|
Post by Antura on Apr 20, 2020 21:30:01 GMT 1
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 20, 2020 21:34:48 GMT 1
Wielki Eneldo!
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 20, 2020 21:36:23 GMT 1
a idź pan w pizdu z taką grą, już bym chyba wolał być odjebany w 1 dzień, niż się tydzień tłumaczyć z braku winy XD
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 21:38:26 GMT 1
Dzięki za fajna rozgrywkę po kilku latach przerwy. Dostarczyła sporo funu. I jeszcze raz gratulacje dla Eneldo bo świetna debiutancka. Przez całą rozgrywkę nie był na poważnie brany pod uwagę jako mafioza nawet przez chwilę. Duże propsy! Idę czytać cmentarz
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 20, 2020 21:42:32 GMT 1
Dziękówa za edycję, fajnie się grało, po odpadnięciu też uważnie śledziłem i kibicowałem mafii, cieszę się, że Eneldo w mafii, bo jako miastowy byłby mega słaby, a tak MVP. Pozował na świeżaka i był w tym mega naturalny. Jeszcze się może jutro pozachwycam, ale pewnie nie będzie mi się chciało, więc gratulacje dla zwycięzców. Gandii natomiast prawie do końca nie podejrzewałem, więc też oddzielne congrats. Słuchajcie się mnie na drugi raz, nawet jak nie chce mi się pisać mądrych postów, bo miałem rację co do deafa i Eneldo, ale mieliście na mnie wysrane
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 20, 2020 21:44:56 GMT 1
Chciałem podziękować Eneldo, bo wzbogacił mnie o stówę! No i graty, najlepszy debiut w mafii od paru lat, a może i w historii, kto wie, to jest coś. Podsumowanie potem
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 20, 2020 21:46:01 GMT 1
GG. Eneldo i Gembsoon - świetna robota, mega zaangażowanie. Gratulacje dla całej mafii, ale dla was szczególnie.
Kurwa mać chłop gra debiut i dzień po rozpoczęciu na mafijnym sugeruje, że jestem rolny, o co tu biega 😆😆
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 20, 2020 21:49:00 GMT 1
Przede wszystkim gratulacje dla Mafii, zwłaszcza dla Eneldo, idealny debiut. I miło widzieć, że mafijne żyło i jest co czytać. Wielkie dzięki za mistrzowanie i ogarnięcie forum Antura, zapraszam na następną edycje na www.powracaswiatlukasza.mojeforum.net/forums.php (nie martwcie się, jeśli wciąż nie dostaliście linku aktywacyjnego, przyjdą pocztą za 6 do 8 tygodni). PW z nickiem na konto Maestro. Miastowi rolni do wymiany :v GG, go next? Od dwóch edycji sobie nie pograłem
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 20, 2020 21:53:26 GMT 1
A właśnie - Antura tez wielkie dzięki za MGowanie
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 20, 2020 22:03:42 GMT 1
Eneldo ile rigczowych postów na podforum mafii, nie da się chyba przechwalić
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 22:04:33 GMT 1
Pierwszego dnia mocno wkopałem się, atakując Gigachada jak amator, ale potem zauważyłem o co chodzi. Myślałem w ogóle, że zostanę zlinczowany od razu, dlatego nie dostałem żadnej roli jako mafiozo. Jak już zrozumiałem bardziej grę, starałem się atakować miastowych, ale w ten sposób, bym to nie ja zawsze był głównym atakującym. Podpinałem się i lałem wodę, część osób to zauważała, dlatego wyczekiwałem czwartego linczu, by móc ujawnić tożsamość i napisać, że jestem nowicjuszem. To mi pomogło grać w taki sposób. Pod koniec napaliłem się na szybkie zwycięstwo, widząc co się dzieje, dlatego broniłem Cozmo i to mogło mnie sprzedać, ale na szczęście konflikt Makłowicza z Ziębą przyćmił wszystko inne.
Dzięki za grę, dzięki dla MG, dzięki dla mafii, dzięki dla wszystkich graczy.
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 20, 2020 22:06:59 GMT 1
Tak, to bronienie deafa zupełnie niepotrzebne, choć rzuć okiem na cmentarz, niektórzy brali to za naturalnie wkurwienie na to, że Zieba się ślizga od pierwszego dnia
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 20, 2020 22:11:55 GMT 1
Fajny debiut Eneldo, najlepszy mafioza w tej edycji zdecydowanie. Końcówkę już było widać,że jesteś w tej mafii,ale meczówka należała do was. Gandia też ładnie się ukrył,w końcówce już było ciebie widać jak Eneldo. Poza tym wasza zasługa,że doprowadziliście do naprawdę ciężkiej meczówki dla miasta zostawiając Ziębę,który powinien dawno paść i Juliana, którego też powinno się dawno zlinczować. W tym wszystkim był samotny Gary, na którym była ogromna presja w meczówce. Ziębie było naprawdę ciężko zaufać mimo,że niewinny był. Eneldo nie wiem jak ty sądzisz,ale ta sprawa z testamentem mogła ciebie pogrążyć
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 20, 2020 22:25:11 GMT 1
PS Dobrze że porzuciliśmy phorum, nie dość że się wiesza to teraz nagle nie da się wejść na świat pseudołukasza, a świat łukasza działa.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 20, 2020 22:28:03 GMT 1
Gratki dla mafii, oczywiście z wyróżnieniem dla wojewódzkiego, ale mnie się chyba jeszcze bardziej podobała gra Gandii, którego zupełnie nie podejrzewałem. Choć zaznaczam, że piszę to raczej z perspektywy 3 czy 4 dnia gry, kiedy przestałem śledzić rozgrywkę.
Jeszcze raz dzięki, Antura, za mistrzowanie i wszystkim za w sumie fajną edycję.
Chętnie, jak Szarlej, szybko ruszyłbym z kolejną.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 20, 2020 22:33:07 GMT 1
Szkoda Bo,że się nie dogadaliśmy, bo na cmentarzu potem fajnie z tobą pisało.
Rolę barmana wiem,że zmarnowałem i nie podałem upicia oraz przyjmę na klatę zjeby za zmarnowanie roli itd. Długo nim nie pobyłem, bo aż 1 dzień.
Też bym ruszył szybko z kolejną.
|
|
|
Post by Specjalista ds. kwarantanny on Apr 20, 2020 22:35:27 GMT 1
to był strzał z mordem w Ciebie
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 22:37:04 GMT 1
Brawa dla mafii, zwłaszcza dla Eneldo.
|