|
Post by Antura on Apr 20, 2020 22:40:40 GMT 1
Teraz juz wiesz Chad, czemu mogles ten post z cmentarza jako testament
|
|
|
Post by julian on Apr 20, 2020 22:44:22 GMT 1
Dzięki za grę, przepraszam wszystkich za moja glonowatość, ale kompletnie nie ogarniałem o co biega, nie zdążyłem przed grą przejrzeć innych rozgrywek i jeszcze dostałem pracę w 3 dniu gry, przez co czas już mi kompletnie spierdolił xD Ale dzięki wszystkim za grę, mam nadzieję nie glonować tak następnym razem i duże propsy dla Kuby że również w sytuacji pierwszej gry udało mu się zagrać tak dobrą grę, szacunek.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 20, 2020 22:47:20 GMT 1
Dzięki za grę, przepraszam wszystkich za moja glonowatość, ale kompletnie nie ogarniałem o co biega, nie zdążyłem przed grą przejrzeć innych rozgrywek i jeszcze dostałem pracę w 3 dniu gry, przez co czas już mi kompletnie spierdolił xD Ale dzięki wszystkim za grę, mam nadzieję nie glonować tak następnym razem i duże propsy dla Kuby że również w sytuacji pierwszej gry udało mu się zagrać tak dobrą grę, szacunek. witajciewswiecielukasza.phorum.pl/index.php masz tu jak coś świat Łukasza do przejrzenia,który jest jednak dostępny, ale może ci mocno zamulać. Nie zdziw się jeśli pewnego dnia znowu coś się na phorum zepsuje, bo to norma ostatnio coś jest.
|
|
|
Post by julian on Apr 20, 2020 22:49:54 GMT 1
Dostałem już link na ślizgawce, przed następną edycją sobie wszystko jeszcze przetworzę.
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 20, 2020 23:07:56 GMT 1
Przeczytałem wątek mafijny i miałem ubaw, gdy było o mnie XD
Było miło, dzięki za grę chłopaki! 😁✌
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 23:25:09 GMT 1
Brawa dla mafii, zwłaszcza dla Eneldo.
Przyszedł mi do głowy pewien żart:
brawo dla mafii, zwłaszcza dla Garego xD
Wiesz, nie uważam się za jedynego winnego porażki choć na pewno spora część winy spada na mnie.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 20, 2020 23:31:50 GMT 1
Wiesz, nie uważam się za jedynego winnego porażki choć na pewno spora część winy spada na mnie. Ja tam ciebie nie winię za porażkę. Miałeś zadanie naprawdę bardzo ciężkie w ostatnich dniach. Byłeś praktycznie sam z tym wszystkim. Po prostu brakowało linczy na tych dwóch miastowych, co w meczówce byli ( Zięba i Julian). Z rolnych najlepiej praktycznie zagrałeś. Zabrakło tobie tak naprawdę wsparcia ze strony miasta na koniec. Widać,że próbowałeś coś robić.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 21, 2020 4:12:53 GMT 1
Dzięki, MVP zdecydowanie kshaq, który znakomicie zagrał opryszka.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 21, 2020 6:13:52 GMT 1
Wiesz, nie uważam się za jedynego winnego porażki choć na pewno spora część winy spada na mnie. Nie no, co Ty, Gary, to tylko żarcik. Absolutnie nie jesteś winny porażki. Zagrałeś spoko edycję, a końcówkę, choć jej praktycznie nie śledziłem, miałeś niełatwą.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 21, 2020 7:19:09 GMT 1
Dzięki, MVP zdecydowanie kshaq, który znakomicie zagrał opryszka. Moim zdaniem to trochę kwestia postrzegania mojej gry przez pryzmat gry innych. Poprzednią edycję grałem pierwszy raz jako mafia i mimo że w moich oczach grałem sztywno i bojaźliwie, byłem za nią chwalony. Tym razem moim zdaniem grałem bez kompleksów i dużo odważniej, niż ostatnio, a wychodzi na to, że jestem jednym z głównych odpowiedzialnych za porażkę ^^ W momencie, w którym kilka osób zaczęło we mnie napierdalać po początkowych postach, głównie kreacyjnych, mafii wystarczyło temu przyklaskiwać. Ty byłeś przekonany o swojej niewinności, bo zawsze grasz tak w mieście, a ja na przykład mam to w dupie, bo was tak dobrze nie znam. Wy mnie też nie, ale niektórzy nie próbują nawet przeprowadzić jakiejkolwiek analizy - domniemana "mafijność" postów wystarczy do odjebania. A da się na podstawie gry o mojej winie - czy też jej braku - wyciągnąć prawidłowe wnioski. House'owi na cmentarzu się udało, z tego co widziałem.
|
|
|
Post by Volverin on Apr 21, 2020 7:30:50 GMT 1
Gary po prostu był tym, który musiał decydować, ale miasto przegrało przez linczowanie takich graczy jak Madrisso czy Gigachad. Byli bardzo aktywni i mogli się spokojnie uniewinnić za dzień-dwa (Madrisso to od początku wyglądał na niewinnego, a Gigachad był tylko trochę z tyłu, ale też o wiele bliżej niewinności niż mafia), takich zawodników się nie linczuje. Chyba że ekstremalny przypadek, że są bardzo mafijni i jest zgoda praktycznie w całym mieście, że typ do odstrzału, ale rzadko to się zdarza.
A potem miasto zostaje z Ziębą, gdzie już jasne jest, że gościowi będzie bardzo trudno przeżyć, chociaż walczył bardzo dzielnie, z dużą determinacją.
