząć móżdżyć nad punktem drugim i spróbować zadecydować w kogo przypierdolić a ty też zapierdolileś szpagat jak skurwysyn: - całą grę uniewinniasz pixela, niech będzie - zaczynamy się zastanawiać nad wajchą w pixela, mówisz ok wajcha ale w szelsta, niech będzie i teraz sobie kurwa zostawiasz furtkę na to, że pixel jednak być może jest winny? Tak, im bliżej końca tym mam większe wątpliwości bo nie powinien być w tej meczowce. Coś nietak? to czemu wajchowałeś na szelsta a nie na pixela? nie rozumiem
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 12:12:40 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 12:12:40 GMT 1
Generalnie jeżeli nam się dzisiaj uda to wpuszczanie mnie na finalną meczowke z Pixelem to kurewskie ryzyko dla mafii
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 12:13:47 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 12:13:47 GMT 1
no czyli Ty nie masz odwagi wrzucić w tej chwili mnie i forsujesz Bolca z Pixelem, a ja nie wierzę w Bolca z Pixelem i forsuje Ciebie z jednym z tej dwójki. Pasujesz tam od paru dni i nie tylko w moim odczuciu. o tutaj chłop ali agca wpada i mówi wprost, że każdy z trójki poza murlokiem jest podejrzany, antagonizując względem siebie nie tylko dwóch mafiozów, ale też tego trzeciego, którego finalnie muszę jeszcze przekonać no kolejny mastermind plan z perspektywy mafiozy Co Ty pierdolisz facet, gdzie Ty się chciałeś ze mną antagonizować. My jeszcze wczoraj z jednej wazy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:17:08 GMT 1
mówię o dzisiaj, w momencie wskazywania przeze mnie 3 podejrzanych a nie 2, oskarżam niewinnego i de facto zmniejszam swoje szanse na to, że on za mną pójdzie
jedyna nadzieja w murloku no i to musi być wytłumaczenie mordu, przy mojej pozycji po linczu cieniutki i tak byłby nielinczowalny, nawet jakbym chciał go podejrzewać, w związku z czym i tak jest bylby układ agca-murlok/cieniutki-reszta no a monti dawał z wątroby i by wszedł ze mną w tą dyskusję i wierzę, że by się udało
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:18:34 GMT 1
mafia nie wejdzie w rozmowy w ogóle o kolejkowaniu kogoś innego, bo może wygrać już dzisiaj przekonując do mnie jednego chłopa nie będą więc w ogóle rozmawiać nt bolca/pixela/młodego
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:29:49 GMT 1
i tak, w pewnym sensie jest mi trochę wszystko jedno kto poleci i jestem w stanie oddać decyzję murlokowi, który - o ile będzie chciał - w miarę moich możliwości do tej 17 dostanie ode mnie każdy insight, na który będzie nie dzisiaj stać
bo linczując mnie ja wiem, że miasto ma 0% na zliczowanie mafiozy a linczując losowo z waszej trójki, miasto ma 66% na zlinczowanie mafiozy i jutro 50% na zlinczowanie drugiego
a jak murlok w mafii to marnuję czas bo nie ma takiego układu, w którym zostanie zlinczowany
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 12:39:54 GMT 1
kurwa jakbym był w mafii, to bym już dawno chillował grzyba i w ogóle się z nikim w dyskusję nie wdawał, tylko patrzył jak próbujecie winę zrzucić na kogoś innego
mam w głowie potencjalne warianty, ale chciałbym najpierw usłyszeć zdanie gagatka Bolec i gagatka pixel
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 12:42:03 GMT 1
mówię o dzisiaj, w momencie wskazywania przeze mnie 3 podejrzanych a nie 2, oskarżam niewinnego i de facto zmniejszam swoje szanse na to, że on za mną pójdzie jedyna nadzieja w murloku no i to musi być wytłumaczenie mordu, przy mojej pozycji po linczu cieniutki i tak byłby nielinczowalny, nawet jakbym chciał go podejrzewać, w związku z czym i tak jest bylby układ agca-murlok/cieniutki-reszta no a monti dawał z wątroby i by wszedł ze mną w tą dyskusję i wierzę, że by się udało A monti to akurat zbierał na ciebie akta i myślę, że odpaliłby je bliżej meczówki Z tym że na niego ciężej byłoby zrzucić winę, niż na Gdynianina, biorąc pod uwagę jego zaangażowanie, no i chłop zarzuciłby temat znowu ścianą cytatów i argumentów Z takim typem ciężej jest walczyć w meczówce, niż z Tytusem, który se leci na przeczuciu już obecnie
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 12:43:38 GMT 1
A ja siedzę i zawijam w sreberka, zastanawiając się, dlaczego nie poleciałem
no i plan mafii, która od początku gra na wjebanie ciebie na samym końcu, zamiast robić po prostu to, co jest dla niej korzystniejsze, wydaje mi się mniej prawdopodobny
ja jestem typem, z którym pogadać można, z Montim też (pozdro, trzymajcie się tam na cmentarzu), ale trudniej go przekrzyczeć xD
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 12:44:52 GMT 1
który to już raz siedzimy i gadamy we trzech w tych pierdolonych meczówkach
mam tego dosyć
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 12:45:00 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 19, 2023 12:45:00 GMT 1
Agca - Logiczny cel na dzisiaj wiec w niego dzisiaj nie pójdziemy. Testament szelesta. Ta gra przed samym linczem wczoraj to jest jakiś dramat (walić w szelesta, nie przeczytałem go, zjebalismy jpg). Miałem wrażenie ze jest zmęczony ta gra tak jak ja, ale przy linczu odpala rulete.
