|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:18:08 GMT 1
Jest milion dowodów świadczących o mojej niewinności, począwszy od siania defetyzmu kiedy widziałem jaki stosunek ma do mnie niewinny Gołota i wiedząc, że lincz na mnie oznacza meczówkę. Mafiozi w takich chwilach nie sieją defetyzmu. Mafiozi tak jak Wiśniewski w czwartek, starają się przekonać miasto, że gra jest wygrana, że wjedzie detektyw sprawdzi podejrzanych i będzie z górki. Druga sprawa to zawężanie grona podejrzanych zamiast rozszerzania. Mafiozi starają sobie zostawiać furtki na wypadek gdyby trzeba było oskarżyć kogoś innego, ja tych furtek nie zostawiam. Zamiast tego wrzuciłem Kawalca po przeczytaniu jego postów do grona niewinnych. Rzucał takimi spostrzeżeniami w kierunku Rudego i Wiśniewskiego, których raczej żaden mafiozo by nie rzucił. Trzecia sprawa to to, że dla dobra sprawy serio jestem w stanie włożyć dzisiaj głowę pod topór. Aha czyli ja stwierdzający, ze gierka jest bliska wina bo mamy sporo uniewinnien i detektywa w grze - jestem w mafi, chociaż nie zostawiam sobie furtek Ty wrzucasz KAWALCA do grona niewinnych i to świadczy o twojej niewinności Kurwa na proszę
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:18:57 GMT 1
Wiśnia stań do walki ze mną a nie wycieraj sobie gęby Klocuchem. Jeśli padnę niewinny to idź pod topór a nie stawiaj opozycji ja vs Klocuch, bo to nieuczciwe. Z kim ja rozmawiam od ostatnich 40 minut czy nie wiem ilu, skoro ty mi każesz do walki stawać?
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:20:15 GMT 1
Ale w sumie jak tak się bawimy to ja mogę zrobić tak: Niewinni 100% Czesio Broniewski Służba Niewinni 99% Kawalec Klocuch Pozostali Gołota Rudy Wiśniewski Cugowski Proponuję 1v1 ja vs Wiśniewski. Ten który okaże się zielony tego drabinka przetrwa. Czerwony odpadnie. Fajnie ze mamy chociaż 2 mafie, i dwa plus minus rozkłady prawdopodobieństw w opór byłbym dumny gdyby wiśnia i Czesio razem z mafii, idealna to byłaby mafia, chwaliłbym was miesiącami To chyba jedyny pairing w który nie uwierzę
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:20:49 GMT 1
Rudy, Cugowski ale ja nie będę dyskutował z mafiozami. Tzn czasem mogę was naprostować, ale tylko jeśli to będzie w interesie miasta. Nie będę prowadził dyskusji dla samej dyskusji. To jest zadziwiające, ze mnie masz za mafioze i ze mną chcesz iść na 1v1, a z nimi nie chcesz gadać Wszystko poszło na jedna kartę, ze zostanę przepchnięty dzisiaj i potem w meczowce 3 osobowej 50/50
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:21:24 GMT 1
Wiśnia stań do walki ze mną a nie wycieraj sobie gęby Klocuchem. Jeśli padnę niewinny to idź pod topór a nie stawiaj opozycji ja vs Klocuch, bo to nieuczciwe. Z kim ja rozmawiam od ostatnich 40 minut czy nie wiem ilu, skoro ty mi każesz do walki stawać? ok czyli dzisiaj głosujemy na Czesia lub Wiśniewskiego. Jeśli poleci niewinny następnego dnia na tego drugiego. Bez robienia wyjątków i wciskania Klocucha jeśli padnie niewinny Czesio. Pasuje Ci to?
