|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:41:34 GMT 1
Tymczasem, nie wiem czy taki sympatyczny nazista, po atakach ze strony niedoszłej koalicji Ali-Piston, wycofał się na z góry upatrzone pozycje mafijnego Discorda.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:41:52 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 8:41:52 GMT 1
Mmm, widzę że, hrgmpf, grono rannych ptaszków jest całkiem liczne, a i chęci do gry wśród wiary wysokie. I śmieszno, i straszno.
Z kurtuazji i tak się przywitam, mimo że opóźniony. Cieniutki jestem. Kapitan.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:42:03 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 8:42:03 GMT 1
no i mamy już skład mafijny: ali agca, nazista, młody g z gdyni - bombowa ekipa Co tam kurwo szczekasz
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:43:02 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 11, 2023 8:43:02 GMT 1
Udawany pressing Młody G Bystry jak Lessi
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:43:31 GMT 1
via mobile
Post by Pracuś on May 11, 2023 8:43:31 GMT 1
Mmm, widzę że, hrgmpf, grono rannych ptaszków jest całkiem liczne, a i chęci do gry wśród wiary wysokie. I śmieszno, i straszno. Z kurtuazji i tak się przywitam, mimo że opóźniony. Cieniutki jestem. Kapitan. Niezbyt cieniutki, sądząc po fizjonomii.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:46:11 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 8:46:11 GMT 1
Mmm, widzę że, hrgmpf, grono rannych ptaszków jest całkiem liczne, a i chęci do gry wśród wiary wysokie. I śmieszno, i straszno. Z kurtuazji i tak się przywitam, mimo że opóźniony. Cieniutki jestem. Kapitan. Niezbyt cieniutki, sądząc po fizjonomii. Proszę Pana, rowerek mi ukradli w 1959 więc musiałem zarzucić uprawianie sportu. Tymczasem zawsze jak udaje się na mafię to po drodze mijam Lidla, a tam mają takie doskonałe, świeże wypieki...
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:46:23 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 8:46:23 GMT 1
Właśnie dlatego go wywołuje, bo nic nie napisał. Czy denerwuje cię, że więcej aktywnych to większe prawdopodobieństwo, że zostaniesz odkryty jako pomocnik Gargamela w szeregach zielonych? W sensie wiedziałeś, że przegląda forum i dlatego go wywołaleś? Bo inaczej jakoś tego nie widzę, gra się zaczęła półtorej godziny temu, skąd założenie, że Maruda jest obecny, tylko celowo nie odpowiada? A już fakt, że Maruda odpisał kilka minut później to niezłe iks de Skąd założenie że założyłem że przegląda forum? Coś tutaj gubisz się w swoim własnym rozumowaniu
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 8:50:25 GMT 1
Klakier, cóż za podkreślanie MIASTO w postach. PROMIEJSKI set. Szczerzy MIASTOWI. MIASTOWY który gra MIASTOWO. No, kurwa, jeszcze cytatu Ludwika XIII "miasto to ja. jestem miastem". No właśnie to miałem na myśli w moim poście. Próbujesz tutaj zarzucić na mnie haczyk, niezbyt udany (oparty na wyciągnięciu jakiegoś określenia ewidentnie w złej wierze). Jeśli jestem w mafii, to sobie poradzę z odpowiedzią na Twoją prowokację bez problemu i na pewno na tym nie wpadnę. Ale o Tobie notowania mi spadły i teraz pytanie. Czy wyjechałeś z tym postem, bo: -jesteś w mafii i próbujesz udawać grę, przez co ciężko Ci uczciwie odnosić się do postów -jesteś w mieście i próbujesz badać reakcję w ten sposób, przy czym wybrałeś doczepkę na siłę, bo nie potrafiłeś lepiej odpowiedzieć ze względu na brak umiejętności.
Szczerzy miastowi > wędkarze zarzucający haczyki
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 8:51:19 GMT 1
Toście sobie temat do rozmowy znaleźli. Obudziłem się, więc jestem.
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 8:53:13 GMT 1
Dlatego jeszcze raz, mniej badań reakcji, zarzucania haczyków, rzucania dwuznacznych prowokacji. Więcej szczerości, uczciwości i poszukiwania prawdy.