Murlok - Przeczytałem polowe postów wczoraj w nocy. Jedyne co mnie niepokoi to ewidentne zrozumienie z Agca od dość wczesnej gry. Agca forsuje jego niewinność jako oczywistość i alternatywę jako opcje niewarta rozważenia (serio mam wrażenie miejscami jakby mnie Agca low quality baitowal w wejście w Murloka). Możemy w niego strzelić i umówić sie na wspólna wizytę do psychiatry.
Młody - Mogę napisać książkę o jego winie i druga o niewinności. Jak patrzeć pozytywnie to najbardziej naturalnie niewinny gracz. Jak patrzeć negatywnie to ilość dziwnych zagrań (włącznie z fikołem wczoraj) ciazy.
Pixel - No żyje se. Cała postać tutaj może być copy pastem z mafijnego. Przeczytam go jeszcze raz bo zajmie z 10 minut.
W sumie mam 1 którego winy sie spodziewam, 2 z możliwa wina i 1 którego wina mnie zaskoczy. To są moje dane. Niemniej Murlok masz mój miecz dzisiaj. Wpadnę popisać pozniej i spróbuje pomoc (bardziej niż wczoraj).
|
|
|
Rozgrywka
May 19, 2023 12:45:53 GMT 1
via mobile
Post by Bolec Pierdolec on May 19, 2023 12:45:53 GMT 1
który to już raz siedzimy i gadamy we trzech w tych pierdolonych meczówkach mam tego dosyć I jak to sie zwykle konczy
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 12:49:03 GMT 1
A jeszcze jedno - bardzo obawiam się rozwoju wydarzeń, w którym linczujemy np. pixela, W MORDZIE ZLATUJE GDYNIANIN ALBO TY
no i wtedy zaczyna się jazda bez trzymanki
hmmm, ten murlok taki niewinny całą grę, COŚ ZA NIEWINNY
no i siedzimy z Bolcem, który chuj wie co zrobi w takiej sytuacji, wtedy już mi może zabraknąć siły ognia, żeby cię zlinczować
dlatego plan ze zlinczowaniem pixela, choć może się wydawać "rozsądny", rozsądny nie jest w perspektywie kolejnego dnia, bo to już będzie gra na siłę przekonywania i na to, kto jak mocno zakręci we łbie trzeciemu
bo nie wierzę, że low w mafii chciałby zostać w meczówce z kacperkiem i vice versa
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:52:17 GMT 1
A jeszcze jedno - bardzo obawiam się rozwoju wydarzeń, w którym linczujemy np. pixela, W MORDZIE ZLATUJE GDYNIANIN ALBO TY no i wtedy zaczyna się jazda bez trzymanki hmmm, ten murlok taki niewinny całą grę, COŚ ZA NIEWINNY no i siedzimy z Bolcem, który chuj wie co zrobi w takiej sytuacji, wtedy już mi może zabraknąć siły ognia, żeby cię zlinczować dlatego plan ze zlinczowaniem pixela, choć może się wydawać "rozsądny", rozsądny nie jest w perspektywie kolejnego dnia, bo to już będzie gra na siłę przekonywania i na to, kto jak mocno zakręci we łbie trzeciemu bo nie wierzę, że low w mafii chciałby zostać w meczówce z kacperkiem i vice versa nie no kurwa my trzej w meczówce = ja i młody obrzucający się gównem w meczówce potem zależy wiele od tego kto poleciał winny w linczu, a kto w mordzie no ale na teraz to winny pixel = młody ma kłopoty winny bolec = ja mam kłopoty
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 12:52:25 GMT 1