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 12:22:19 GMT 1
Wiecie co mówiłem po edycji, gdzie wygrał Łuczyk jako Obserwator? Że 1v1 to przeżytek. Nie nawala się w przeciwnika, tylko przekonuje resztę do swoich racji. Imho.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:22:52 GMT 1
No fakty są takie, że przy mocnym core miasta i Czesiu na wylocie, brawurowym acz chyba koniecznym ruchem byłaby próba przepchnięcia kogoś z tego niewinnego core do linczu
I to też się zgrywa z Klocuchem, który próbował forsować przez chwilę mnie ale bardzo szybko z tego zrezygnował
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:23:57 GMT 1
Z kim ja rozmawiam od ostatnich 40 minut czy nie wiem ilu, skoro ty mi każesz do walki stawać? ok czyli dzisiaj głosujemy na Czesia lub Wiśniewskiego. Jeśli poleci niewinny następnego dnia na tego drugiego. Bez robienia wyjątków i wciskania Klocucha jeśli padnie niewinny Czesio. Pasuje Ci to? Haha chłop co chce mi flashbacki z greena zrobić Jak jestem przekonany ze jesteś w mafii, tak nie dam się wpierdolic do kolejki, która aktualnie wygrywa grę
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:24:15 GMT 1
Cugoś i Rudy - Wiśnia czy Czesio winny?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:25:20 GMT 1
No fakty są takie, że przy mocnym core miasta i Czesiu na wylocie, brawurowym acz chyba koniecznym ruchem byłaby próba przepchnięcia kogoś z tego niewinnego core do linczu I to też się zgrywa z Klocuchem, który próbował forsować przez chwilę mnie ale bardzo szybko z tego zrezygnował No pozdrawiam serdecznie, chyba o mnie chodzi Teoria Donalda o Kurwa wyślij wcisnąłem Teoria Donalda o zostawianiu sobie graczy, których wpierdolisz w kolejkę bo maja potencjał ba zagranie top partii się właśnie sprawdza
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:25:22 GMT 1
Wyłożyłem wam skład mafii. Wiśnia gra na zlinczowanie mnie dziś, a potem Klocucha, "bo tak mu wychodzi matematycznie".
Tyle, że jego matematyka obarczona jest podstawowym błędem, mianowicie zakłada jego niewinność.
|
|
|
Post by Jacek Kawalec on Jul 8, 2023 12:25:51 GMT 1
No fakty są takie, że przy mocnym core miasta i Czesiu na wylocie, brawurowym acz chyba koniecznym ruchem byłaby próba przepchnięcia kogoś z tego niewinnego core do linczu I to też się zgrywa z Klocuchem, który próbował forsować przez chwilę mnie ale bardzo szybko z tego zrezygnował No pozdrawiam serdecznie, chyba o mnie chodzi Teoria Donalda o No tak, to są rozważania na temat mafii Czesio - Klocuch
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:26:19 GMT 1
Czego się Wiśnia boisz?
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:27:09 GMT 1
Idę rozpalać grilla
Pod karkuwa
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:28:08 GMT 1
No fakty są takie, że przy mocnym core miasta i Czesiu na wylocie, brawurowym acz chyba koniecznym ruchem byłaby próba przepchnięcia kogoś z tego niewinnego core do linczu I to też się zgrywa z Klocuchem, który próbował forsować przez chwilę mnie ale bardzo szybko z tego zrezygnował dlatego ja proponuję zlinczowanie mnie dziś, ale wtedy jutro koniecznie Wiśnia. Z kolei Wiśnia nie chce dać głowy pod topór, chce linczować nas obu i tworzy korelację albo egze albo eneldo xD kiedy sam napisałeś że mafia to musiałby być i egze i eneldo
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:28:12 GMT 1
No piec razy ci pisałem, ze wciskanie mnie w kolejkę to proszenie się o strzał w ryj przez miasto Ciekawe czego się boje
|
|
służba
Edycja#34
słuzby specjalne
|
Post by służba on Jul 8, 2023 12:28:35 GMT 1
Ja outuje, rozumiem że Klocuch dzisiaj, plus minus na teraz. Przejmuj stery byku WB.
|
|
|
Post by Czesio on Jul 8, 2023 12:29:27 GMT 1
Ja się jbc nie mam zamiaru kopać z koniem. Naprawdę zrobiłem co mogłem. Jeśli Wiśnia was tą swoją drabinką że w mafii musi być jeden z dwójki Czesio-Klocuch przekonuje (bez argumentów co do naszej winy, tylko tak mu zostało bo sobie zaznaczył własną niewinność) to ok.
|
|
|
Post by Michał Wiśniewski on Jul 8, 2023 12:29:51 GMT 1
No fakty są takie, że przy mocnym core miasta i Czesiu na wylocie, brawurowym acz chyba koniecznym ruchem byłaby próba przepchnięcia kogoś z tego niewinnego core do linczu I to też się zgrywa z Klocuchem, który próbował forsować przez chwilę mnie ale bardzo szybko z tego zrezygnował dlatego ja proponuję zlinczowanie mnie dziś, ale wtedy jutro koniecznie Wiśnia. Z kolei Wiśnia nie chce dać głowy pod topór, chce linczować nas obu i tworzy korelację albo egze albo eneldo xD kiedy sam napisałeś że mafia to musiałby być i egze i eneldo Bo dla mnie jesteście w niej obaj, korelacja postała wyłącznie w celu udowodnienia, ze matematycznie jest w niej co najmniej jeden z was
|
|
|
Post by Klocuch on Jul 8, 2023 12:30:19 GMT 1
Co tu się dzieje.
|
|