|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:29:46 GMT 1
Na forum wszedł Ali od razu mordy pozamykali
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 8:29:50 GMT 1
Od razu wiedziałem, że Piston to swój chłop i będzie można z nim współpracować. A tutaj to dopiero jest PO CHUJ TO NAPISAŁ, którego nie da się wytłumaczyć kreacją. Są jakieś pierwsze podgryzania graczy na podstawie przesłanek z dupy, Ali Agca na białym koniu wyskakuje z współpracą z Pistonem. Co może dzięki temu osiągnąć: 1) pokazać się, że "ja już wtedy wiedzioł, że on przeca niewinny", 2) doprowadzić do sytuacji, że pressing ma Pitonie skończy się zanim się zaczął. Z perspektywy interesu miasta, oba osiągnięcia są w najlepszym razie niepożądane.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:30:51 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 8:30:51 GMT 1
Gdzie jest Maruda? Znowu się obraził i nie będzie się odzywał przez tydzień?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:31:30 GMT 1
Od razu wiedziałem, że Piston to swój chłop i będzie można z nim współpracować. A tutaj to dopiero jest PO CHUJ TO NAPISAŁ, którego nie da się wytłumaczyć kreacją. Są jakieś pierwsze podgryzania graczy na podstawie przesłanek z dupy, Ali Agca na białym koniu wyskakuje z współpracą z Pistonem. Co może dzięki temu osiągnąć: 1) pokazać się, że "ja już wtedy wiedzioł, że on przeca niewinny", 2) doprowadzić do sytuacji, że pressing ma Pitonie skończy się zanim się zaczął. Z perspektywy interesu miasta, oba osiągnięcia są w najlepszym razie niepożądane. uważaj na słowa bo polecisz w pierwszym mordzie nie budź giganta okej, nie budź giganta
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 8:31:51 GMT 1
Ali Agca, jak cię coś świerzbi to uważaj następnym razem, gdzie wkładasz lufę xD
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 8:32:07 GMT 1
Ty serio wywołujesz typa, który jeszcze nie napisał żadnego posta? Coś ci się nie podoba w dotychczasowym postingu, stresik wjechał Ł-smurfie?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 11, 2023 8:32:32 GMT 1
no i mamy już skład mafijny: ali agca, nazista, młody g z gdyni - bombowa ekipa
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:32:44 GMT 1
Ali Agca, jak cię coś świerzbi to uważaj następnym razem, gdzie wkładasz lufę xD Mam nadzieję, że ksiądz i barman wiedzą co robić.
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 8:33:27 GMT 1
To chyba nie Ali Agca, tylko Ali Baba, panowie. Przewodzący gangowi zbójców.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:34:10 GMT 1
To chyba nie Ali Agca, tylko Ali Baba, panowie. Przewodzący gangowi zbójców. jakie mięso jaki sos?
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:34:19 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 8:34:19 GMT 1
Ty serio wywołujesz typa, który jeszcze nie napisał żadnego posta? Coś ci się nie podoba w dotychczasowym postingu, stresik wjechał Ł-smurfie? Właśnie dlatego go wywołuje, bo nic nie napisał. Czy denerwuje cię, że więcej aktywnych to większe prawdopodobieństwo, że zostaniesz odkryty jako pomocnik Gargamela w szeregach zielonych?
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 8:34:46 GMT 1
Rzucę sobie może trochę publicystycznym hasłem, ale moim zdaniem jest to istotne z perspektywy ostatnich edycji i tego, że wydaje mi się, że mamy dobrze promiejski set tym razem i słabo byłoby to przepierdolić. NAJWAŻNIEJSI SĄ SZCZERZY MIASTOWI
Nic nie zbliża nas do sukcesu tak, jak miastowy który gra miastowo. Znacznie gorzej działają celne oskarżenia, zarzucane haczyki, prowokacje, badanie reakcji niż po prostu zrobienie tego, co kiedyś było określane jako minimum miastowego, czyli uniewinnienie siebie w oczach innych. Uważam, że jeśli to się uda - wygramy.
Dlatego jeszcze raz, mniej badań reakcji, zarzucania haczyków, rzucania dwuznacznych prowokacji. Więcej szczerości, uczciwości i poszukiwania prawdy.
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 8:35:04 GMT 1
Nie wiem, czy jest sens się witać w ogóle.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:35:27 GMT 1
Faktycznie, populistyczne.
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 8:35:57 GMT 1
Klakier, cóż za podkreślanie MIASTO w postach. PROMIEJSKI set. Szczerzy MIASTOWI. MIASTOWY który gra MIASTOWO. No, kurwa, jeszcze cytatu Ludwika XIII "miasto to ja. jestem miastem".
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:36:06 GMT 1
Nie wiem, czy jest sens się witać w ogóle. To zależy. Jak planujesz wyjebać w pierwszym linczu, to faktycznie nie ma sensu.
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 8:36:35 GMT 1
Nie wiem, czy jest sens się witać w ogóle. Lepiej witać się niż żegnać.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:37:29 GMT 1
W ogóle, Ali Agca wygląda jakby AI wygenerował twarz z połączenia Paulo Sousy i Jima Lahey.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:38:15 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 8:38:15 GMT 1
Klakier, cóż za podkreślanie MIASTO w postach. PROMIEJSKI set. Szczerzy MIASTOWI. MIASTOWY który gra MIASTOWO. No, kurwa, jeszcze cytatu Ludwika XIII "miasto to ja. jestem miastem". Coś za miastowo ten Klakier gra, nie wiem co o nim sądzić
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 8:41:25 GMT 1
Ty serio wywołujesz typa, który jeszcze nie napisał żadnego posta? Coś ci się nie podoba w dotychczasowym postingu, stresik wjechał Ł-smurfie? Właśnie dlatego go wywołuje, bo nic nie napisał. Czy denerwuje cię, że więcej aktywnych to większe prawdopodobieństwo, że zostaniesz odkryty jako pomocnik Gargamela w szeregach zielonych? W sensie wiedziałeś, że przegląda forum i dlatego go wywołaleś? Bo inaczej jakoś tego nie widzę, gra się zaczęła półtorej godziny temu, skąd założenie, że Maruda jest obecny, tylko celowo nie odpowiada? A już fakt, że Maruda odpisał kilka minut później to niezłe iks de
|
|