Murlok - Przeczytałem polowe postów wczoraj w nocy. Jedyne co mnie niepokoi to ewidentne zrozumienie z Agca od dość wczesnej gry. Agca forsuje jego niewinność jako oczywistość i alternatywę jako opcje niewarta rozważenia (serio mam wrażenie miejscami jakby mnie Agca low quality baitowal w wejście w Murloka). Możemy w niego strzelić i umówić sie na wspólna wizytę do psychiatry. Z Agcą przesiedziałem w ostatnim czasie tych meczówek parę (albo blisko meczówek) no i po prostu mi się na czuja zdawało, że tym razem to good low, nie evil low no ale gdzieś ta mafia musi siedzieć, a na świeżo mamy meczówkę Gdynianina i jak na razie bardziej mi jego niewinność pasuje Jakbyś miał za 5 minut lincz i miałbyś oddać głos - bardziej Agca czy Gdynianin?
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 12:54:22 GMT 1
A jeszcze jedno - bardzo obawiam się rozwoju wydarzeń, w którym linczujemy np. pixela, W MORDZIE ZLATUJE GDYNIANIN ALBO TY no i wtedy zaczyna się jazda bez trzymanki hmmm, ten murlok taki niewinny całą grę, COŚ ZA NIEWINNY no i siedzimy z Bolcem, który chuj wie co zrobi w takiej sytuacji, wtedy już mi może zabraknąć siły ognia, żeby cię zlinczować dlatego plan ze zlinczowaniem pixela, choć może się wydawać "rozsądny", rozsądny nie jest w perspektywie kolejnego dnia, bo to już będzie gra na siłę przekonywania i na to, kto jak mocno zakręci we łbie trzeciemu bo nie wierzę, że low w mafii chciałby zostać w meczówce z kacperkiem i vice versa nie no kurwa my trzej w meczówce = ja i młody obrzucający się gównem w meczówce potem zależy wiele od tego kto poleciał winny w linczu, a kto w mordzie no ale na teraz to winny pixel = młody ma kłopoty winny bolec = ja mam kłopoty No ale rozumiesz, że jak dzisiaj poleci np. pixel czerwony i ja nie polecę w mordzie, to mamy skład albo Ty - ja - bolec, albo G - ja - bolec No i to są turbo chujowe meczówki moim zdaniem, bo w jednej boję się, że to ja bym został na koniec odpalony jako największy frajer edycji, a w drugiej za chuj nie wiedziałbym, co zrobić
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 12:58:38 GMT 1
który to już raz siedzimy i gadamy we trzech w tych pierdolonych meczówkach mam tego dosyć ja oficjalnie mówię, że od takich edycji czy nawet mniejszych nie gram do odwołania być może takie z timerem albo licznikiem postów, bo tutaj nawet się już nie da sensownie wrócić i coś przeczytać, gdzie edycję ze szrekiem w jeden wieczór łykasz
|
|
|
Post by Murlok on May 19, 2023 13:01:18 GMT 1
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 19, 2023 13:02:50 GMT 1
który to już raz siedzimy i gadamy we trzech w tych pierdolonych meczówkach mam tego dosyć I jak to sie zwykle konczy średnio bym powiedział, pewnie dlatego w kółko w nich lądujemy
|
|
|
Post by Ali Agca on May 19, 2023 13:02:59 GMT 1
Murlok byku ale spin w ciebie z naszej strony jest niewykonalny jeżeli jesteś w mafii, to po prostu po całym dniu gadania nie dasz się mi przekonać, polecę dzisiaj i jest pograne
jeżeli zdecydujesz się na spina i wyjebiemy kogoś innego, a gra się nie skończy, no to kurwa jedyna opcja, w której gra się nie kończy, a ty jesteś w mafii, to ta w której przez jeden dodatkowy dzień robisz sobie victory lap i srasz miastu do ryja
bez przesady
|
|