Badanie reakcji, zarzucanie haczyków, prowokacje = mafijne zachowanie, wykluczające się z poszukiwaniem prawdy. Cóż za kocia logika.
|
|
|
Post by Bolec Pierdolec on May 11, 2023 8:54:22 GMT 1
Dzien dobry, cos tu za malo luzu panowie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:55:00 GMT 1
Dzien dobry, cos tu za malo luzu panowie. Miasto bez Bolca dostaje pierdolca.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:55:53 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 11, 2023 8:55:53 GMT 1
Ali Agca jest w mafii.
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 8:55:54 GMT 1
Dlatego jeszcze raz, mniej badań reakcji, zarzucania haczyków, rzucania dwuznacznych prowokacji. Więcej szczerości, uczciwości i poszukiwania prawdy.
Badanie reakcji, zarzucanie haczyków, prowokacje = mafijne zachowanie, wykluczające się z poszukiwaniem prawdy. Cóż za kocia logika. o nie, wcale tak nie uważam i nie odkręcaj kota ogonem. Uważam po prostu, że większość badań reakcji, zarzucania haczyków i prowokacji wywołuje więcej szkody niż pożytku i lepiej dla miasta jest grać szczerego miastowego niż badacza reakcji, prowokatora i wędkarza.
|
|
|
Post by Maruda on May 11, 2023 8:56:04 GMT 1
Ali Agca nie do zlinczowania dziś, zbyt zabawny jest. Kot prewencję pressingu robi, ale nie powiedzie mu się ta sztuka.
|
|
|
Rozgrywka
May 11, 2023 8:57:53 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 11, 2023 8:57:53 GMT 1
Badanie reakcji, zarzucanie haczyków, prowokacje = mafijne zachowanie, wykluczające się z poszukiwaniem prawdy. Cóż za kocia logika. o nie, wcale tak nie uważam i nie odkręcaj kota ogonem. Uważam po prostu, że większość badań reakcji, zarzucania haczyków i prowokacji wywołuje więcej szkody niż pożytku i lepiej dla miasta jest grać szczerego miastowego niż badacza reakcji, prowokatora i wędkarza. Ale ten twój post był największym haczykiem i był to najbardziej podejrzany post dnia dzisiejszego, gotujesz sobie nieciekawy los
|
|
|
Post by Ali Agca on May 11, 2023 8:58:56 GMT 1
Dobra, to skoro stawiamy na szczerość, to pogadajmy szczerze. Dostaliście pw od MG z informacją, że wylosowano wam mafię albo rolę? Bo ja nie dostałem.
|
|
|
Post by Douglas Reynholm on May 11, 2023 9:00:13 GMT 1
W sensie wiedziałeś, że przegląda forum i dlatego go wywołaleś? Bo inaczej jakoś tego nie widzę, gra się zaczęła półtorej godziny temu, skąd założenie, że Maruda jest obecny, tylko celowo nie odpowiada? A już fakt, że Maruda odpisał kilka minut później to niezłe iks de Skąd założenie że założyłem że przegląda forum? Coś tutaj gubisz się w swoim własnym rozumowaniu Bo go wywołujesz typie. Inaczej wywoływanie nie ma sensu xD Ale ja wiem, ty po prostu chciałeś coś napisać, ale nie wiedziałeś co, hehe
|
|
|
Post by Pracuś on May 11, 2023 9:01:03 GMT 1
Klakier próbuje ustawić się w pozycji autorytetu, mówiącego miastu, jak ma grać i jak ma nie grać na kreacyjnych stronach, gdy połowa się jeszcze nie wpisała. Żebyśmy pomyśleli "ten to mundry, porządkujący grę".
Klakierze, jak wygląda szukanie mafii w sytuacji, gdzie nikt nikogo nie zaczepia i każdy jest jakimś wyidealizowanym szczerym miastowym?
|
|
|
Post by Klakier on May 11, 2023 9:01:22 GMT 1
o nie, wcale tak nie uważam i nie odkręcaj kota ogonem. Uważam po prostu, że większość badań reakcji, zarzucania haczyków i prowokacji wywołuje więcej szkody niż pożytku i lepiej dla miasta jest grać szczerego miastowego niż badacza reakcji, prowokatora i wędkarza. Ale ten twój post był największym haczykiem i był to najbardziej podejrzany post dnia dzisiejszego, gotujesz sobie nieciekawy los to nieprawda.
Ten post nie był ani podejrzany ani nie był żadnym haczykiem. Ja rzeczywiście uważam, że szczery miastowy > wędkarz
Nie uważam jednak, że należy rezygnować z pressingu, uważam tylko, że należy go robić w sposób przemyślany i w dobrej wierze.
|
|