I takie dwa lincze z dupy + jakieś gorsze decyzje kilku rolnych i przy fajnie grającej mafii, która to wykorzysta jak w tej edycji, to już może oznaczać przegraną.
|
|
|
Post by Volverin on Apr 21, 2020 8:12:10 GMT 1
Dzięki, MVP zdecydowanie kshaq, który znakomicie zagrał opryszka. Moim zdaniem to trochę kwestia postrzegania mojej gry przez pryzmat gry innych. Poprzednią edycję grałem pierwszy raz jako mafia i mimo że w moich oczach grałem sztywno i bojaźliwie, byłem za nią chwalony. Tym razem moim zdaniem grałem bez kompleksów i dużo odważniej, niż ostatnio, a wychodzi na to, że jestem jednym z głównych odpowiedzialnych za porażkę ^^ W momencie, w którym kilka osób zaczęło we mnie napierdalać po początkowych postach, głównie kreacyjnych, mafii wystarczyło temu przyklaskiwać. Ty byłeś przekonany o swojej niewinności, bo zawsze grasz tak w mieście, a ja na przykład mam to w dupie, bo was tak dobrze nie znam. Wy mnie też nie, ale niektórzy nie próbują nawet przeprowadzić jakiejkolwiek analizy - domniemana "mafijność" postów wystarczy do odjebania. A da się na podstawie gry o mojej winie - czy też jej braku - wyciągnąć prawidłowe wnioski. House'owi na cmentarzu się udało, z tego co widziałem. Zdecydowanie były przesłanki na Twoją niewinność. Natomiast nie przejmuj się, nie pierwszy nie ostatni raz taka sytuacja, że miasto upatrzy sobie niewinnego i prędzej czy później ten gracz poleci, również z pomocą mafii. Też tak raz miałem jako "rak nieborak", miastowi nie umieli się do mnie przekonać gdy zrobiłem pierwsze gorsze wrażenie. Tak jak i tutaj zabrakło ogarniętego gracza, który by Cię uniewinnił - House nie zdążył tego zrobić xD
|
|
|
Post by Volverin on Apr 21, 2020 8:23:06 GMT 1
I na koniec powtórzę to co na cmentarzu - brawo mafia, ładnie pograne przez Gandie i fantastyczny debiut Wojewódzkiego. Jak już Red wyłożył na cmentarzu powody Twojej winy to zacząłem to dostrzegać, ale bez tej wiedzy nie wiem co bym zrobił w meczówce (przed linczem na Makłowiczu dałbym sobie uciąć paznokieć za niewinność Wojewódzkiego, po linczu zacząłem ogarniać, że coś tu nie gra xD wczoraj linczowałbym Gandie na pewno). Może bym ogarnął co jest grane po rzeczach takich jak reakcje i testamenty, natomiast z ogólnego obrazu gry jak dla mnie odjebane elegancko, tak więc propsy.
Kiedy lecimy z następną edycją? Jest sporo chętnych, może wypalić kolejna fajna, aktywna edycja, więc szkoda teraz robić przerwę.
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 21, 2020 9:26:54 GMT 1
na koniec wybitnym testem na niewinność było wskazanie testamentów o co prosił Gary. Wyszło tam wszystko jak na dłoni i gdyby nie wykończony edycją Garecki mogłoby zostać to zauważone też zagram kolejną, weekend czy po weekendzie?
będzie konieczność zmiany foruma? na tym całkiem dobrze mi się grało (inni widziałem mieli duże problemy z cytowaniem xD), ale jak już umarłem to przestała mi działać szukajka + niedawno wyjebało dużo reklam przy obsługiwaniu mobilnym i chcą już jakieś premiumy. Szkoda robić forum na 1 edycje, przydałaby się jakaś aktywna centrala
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 21, 2020 9:40:00 GMT 1
Ja też bym chętnie szybko ruszył. Można przecież od razu zrobić zapisy - jeśli tylko jest MG.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 21, 2020 9:44:16 GMT 1
Potwierdzam, te reklamy z dupy wskoczyły i wkurwiają.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 21, 2020 9:47:37 GMT 1
U mnie to wyskakuje coś innego,że mam ad blocka wyłączyć xD
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 21, 2020 10:31:20 GMT 1
Fajny debiut Eneldo, najlepszy mafioza w tej edycji zdecydowanie. Końcówkę już było widać,że jesteś w tej mafii,ale meczówka należała do was. Gandia też ładnie się ukrył,w końcówce już było ciebie widać jak Eneldo. Poza tym wasza zasługa,że doprowadziliście do naprawdę ciężkiej meczówki dla miasta zostawiając Ziębę,który powinien dawno paść i Juliana, którego też powinno się dawno zlinczować. W tym wszystkim był samotny Gary, na którym była ogromna presja w meczówce. Ziębie było naprawdę ciężko zaufać mimo,że niewinny był. Eneldo nie wiem jak ty sądzisz,ale ta sprawa z testamentem mogła ciebie pogrążyć Ja byłem przekonany, że wybrnąłem z tego dość dobrze. Ja na początku poddawałem w wątpliwość Twoją winę. Dopiero potem, gdy na świeczniku zaczęła pojawiać się prawdziwa mafia, z dupy zmieniłem narrację i chciałem Cię linczować. Red to ładnie wytknął na cmentarzu.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 21, 2020 10:34:44 GMT 1
Eneldo Dla żywych akurat dobrze wybrnąłeś, dla martwych to się przyznałeś do bycia w mafii
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 21, 2020 10:36:21 GMT 1
Gary bardzo dobrze grał jako detektyw, ale jak się jest non stop w rozgrywce i nie ma czasu na uważne czytanie postów wstecz, to potem trudno wyjść z przekonania, że ktoś taki jak Zięba nie jest winny.
|
|